13251
thecrew.jpg
  • CamelX
    Ha már szóba hoztátok a kormány témát, valakinek sikerült bétában beüzemelni a sajátját? Van egyáltalán beígért FFB-s kormány támogatás?
  • SweeneyTodd
    Egy kis szívfájdítás...
  • SweeneyTodd
    Ámen, maradjon is így. Nem kívánok senkinek rosszat, csak nehogy az utolsó pillanatban kaparják az emberek a fejüket... ,de ha ott csücsül ugyan úgy akkor meg NO PARA !
  • Edem05
    Én Steam-en rendeltem elő a játékot, a Store-ból tényleg eltűnt de a Könyvtáramban még ott van.
  • mester1987
    Blugy
  • Overburner
    Semmi sem jön be nekem az gáz ?:D
  • tototto
    Ha nem jön vissza steamre akkor buktak egy vásárlót, de szerintem nem csak egyet
  • SweeneyTodd
    Cápcáráá... Aki esetleg előrendelte volna steamen , az gyorsan vegye fel velük a kapcsolatot, hogy mire megjelenik valahogy oda érjen hozzá a játék.
  • Szabi #4609
    :DD
  • gduck
    Hát ez egy elég érdekes koccanásra sikeredett :D KATT IDE!
  • Skypack
    Most nézem valóban, még régebben néztem akkor romlott az árfolyam :D Ugyanúgy választhatod a nyelvet amikor telepíted, csak az oldal brazil, vettem innen már ezt azt.
  • Hungarykum
    Itt most 16000Ft
  • Hungarykum
    Nem 12800 inkább? :D
    Csak az kérdés milyen nyelven van.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.11.07. 00:16:25
  • Skypack
    Itt 14k a gold edition uplayre
  • Hungarykum
    Persze ez csak akkor lenne érvényes, ha 60€ lenne a játék, ahogy ki volt írva Stemen.
    Most néztem hogy az Uplay oldalán drágább lett a játék. Eddig itt is 60€ volt, most 65€ és ráadásul 75€-ról van leárazva.
    Kicsit sem buzik.
  • Hungarykum
    Számolgattam, hogy mennyi lenne a különbség árban ha megvenném a játékot dobozosan (9000Ft) és külön a DLC-ket (8600Ft) vagy ha megvenném a Season pass-t (18500Ft). A különbség 900Ft. Ha kiszállítással kérem, akkor még olcsóbb.
    Lehet mégsem hülyeség megvenni a Season pass-t. Így legalább + még 2 kocsi is lesz.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.11.06. 23:45:37
  • rudii
    És aki már előrendelte steam-en? Én is ott terveztem pedig, de akkor majd más.
  • Overburner
    Az is Uplay-en keresztül fog menni sajnos vagy nem sajnos. :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.06. 22:26:58
  • tototto
    levették steamről a játékot, ne szarozzanak tegyék csak vissza szépen, nekem steamre kell
  • Overburner
    7$ még elmegy :D Ha lesz olyan ami nagyon megtetszik akkor ennyit még kiadok érte. Kösz az infót.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.06. 21:43:07
  • Skypack
    Azt írták 25 $ és hogy 7 $ lesz egy autó pakk.
  • Overburner
    Remélem nem csak zsidózás lesz és fognak kedveskedni is. Season Pass-biztos retek drága lesz arra nem valószínű hogy lesz zsém :O
  • Szabi #4595
    remélem nem csak ez a 4 autó DLC csomag lesz.. :D
  • VJP
    Dobozos verzióhoz biztosan nem lesz Season Pass, vagy még nem lehet tudni?
    Csak mert mindenféleképpen dobozosan akarom megvenni (kell a poszter), de egy Season Passre is igényt tartanék. Ha dobozoshoz nem is, de remélem külön lehet majd kapni.
  • tototto
    az a McLaren 12C
  • Skypack
    458 Speciale, SRT Viper, C3 Corvette de a negyedik az mi lehet ?
  • tototto
    biztos lehet majd, csak még nem rakták ki, de tuti meglehet itt szerepel pl külön is
  • SweeneyTodd
    Season passt lehet külön venni ,csak mert eddig sehol se láttam.

Vagy csak kizárólag steamen keresztül tehetem meg ?
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.11.06. 20:50:50
  • Skypack
    Nem azt mondták, hogy lesznek ingyenes autók is ?
  • tototto
    Season Pass
  • Overburner
    Most nem tudom eldönteni hogy jobb nézni vagy rosszabb Twitchen a streameket :D
  • Overburner
    Nos jogos. Erre nem gondoltam.
  • Szabi #4585
    mert hülyén néz ki két kormányt nézni :D
  • Overburner
    Én is be voltam tojva a használt vásárlástól de hála istennek sikerült egy nagyon rendes eladót találnom akitől szereztem egy szinte tökéletes állapotban lévő kormányt szereznem. Én is szivesebben vettem volna újat pl egy DFGT-t de sajnos nem volt annyi rávalóm. :( De nem bántam meg most hogy vissza gondolok rá mert nagyon bejön ez a MOMO. Sajnos hogy milyen kontrollereket támogat azt nem tudom de Xboxosokat biztos. Mivel PS-re is kijön valszeg azt is :D
  • tutyimutyi2
    Easy Touch kormány jónak számit?
  • VJP
    Először is köszönöm mindenkinek a válaszokat!
    A kormány vétellel nekem annyi a bajom, hogy használtat nem vennék, mert ki tudja hogyan volt használva, meg ha vennék is akkor valami komolyabbat vennék ami nem olcsó. Pl egy G27. Úgyhogy kormányt nem mostanság fokok venni.
    Kontrollert meg azért is vennék mert kipróbálnám magam, más játékokban hogyan tudnék vele játszani. Például az Assassin's Creed játékoknál erősen érezni lehetett, hogy kontrollerhez készítették. De megfogadom a tanácsot és kipróbálom más kontrollereket, hátha jobban kézre állnak.
    Azt lehet tudni, hogy a Crew milyen kontrollereket támogat?
  • Overburner
    Az olyan fura :D Miért jó az?
  • Szabi #4580
    nekem a kikapcsolható kéz és kormány is elég lenne :D
  • Overburner
    Legjobb megoldás lenne. Bár én meglennék a 900 fokos nézettel hiába nem bír annyit. ETS2 be se gáz.
  • Meridius
    Tegyék testreszabhatóvá, akárcsak a fordulási szöget, mindenki boldog. :D De ez egy ubi játék, nem akarok science fictionbe bonyolódni.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.11.06. 13:32:32