The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
// nekem menüben 30fps cap volt,és nem àtkapcsolhatò...
még tölt a játék de tuljutott hogy játszhatok (más accal vagyok belépve, nem sajáttal)
menü bejön, legalább is ilyen continue, options meg quit.
rámentem continue, és csak feketeség bal lent kiirja hogy beta, néha bal fent meg feljön hogy u play login vagy mi fene. de nem tölt be semmit csak feketeség.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ra1n #1954
Erre a pénzes dologra : Első csak azt tudja megvenni amit te is neki előbb lesz berakja már magasabb kategóriába kerül, mint te, így nem is fog összerakni vele. A másik meg, hogy csak azt a játékost fogja neked mutatni amelyiket szeretnéd, hamar belehet telíteni azt a 8 embert. A harmadik hogy lehet AI ellen is versenyezni haverokkal.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Frankò kis cucc,elörendeltem pedig kétkedve ültem neki.
Olyan Midnight club érzésem volt a versenyek hangulatànàl. Jò! A bejàrhatò terep is bazinagy,ittott làtvànyos. A 30fps cap remélem kilöhetö lesz. A fizika,szimulàciò àrkàd,de nem annyira mint az nfs részek. Minden helpet offolva szépen el lehet dobni a vasat. A sztori is elmegy,nem céltalan autòkàzàs a bughalmazok közt,mint annò a test drive-ok. A multi és az emberi ellenfelek-koop móka hatalmasat dob az egészen,a gépi elleenfelek eddig piték voltak..
A mesterséges intelligencia elmegy,de tud nagy sutasàgokat müvelni a civil forgalom..
A làtvàny hol àtlagos,hol szép,mindent maxolva toltam,nem volt gond a 770-esnek. A hangok frankók.
Ami hiba nekem feltünt,nàlam valamiért a felnik közt matatva versenyfelniknél beakadt pillanatokra a kép és a hang,ilyen felnit inkàbb fel se tettem (csak ennél a felniosztàlynàl érzékeltem).
Ami még nem tetszik hogy ahogy nézem pénzzel elönyre lehet szert tenni,ez gàz,a kisgazdag köcsögök minden ilyen pénzes jàtékban tündökölnek...
Mindenesezre éri a pénzt,ha kis eszük lett
van a single részt is 2-3 online jàtékoshoz kötik olykor..Ìgy bukja a sok warezmajom...😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Egyébként próbáltam billel. Ezt a lassulást nem képes behozni semmi se 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Sajnos ez van,fejlesztened kell majd
#1936 Áljunk a sarokba és hisztizzünk hátha..
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"Nulla tenaci invia est via"
Mondjuk nem kérdés , meg fogom venni mindenféle képpen , majd Szabival együtt beülök én is a bolt elé az érkezés napján, az elmondásaitok alapján úgy vélem érdemes beruházni.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
- Kinézetre jó a játék, nem lesz panasz se a környezetre se a textúrákra. A TDU brigád pedig szaglik a játékról, nekem élményben és atmoszférában majdnem teljesen ugyan azt hozza.
- A gépigénye ennek a bétának szvsz tűrhető, bár nekem is sír a szám. 2gb-s 6970-el minden ultrán, kivéve a shadow mediumon és az élsimítás FXAA játszható a játék. 4X élsimításnál már igen lassul a játék, szóval meglátjuk, hogy lesz-e optimalizálás vagy így marad. Az biztos, hogy 6970-nel játszható de nem full grafos.
- A kocsi irányítása elsőre érdekes és kicsit szokatlan. Sport-módban tolom (egyelőre billenytűzettel, majd este MOMO-val) a kocsit kézivel nem igazán lehet csúsztatni, mintha be lenne oltva drift ellen. Amúgy hasonló a TDU-hoz, nagy gond nem lesz vele.
- Az éjszakai szemcsés kép az nagyon zavaró, amíg este van addig szemcsés a kép, remélem ezt kiveszik mert borzasztó.
Nagy hirtelen ennyi, ha csúnya dolgokat írtam volna le, akkor a kedves hg legyen kedves törölni a hsz-t. <#taps>#taps>
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Most néztem meg hogy ez 2007-es 😊
Nincs mit lejjebb venni 😊
Az hogy van hogy csak 50%-on érzékeli mikor kinyomom a szemét, plusza beállításoknál is mutatja a diagramon, hogy full gázon van ha full gázon van?
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Aztán a grafikát levettem ultra-ról high-ra és így stabil 30 fps-sel már gyerekjáték volt megcsinálni.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
G25 beállítási lehetőségek elég jók, ebből kifolyólag macerás is. Én kb fél órát szórakoztam mire sikerült normális működésre bírni.
Utána lévő tapasztalat sajnos nem sok. A Játék eléggé akad, 10-15FPS, bár tesztelni így is lehetne, de mivel az első küldetés már megfog, így nem is tudok tovább menni. A chekpoint 15 másodpercre van, viszont nekem így 2szer annyi idő kellene. Valahogy a lelassult játék mellett az idő valósidejű... Ezt nem tudom hogy van-e értelme reportálni...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Természetesen a MoMo-al <#papakacsint>#papakacsint>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Késő estétől érek rá inkább játszani, asszem a kit car darabok megkeresésével fogom kezdeni, de szívesen csatlakozom bármilyen közösségi megmozduláshoz, uplay: chase2017
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Közben visszaolvastam a történéseket ( senki se válaszolt, ej régi szép idők, hova tűntek... ), ahogy látom már kulcsom nem lesz 😄 Úgyhogy nyomassátok a tapasztalatokat továbbra is a fórumba és küldjétek a visszajelzéseket bőszen a fejlesztők felé 😉