13251
-
AC Unity és Rouge és most jön ki novemberben az is Ubifos játék :)
Egyébként én is WarThunderoztam meg szoktam is néha, de mostanába japánokkal annyira fun :D Bár lelőni velük bárkit :I
#4170 Azt én is tolom bár akkora noob vagyok még benne hogy háhá.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.07. 10:08:27 -
Engem Archeage szívott be ,de nagyon.
Azért jobb lett volna ha megjelneik Novemberben, addig is lehetett volna túrni , gta5ig aztán meg kettős zavar, sőt most már Archeage is... nincs ennyi szabadidőm
.
-
Pont erre gondoltam én is. :D -
Na, addig én a NFS RIVALS-t tolom még egy kicsit. -
Senki se találta el a csúszás okát
A pontos ok az, hogy csak a Mikulás tudja optimálisan leprogramozni a visszapillantótükröt 
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.06. 22:46:32 -
Rev Hard #4166 Tolják a srácok a TDU -t, bár nem hiszem hogy én fogok még gurulni benne. Nagyon jó játék volt, de már beleuntam O'ahu -ba. -
azt remélem azért látod hogy poros és jeges úton ment, nem a normál úton :) -
A Far Cry 4 is egy novemberben megjelenő Ubisoft-os játék. Sztem FC4 (is) miatt tolják odébb a The Crew-et...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.10.06. 22:19:14 -
Meridius #4163 Mi van vele? -
"A csúszás hátterében gondolom a Horizon 2 áll, mint tavaly a Watch Dogs esetén a GTAV."
És a Far Cry 4?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.10.06. 22:14:27 -
Rev Hard #4161 Szerintem irreális repülési modellel rendelkező gépet lehet találni mindegyik nemzetnél, ez egyáltalán nem egyedi eset. Én leginkább azt vettem észre hogy az emberek felháborodnak ha lelövik őket, azt kitalálnak mindenféle összeesküvés elméletet arra hogy ez miért történhetett meg. Az egyiknek sem jut eszébe hogy valahol elbaszták, illetve nem rendeltetésüknek megfelelően használták a gépüket. Bizonyos szempontból én is ilyen vagyok, de hogy pár napja 17 csatán keresztül egyszer sem lőttek le, mindemellett eredményesen fejeztem be az összeset gondolom mond valamit. -
Meridius #4160 Remélem azt az egy hónapot a tükrök kódolásával és még 10 klasszikus izomautó modellezésével töltik. :D A csúszás hátterében gondolom a Horizon 2 áll, mint tavaly a Watch Dogs esetén a GTAV.
Ez a driftelős videó meg rémgagyi, mintha egy Hot Pursuit gameplayt néznék.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.06. 22:02:04 -
Rony94 #4159 War Thunder-t én is toltam, most egy ideje szüneteltetem. Felhúzott az a sok OP orosz repülő. :) -
Nézzétek a dolog pozitív oldalát. Nyugodtan tudok majd WoDozni.
-
Így is eléggé szopás az egész élet legalább ebbe ne szívjunk már!
-
Rev Hard #4156 Szerintem őrizd meg az egészségi állapotodat későbbre, majd ha neked kell kifizetni a számlákat meg az albérletet lesz min idegeskedned bőven. -
Én se fordulok magamba de kurva idegesítő hogy mindennel eljátszák. Nem depis voltam hanem ideges. Azért nem ugyan az lol. -
Rev Hard #4154 Nekem alaphangon ott a War Thunder, lassan két éve tolom, ott van a GTA IV két DLC -je amiket még nem toltam ki, ott van az ArmA 2, és megvettem én is a Driver -t. Meg hát azért ki is mozdulok a lakásból, nincs az hogy magamba fordulok mert késik egy kúrva játék, bármennyire is várom.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.06. 21:09:28 -
Én Archeage-el ütöm el az időt meg ETS2-vel de eh.... -
Rony94 #4152 Nekem mondod? Ott van még a Lost Alpha, na meg a Mass Effect 3-at se ártana befejezni, és még ott van az Assassin's Creed Brotherhood is, aztán brahiból felraktam a Driver San Francisco-t is. És most jönnek a kérdések hogy mi a szarért játszok én ilyen sok játékkal egyszerre? :D A válasz: nem tudom, mert kocka vagyok? :D -
zritya #4151 Rakasd át a szabidat :D -
Rev Hard #4150 Én szarom le, hagy késsen. Én is várom a játékot, de ha eret vágok attól nem lesz jobb, van ezen kívül is elég elfoglaltságom amivel elbaszhatom az időmet. -
De idén meglehetősen megszaporodott én is tudom hogy szoktak késni de ami mostanában van az röhej -
Rony94 #4148 Ezeket a késéseket is úgy mondjátok mintha nagy divat lenne mostanában. :D Már sok-sok éve "divat" a játékokat csúsztatni. Én már mondhatni hozzászoktam. :) -
Na ne fessük az ördögöt a falra jó? :D Nem szeretnék több késést most már legalább erre a kettőre 
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.06. 19:30:08 -
még csúszhat a GTAV is :D -
Ööööö azt hiszem fél év volt vagy több? De igen az is késett. Division is csúsztatva lett ha minden igaz. -
Watch Dogsot mennyit késleltették? 9 hónap? Az is ubifos játék :D -
Az de tényleg pont erről beszéltem haverral nemrég hogy katasztrófa hogy mennyi minden csúszott idén.....
#4142 Na ja hát eléggé gondolkodós bár így jobban megemésztettem volna hogy nem 1-2 hónap van közöttük. Reméljük is hogy minden rendben lesz vele bár ahogy ismerem Uborkát az Uplay biztos befog hányni és kb első héten lehetetlen lesz játszani xD Bár ez nem a játék hibája. -
Rony94 #4142 Vagy megveszed mindkettőt és koplalsz 1 hónapig. :)
Egyébként ezek után elvárom hogy minimális bug mennyiség legyen a játékban, megjelenéskor. -
2014 a megjelenés csúszások éve. -
Ja de Januárba. Ez meg Decemberbe :D Jó igaz Január végén de akkor is fene meg eszi ezt a sok csúsztatást most ez a divat minden játéknál lassan. -
GTA V az csak jövőre jön....
-
Magukat is csúsztathatnák egy kád lósz*rba annyira uncsi már ez a sok delay. Most igy lehet elkell döntentem hogy Crew vagy GTA -
Ja, mert a konzolosok nem játszottak eleget....
Szerintem ebben inkább a Ubisoft keze van és nem akarja egy időben megjelentetni az AC-val meg a Far Cryal (valszeg ezek közül is az egyiket még csúsztatják) -
KÉSIK A JÁTÉK BASSZÁTOK MEG! DECEMBER 2-án jelenik meg! -
nagyon remélem hogy nem hc módot láttunk a videón mindenesetre....
a megjelenés meg szerintem nem a konzol beta, hanem inkább a karácsonyi szezon miatt módosult
Utoljára szerkesztette: Ztech, 2014.10.06. 18:38:10 -
Gibor #4134 Nem vitték túlzásba, az alap autó nem drift gép, de pl lvl170-es 370Z vel már elég szépeket csúszkáltam. -
a változás a videó alapján azért annyira nem durva, viszont az hogy azért csúszik a játék egy hónapot hogy lehessen másik konzolos béta elég hülyén hangzik.. kitalálhattak volna valami értelmesebbet is, ehh.. -
Rony94 #4132 Remélem azért nem viszik túlzásba a csúszkálást, mert ugye az sem éppen élethű dolog.