The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
És egyébként sem egy szerveren játszol, peer-to-peer alapon megy az egész, nekik semmibe sem kerül, ez csak egy MMOnak álcázott DRM...

Ha a te zsebedből esne ki a warez pénz lehet máshogy látnád. Én teljesen megértem őket... És azért lássuk be minimális infót tárol neten a játék.... Illetve a mentést kötve hinném hogy ugyan arról a szerverről "töltöd le" mint amelyiken gurulsz a haverokkal.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Coral Springs
Aztán játszottam a TDU2 -vel még 3 évet, az mostanra kezd ellaposodni de November 11 -ig még bőven jó az is. A TDU túl jó volt ahhoz hogy offline toljam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akyyy
aztán most meg már nem játszhatol tduval mer lelőtték a szervereket (oké, offlinemég lehet, de majd ennél nem... és el fog jönni az idő hogy ezt is lelövik sajnos... igaz, jópár sok év mulva... de lesz oylan)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Coral Springs
Azt amúgy nem értem hogy miért akarná bárki is ilyen módon levédetni a játékát, ezzel másokat "hülyének nézve", továbbá saját magát megszopatva mert egy szerverpark fenntartása nem két fillér, egy jó netkód megírása pedig hosszadalmas munka és sok tesztelést igényel. Ebben én nem látok racionalitást. De abban sem hogy van egy hatalmas nyílt világ, mégis ki a faszom akarna játszani benne egyedül ? Anno én a TDU -t letöltöttem és egyedül kezdtem el, néhány nap után meguntam, monotonná vált. Aztán megvettem eredetiben és letoltam benne 3 évet mert olyan kúrva jó volt, online barátokat szereztem akikkel tartom a kapcsolatot a mai napig. Nincs annál jobb amikor 8 pro player összeáll és terel mindenki 2-300 -al gyönyörű tájakon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
A Massively egy tág fogalom, nincs pontosan definiálva, a sok játékost már kimeríti az hogy a játékba belépve egy online világban találod magad. Az hogy egy WoW -ban tág a limit és több százan lehetnek körülötted, itt meg csak 8 -an az nem jelent semmit mert a játék felépítése közel ugyan az. Azt meg te magad írtad le hogy nem működik offline mert hogy online ment a játék, más pedig leírta azt is hogy a single player alapú sztoriban vannak olyan küldetések amihez több játékos kell. Lehet vitázni de ez a játék attól még egy MMO marad. <#smile>

Google...

Racing
MMOR means massively multiplayer online racing. Currently there are only a small number of racing based MMOGs, including Kart Rider, Upshift StrikeRacer, Test Drive Unlimited, Project Torque, Drift City, Race or Die (iPhone) and Need for Speed: World. The Trackmania series is the world's largest MMO racing game and holds the world record for "Most Players in a Single Online Race". Although Darkwind: War on Wheels is more combat based than racing, it is also considered an MMOR.

Nos oké hogy 1layer 8játékos, de bármikor átmehetsz másik layer-be másik játékoshoz, a fent felsorolt játékokban se látsz mindenkit egyszerre, nem attól MMO hogy a monitoron 352653 ember van. És akkor érdekességként ott a Project Torque (már megszűnt), még csak nyitott világ sincs, szimplán kettőt kattintasz összedob pár emberrel és versenyzel zárt pályán, tehát ismét nem látod csak akikkel versenyzel, de mégis MMO...

gduck
Jelenleg 8 és úgy látszik nem is fog változni. Legalább 12-re megemelhették volna... Ha már tankolás se lesz benne <#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fehercsoki
Nem pont így értettem, MMO= Massively Multiplayer Online, itt is főleg a "Massively" része érdekes, ami azt jelenti hogy nagyon sokan játszanak együtt egyszerre(pl WoW), itt viszont ez összesen 8 játékos játszhat együtt, kiegészítve azzal, hogy minden offline is működik, szerintem ez a játék nem nevezhető MMOnak, bármelyik online játékban ha "elmegy a net" akkor rögtön minden megáll, semmit nem tudsz csinálni. Szóval csak azt akarom mondani hogy azért kell hozzá net, mert ilyen DRMet raktak rá...(amivel persze csak az törődik akit zavar hogy hülyének nézik)

Coral Springs
Mellesleg ha a Need for Speed: World -ben kihúzod a netet ott is lehet mászkálni tovább, de ahogy bármi mást csinálnál kiírja hogy nincs szerver. Gondolom itt nincs ez még megoldva, azt bele tud esni bárki abba a csapdába hogy megtuningol egy vasat potyára.

Coral Springs
Semmi probléma, felvilágosítalak én ha kell.

A multiplayer az a klasszikus értelemben vett lehetőség a másokkal való játékhoz, például a GTA IV, Call of Duty, stb. Ezekben opcionálisan ott van a multiplayer, de egyik játék sem igényel internetet, nem erre vannak kihegyezve. Az MMO viszont már a játékok egy külön kategóriája, jellemzően az internet köré épül, a másokkal való játékot helyezi előtérbe, például WoW, War Thunder, stb. Állandó internet kapcsolatot igényel, továbbá amit te is szépen leírtál a mentéseket a játék online tárolja (ez nem minden MMO -nál jellemző), sőt van ahol a képernyőn látottakat real time számolja a szerver, ilyen például a War Thunder nem lehet benne csalni mert a szervert kéne hozzá feltörni. Utóbbit nem biztos hogy szakszerűen írtam le, de a lényeg ott van.

Tehát a The Crew minden szempontból egy MMO és nem az amit te írsz.

Egy szóval nem írtam hogy MMO, de azt se hogy más... Fogalmam nincs milyen kategória de nem is érdekel, engem az érdekel hogy rendelem elő a limited-et 😄

Fehercsoki
Akkor mi benne az MMO?...

#2300 Sajnos csak 8.

Fpocok
Nem 16? Nekem ennyi rémlik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Persze hogy működik minden, hülyék lennének szerver oldalról irányítani a küldetéseket meg a tuningot stb... Így is hatalmas erőforrás kell majd a rengeteg playernek, felesleges + terhelés lenne...

Fehercsoki
Egyébként szerinted mit jelent az MMO, mi a különbség a multiplayer és az MMO között?

Fehercsoki
A játék újraindítása után nyilván nincs meg, de itt az a lényeg, hogy minden a kliensben van, minden működik net nélkül.

Coral Springs
Ha te is arra utalsz hogy a mentéseket online tárolja akkor magadnak mondasz ellent, és akkor ez valószínűleg egy még nem javított feature. Azt kipróbáltad hogy net nélkül átalakítasz egy autót, majd a játék újraindítása után megvan-e még ?

Fehercsoki
Nem ugyanaz, de elég sok mindent kipróbáltam, pl net nélkül küldetések indítása, vagy fast travel, tuningolás, minden működött. Net nélkül belépni pedig azért nem lehet, mivel a mentéseket így nem tudja betölteni.

Coral Springs
Szerintem menet közben kihúzta a netet azt nem baszta ki a szerver, persze ez nem ugyanaz mint net nélkül belépni.

Mivel a mentéseket is online tárolja így nem sok esélyét látom.

#2292 Hogy tudtál offline játszani? A főmenü betöltésénél már kiírta a proxy hibát nekem, azonfelül mentés sincs a gépen csak a beállítások.

Fehercsoki
A Crew nem MMO(maximum 8an tudtok együtt játszani, ez még multiplayernek is gyenge), hiába próbálják meg így nevezni a DRMet, működik offline is, bétában kipróbáltam.

Coral Springs
Egy kis logikával már rá lehet jönni, például azért mert a The Crew egy MMO lesz, és egy MMO -t nem lehet offline játszani. Hacsak nem raknak bele ilyen lehetőséget, de korábban volt már szó róla hogy internetelérés kell a játékhoz.

Terawatt
Rutinos kalózok vagyunk 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fehercsoki
Nem töltöttem le, elég volt elolvasni a torrent nevét...

Fpocok
Akkor töltsd le aztán szólj, ha jó.

Honnan veszed? Te letöltötted? Miért olyan elképzelhetetlen hogy működjön?
Fpocok
hát persze...

Fehercsoki
Ne töltsd le, kamu.

http://extratorrent.to/torrents/26508038/The-Crew-PC-2014-Limited-Edition-Full-PC-Cracked-Game-RELOADED.html
Hátha működik 😄
Norbi1990
Azon is kell majd könyörögni az Ubifosnak a kódért, vagy ez a kód jó lesz az újabb béta teszteléshez amit ehhez kaptunk?
LeWyTy
Ez valami mocskos jól néz ki! JÁCCANI AKAROK! MOST!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szabi
Passz, de valószínűleg lesz még megjelenésig újabb béta . 😊

"Nulla tenaci invia est via"

mulli1986
Nem tudni mikor lesz megint Béta? Megnézném vajon az újabb gépen hogy menne 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Köszi! 😊 Ez nekem nagyon jó hír! <#taps>
Szabi
Az irányítás inkább driver sf mint tdu1-2 😊

Erősen meglátszik a játékon, hogy a driver sf készítői is besegitettek, élő GPS nézet, irányítás, küldik stb.

Látom, itt a csapat nagy része a TDU1-re pörög. Van olyan, aki a DriverSF-t tolta kormánnyal, és kipróbálta a bétát is kormánnyal? Az érdekelne, hogy mennyire hasonlít a kettő. Mert nekem kb. az lenne a tökéletes game, ha a DriverSF "fizikáját" raknánk össze a Crew világával. Az a videó, amiben az ember a kocsikat próbálgatta elég előremutató volt, de hátha van vkinek személyes tapasztalata etéren. Van? 😊
Overburner
Folyt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Pár kép 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Coral Springs
De a TDU1 a fejlesztők elmondása alapján is félkész játék volt, a TDU2 sorsát meg ismeri mindenki. Szerintem itt ha a fele DLC -vel is de be fog kerülni minden autó.

LeWyTy
Ha jól emlékszem a TDU1-2 fájljaiban is volt pár név ami sosem került be nem?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Igen, valami degenerált mono wavot kellett csinálni, de már nem emlékszem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen 😄 Nekem az istenért nem jött össze a wav, ugye az se volt mindegy milyen formátumú volt.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Tényleg, neked küldtem át a kész wavokat, hogy hozd méretre 😄DD

Kieg, a Magyar GPS-t én csináltam, mikor még nem volt magicmap és byte-ra pontosan egyeznie kellett a fájloknak, volt szopás 😄

Nem, de anno krúzoltunk vele... Skyleen néven voltam és kb 3éven keresztül majdnem minden nap ott voltam ha volt esemény 😄

Szabi
te vagy az Opelos_HUN ? 😄

[HUN]FaTaL
Helyes 😊 Egy RS4 meg RS6 még jöhetne azért 😊