13251
-
Ratrak #4293 Ez az USA-ban nem rossz marketing ötlet szerintem. A célcsoport adott, az összes többi dolog adott, jópofa. Minket itt rohadtul hidegen hagy ez az egész dolog, de ettől még nekik jó... és tudjuk ugye jól, hogy amerikában a világ=amerika...
tegnap tényleg elgurult kicsit a gyógyszer itt a fórumon, de sebaj, én jól mulattam... :) Csak gáz, hogy ennyire nincs miről beszélgetni, hogy idáig fajulunk... -
Most tényleg jól olvastam komoly hogy így reklámozzák magukat? :D Nem semmi. -
-
Mi a f*sz xD -
remélem nem ez volt a nagy infó... :DD
-
Rev Hard #4288 Azt írták hogy több autót fognak felfedni hamarosan, úgyhogy szerintem ez már az autólista lesz. -
Remélem az autólista, vagy esetleg pár autó köztük lesz :)
Aztán nehogy annyi legyen, hogy mikor indul a második konzolos béta :D -
elméletileg holnap kapunk néhány új infót... :) -
Quqa #4285 Már ne haragudjon meg az ég, de hogy lehet összehasonlítani egy GTA-t az autós játékokkal, kb. olyan, mintha a Crysis-t vetnénk össze a SHIFT-el. Annyi az egyezés hogy mindkettőben van autó, meg táj + … és igen van benne MP. A GTA egy lődözős szerepjáték, más néven hard SIMS. Irányítás egyenlő a nullával, csakúgy mint a fizika, de nem is kell bele, mert az autó csak arra kell hogy eljussunk A-ból B-be és nem kelljen gyalogolni (igaz lehet menni hajóval, repülővel, motorral, biciklivel, stb-vel is). -
Oh god what is going on here.
#4281 Amúgy én a zárt pályás játékokat rühellem, régen játszottam sokkal de most nem kivánnék eggyel sem. :D Horizon az egyetlen Forza amit kiprószálnék úgy igazából rendesen csak azt a 2-t sajnálom hogy nem jön PC-re de mind1. Itt lesz helyette a Crew. Igényeimet kielégíti. Főleg amikor a TDU2 azért valljuk be sokkal sz*rabbul sikerült a mint ez béták alapján és mégis 2-3 évig játszottam vele meg most is fent van. Nem tudom egyesek miért rakják fel a lécet elérhetetlen magasságba aztán meg csak pampognak hogy ez szar az szar. Elkéne fogadni ami van és megbecsülni, mert ha most ez se lenne akkor kb maradna a TDU továbbra is nekem, meg az ETS2 ami tökmás végül is.
-
Stockbauer33 #4283 :D 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Ez mellett meg L is siklottam[spoiler]" rendszeresen belefutottam ugyanabba az út szélén piknikező családba, vagy a sivatagban ugyanabba sörözőbe. Mondjuk ebből a szempontból még mindig jobb, mint pl. a TDU " Szóval jáccot vele a nagymester
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.14. 16:50:53 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak hogy mindenki értse a GTA V vs Crew összehasonlítást: WC pumpa vs bicikli pumpa. Kb. ennyi a hasonlóság a két játék között.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.14. 16:18:03 -
Atomjo az osszes Forza szeria..bar a Horizon 2t nemprobaltam meg sajnos,de az FM2-3-4-Horizon megvan,es imadom mindet..foleg mikor egy jo Lamboval,Ferkaval vagy Saleenel,vagy GT-R-el csapathatok a Nordschleife-n... imadom! D -
Rev Hard #4280
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.14. 16:21:31 -
Stockbauer33 #4279 -
Rev Hard #4278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Agysebésznek kellett volna tanulnom. Nyitnék egy magánklinikát és szarrá keresném magam. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert a gépe csak a paint grafikát bírja. -
Stockbauer33 #4276 -
-
Rev Hard #4274 A fűszálak fotoszintetizálását megfigyelted-e, illetve hogy volt-e pitypang közöttük ? Tegnap óta nyomaszt a kérdés hogy megfelelő-e a biodiverzitás a tehenek számára. -
Mondjuk azért ott is minden 2. sarkon van egy ugyan olyan kocsma meg stb... de igen eléggé faszán megvan csinálva. -
Meridius #4272 ETS 2 jó példa, ott már tényleg zavaró a pálya egyhangúsága. Főleg annak fényében, hogy a magyar mapot milyen jól osszehozták egy kis kreativitással és szorgalommal. -
Meridius #4271 Én nem bármelyik játékhoz hasonlítottam, hanem a GTA-hoz, és nem spawnoló NPC-ket, hanem statikus pályaelemeket. Mindegy, remekül elbeszéltünk egymás mellett.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.14. 12:22:37 -
Destruction derbyvel én anno nyomtam nagyon király játék volt :D meg persze majdnem az összes Driverrel.
#4265 Pont ugyan ezt akartam én is írni mikor végigolvastam az irományokat :D
#4266 DHL-es kocsi b+ beszarás. Egyébként kipróbálnám szivesen ezt a Forza-t még egy darabbal sem volt szerencsém kivéve 1x játszottam a Horizon demoval a MédiaMarkt-ban kb 10 percig :D:D Az nem volt rossz, kár hogy only Xbox
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.14. 12:11:08 -
elvoltam én a kacsa taximmal is.. szóval ellenék a transittal is :D -
smog15 #4267 Hát ja lehetne benne régi bogár, t1 transporter DSF-be meg is lepődtem, hogy ilyenek vannak, Hudson Hornet is jó lenne :) -
egyébként amit pl. a legjobban irigylek a Forzából azok az ilyen értelmetlen, de hangulatos járgányok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.14. 11:35:16 -
smog15 #4265 Játsz egy kicsit az ETS2-vel az ilyen apróságokat már észre se fogod venni 
Utoljára szerkesztette: smog15, 2014.10.14. 11:21:48 -
tökmindegy minek szántad, attól még értelme nem lesz, bármelyik játékban előfordulhat hogy ugyanazt az a "'díszlet" NPC-t lespawnolja a játék akár egymásmellé is, két hasonló söröző meg aztán tényleg nem lehet Amerikában.... :DDD -
Meridius #4263 Még mindig nem fikázásnak szántam, csak leírtam miért nem lehet a GTA5-höz hasonlítani. Én is megveszem, ha ez megnyugtat. -
Nekrofil #4262 ez csak vicc, ugye? :D
-
hát ez borzasztó, mileszmost, le is mondom az előrendelést.. :D -
Meridius #4260 Nem is a növényzetre és a villanyoszlopokra gondolok, hanem díszletekre, pl. rendszeresen belefutottam ugyanabba az út szélén piknikező családba, vagy a sivatagban ugyanabba sörözőbe. Mondjuk ebből a szempontból még mindig jobb, mint pl. a TDU. :) -
pl. mert nem 10 pályaelem ismétlődik..
sok-sok helyen van valami egyedi dolog, de basszus a sivatagban mi ismétlődjön ? és az erdőben ? ennyi erővel a Földünk szarul van kidolgozva mert az erdőben csak 10féle pályaelem ismétlődik.. :D
-
Meridius #4258 Miért nem? A főbb városokat kivéve kaptafára ugyanazok a pályaelemek ismétlődnek, (rocky mountains-téma, sivatagi téma, stb) de ez nem negatívum, ekkora térképnél nem is nagyon lehet másképp megoldani. Ezért hülyeség a GTA-hoz hasonlítani ahol a pálya méretéből is a rendelkezésre álló erőforrásokból adódóan minden szeglete ki van dolgozva, vagy a leírt ismétlődés sokkal kevésbé szembetűnő.
Amúgy miért veszik személyes sértésnek az emberek, ha valaki negatívat (?) mer írni a játékról? Nem kötelező egyetérteni, de ezek a kicsinyes személyeskedések megmosolyogtatnak.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.14. 07:42:17 -
Ratrak #4257 na, kíváncsivá tettél: mondj olyan autós játékot, ahol nem ilyen középszerű a fizika, a látvány, meg a megoldások, ÉS lehet benne hosszú (értsd: a standard ~5km-es versenypályáknál, meg az egy szerencsétlen Nordschleife-nél hosszabb/változatosabb) "terepen" csapatni, civil forgalomban, akár rendőrökkel, A-ból B-be szabadon, vagy legalábbis változatosabban, mint egy-egy "körpálya"? Mert akkor én lehet, hogy lemaradtam, de jobb fizikával csak a szimnek készített játékok bírnak, azokban meg bizony körbe-körbe mész, versenypályákon, no civil forgalom, no változatos táj, satöbbi, satöbbi, ahol meg van táj, meg város, zsaruk meg egyéb okosságok, ott fizika nincs, még ennyi se. De lehet, hogy valami pont kimaradt, szóval konkretizáljuk: mihez képest középszerű szerinted ez a játék (a béta alapján)? -
Hungarykum #4256 Videó végén: Early 2014 XD
Decemberben mit fognak kiadni, ha ez már rég kijött?
-
Ha szúrod neki, a motorral ,vagy valami Zentorno ( Super cat. )-val, körbetudod járni kb 15 perc körül.. , Motorból szintén, helikopterrel ez kb 13percre csökken.. De ha tényleg érdekel,egye fene inditok egy stoppert és megmondom mennyi idő alatt jártam körbe a szigetet..
-
Rev Hard #4254 Valóban nem játszottam a GTA V -tel, helyette megnéztem egy videót ahol egy csávó motorral 10 perc alatt körbement, de van ilyen akár autósban is. Lehet hogy ők valamit tudnak amit te nem ? -
#1 :D