13251
-
Skyline #4252 "A GTA V területét az autópályán kb. 10 perc alatt körbelehet járni,"
Magyarul egy percet nem játszottál a GTA 5-el,mert 10 perc alatt helikopterrel körberepülni sem lehet....
Egyébként van alapja az összehasonlításnak,oké, aláírom kisebb ott a map. Denem annyiszor mint ahányszor jobban néz ki a játék.
Crew látványvilága a játékos autók kidolgozásán kívül okádék. A civil forgalomnál amikor megláttam hogy egy doboz amire rá van rakva négy sötét bádogablak amin be se lehet látni, gyakorlatilag a Playstation 1-es idők jutottak eszembe...
Elhiszem hogy vannak akiknek ez a játék maga a mekka... Ugyanakkor a realitás talaján maradva, egy totál középszerű játék az egész középszerű megolsáokkal átlagon aluli látvánnyal és fizikával. Persze irdatlan nagy a bejárható terület. De bontották volna szektorokra..vagy "megyékre"...Bár a fejlesztőcsapatból kiindulva nem csoda hogy minden megoldás átlagos vagy átlagon aluli... A P2P rendszer és a tuningalkatrészek versenyeken és challangeken való kinyerése boltokban való vásárlás helyett pedig az egésznek a temetője.
//A lentebbi videó baromi hangulatos, de amikor üldözi a rendőrautó és belenéz a VISSZAPILLANTÓTÜKÖRBE röhögtem egyet és kikapcsoltam..:D -
Rev Hard #4251 Te valami kényszert érzel a hülyeségeid beírogatására ? A játék megjelenéséig ne hagyd abba, utána gondolom lelépsz innen a faszomba. 
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.13. 20:45:49 -
mester1987 #4250 Találtam még egy ilyet is a játékról, annyira nem követtem végig (...még) :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ezért ez így nem igaz.. :D -
mester1987 #4248 Reflections visszatekintő:
-
Ratrak #4247 Nyilván nem lehet olyan részletesen kidolgozni egy ekkora terepet. Ami igazán számít, az a hangulat, hogy mennyire "feltűnő" az, hogy "csalnak" a tereppel. És ebből a szempontból szerintem nem nagyon van kivetnivaló a Crew-val. A GTA 5 nem kizárólag (sőt, úgy gondolom, hogy főleg nem) az autózásról és az autókról szól már, a Crew meg csakis... Ezért nem összehasonlítható a kettő. De viszonyításnak a térkép méretéről azért jó támpont a GTA sorozat, mert a.) sokan ismerik b.) híresen nagy és részletes térképekkel dolgoztak a srácok c.) a nagy térképeken sokat kell autózni ott is.
De tény, hogy a közvetlen összehasonlítás a TDU sorozattal és az ahhoz hasonló játékokkal logikus, mint a DriverSF meg esetleg pár NFS (bár azokat már jóideje nem követem). Ezeket minden szempontból veri a játék, már a béta alapján is. Én már nagyon várom azt a december 2-t.... ;) -
Meridius #4246 Felesleges a GTAV-höz hasonlítgatni, ott a pályának minden szeglete ki van részletesen dolgozva, itt meg tájegységenként ugyanaz a 10 pályaelem ismétlődik itt-ott megszakítva egy landmarkkal vagy versenypályával.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.13. 19:01:31 -
smog15 #4245 Egy kis off: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom mennyire olvassátok a Driver SF topikot de akinek megvan és akar krúzolni Crew megjelenésig akkor megtalál minden nap délután/estefele, nem néztem még a multiját nem tudom, hogy belehet-e járni egyből az egészet de én még csak 2 városrészt oldottam fel tegnap kezdtem :) -
Egyébként azt irják hogy kb 5000 négyzetkilóméter a terület. Nem tudom hogy igaz e, lehet butaság :) -
Rev Hard #4243 Szerintem ezen felesleges morfondírozni mert egyértelmű. A GTA V területét az autópályán kb. 10 perc alatt körbelehet járni, a másik két játékban meg nem lehet 300 -al terelni, gyalogosan nyilván nagynak tud tűnni egy-egy terület. Ha nagyon hasonlítani akarsz akkor inkább (kategóriájában) a TDU -hoz vagy a Forza Horizon -hoz, mert a The Crew területe többszöröse bármelyik más játékénak együttvéve. -
Hungarykum #4242 Legalább lesz mit bejárni. -
Itt is van egy link amiben azt lehet olvasni hogy nagyobb a világa a the crew-nek mint a GTAV, Far Cry 3 és Skyrim világának együttvéve... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
[spoiler] Már csak az bánt hogy megjelenésre nem lesznek meg az új monitorjaim :( 3 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.12. 14:48:38 -
Engem nyugodtan :D -
Köszi az infót! ;) -
Akkor most szólok hogy mindenkit szétzaklatok hogy "crewbe crewezzünk".
-
Várjál egyáltalán lesz e offline lehetőség játszani. Mert ha nem elég nehéz lesz feltörni azért. Lásd Simcity-t milyen nehezen törték fel volt lehetőség rá hogy kipróbáld de szenvedni kellett aztán ahogy offline lett egyből fel is törték rendesen :D Amúgy nagyon sokan le szólják a Crew-t valamiért. De nem értem miért ilyen ellenséges sok ember a játékkal szemben. Nekem maximálisan bejött a bugokon kívül a napokban rendeltem elő Platinumtól :)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.12. 14:36:54 -
egyszerűbb csak annyit mondani, hogy a GTA IV-es Liberty City kb. akkora mint az itteni New York... :D -
Volt.. már csak megjelenéskor. -
Sziasztok! Olvastam, hogy van/volt béta. Van lehetőség kipróbálni valahol? -
Én az általad is említett szabad vezetgetést várom a játéktól.... a betaban a multit ki sem próbáltam :D A TDU1 és TDU2-t megvettem de azzal is 99%ban egyedül játszottam... nem volt kivel. Ha a játék ezt a virágboltival is nyújtja... akkor minek vegyem meg. úgy is meg fogom venni -
Ratrak #4229 valahol olvastam, hogy nagyobb, mint a GTA 3-4-5, Vice City, San Andreas, meg a Red Dead Redemption területe EGYÜTTESEN... Lehet, hogy ez így már túlzás, de nagy. És változatos. A GTA 5-ben pont az a bajom, hogy oké, nem kicsi a térkép, de valahogy nem "esik jól" krúzolni rajta. Repülővel van kettő darab élvezetes kanyon, és annyi. Autóval kb. 5-6 élvezetes útvonal, de mivel a fizika valahogy nem az igazi, azok sem adják azt az érzést... Nálam még mindig a SA a csúcs abban a sorozatban. Ott órákig elvoltam azzal, hogy csak vezetek, amerre a kedvem visz. Remélem ebben lesz nagyon jó a Crew is... ;)
#4227: én Crew-t nem vinnék wirágboltból, tekintve, hogy pont az online multiplayerre van kihegyezve, de ízlések és pofonok... -
Egy picivel nagyobbacska csak..
-
Én úgy döntöttem ha lesz benne EVO megveszem, ha nem akkor ..."felcsapok kalóznak"... szóval ajánlom nekik hogy ne hagyják ki :D
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.12. 13:03:18 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha vótmá'' akkor bocs :D -
Hungarykum #4225 Igen, de csak kicsivel nagyobb :D -
Ez a térkép nagyon király :D Evo-t meg csak nem hagyják ki :I -
Sokkal nagyobbnak látszik a játéktere mint a GTA 5 játéktere.
Igazam van?
-
Hungarykum #4222 Nyomtatható változat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rony94 #4221 A Földrajz Atlaszomban benne van ugyanez, csak részletesebben. De legalább ingyen van. :) -
Úúúú ez nagyon jó.
Amúgy aki 576 konzolból rendelt elő , majd ha megkapják a terméket akkor veszik fel a kapcsolatot , vagy már rég beszélnem kellet volna velük , cirka 1 hónap már eltelt mióta leadtam az előrendelést és az volt az emailben ,hogy ha 2-3 napon belül nem veszik fel a kapcsolatot velem akkor keressem őket telefonon. Azt nem tudom előrendelésnek mi a menete náluk. -
Thaddeus #4219 Jó lesz nagyon, viszont egy perk listát kiadhatnának igazán :D -
-
-
elméletileg úgy ~10-15 -
Mennyi még nem látott autó lehet? Mitsubisit EVO-t remélem nem hagyják ki ...
-
Ratrak #4214 a bömös nagyon gonosz!
A kiscsajra meg irigy vagyok nagyon, oké, hogy neki is csak megszületni volt nehéz, de legalább van ízlése és élvezi az életet... -
Stockbauer33 #4213 
-
azt