The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
csináltma pár képet 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Coral Springs
Nekem a The Crew és a GTA V tuti vétel lesz, amúgy sincs túl sok játék ami igazán érdekel.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akyyy
végre leért és már beengedett. közepes grafikán tud nekem futni bár erőssen fujj a gép a levegőt, meg itt ott akkor már lassulás van de legalább közepesen még szép.

westcotsbol vagy honnan elmentem a central parkba. mire beértem new yorkba még ok, de ott, úgy el lehet tévedni 😄 nagyon hangulatos, ahogy szaladgálnak az állatkák meg minden, él az egész nem ugy mint tduba volt anno.

ilyen apróságokg hogy duda meg index meg lámpa, nem tudom itt van e én nem jöttem rá :S
irányitás kicsit nehéz, bár nem állitotam még semmit se, mivel nem is az én pfolilom.

egy biztos: ezidő a fél óra alatt, eldöntöttem amitmár eddigis tudtam: instant vétel lesz 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Gabisan666
Barmilyen versenybe belemegyek es kockas kekete a kepernyo fele,amugy free menetben semmi ilyesmi,valaki erre?
Es a 30 Fps Limited hogyan lehet unlockolni vagy legalabb 60 Fps re atallitani?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

LeWyTy
Rajtam is megeshetne valaki szive. :/

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az egész hetem olyan jól telt hogy kb 15percet tudtam játszani a játékkal, a mai nap tudtam volna egészen 6tól 10ig, erre hazaérek és rittig lenullázták a vga-t.... Most vihetem gariztatni azt is, ráadásul a béta is ennyi volt nekem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

alma2
Hasonlo keresem lenne nekem is, egy kolcson accounttal, jo nekem delelott is, vagy barmikor, par orara, 3 cimen probalkoztam nem sok sikerrel.
Hc modra lennek kivancsi.
Privatba ha van ilyen lelekes ember. Ha nagy leszek meghalalom 😊
Koszi.

szerintem

SweeneyTodd
Rendben , egy jó fél óra és jelentkezem.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Fpocok
ÉS a 17 heisenberg közül melyik vagy? 😄
Inkább vegyél fel te. Az a nevem, amit a Doge előtt látsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SweeneyTodd
Uhh nagyon nagy köszi érte, persze, haza érek olyan 22.20 fele , megtalálsz heisenberg néven vagy steam azonositom motkany91 -el

Fpocok
Én ki tudlak segíteni. Van steamed?

SweeneyTodd
Akkor ma estére továbbra sincs senkinek , 2óra erejéig egy accuntja ahol ki lehetne próbálni ? <#idiota>

Norby646
Kegyetlen jó ez a játék, végre valami, ami beváltja a hozzáfűzött reményeket. Elmentem az Everglades-től Los Angeles-ig, aztán onnan a mazda pályáig, végül egy pár km-el arrébb megálltam. Gyönyörű tájakon lehet autózni, nagyon jó a hangulata az egész játéknak. Hát az én szememben ez egy 10/10-es játék lesz, csak lenne már nov 11. Bf4 után megfogadtam, hogy sose rendelek elő többet, de ezzel most biztos kivételt teszek. 😊

A 10-es level-nél amúgy csak a béta miatt nem tudok tovább lépni?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Sziasztok!
Valaki tud valami megoldást arra hogy a ha valakivel egy crew-be vagyok, azt freen nem látom sem eventen.
Előre is Köszönöm!

Skypack
Jöhet mind 😄 Húú mit nem adnék ha bekerülne egy E30, bár erre elég kis esélyt látok 😞 Persze már eddig se rossz az autólista, reméljük bővül 😛

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Totti5
Nem, azt később leplezik le. 200 autó lesz benne kezdésnek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gduck
Köszi ez megnyugtató, nekem is i7 van <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SweeneyTodd
Itten fejtegetik a témát, hogy GTA mikor jön

És a Dragon Age Inquistion-t pedig ki is felejtettem...<#wink> Amúgy Dead Rising 3 már csak a megjelenést várja, a többit még be kell majd gyűjtenem.

Szabi: GTA5 novemberi megjelenést honnan veszed? Nem találtam róla semmit, de lehet én vagyok a béna.

Amúgy én egy 7850-es AMD-vel várom a Crew-t. AMD-vel csak annyi baj van, hogy sokat kotlanak a drivereken. Türelmeseknek ez is megfelel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SweeneyTodd
amd 7770 hd vel , ha már így belekezdtél ki mivel csinálja 😄

Életem legnagyobb hibája volt ,hogy amdt vettem csak a baj van vele...

Kegyetlen a listád😄D
Egyszerüen mind 'must-have kategoria😊
Skypack
Nagyi tolja vele high-ultra között rezzenéstelenül 60 fps körül megy is, igaz i7el.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

gduck
GTX650-es karival játszik esetleg valaki?

SweeneyTodd
Hülye hörcsögök... Ugyan ebben a "bajban" szenvedek játékok kapcsán, a gép meg háát két éves vas ,egész jól elfutkosnak rajta a mostani játékok normál grafikán.

Ez UBI style,ilyen hagyomány féle mint Watch Dogs-ban."Már pedig nem rakunk külön kapcsolót erre a dologra"
Kell írni a Béta fórumon szép nagy betükkel,hogy kapcsolót rá!
Nekem van több várólistás játék is ne aggódj . Hardver adott (jövő héten kap a masina egy új kuckót, ami jobban hűti majd a belső szerveit GTA 5, Crew, Shadow of Mordor, Lords of the Fallen, Far Cry 4, AC Unit, Dead Rising 3, Risen 3 és még ki tudja mi alatt amit most épp elfelejtettem).

Valakinek van eladó szabadideje? <#vigyor5>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gduck
De az alul is látszódik a kis térképen, nem? Felül szerintem elég béna látvány ... Az gáz, ha nem lehet kikapcsolni!

Szabi
ne is mond, kéne új vga, táp hozzá, gta5, the crew.. utána meg rohat sok idő a játékokra.. 😄

és már így is van vagy ~20játék steam-en amit kiakarok játszani.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

SweeneyTodd
Kellemest a hasznossal ha persze tud várni az ember <#vigyor> egy vásárlással két nagy játék, már csak egy rohadt klónt kell keresni aki szinkronban tud velem játszani a másikkal. Ilyenkor szoktam megzavarodni , hogy most mit játszunk basszameg ! ! !

Azt hittem az október lesz kemény.... De a november is az lesz. Szegény kis pénztárcám nagyon sírni fog....<#vigyor5>

Mert besűrítettek mindent amit csak lehetett Q4-re.Nem tudom ez kineg fogja megérni de hogy én mindent meg nem veszek,hiába is akarom az biztos😄
Pletyka még, majd ha a Rockstar is megerősíti, akkor igaz lesz! Több pletyka is volt mostanában.
Szabi
na remek.. pc-s GTA5 is november eleje.. 😄

Fpocok
Másik fele meg DLC? 😄

Szabi
ejj basszus.. kb így néz ki egy normális autólista 😄

jó dolog ez a brutálkidolgozás, de igazából túl sok értelme nincs, hasznosab lenne a többféle autó 😄

Fpocok
Ok. Igazából hirtelen jött az ötlet, nem gondoltam bele 😄

gdluck: Hát... azt csak akkor mutatja, ha bejelölsz egy útvonalat. Ha nincs kijelölve semmi, nem látod.

gduck
Ez az út feletti csík kikapcsolható?

Próbáld ki,hogy Fxaa nélkül játszol pár órát mert sz.tem nem fog hiányozni 900P-ben,ez mellett nagy terhet vehetsz le a videokártyáról és nem is homályosít semmit.
Ez az FXAA egy butított szar semmitérő valami.Egy MSAA már nagyon jó dolog😊
ADJ902
Lesz open?
Kicsit csalódtál? Miaz, hogy én streambe még régebb olyanokat hallottam, hogy órák kellenek egy ekkora terület átutazására... Ez picsa.
Fpocok
Igazából nem tudom, mert tényleg rosszabb így. Blurt meg DoF-ed megértem, de mi a baj az fxaa-val?

LeWyTy
Nincs még valakinek felesleges kódja? Mikortól lessz open? Vagy valami kipróbálhatóság?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Deluxe22
Köszi, sajnos nekem nincs, mivel ma kezdtem a játékot. Más biztos csinált már 😊
Deluxe22
Nem rossz a játék, a map kifejezetten tetszik, óriási nagy, van nagy havas hegység, sivatagos rész, tengerpartok, nagyvárosok, vidék, erdő minden. A grafika nem rossz, Ultrán kifejezetten szép. A tuning nagyon tetszik még benne, összes autós játékba legalább ilyennek kéne lennie.
bboyatty
Nagyon jónak tűnik, esetleg krúzos képek nem születtek mostanában? Láttam volt tervezve egy találkozó.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

900P minek használod ezt a sz@r fxaa-t+depth of field,motion blur.Csak szét homályosítják a képet tök felesleges szerintem de te tudod
Fpocok
Kíváncsi voltam, mennyi idő eljutni Las Vegas-ba. Egy kicsit csalódtam, de...
Az irányítás továbbra is tetszik. Az autók előttem kb csak két alkalommal csináltak furcsa dolgot. A transzfer a havas és nem havas rész között elég kaki lett. Régió váltáskor újra ki kellett nyomni a voice chatet.
(nem pénzes videó, nem azért hányom ide)

Szabi
Elméletileg pl. 3-as szintű játékos hiába vesz 34-es szintű tuningot, attól még nem fogja tudni használni 3-as szinten 😄

Fpocok
Config file-ban kell átírni.

<#ijedt><#buck><#taps>

http://www.twitch.tv/wildannie

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.