The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uplay ablakban jobb oldalt ott lesz 1 elfogadás gomb,ha játék közbe jött akkor meg jobb oldalt írja hogy mit nyomj meg

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Hogy tudom elfogadni a friend requesteket? 😄
Hát ez tényleg elég érdekes.

Nálam nem volt még semmi baja. Egyszer - Egyszer elvesztem a kapcsolatot a serverrel (nagyon ritkán). De egy újraindítás segít.
SweeneyTodd
Vírusirtó ? , tedd a kivételek közé.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.13. 21:39:46

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Szabi
elég gyakran kifagy nálam is, de azért ez a hibaüzi igencsak ééérdekes 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alien69
Ezt a hiba üzit kapom. WTF?
(dobozos werzsün+SP utólag véve)

Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.12.13. 21:39:03

Sziasztok! Csatlakoznék én is hozzátok!

Skizoni89 a uplay nevem!
Hát akkor majd hívlak pvpzni! 😉 És gratula, nekem még csak performance meg a Circuit a maxxos.
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.13. 20:58:18

Irány a PVP! : ) Jump-on húztam ki mindet, kivéve a raid-ből 2-őt Hill Climb-en.
Norbi1990
Egyedül is jó volt, nem unatkoztam. Élvezetes nyomvonalon megy az út 😊
Havas tájon jól lehet driftelni 😊
Gratula, én nem is merek még ilyenekbe belemenni mert láttam másoknál hogy végén szerver error miatt kidobott, várok míg télleg stabil lesz rendesen,utána belevágok az ilyen több órás kalandokba, persze nem egyedül szeretném. 😄
Úgytünik hogy mindennap kb. 7 körül resetelődik a statok ....
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.13. 19:57:49

kemszi2
nekem is egyre gyakrabban csinálja
Szabi
üdv a klubban 😄

Norbi1990
Mostmár kva ideges vagyok. Fél órán belül 4szer fagyott ki a játék <#boxer> . Mára szerintem hagyom...
MerlinW
Elvileg 4 magos proci kell neki (nem tudom fut-e kettőn)

[merlinw.org]

Szabi
<#eljen>

Norbi1990
Frontier Tour
Ez is megvolt 😄 Csak 420km volt 😄
ja még annyi hogy win7 64 bit az oprendszerem
AMD Athlon X2 5400 + 6GB Ram GTX560 videókártya
Én tegnap kaptam meg a játékot pont így jártam frissítettem a drivert és már annyival előrébb vagyok hogy most már csak városban kapom a hibaüzenetet.
Seangaijin
64bites oprendszer, legfrissebb driverek meg nem ártanan tudni a hibaüzenetet sem. MEg milyen procid van? MErt 2 magoson nem igen fog menni.

Sziasztok! ma kaptam meg a THE CREW játékot és nem akar indulni, a hibák: hang van kép nincs fekete képernyö. ramom 6GB Videókártyám: Geforce GTX 560. másik meg elinditom se kép se hang valami hibaüzenet kiilr és nem válaszol. Mit tegyek?? van ötletetek?? ( megvettem 10esért és el sem indul?? vagy esetleg hol reklamáljak??
tehát elkellene indulnia.

ha valakinek valami ötlete van nyugodtan irjon. megköszönném. elöre is köszönöm a segitségeteket

üdv
Utoljára szerkesztette: viragrolandf1, 2014.12.13. 16:11:31
Szabi
ha valaki jönne award szerzős "kreszkrúzra", akkor TS-en megtalál 😊

Hajrá! <#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért szerintem nem nagy fail, ez egy arcade os játék,jóhogy nemlehet kormánnyal jól irányítani.Szimulátoros játékból van elég(igaz nem PCre), de ha ennek szimulátoros irányítása lenne megse vettem volna.

Miket nem talál az ember Miami-ban

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Sziasztok!

Engem is felvehettek a játékosok közé Uplay nevem TomcaHUN
gduck
Én is próbálkoztam tegnap este, 3:54 lett ... Kutya fáradt voltam, alig láttam, úgyhogy majd még nekifutok 😄

UI: Valaki hívott coopba is, bocsi hogy kiléptem, de mindennek neki mentem basszus annyira kivoltam 😄
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.13. 08:09:07

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

marcihusi
Én benne vagyok, de 9-re pont időpontom van, úgyhogy kb 10 körül tudok majd csatlakozni.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Na eddig tartott a Boss rankságom. 😞

Vasárnap délután benne vagyok én is 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

[HUN]FaTaL
Sajnos dolgozom 😞 Pedig a kresz krúzokat TDU-ban is bírtam 😊 Most mentem egy laza 160-as tempóval egy Vegas - LA-t, zenével, rohadt hangulatos 😊 Sajnos útban san fransisco fele exe hibával elszállt 😞

Valamelyik este, vagy vasárnap délután benne lennék egy ilyenbe 😊
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2014.12.13. 00:15:31

http://goo.gl/gd6Zi5

reaper5687
Szerintem több nitród van az elején, és hamarabb átugrod a csapatot, vagy csak simán több cuccod van accelerationre.
Az első szerintem levágta valahol, mert mindenki más hasonló eredményt hozott az elején, ő meg egy nagyságrenddel többet szerzett.
Nekem is jött a forgalom folyamatosan rossz helyen, de azért olyan sok már nem nagyon lehet a kocsimban, igaz, nem is fullos.
kemszi2
én benne vagyok,bár a holnapi idő pont nem biztos hogy jó lesz,majd jelzek
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2014.12.12. 23:09:14
Atten-sün! Ezúton meghirdetem az első Ratrak-féle "kvázi-IRL-krúz"-t! Kezdés: 2014.12.13 szombat, 9:00-9:05. Ha megvan a 4 fős crew, indulunk. (Term. ha többeknek tetszik, tolhat más is hasonlót 😊 )Voip-hez mumble-t vagy teamspeaket használjunk (én előbbit preferálom, nagyon alacsony forgalmat generál és egyszerű, de jó) Akinek van kedve/ideje csatlakozni, és kicsit másképpen vezetni, mint általában a játékokban, spoilerben a szabályok!

"Kvázi-IRL-Krúz": a lényeg, hogy mindent úgy csinálunk, és úgy megyünk, mintha a való életben egy ilyen autóban ülnél, és csak egy életed lenne, sőt, asszony/gyerek ott ülne melletted a kocsiban, a gépet pedig próbás rendszámmal vitted el, tehát minden apró karcért a saját vagyonoddal felelsz... 😊 Tehát nem előzünk beláthatatlan helyen, nem cikázunk állat módjára a kocsisorok között (tudom, el lehet menni, de nem tesszük, mert IRL sem tennénk, ugyanis IRL nem megy mindenki egyenesen a sávjában, és nagyon fáj, ha rádhúzzák a kormányt... motorral még hagyján, de autóval nem sok embert látsz úgy közlekedni), bukkanó előtt kellően lassan megyünk, hogy ha hirtelen feltűnik egy szekér a túloldalt, akkor se loccsanjon ki a 2 éves kölök agyveleje, értitek. Városban 70-90-nél nem gyorsabban, lámpákat figyelve, táblákat betartva, városon kívül azért meg lehet ereszteni néha, de nem 300-al. Záróvonalat mondjuk azért átlépjük, ha az kell egy előzésnél, mert az amcsik mindenhova záróvonalat tesznek, ha kell, ha nem, szóval azért nem megyünk végig 20-al a kombájn mögött. Skill challenge-eket elkerüljük, vagy nem teljesítjük, logikusan.
Autók: Full stock vagy street spec jöhet, perf. már "túl sok" ide.
Beállítások: minél életszagúbb, tehát ha van, akkor kormánnyal irányíts, Hardcore modellel, kéziváltóval. (igen, kivételesen nem a felső 2-3ezres fordulatszámtartományt fogjuk használni többnyire...). Nézőpont is talán cockpit-ban a legjobb, de ha semmiképpen nem szereted, akkor lehet más, csak az már más feeling. minél kevesebb hud és egyéb "virtuális" szemét, GPS azért kell.
Útvonal: kevés város, sok országút, crew-leader határozza meg, vagy füstjelekkel megbeszéljük, olymindegy... 😊

lényeg a feeling és a "tiszta" vezetés, "bolyban", a leglassabb autó megy elöl, vigyázunk egymásra (is).
Én azt nem értem hogy nektek 97% a time in 1st place,nekem meg 98.Elsőnek szerintem meg nagy mákja volt mert kocsik miatt sokszor lassítanom kellet.

Sziasztok. Nagyon tetszik a játék, vegyetek fel a listára please. The Crew nevem: Tyran1978.
reaper5687
Úgy érzem mára ennyi, némi szerencsével lehetett volna minimálisan jobb, de szerintem nekem ez a max <#vigyor>

Az első helyen levőt meg nem értem, remélem nem lesznek itt is cheaterek.
Ahogy azt sem értem, hogy miért nem idő alapján rangsorol, ez a pontszámozás kicsit megfoghatatlan nekem <#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.12. 22:00:03
Akkor nekem elég sokáig bírta.Megint azt írja hogy csak 100 at pvpztem 😞
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.12. 21:42:13

[HUN]FaTaL
Nekem már tegnap resetelte nullára, lassan azért rendbetehetnék.

http://goo.gl/gd6Zi5

Stat resetelést úgytünik nem oldották meg teljesen mert egészen máig jóvolt,ma resetelte a kilómétert meg visszamentek a statok kb. a keddi állapotba.
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.12. 21:40:22

kemszi2
na ezt kipróbáljuk 😄
Ez szebb azért mint ami a játékba van <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Seangaijin
<#taps><#worship>

Na, Dirt meg Raid tippek kellettek már. 😄 kössz a képeket.

Szabi
egy kis segítség az alkatrész vadászathoz

Szabi
nálam tegnap és ma este is csinálja.. de nap közbe meg végig jó volt.. remélhetőleg idővel javítják majd.. :-/

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy elindul a játék szép tetszik de 5-10 percenként kidob a windows hibaüzenettel. De miért? <#falbav>
<#help>
Szabi
én 2009-be szerettem bele amikor a Hungaroringen volt az FIA GT
sok időt töltöttem el a box-ukban 😄

Na én is beszállok a buliba. 😄

Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.12. 20:54:16