13251
-
elméletileg nekem elsején meglesz a lemezem, de majd csak hetedikén lesz időm elindítani a játékot
-
Én is PlatinumShop pacsi :) Ők nekem délután hozták a WD-t. Remélem ezt most délelőtt fogják :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.19. 19:47:32 -
Beírod a kulcsot uplayen aztán kész, nem kell a dvd sztem.
#4889: Jövőhéten? Azon igencsak meglepődnék, mert a játék 2 hét múlva kedden jelenik meg. -
Én Platinumshop-tól, remélem onnan is mihamarabb ideér. A legrosszabb az lesz, amikor kihozzák a melóhelyre és várhatok míg hazaérek.
Ja, és dobozost vettem, de bekrepált a DVD-meghajtóm. Vegyek újat (mármind DVD-meghajtót), vagy van valami mód hogy online telepítsem?
A "műlesiklás" nekem bejön. De tényleg akkor lesz jó ha páran vagyunk ott. Még két hét.... -
Dragovich #4893 itt az enyém is ide -
TakácsBálint #4892 Szia itt az enyém ide -
Atya isten :O Először nem jött be az a Mustang de az idő telt és most már nagyon is :D Dögös egy paci az biztos. 
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.19. 09:34:54 -
tutyimutyi2 #4890 már megvettem úgyhogy már késő bánat de gold-ot pc download-on kivűl máshogy meglehet szerezni? -
Cdgalaxisról rendeltem meg, a hét elején már jött a megerősítő email, igéretük szerint kedden házhoz hozzák. -
Szerintem előtöltős lesz ez is, ergo megjelenéskor már csak élesíteni fogja a játékot ;) -
Rev Hard #4887 Remélem ez is bekerül majd a játékba ha már a GT -t belerakták, erre még az öreg C. Shelby is bólogatna ha még élne.
-
Stockbauer33 #4886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!? -
Vajon, ha bekapcsolva hagyom a gépet 2dikán reggel, Steam, Uplay megy, akkor el fogja kezdeni leszedni magától, vagy majd akkor áll neki, amikor hazérek és rányomok az OK-ra?
Amúgy remélem nem fog összeomlani minden, és lehet majd menni rendesen. -
N3mus #4884 Sziasztok!
Keresek még 2 főt a 7 hez a felsorolt fake id kat már hozzá adtam nekik köszönöm a segítséget de még 2 hiányzik előre is köszi! -
Nem igazán lehet még venni ha minden igaz, csak goldhoz jár. Gondolom megjelenés után valamikor belökik. A játékos lista azoknak az Uplay és Sg neve akik játszani fognak a Crew-al tehát őket fel lehet venni Uplay barátnak. -
Skyvolker10 #4882 Valaki tud valamit, hogy hol és mennyiért lehet csak season pass-t venni?
Egyébként mi ez a játékoslista? -
Na de nem is egyedül. Társaságban! Az a király :D 5-6 ember bénázik meg stb. -
Én mentem le többször rajta de nem egy nagy valami... -
Ezzel biztos el leszünk majd :D
-
Ha az Ubin múlik hozzáadnak
-
tutyimutyi2 #4877 vajon a crew-ból kiveszik azt a mókás kis bugot hogy néha megkarcolsz egy kocsit amitől elrepülsz 400km/h-val?
-
Annyira nem de 4-5 secenként belaggol amúgy meg egész oké de vannak grafika bugok stb. Nem hiszem hogy olyan gáz mint a Unity -
VJP #4875 Az Unity hallom, hogy bughalmaz, de mi van a FC4-el? Az is bughalmaz? -
Reméljük a Crew-al nem lesz ilyen cseszkődés mint a FarCry-al meg a Unity-val -
VJP #4873 Új Nvidia driver van, és ez már a Crew-hoz (meg FC4, Dragon Age, WOW) való! -
tutyimutyi2 #4872 szerintem egyből megkapjuk őket ugyanúgy mint az előrendelésért járó kocsikat. -
2. dolog lehet szerintem. Vagy szinthezkötött a megvételük és már lvl1 esen megveheted őket vagy megkapod őket a garázsba ingyen. -
Domaaaa #4870 hello, a dodge viper meg a dodge ram, amiket a honlapon lehet a kódokkal unlockolni, azok mikor lennének használhatók? Meg kéne őket venni a játékban, vagy ott lesznek egyből a garázsomban? -
Szerintem én majd délután kapom addigra már fele társaság tolja :P -
tutyimutyi2 #4868 áhh november 30-nál nem kell izgulni, inkább december 2-nél kell hogy mikor érsz haza (gondolom egyesek el se mennek otthonról
) és mennyi idő alatt tevődik fel a játék.
-
VJP #4867 Nekem a kocsiválasztással az volt a bajom a bétában, hogy nem éreztem azt az erőkülönbséget a Challenger-nél amit kellet volna a pl. 370Z-vel szemben. Úgyhogy ha a kezdő autók nem változnak akkor én egy 370Z-vel kezdek. Persze majd letesztelem mielőtt választok, hátha változtak a dolgok. Egyébként más tapasztalt ilyet?
A visszaigazolásokat egyébként figyelem, de csak naponta egyszer fogom csinálni, nem kell külön leveleket írogatni. Amíg nincs meg a 12. kód, vagy nincs November 30 nem kell izgulni!
-
manacz #4866 Köszi! Akkor csak-csak :D -
Ez a telepített méret, a telepítő szerintem kisebb lesz ;) -
Elvileg 1 fajta Limitált edition van meg a gold, gyakorlatilag meg nem tudom :D -
manacz #4863 Uraim!
A banner alatt feltűntetett elővásárlási helyek mindegyike ugyanazt adja majd? :) Leginkább a Dodge,Ford,BMW multipack érdekel, mert nem mindenütt van leírva! :) Jövőhéten lehet előrendelném valahol... -
tutyimutyi2 #4862 fuuuu 5 óra lesz leszedni
-
Ez egy ÓRIÁSI játék lesz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ha a méretére vagy kíváncsi, az 20GB lesz ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.18. 14:39:32 -
tutyimutyi2 #4860 egyébként kb mekkora lesz a játék? -
Full stock alap az konkrétan semmire csak cirkálni, Street spec utcai versenyekrek inkább, Dirt spec az terepre , Raid spec szétzúzni dolgokat illetve terepre, Performance az a Street Spec jobb verziója az is utcai versenyekre csak jobban :D Circuit meg ilyen hardcore körversenyekre meg hasonlók.
#4854 Aztamindenit! :D Én is a Mustangon gondolkodok most jobban mert imádom a műszerfalát, Camaro-nak annyira nem jön be. -
Nekrofil #4858 Melyik spec mire való?