The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seangaijin

Rev Hard
Én több mint 6 évig jártam az utakat O'ahu -n, illetve járom őket a mai napig. Majd megnézem te hol leszel pár év múlva. <#wave>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Overburner
Ez olyan Sims 4 pools and toddlers dlc hangzásos 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

SweeneyTodd
Tudjuk be a bétának, reméljük majd a sokadik javítócsomag, dlc majd mindent rendbe hoz.

Milyen flash lesz, mirrors DLC <#banplz>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Overburner
C: a felhasználó mappádba. De ha átirod akkor kicsit "bugos" lesz dupla hangja lesz a kocsinak illetve cutscenekben dobálni fogja.PCScalability.xml-ben kell átírni

Seangaijin
C:\Users\....\Documents\The Crew ---> PCScalability.xml kell átírni

Overburner
Tény hogy vannak bajom de egyáltalán nem gáz. Engem inkább apróságok zavarnak. Pl ha lerakom tálcába akkor nem háttérben fut hanem mintha otthagytam volna ahol van le se raktam volna tálcára. Meg mint a TDU-ba hogy lehalkít minden más alkalmazást. Plusz a lockolt 30 fps. A többi nekem tökéletes gondolok itt játék mentre is meg minden másra is.

Valaki segitsen, hol tudom atirni az fps-t?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

SweeneyTodd
Haza érek mindenkit hozzá dobok Uplayhez, motkany néven , ne lepődjetek majd meg.

Seangaijin
Azért van a béta is hogy sírjunk. Ha nem sírunk akkor esélye nincs annak, hogy a játékot formálják még a fejlesztők abba az irányba ami nekünk jó. Ha nem sírnánk most, akkor a megjelenés után menne a rinya mikor már nem tudnak úgy belenyúlni a játékba. Ez pedig itt a játék fóruma, ahol lehet véleményt osztani.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Majd péntekre megint fasza lesz, nem kell parázni. Aki most sír az meg nem veszi meg azt kész, vár még 5 évet egy open world játékra (ja nem mert majd lewarezolja).

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

[HUN]FaTaL
Én még multiban nem mentem, de úgy látom én vagyok az egyetlen akinek tetszik a játék, tény hogy túl van bonyolítva helyenként, de szerintem hosszabb távon átláthatóbb lesz. Nekem az irányítás és a fizika jobban bejön, mint a tduban. Egyszer engem is kidobott egy térképes ugrástól, de be tudom a bétának. A véglegesig azért még valószínűleg csiszolnak rajta.

http://goo.gl/gd6Zi5

ADJ902
Üdv.
Valakinek sikerült normálisan beállítani a kormányt? Eddig akármit próbáltam nem sikerült kiküszöbölnöm a jobbra balra "hintázást".
Ha valakinek van tippje megköszönném ha megosztaná velem.
SweeneyTodd
Nixit , ment a PM és köszönöm a lehetőséget Aullah ! 😊 Meridius a tiedet pedig átadtam Nixitnek, köszönjük szépen mindkettőnk nevében szerintem !
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.26. 08:56:37

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SweeneyTodd
Igen erre gondoltam én is 😊 , amint haza érek , elintézek mindent és akkor küldöm a kulcsot is.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.26. 07:59:29

Skypack
Ford GT 😊

Ez meg egy gyűjthető autó lehet, vagy lehet, hogy csak dísz

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Fpocok
Egyiket használd fel, másikat Nixit-nek átdobhatod akár.

Mostmèè 😄 kb 5percig láttuk egymást. utána elteleportáltál az autópályára, odamentem ès ott áltatok majd elteleportáltál a vasútállomásra. 10percig probáltam rád csatlakozni majd meguntam ès mentem fejlődni hogy legyen lóvè autóra.

#2820 akkor lehet ezèrt dobott engem le nèha asztalra?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Seangaijin
Itt a lentebbi kritikákkal mind egyetértek, csak én nem írtam ilyeneket ide mondván h hülyének fog itt nézni mindenki 😄 Az biztos, hogy a nagy open world-ön kívül nem sokban hasonlít a TDU-ra plusz a többi amit már írtatok. Nekem alapból olyan kicsit nyögvenyelős feelingje van az egész játéknak. Totál ilyen 40-50% áll nálam ami a félkész közelében van. A map helyenként gyönyörű, az ember gyönyörködik a tájban pláne a havas és hegyes területeken. De lent pl Új Mexikó, Texas stb a déli területek nekem valahogy túl kopárak. Hatalmas területek vannak üresen a mapon. Nincs rajtuk se egy nagy bevásárlóközpont se semmmi. Persze vannak ilyen helyek az USA-ban nem azt mondom, de nekem valahgy oylan, mintha nem akartak volna túl sok időt belefecceölni a map berendezésében. Las Vegas környékén alig látok szellemvárosokat, holott a valóságban akadnak...

Nekem a tegnapi 4-5 órás gurulásom után jött az az érzés, hogyha nem venném meg a játékot se lenne semmi hiányérzetem. Én valami másra számítottam, pláne hogy ex TDU fejlesztők vannak a projectben. Lehet, hogy az én elvárásaim voltak nagyok, de nekem ez egy félkész valami amit már ki kell adni h legyen belőle zseton. Megint csak aztz mondom amit a TDU2-nél, hogy egy iylen játékban hatalmas potenciál van. MErt ha van egy jó map, jó irányíthatóság stb, akkor arra annyi DLC-t esetleg plusz területeket adnak ki amennyit nem szégyellnek.

A fejlesztők hanyagsága valahol az is, hogy a havas és száraz területek rögtön váltják egymást, semmi átmenet... Azért nem hiszem, hogy erre nem lehetett volna odafigyelni.
Mellesleg a fórumon is egy Ubi-s fasz van mindig aki próbál válaszogatni meg összesedni a bejelentett hibákat. Én elsők között írtam tegnap 12:30 fele a fórumra h még mindig gatya a váltó, 2 óra után már volt annyi bejelentés meg zavar, hogy egy ember szvsz ehhez kevés. Volt, hogy ezek az emberek nem nagyon álltak a helyzet magaslatán. De akkor ha szarnak bele minek a béta? MEg ezeket az alapvető hibákat a fejlesztők nem látják maguktól?
Nah mind1, de jön a GTAV is az ősszel és nem biztos, hogy ez a CREW elsőnapos vétel lesz.

Hali! Sajnos én is lemaradtam nem néztem, hogy ilyen gyorsan jön a 25.-e pedig simán jutott volna kulcs ha picit jobban figyelek 😛 Ha netán van fölösleges valakinek nagyon megköszönném! 😊
SweeneyTodd
Sőt otthon van barátnőm, beaktiváltatom vele, és akkor ha működik akkor a másikat felajánlom egy fórumlakónak aki még ilyen cipőben jár mint én.

SweeneyTodd
Óóóó nagyon szépen köszöm, és most nézem Meridius is küldött egyet, ettől az új felülettől nem látom ha kapok új üzenetet , baahhhh... na mind1, majd ha haza érek du. bepróbálom az egyiket, és ha működik akkor lesz egy felesleges nekem is.

Fpocok
küldtem pü-t olvasd el.

SweeneyTodd
Én amilyen szerencsétlen vagyok, pont akkor nem voltam gépnél amikor volt valami akció -.-...

Fpocok
Na mindenki tudott szerezni kulcsot magának? Van aki lemaradt az összes kulcsosztásról?

Rev Hard
A Blur -t kiszedtem mert zavart, az Anti-aliasing van minimumon minden más fullon. Továbbá sikerült egy kellemes irányítást belőnöm Hardcore -ra. <#eljen>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Nos beleöltem ebbe a beta 2-be is ma 3 órát kb...Azt kell mondjam ezek visszafejlődnek, valamint előrendelés LEMONDVA... Az autó irányításán kívül minden másban visszafejlődést tapasztaltam..Idióta AI, bugok, és ÁLLANDÓ szopás a P2P rendszerrel...Már azon voltam hogy lelövöm a netet mert akármikor becsatlakozott automatán valami hülyévez a játék akinek vagy 2-300as pingje volt tutira, egyből akadozott lagolt az egész játék....Továbbra is se egy ping szűrő se egy régió szűrő semmi....
A látvány pedig a dolog másik fele. Le sem tagadhatná hogy Ubisoft játék. Elsőre az első BETA szépecske volt de azért itt ott hagyott némi kívánnivalót maga után...Így közel 20+ óra után (első BETA kb 15-20 között végeztem)egyszerűen kimondom: ronda és optimalizálatlan...Elhiszem hogy ezt a látványt a nextgenek 1080p-ben csak 30 fps-el tudják kitolni...De hogy pc-n miért nem kaphatnak a visszapillantók rendes tükröződést, miért nincsenek rendes textúrák, miért csak 1 fénylő textúra a civilforgalom szélvédői ain be se látni,meg úgy egyáltalán miért okádék az összkép...Így is megvan gtx 770-el a 60 fps ami néha 50-re esik (minden graf elem kimaxolva 1080p-ben)....De ennek a látványnak vagy 2x jobban kéne menni....Közben meg olyanokat is olvani a neten akiknek még 780-al is alig van meg a 30-40 fps...Szánalmas....

Komolyan az első BETA után vártam. Gondoltam majd javítják a problémás részeket amiket kiemeltek az emberek, belekerül valami ping szűrő vagy bármi ami kicsit javítja az ostoba P2P megoldást...Gondoltam nem került bele a maximális látvány hiába állítom maxra a grafot, és lesz visszapillantó tükör...Rosszul gondoltam..... Az Ubisoft pontosan azt flytatja amit a Watchdogs-al elkezdett..Nextgenre kiokádnak a fejlesztőik valamit, majd ezt átportolják pc-re, egy percet nem foglalkoznak vele hogy legalább a látvány nagyobbat üssön...Ez a P2P pedig...Annó a COD MW2 után megfogadtam hogy soha többé hasonló megoldású játékot,gondoltam itt más lesz hogy a térkép adott csak a játékosok "ráspawnolása" p2P...Hát más egy nagy francot...A kedvencem amikor a "server" gyerek lagol, szaggat...Gyakorlatilag ugyan azt az élményt kapom amit ő beakadások formájában...Néha meg fekete képet ami XY idő után megy tovább..Szuper....
Ezt így ebben a formában feldughatják...Alig 2.5 hónap a megjelenésig,csoda kéne hogy et összelapátolják...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ztech
mondok jobbat, a játék lehetetlen sebességgel tölt fel valamit valahova induláskor, 15-20mbittel kezd feltölteni teszi mindezt úgy hogy a max feltöltésem mindössze 0.5mbit és játék közben is van hogy 5-7mbittel elindul valami, ezt csak mint érdekesség digi/upc területen ez nyilván kutyának se tünik fel csak mint érdekesség
Szabi
azt pl. észrevettem délután, hogyha én indítottam egy layert, az én gépem befolyásolta a többi játékos gépét is, és most nem csak arra gondolok, hogyha nálam laggolt a játék akkor másnál is laggoltak a civilek, hanem ha én leraktam tálcára a játékot, a többi játékosnál fekete képernyő lett 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Ztech
ezvolt a beta1 be is egy instabil fos volt, az utolsó napra hozták helyre betonstabilra nemfagyott nemdobált stb, egyébként ahhoz képest minden tekintetben visszafejlődés tapasztalható optimalizáció, civilek....gyakorlatilag az összes említett dolog személy szerint nem is értem ez hogy beta2 és mit csináltak azon kívül hogy elbaszták azt is amit beta1 be végülis megjavitottak
Rev Hard
Ami még engem eléggé zavart, hogy az irányítást csak részben lehet beállítani, az opciók felén lakat van. Úgyhogy számos dolog nem éppen állt a kezemre.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.26. 00:56:02

Rev Hard
Na most hogy kipróbáltam a játékot, az a véleményem róla hogy ez még nincs annyira kész mint amennyire eddig próbálták ezt elhitetni. Az optimalizáció gyerekcipőben jár, sűrűn kifagy, egyszer a gépet is resetelni kellett úgy megmattult minden, és grafikai hibák is akadnak bőven. Mindemellett teljesen random ahogy egy session -be kerülnek az emberek, nincsen egy join gomb ha valakihez csatlakozni szeretnék, és ha mégis sikerül csatlakozni alig pár percig stabil aztán szétdobál. Azt meg hagy ne említsem hogy a civilek mit művelnek.

Ezektől eltekintve van a játékban potenciál, a fizika rendben van, ha a következő pár hónapban nekifekszenek a hibák kijavításának szerintem megütheti majd a TDU 1 szintjét, vagy akár újabb mércét emelhet.

chase
Az Uplay-en felvett friend-eket látom mindig a térképen, amikor online vannak, de sem odagurulással, sem fast travel-lel nem kerülünk egy layerbe, ez a része még nehézkesebb, mint a TDU2-ben volt, pedig abban aztán legendásan sz@r volt.
Sima krúzolás közben négyszer fagyott le.
Az ajtók, ablakok nem nyílnak F9-F10-F11-el.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

3 óra játék után az a véleményem , hogy sokkal inkább hajaz egy Need For Speedre nagy területtel , mint egy TDU-ra...Nincs meg szerintem, benne az a feeling krúzolás szempontjából , és a fizika is elég érdekes.Belső nézetből meg nem igazán jött be , és nem is jutott volna eszembe, hogy rádugjam a gépre a G25öt..TDU-ba viszont belső nézetbe G25-el teljesen jó volt , de a itt inkább külső nézetből mentem.Billentyűzetes játék.Szerintem teljes más mint a TDU.Attól független nem egy rossz játék , de nekem Need for Speed-es, amihez képest 100x jobb.. de TDU-tól elmarad szerintem.
Szabi
7-től fél8-ig szenvedtem hogy SENKIVEL nem tudtam egy layerbe kerülni, akkor kiírtam a ts-t, felmentünk rá páran és 10után nemsokkal hagytuk abba, mert leállt a szerver 😄

akyyy
hát, most hogy elejétől fogva nekem is van hozzáférésm a bétához, most annyira nem jött be a játék.

ahoz képest, hogy CREW a neve, és arrol kéne szólnia hogy multiba csapassuk akár küldetést, verseny, akár csak sima krúzt (ugye ezekhez van a pályákon külnféle "verseny" feladatok útközbe; mikor beálitjuk hogy ide akarunk elmenni de nincs teleport mert még nincs felfedezve az út, akkor először el is kell oda menni, aki TDU-zott valaha is, az tudja... ezek jópofák. főleg ha csapatostul megyünk.

de ahoz képest hogy van fent már pár friend U-Playen, senkit se rak ugyanazon rétegre. maximum térképen láthatom hogy hol vannak egyesek, jó esetbe. van amikor ezt sem mutatja)

az autók fejlesztései eléggé tul van bonyolítva. mindenféle pontok vannak, meg bónuszok + xp-k, perkek... wháá.. persze lehet még csak nem látom át, de perpill ez még igy eléggé túlkomplikált.

a másik nagyon zavaró még nekem, az az állandó mozgó indulás.

jön egy verseny, bár visszaszámol 3-tól, de akkor is magátol szépen elrajtol és csak azután kapjuk meg az irányitást.
de ez még a jobbik eset, a legtöbször szépen megy a videó, ahog haladunk egyszercsak már én vezetek.

ugyanez akkor is ha véget ér egy feladat, küldetés, verseny, mutatja ahogy elindul az autó, bejátszás és már adja is az irányitást ugy, hogy közbe vezet....

akkor a forgalom nagyon béna. most volt verseny ahol szembe forgalommal kellet menni egy rvidke szakaszon. persze, hogy mikor az ellen megy neki szembe, szépen kikerüli, amikormeg én , nem kerülne ki, sőt, hamásik sávba megyek, belém jön 😮

Néha a fizika is elég gyökér. vannak a vizes bólyák, neki megyek 50-el, és akkorát kezd el repülni, hogy öröm ha nem talál el egy repülőt 😄
(van hogy rendőrök utlodzek, nekem jöttek és én kezdtem el repülni)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szabi
úgy csináltuk meg aranyra a küldetést, hogy egyikünk se ért hozzá az autóhoz amit tetőre kellet rakni 😄DD

Szabi
nem nincs, BMW sincs, és térkép sincs mert a játék elején megmutatja az összes kereskedés helyét és bármikor megtalálod őket a térképen 😄

LeWyTy
Minden gép van a betaban? a BMWket hol találni? van ilyen bolt térképünk mint TDUknál volt?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Elnézve az árakat (bár még változhat) szerintem a sima dobozos verzió 9000-ért a legjobb vétel.

http://goo.gl/gd6Zi5

Norbi1990
Karanténba bemész jobb egér a legutolsó bejegyzésen és megnyomod, hogy "visszaállítás és hozzáadás a kizáráshoz" utána ugyanitt a "Javítás". Úgy lehet berakni a kivételek közé. Ha ellenőrizted a játék fájljait akkor bemész a Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Beta)\uplay_download\750 mappába. Onnan kimásolod az exét és berakod a játék főmappájába (Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Beta)\)
Norby646
Meg kell csinálni az első pár küldetést/feladatot és csak utána dob online játékosokat.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Hogy lehet berakni?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

LeWyTy
HÁHÁ!!!! Hálám üldözni fog.... úgyhogy kezdj futni<#felkialtas><#felkialtas>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Egy úr vagy! Köszi!

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Rev Hard
Lehetséges valahol más játékosokra csatlakozni ? Már egy ideje gurulgatok, csinálok ezt-azt de sehol senki a gép játékosain kívül.

Örök hálám, hogy megosztottad. 😊
KiruHoshino
The Crew BETA kulcsot oszt az NVIDIA. Siessetek mielőtt mind elviszik.

http://nvda.ly/AHDwC

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"