The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Legalábbis az egyik kérdés konkrétan az volt hogy Mit szeretnél ha esetleg lenne újabb BETA...A Válaszok között pedig magasabb lvl cap, több sztori misszió, és egyebek voltak...Ez a kérdés azért kicsit árulkodik.😊
Egyébként valóban ha a mentéseket megoldják simán feltörhetik, csak semmi értelme nem lesz, egyedül a minimalsztorival csapatni dögunalom hamar a játék és messze nem adja a teljes pompáját..Mindazonáltal remélem hogy még ennyire sem fogják tudni megtörni.😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
De persze majd lesznek csírák akik ez alapján fogják elítélni a címet...😄
No gyakorlatilag teljesen egyértelmű hogy vagy fake vagy vírus (ezúton is gratulálok a """"""bátorságodhoz""""""😉...
Az meg hogy a Watch Dogsot is feltörték... Ja. Megjelenéskor, nem elötte 4 hónappal...😄
Továbbá nem, a BETA meggyőzött a játékot előrendeltem a P2P aggályom ellenére és nem nem tölteném le, ez a fejlesztő megérdemli a zsetont....
Én mondtam...Amikor cruise-olsz az a "menü" a főszeró amin vagy...Nem látod hogy connectolsz, rádkonnektolnak..Nem látod ha a játékos "server kiesik...De P2P ergo a játék lagol ha bejönnek a játékosok és fospinges a "játékos" szeró akihez az adott lobby tartozik...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Írtátok hogy a játék nem P2P... Nos akkor kérdem én, milyen szerveren vagy szervereKEN vagyunk fent, és mi alapján szűrik a régiókat-játékosokat? Értem ezalatt hogy a játékban nem egyszer találkoztam olyan ellenféllel aki 50 métereket teleportált úgy lagolt, namármost a tököm sem kíváncsi a világ másik végén játszó vadbarmokra akik vagy 400-as pinggel ellehetetlenítenek egyes versenyeket, mert egyik pillanatban látod, másik pillanatban nem, következő pillanatban azt érzékeled hogy beteleportál eléd ahogy húzza rád a kormányt...Valamiféle szűrés baromira nem ártana... Másrészt visszatérve a "nem p2p"-re... Az én tapasztalatom eddig bő 10-12 órányi gameplay után... Játszom fél órát, makulátlanul fut a játék...Majd egyszercsak beindul egy erős lag szerű akadozás időnként...Beállok versenybe, látom hogy az online ellenfél hasonlóan lagol...Otthagytam a francba, elhúztam a csíkot jó messzire hogy másik embereket szórjon be a játék...AMINT a lagolós forma kikerült a "játékomból" abbamaradt nálam is a lagos akadozás...
Tehát oké egyesek állítják hogy nem p2p...Én mégis valahol úgy érzem lévén tényleg semmit nem tudunk arról milyen szerveren vagyunk (legalább lenne valami központi beállítás régiókra osztott serverekre ahol elkezded a játékot mint egy MMO-ban, de onnan már máshova nem tudsz átlépni csak úgy simán), és adott ez a "server bubble".... Ami az elképzelésem szerint annyit takar hogy a játékosoknak van "hatóköre"...Ha ebből kikerülsz az olyan mintha kilépnél egy lobbyból...A játék automatikusan hozzávág egy másik lobbyhoz..Ebből persze semmit nem érzékelsz csak annyit hogy az egyik pillanatban van 6 játékos a következő pillanatban 1-2 percig sehol senki...Majd új játékosok tűnnek fel...És ezek közül mindig alamelyik a szerver (vagy te).... Csak nincs disconnect ha kilép a "server" mert te autókázol az alaptérképen és a játék a térképre szórja az aktuális lobby-t.... Nem véletlen hogy egyszer lagol a játék mint a barom a következő pillanatban semmi baj...Ergo félig sajnos p2p...
Game Designer:
"Say for example, you’re in solo mode and you’re driving across the USA, try to imagine a bubble, a server bubble that is around you and up to seven people can join your session, drop-in or drop-out. It’s seamless basically. It won’t be like the same seven people are going to be with you
The game is designed to be played with others as you all take on missions and unlock car parts:
"You might want to do more narrative focused missions yourself and then later if we can joined up with you and saw you did a mission by yourself, that would
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Gibor: Tudom én is hogy az én gépem elavult egy "kicsit" De azért 2013-as gammák még mindig szépen elfutnak rajta többé kevésbé 😊
gduck: dobjál e-mail címet, én megírom nekik hova küldjék 😄
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
#2325 Közép kategóriás géppel ultrán játszottam szerintem közel 60fps-el, optimalizálási gondok nincsenek.
Jó persze, tudom az én hibám, mert nincs új gépem... 😊
"Nulla tenaci invia est via"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill