13251
thecrew.jpg
  • Overburner
    Mondjuk szerintem csak csökkenteni kellene a mértékét a rángatásnak mert amúgy tetszik, látványos. 900 fokos lehetőség se lenne rossz bár a MOMO-m csak 240 :(
  • Meridius
    +1, ha kukázzák a zöldvászon-jellegű random kormánytekergetést és beraknak egy rendes 900 fokos animációt a 180 helyett egy rossz szavam nem lesz a vezetési élményre DFGT-vel.
  • Ratrak
    Egyetértek Overburer-el: valamirevaló autós játékot csak valamirevaló kormánnyal érdemes játszani. LEHET mással, hogyne, de nem érdemes. A Crew pedig valamirevalónak igérkezik (bár AC után valszeg szokni kell majd a fizikát - ill. annak hiányát... ;) )

A valamirevaló kormány pedig a MOMO és társainál kezdődik, ez is tény, felfele meg határ a csillagos ég.
  • Szabi #4574
    jé, kaptam konzolos béta meghívást, "kár" hogy nincs konzolom :DD
  • Overburner
    Én nekem volt egy kinai kormányom ami elromlott (sajnos pedig szerettem) Vettem egy használt Logitech MOMO-t 13k-ért és szerintem megérte. Nagyon király TDU2-t toltam vele már eléggé sokat meg ETS2-t ha van ennyid lehet megéri venni ha csak autós játékokra vennéd. Én GTA miatt akarom a kontroller-t nekem idáig csak X360 volt a kezembe az bejött. :) Illetve WarThunder is lehet élvezhetőbb lenne gamepaddal ha hozzászoknék :D

#4570 Én a Vertical Syncet szoktam olyan játékokra ráerőltetni amibe valamiért nem megfelelően működik vagy nagyon megdögleszti a gépet vagy hasonló :) Illetve van egy nagyon király progi Raedon PRO pl itt is Dynamic Vsync-et tudok beállítani játékokhoz meg millió egy másik dolgot. Crew-nél pl nekem ha nem raktam 60FPS-re akkor 30FPS en Vsyncel akadozott valamiért Dynamic-al progin keresztül tökéletesen futott :)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.06. 11:41:07
  • Rev Hard
    Ne a nagy többség után menjél hanem döntsd el hogy a te kezednek mi lenne a jó. Ha fejben nem megy menj be valamelyik Media Markt -ba és próbáld ki a kontrollereket. Számomra például teljesen idegen az Xbox gombkiosztása, felőlem vegye azt a nagy többség, nekem nem jön be.
  • Rev Hard
    Nekem 4 éve van AMD kártyám de a Catalyst -ban még soha nem turkáltam, sőt fel sincs rakva. Aki nem ért hozzá az ne állítson ott semmit, meg amúgy is felesleges bármit is állítani az ingame beállításokon kívül.
  • chase
    Elég sokmindent lehet benne állítgatni, ami erősen hatással van az FPS-re.

• VJP
    Én is azzal toltam a bétát, de már régóta akartam egy analóg irányítási módszert autós játékokhoz, és ennél a játéknál döntöttem úgy, hogy veszek is valamit.

Azt valaki tudja, hogy a Golden Paltes rendszert hogyan fog működni? A Facebook és az Uplay kapcsolatára gondolok, hogyan lesz megoldva?
  • Seangaijin
    Én billenytyűvel toltam és semmi kivetni valóm nem volt
  • VJP
    Én még sosem használtam kontrollert, így a nagy többség miatt szeretnék venni egy ONE kontrollert. Azt ki tudja lehet egyáltalán nem tudok majd vele vezetni!
    Lehet kormányt kéne vennem?
  • Ratrak
    Hm. Ezek szerint egyedül vagyok a véleményemmel, hogy a PS kontrollere jobb, mint a 'boxé. Oké, a nextgen-t még nem próbáltam, de Shift2-t játszottam mindkét platformon, és amellett, hogy a PS szimm. jellege sokkal közelebb állt hozzám, az irányítást is finomabbnak éreztem a két analóg karral, mint az Xboxon. De mivel kb. mindenhonnan azt olvasom, hogy az Xboxé jobb, biztos a mindenkinek van igaza (nem ez lenne az első eset, hogy a nagytöbbség véleménye eltér az enyémtől... :) )
  • TakácsBálint
    Hajrá!:)
  • Overburner
    Egyébként még mindig csak 10 Golden License Plate van?
  • Overburner
    Grat! Játssz helyettünk is!
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.05. 18:41:05
  • gduck
    Na meg is jött a kód! Majd rakok fel videókat ;)
  • VJP
    Kicsit érdekes, hogy van driver, de még nem kapható kábel, viszont csak avval a kábellel működik elméletileg! Érdekesen gondolkoznak arrafele...
    Köszi az infót!
  • Thaddeus
    Igazából semmi különbség nincs a most vásárolható, illetve később kijövő "PC-s" változat között, csak utóbbihoz kapsz egy Micro USB kábelt.
    Tekintve, hogy hivatalos driver is van már, minden kontrollerrel működnie kell.
  • Overburner
    Az király xD köszöntem az infókat.
  • VJP
    Ne aggódj az ONE wireless kontrollerét csak vezetékesen lehet használni PC-n!
    (Reméljük azért majd adnak hozzá ki később adaptert, mert én is ilyet akarok venni!)

Thaddeus:
    Nem úgy volt, hogy Novemberben jelenik meg egy szett amiben adnak kábelt, mert "hivatalosan" csak a gyári hozzáadott kábellel működik?
    Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.11.05. 13:26:09
  • Thaddeus
    Ez sima micro usb-s csatlakozású (mint a telefonok többsége), úgyhogy megy kábellel is, én is úgy fogom használni (másképp nem is lehet). Kábelt viszont nem adnak hozzá (asszem).
  • Overburner
    Kösz a linket! Viszont vezetékes verzió nem kapható? Mert én nem szivesen vennék vezetéknélkülit.
  • Thaddeus
    http://ipon.hu/webshop/product/microsoft_xbox_one_wireless_controller/713484

Ezt vettem én.
    Volt PS4-em, de eladtam (játékhiány, grafika helyzete, árak miatt), úgyhogy elég sokat használtam a DualShock 4 kontrollert. Után kölcsönkaptam egy box 360 kontrollert és tényleg jobb az aszinkron thumbstick, PS4-nél nekem mindig összeértek a hüvelykujjaim.

Vehettem volna box 360 kontrollert (főleg mert ahhoz van wireless adapter), de írták, hogy a One kontrollere jobb, úgyhogy inkább ezt vettem (árban nem sok különbség van, inkább a wifi adapter ami kéne). Később biztos jön ehhez is ilyen kieg.
  • Overburner
    Kellene!
  • Skypack
    Ahhoz előbb meg kéne csinálniuk a skylineba az RB26ot a V6 helyett :D
  • gduck
    KÖSZI!
  • Overburner
    Tokyo Driftes Mustangot pedig nagy lenne megcsinálni :D
  • Seangaijin
    Nem hallottam de elég valószínűtlennek tartom. Bár elképzelhető, hogy lehetséges de inkább csak az upgrade. Pl egy régi v8-asba új v8-ast teszel de hogy egy soros hatost rakjál egy Mustangba az sztem kizárt.
  • SweeneyTodd
    Honnan rendelted és mennyiért ? :) Jövöhéten valamikor már én is meg szeretném rendelni.

Jajj meg ami eszembe jutott, 360 és a one között mi a különbség ? Mert látom one-t írtál.

Overburner #4548
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is amikor kérdezősködtem ,hogy mit érdemes inkább venni, mindenki azzal jött, hogy a legfőbb döntéshozók a játékcímek ,neked mi a fontos és mivel szeretnél játszani , vannak ugye az exklúzívok amik csak egyiken másikon vannak. Például a Last of Us ami csak ps3on jelent meg :)

Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.11.05. 12:40:31
  • Overburner
    Az a baj mivel konzolom még sosem volt csak 1x voltam havernál amikor kijött a GTA 4 hogy kipróbáljam, akkor volt először kezembe X360 kontroller. Az tetszett azért kérdeztem, amúgy egy régi Logitech Wingman-em van csak már vannak bajai, azért gondolkodtam újon de ötletem nincs melyik miért jobb stb.
  • Ratrak
    csak óvatosan, valaki járt már így a nov.11-es megjelenéssel is... oszt lehet, hogy még tovább tolják a megjelenést, te meg bosszankodhatsz, hogy így kénytelen leszel mással elütni az időt a szabin... ;)
  • SweeneyTodd
    Szerintem jobban jársz a ps4el, de ha mindenképpen xboxot szeretnél és van rá lehetőséged , akkor az újabbat.
  • Szabi #4545
    nem és igen, volt már :D
  • Overburner
    Xbox one és Xbox 360 közül melyiket érdemes venni egyébként különbségek stb mik? Mert lehet én is fogok venni valamikor.
  • Thaddeus
    Visszaszámlálót nem terveztél még ide az oldalra, Szabi?

BMW circuit specről volt már kép?:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.05. 12:54:51
  • Szabi #4542
    szerintem inkább olyasmi várható, hogy a régi Mustang-ba új Mustang motor, a Raid járgányokba V8-as motor stb :)
  • Stockbauer33 #4541
    A béta alatt mondta az Ati hogy halotta valamelyik videóban v olvasta vmi cikkben h a motorokat lehet rakosgatni más tipusokba majd.Tehát egy paganiba pl a ferrari motort.Te olvastál v halottál erről?
  • SweeneyTodd
    Esetleg ha érint valakit Xbox onera kulcsosztás van !
  • Thaddeus
    Na három nap szabi kivéve megjelenésre, Xbox One controller berendelve, számolhatjuk vissza a napokat :D
  • mester1987
    De ha nem tetszik telepjáróvá is alakíthatod :P