13251
thecrew.jpg
  • SweeneyTodd
    Minicooper , ha elérhető lesz az elejétől fogva, de ha csak késöbb akkor majd rábökök valamire rá vagyok gyógyulva a minire.
  • Hungarykum
    Én Hello Kittiset akarok
  • tutyimutyi2
    libafos zöld mustáng?
  • Rev Hard
    Még nem döntöttem el, de valószínűleg egy kék színű Mustang, vagy egy sárga színű Mustang. De az is lehet hogy egy rózsaszínű Mustang, passz.
  • Overburner
  • tutyimutyi2
    pagani meg ferrari raid
  • Overburner
    Igen ezért irtam hogy amelyikhez lehetséges :D LaFerrarinál pl street felesleges stb. De Golfot pl nem értem Dirt simán lehetne.
  • smog15
    Na lesz rajtam kívül más is Golf-al :D Ki leszünk közösítve a supersport autók közül :D
  • Hungarykum
    Úgy lenne az igazi, ha mindegyikhez megcsinálnák mindegyik spec-et.
    Mondjuk néhány autónál furán nézne ki a dirt és raid spec :D
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.11.17. 20:44:35
  • Overburner
    Egyébként bízom abban hogy később azoknak a kocsiknak amelyeknek hiányoznak specjeik megcsinálják hogy betöltsék az űrt :D Persze csak amelyikhez lehetséges.
  • Edem05
    Azt sajnálom, hogy a GTI csak Street Spec-ben lesz elérhető. :(
  • smog15
    Először Challenger-el aztán amint lehet Golf GTI cső :D DLC-ben a Tuareg csak raid-os lesz vagy lesz alap verziója is?
  • Overburner
    4 kerék meghajtás lol
  • Hungarykum
    Gymkhana 7 - 1965 Ford Mustang (845HP)

• tutyimutyi2
    én szerintem challengerrel vagy mustángal amiről nagy eséllyel hamar átváltok majd a dodge ramra
  • Overburner
    Én Mustang és Camaro között filózok mind2 óriási nagy kedvenc. Első bétában Mustang-al voltam másodikba meg Challenger-el az se rossz gép :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.17. 19:50:46
  • reaper5687
    Csakis Camaro, ha meg meglesz a keret rá, akkor '69es Charger, ha kanyarodni is akarok majd, akkor szétnézek mi van a piacon :D
  • Overburner
    Egyébként ki milyen kocsival fog kezdeni? :D
  • Overburner
    Őszintén nem néztem utána de a WD-nél így volt mert havernak kuponos van. Az is Ubis játék azért gondolom hogy ezzel is így van,
  • Nekrofil
    akkor elég húzós áron adják a kuponokat 8k ért
  • Overburner
    Szerintem sima játékot kapnak nem limitedet WD-vel is így volt.
  • Domaaaa
    hello, az én fb felhasználómat is jelölhetitek
  • reaper5687
    Üdv, bejelöltem én is őket, köszi
  • Skypack
    Na még két hét :)

• Nekrofil
    nvidia kártyákhoz sima limited edition kupont adnak?
  • Overburner
    No meg egy rakás sticker meg hasonlók :D

Viper, Racer Pack, Surfer Pack, Show off Pack, Dodge Ram, és egy Mystery reward Ja meg 100 Uplay pont :D ( bár ahogy írja 100 pont lesz a Viper és arra ad pontot de arra költöd amire akarod)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.17. 17:05:10
  • tutyimutyi2
    kár hogy annak a dodge viper-nek amit 1 kód után kapunk annak csak performance és circuit tuningja van
  • VJP
    Hát igen nekem is az a Mystery dolog mozgatja a fantáziám, hogy mi lehet az. De ezen kívül kapunk még pár fényezést, matricát, felnit, kárpitot, rendszámtáblát.
    És egyébként is ami ingyen van az kell!
  • tothbalu99
    Ha szeretnétek, van nekem is egy fiókom: Gipsz Jakab . Ha szeretnétek, beszállok, most fogom beírni a kódokat :)
  • tutyimutyi2
    ami miatt avval a golden plates-el szarakodunk az leginkább az hogy legyen 3 barátodnak meg neked a 12 kód és akkor kapsz valamien mystery ajándékot, még 1 kocsi nem lenne rossz :)
  • Szabi #4827
    azt azért már régebben elmondta a MS hogy erről a konzolgenerációról a legkönnyebb dobozról pc-re átvinni a játékokat... szóval nem hangzik teljesen lehetetlennek

igen, ráadásul az előrendeléshez is jár az a Dodge.. szóval nemértem mit szrakodnak itt vele páran :D
  • tutyimutyi2
    viszont ha valaminél fogva megjön hozzá a kedved legalább lesz 1 inygé a garázsodban
  • Ratrak
    ez sztem kacsa, mindig is nagyon ügyeltek arra, hogy a konzol-exkluzív címek azok is maradjanak. Különben normális pc-s az életben nem venne konzolt... ;)

Ezt a golden plates dolgot én sem vágom teljesen, jól értem, hogy egy "teherautót" (Dodge ram) lehet vele nyerni/feloldani a játékban? Mert akkor ez nekem no thanks, sosem fogtak meg ezek a platós izék...
  • tototto
    még kellene 4 ember a héthez, plz help
  • Overburner
    Bejelöltem mindet :D
  • tototto
    Igen, megkaptam, köszi ;)
  • VJP
    Elméletileg nem, de ha mégis akkor majd itt úgyis jelezzük!
    Most lépj be megint ide és annak a 3 személynek ott kéne lennie, és meg kéne kapnod a Dodge Ram autót is mint jutalom. Ha megvan az autó akkor minden jó, és csak annyi lesz még a dolgod, hogyha meglesz az utolsó kód azt is be kell írni. Figyeld a fórumot, majd írjuk mi a kód.
  • tototto
    megtörtént, még kéne 4 ember? :)
  • VJP
    Azt nem hiszem, szerintem akkor elég három, és az a szöveg a reklám miatt van, hogy minél több ismerőst hívj meg. Vagy nem csak tippelek.

tototto:
    Jelöld be ismerősnek őket: #4806 és utána szólj ha kész.
  • tototto
    köszi, beírtam őket, és most mi a teendő mert most regeltem facebookra tök hülye vagyok hozzá, most kellene találnom 7 ismerőst aki ezzel a játékkal játszik?