13251
-
Minicooper , ha elérhető lesz az elejétől fogva, de ha csak késöbb akkor majd rábökök valamire
rá vagyok gyógyulva a minire.
-
Hungarykum #4856 Én Hello Kittiset akarok
-
tutyimutyi2 #4855 libafos zöld mustáng? -
Rev Hard #4854 Még nem döntöttem el, de valószínűleg egy kék színű Mustang, vagy egy sárga színű Mustang. De az is lehet hogy egy rózsaszínű Mustang, passz. -
-
tutyimutyi2 #4852 pagani meg ferrari raid
-
Igen ezért irtam hogy amelyikhez lehetséges :D LaFerrarinál pl street felesleges stb. De Golfot pl nem értem Dirt simán lehetne. -
smog15 #4850 Na lesz rajtam kívül más is Golf-al :D Ki leszünk közösítve a supersport autók közül :D -
Hungarykum #4849 Úgy lenne az igazi, ha mindegyikhez megcsinálnák mindegyik spec-et.
Mondjuk néhány autónál furán nézne ki a dirt és raid spec :D
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.11.17. 20:44:35 -
Egyébként bízom abban hogy később azoknak a kocsiknak amelyeknek hiányoznak specjeik megcsinálják hogy betöltsék az űrt :D Persze csak amelyikhez lehetséges. -
Edem05 #4847 Azt sajnálom, hogy a GTI csak Street Spec-ben lesz elérhető. :(
-
smog15 #4846 Először Challenger-el aztán amint lehet Golf GTI cső :D
DLC-ben a Tuareg csak raid-os lesz vagy lesz alap verziója is?
-
4 kerék meghajtás lol
-
Hungarykum #4844 Gymkhana 7 - 1965 Ford Mustang (845HP)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tutyimutyi2 #4843 én szerintem challengerrel vagy mustángal amiről nagy eséllyel hamar átváltok majd a dodge ramra -
Én Mustang és Camaro között filózok mind2 óriási nagy kedvenc. Első bétában Mustang-al voltam másodikba meg Challenger-el az se rossz gép :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.17. 19:50:46 -
Csakis Camaro, ha meg meglesz a keret rá, akkor '69es Charger, ha kanyarodni is akarok majd, akkor szétnézek mi van a piacon :D -
Egyébként ki milyen kocsival fog kezdeni? :D -
Őszintén nem néztem utána de a WD-nél így volt mert havernak kuponos van. Az is Ubis játék azért gondolom hogy ezzel is így van, -
Nekrofil #4838 akkor elég húzós áron adják a kuponokat 8k ért -
Szerintem sima játékot kapnak nem limitedet WD-vel is így volt. -
Domaaaa #4836 hello, az én fb felhasználómat is jelölhetitek
-
Üdv, bejelöltem én is őket, köszi
-
Na még két hét :)
-
Nekrofil #4833 nvidia kártyákhoz sima limited edition kupont adnak? -
No meg egy rakás sticker meg hasonlók :D
Viper, Racer Pack, Surfer Pack, Show off Pack, Dodge Ram, és egy Mystery reward
Ja meg 100 Uplay pont :D ( bár ahogy írja 100 pont lesz a Viper és arra ad pontot de arra költöd amire akarod)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.17. 17:05:10 -
tutyimutyi2 #4831 kár hogy annak a dodge viper-nek amit 1 kód után kapunk annak csak performance és circuit tuningja van -
VJP #4830 Hát igen nekem is az a Mystery dolog mozgatja a fantáziám, hogy mi lehet az. De ezen kívül kapunk még pár fényezést, matricát, felnit, kárpitot, rendszámtáblát.
És egyébként is ami ingyen van az kell!
-
tothbalu99 #4829 Ha szeretnétek, van nekem is egy fiókom: Gipsz Jakab . Ha szeretnétek, beszállok, most fogom beírni a kódokat :) -
tutyimutyi2 #4828 ami miatt avval a golden plates-el szarakodunk az leginkább az hogy legyen 3 barátodnak meg neked a 12 kód és akkor kapsz valamien mystery ajándékot, még 1 kocsi nem lenne rossz :) -
azt azért már régebben elmondta a MS hogy erről a konzolgenerációról a legkönnyebb dobozról pc-re átvinni a játékokat... szóval nem hangzik teljesen lehetetlennek
igen, ráadásul az előrendeléshez is jár az a Dodge.. szóval nemértem mit szrakodnak itt vele páran :D -
tutyimutyi2 #4826 viszont ha valaminél fogva megjön hozzá a kedved legalább lesz 1 inygé a garázsodban -
Ratrak #4825 ez sztem kacsa, mindig is nagyon ügyeltek arra, hogy a konzol-exkluzív címek azok is maradjanak. Különben normális pc-s az életben nem venne konzolt... ;)
Ezt a golden plates dolgot én sem vágom teljesen, jól értem, hogy egy "teherautót" (Dodge ram) lehet vele nyerni/feloldani a játékban? Mert akkor ez nekem no thanks, sosem fogtak meg ezek a platós izék... -
még kellene 4 ember a héthez, plz help -
Bejelöltem mindet :D -
Igen, megkaptam, köszi ;) -
VJP #4821 Elméletileg nem, de ha mégis akkor majd itt úgyis jelezzük!
Most lépj be megint ide és annak a 3 személynek ott kéne lennie, és meg kéne kapnod a Dodge Ram autót is mint jutalom. Ha megvan az autó akkor minden jó, és csak annyi lesz még a dolgod, hogyha meglesz az utolsó kód azt is be kell írni. Figyeld a fórumot, majd írjuk mi a kód. -
megtörtént, még kéne 4 ember? :) -
VJP #4819 Azt nem hiszem, szerintem akkor elég három, és az a szöveg a reklám miatt van, hogy minél több ismerőst hívj meg. Vagy nem csak tippelek.
tototto:
Jelöld be ismerősnek őket: #4806 és utána szólj ha kész. -
köszi, beírtam őket, és most mi a teendő mert most regeltem facebookra tök hülye vagyok hozzá, most kellene találnom 7 ismerőst aki ezzel a játékkal játszik?