The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Felajánlás bárkitől jöhet, így tőled is <#integet2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én itt találtam:
http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-US/newslist/details.aspx?c=tcm:152-162893-16&ct=tcm:148-76770-32
(sry máshogy nem tudtam beszúrni a linket)
Utoljára szerkesztette: UnkNoown, 2014.08.08. 19:21:46

Uplay , Origin: HUN_Munyez

LeWyTy
Remélem most bejutok.... ha nem akkor stip-stop az első kód felajánlás!! 😄
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.08. 19:15:21

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Norbi1990
Ezt hol írják?
Azt írják, hogy akik benn voltak az első tesztben azok automatikusan mehetnek a másodikra.

Uplay , Origin: HUN_Munyez

De vajon bent maradnak akik tesztelték az előzőt?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szerintem ezt én már kihagyom, felesleges a 10. szint korlátot újra meg újra elérni, majd a főjátékban, 3 hónap múlva.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

chase
Tökéletes időzítés! 24-én jövök haza a nyaralásból! <#eplus2>

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Norbi1990
Ready for another closed beta?

Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.08.08. 18:13:39
LOL<#fejvakaras>

Erről leiratkozni? <#vigyor1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Rev Hard
Remélem hogy bejelentenek a srácok egy hivatalos autólistát legalább, illetve valamit arról hogy mit szűrtek le a closed beta -ból és mit változtattak.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Dj Tommy
Kösz az infót, akkor jól gondoltam, hogy csak annyi a különbség.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Coral Springs
Annyiban hogy a facebook -on alkalmazásként jelent meg, de ugyanezt láttad az alkalmazásban is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Dj Tommy
Amúgy miben különbözött ettől?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Coral Springs
Már lassan két hónapja szar.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fészen meg akartam nyitni a Golden Plates oldalt és azt írja ki, hogy: A szerver visszautasította a kapcsolatot. Ez miért van? Régebben működött...

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

B*szhatjuk a "Beta teszter" státuszt ha utána a tesztereknek kiküldött kérdőív egy általános közvéleménykutatás és még véletlenül sem szerepel benne olyan rész ahol le lehetne írni a főbb problémákat/ötleteket...😊

De ahogy írtam szerintem lesz még egy BETA, legalábbis fura volt az a kérdés hogy mit szeretnénk ha lenne mégegy BETA, szintemelést, több sztorifeladatot,stb......😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Overburner
Ez tényleg jó ötletnek tűnik.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Coral Springs
Ami jó dolog lenne még, egy video maker opció. Hasonló elven működne mint ami a GTA IV -ben is van, játék közben felveszed a dolgokat amit a játékon belül visszanézhetsz és szerkeszthetsz is. Olyan videókat lehetne csinálni hogy beszarás, megspórolva egy csomó felesleges munkát és problémát. Aki statisztaként szerepelt a videóimban tudják hogy mennyi szopással jár egy-egy jelenet elkészítése, és hányszor kellett felvenni ugyanazt.

Overburner
Szinkronizálási hibák voltak rendesen Béta alatt de azt is megcsinálták a végére. Persze versenyt nagyon nehezen hozott össze PvP-re gondolok. Dehát béta istenem nem is voltunk olyan nagyon sok millióan meg hibák is voltak dögivel. Ezen kívűl elvileg ha Uplay barátod fent van egyböl egy sessionba dob nem is kell crew-ba lenni. Nekem ha megcsinálják hogy ne fagyogasson be a kép meg a hang beakadás ne legyen néha és támogatni fogja a kormányomat akkor azt mondom hogy letojom megveszem 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Én is leírtam mindent amit gondoltam, de ami most jött kérdőív az erősen arra vall hogy őket a mi véleményünk nem érdekli...

Seangaijin
Én ezeket már leírtam nekik is fórumra, kitöltöttem minden feedbacket stb. Csak remélem, hogy rajtam kívül még elegen tették ezt meg, hogy lássa a csapat hogy nem 1-2 ember nyávog ezekért a dolgokért.

Coral Springs
Ti vagytok a béta teszterek, baszogassátok a fejlesztőket hogy legyen mert van még pár hónap a megjelenésig. Ha senki nem csinál semmit a fejlesztők elhiszik hogy minden jól van ahogy van, és nem is fognak megvalósulni a közösségi érdekek. Ez jelenleg rajtatok áll.

Seangaijin
A 8 embert én is sajnálom, 16-os layert simán lehetett volna csinálna, pláne ha bf4-be 64-en is lehet menni... PErsze a map méret között oltári különbség van de nem hiszem, hogy kivitelezhetetlen lenne. A privát session megint csak jó ötlet volna, nem hiszem hogy megvalósul.

gduck
Miért? Az sajnos már tuti hogy 8 ember (én ezt 2014-ben keveslem egy kicsit) lesz egy sessionben. Én a "privát" session létrehozását is hiányolom, azaz hogy pl. csak a meghívottak tudjanak hozzám csatlakozni. Ez a bétából már mind kiderült. A többi nem nagyon érdekel, mert az nagyjából minden hasonló játékban már elfogadhatóan működik.

Az a baj hogy mivel p2p, ezért semmit nem fognak tudni vele kezdeni, a router mögött ücsörgők java állígathat összevissza majd a routerben és a tűzfalon hogy nelegyen szopóág....

Felesleges hosszútávú következtetést levonni egy zárt bétából.

gduck
Köszi! Ezek szerint akkor nem lesz egyszerű egy krúzt összehozni...

Szabi
lehet másokra csatlakozni a térképen, de játékközben lehet azokra is akikkel nemrég találkoztál, illetve az uplay-es barátaidra is

a játékban az összedobálás kb tdu1/2 szintű volt a bétában.. nem volt egyszerű egymást látni a játékban, sőt a crew alakítás se ment túl könnyen, mert én pl. zero-t betudtam hívni, de egy másik srác már nem tudunk ránk csatlakozni 😞

remélhetőleg megjelenésig még ezen a részén sokat javítanak a béta tapasztalatai alapján

gduck
#2381-re valaki? Mostanában senki se válaszol nekem <#rinya>

Szabi

gduck
Amúgy az online rész hogy működött a bétában? Lehet más játékosokat Invitálni? Lehet privát sessiont csinálni? Ergo milyen nehezen lehetett összehozni 8 konkrét játékost egy sessionbe?

Terawatt
Le kellene védetni és terjeszteni az igét. 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

gduck
Úgy látom megmaradt a tegnapi téma, hiába írtam hogy JKE bakker, JKE! <#banplz>

mulli1986
Videóban ecseteli is a srác, hogy stock skylinet hoz és azt tolja. Szóval az a tervezők szerint gyári motor....

Am meg ennyi. Még az amerikai vasakba is beleraknám a sor 6-ot. 2-őt mert van hely 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Szabi
Az eddig leirtak szerint inkább v6-os Agerád lehet.. mint az NFS filmben <#idiota>

Jókora madár aki a Sky sor 6-osát lecseréli egy szutyok V6-ra..😊

Coral Springs
Hát akkor egy Mustangba tuti belerakom az Agera V8 -asát. <#nyes>

Szabi
Most telefonról nem néztem bele a videóba, de még régebben mondtak olyat, hogy majd lehet teljesen motort cserélni, és akár mindegyik autóba lehet ugyanolyan motor, de az biztos, hogy mindegyik autót egy szintre lehet tuningolni 😄

Én bétába szabadon vásárolgattam a tuning cuccokat a tuningboltba 😊

Azért feldughatják...Ott vannak a BETA-ban a boltok....Nem igazán értem miért okozna problémát ha ott tudnám venni a cuccokat..Főként hogy ott vannak a kategóriák meg minden más csak annyit írt ki a BETA hogy nem kapható cucc....
Remélem csak a BETA-ban van gyüjtögető életmód tuning téren...

Fehercsoki
Lehet venni, euróért.

Nemtom én egyelőre abban reménykedem hogy a tuningcuccokat venni is lehet és nem a feladatok után nyerem ki, mert ez a másik momentuma a játéknak ami a BETA-ban nagyon nem jött be....
hagy én döntsem már el mit hogy akarok tuningolni, és ne vakon kajpam a különböző tuningelemeket a feladatokért...

Coral Springs
Azt tudja-e valaki hogy lesz inventory a már megvett cuccaidhoz ? Problémás lenne ha megveszel például egy felnit hogy lecseréld az előzőt, majd ha vissza akarod cserélni megint keresgélheted a listából ami nem épp rövid.

Coral Springs
Ha offline is lehetne vele játszani akkor lenne már értelme ? Két magányos kör után lenne még kedved menni egy harmadikat vagy mi a faszom ? Nem azért online egy játék hogy ne warezolják le, hanem azért mert az online / közösségi feature -ökben van a jövő. Nem véletlenül van már a GTA -nak is online része. Fasz kivan hogy a sok idióta nyavalyog ha meg kell venni egy játékot, azt jönnek mindenféle összeesküvés elméletekkel.

<#szomoru1>

Igen <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Skypack
Egy másik videóban a Focus RS-be is V6 volt, az i5 helyett 😄 Ez azért így gázos, reméljük csak a béta átka 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

mulli1986
<#wilting> Ez full kretén... Hát így nem fog gyünni az oszkár.... De most hogy hallgattam a hangja se emlékeztet az RB26-ra... Am ha akarnak BMW-ket bele, akkor nem ártana sor 6-os motorokat is tervezni, mert viccesek lesznek a bmw-k is.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!