Ötvös Tibor

Visszatérhet a Test Drive franchise

A Bigben Interactive megvásárolta a Test Drive franchise jogait és reményeink szerint ez a széria feltámasztását jelenti.

A Test Drive sorozat az egyik legidősebb autós franchisenak számít a játékvilágban és sajnos az idők során kaptunk pár igazán, a szériához méltatlan bejegyzést is. Mindenesetre az 1987-ben elindított franchise utoljára 2012-ben kapott friss epizódot a Test Drive: Ferrari Racing Legends képében, mely szintén nem váltotta meg a világot. Nem meglepő módon azóta nem is érkezett új rész, közben az Atari is csődbe ment és sokan temették a címet.

Ma azonban a Bigben Interactive hivatalosan is bejelentette, hogy megvásárolták a Test Drive jogokat az Ataritól és elméletileg mindenki nagyon izgul a cégnél, hogy egy ekkora múltú autós játék új részén dolgozhatnak. Ebből pedig az derült ki, hogy valóban érkezik az új fejezet, akár szimplán Test Drive címmel is egy teljes reboot és ezzel egyébként a Bigben Interactive ismét bővítette már eddig is impozánsnak számító kínálatát (Outcast, Sherlock Holmes, WRC).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ozimak #2
    Ez egy igazán jó hír! Lenne még jópár ilyen cím amit fel kellene éleszteni! (SWAT,Generals,STALKER)
  • petrov144 #1
    A Test Drive Unlimited nagyon nagy kedvenc volt... a 2. rész már a hülye közösségi ökörködéssel elrontotta az élményt.