The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Nálam nem volt még semmi baja. Egyszer - Egyszer elvesztem a kapcsolatot a serverrel (nagyon ritkán). De egy újraindítás segít.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.13. 21:39:46
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
"Nulla tenaci invia est via"
(dobozos werzsün+SP utólag véve)
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.12.13. 21:39:03
Skizoni89 a uplay nevem!
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.13. 20:58:18

Havas tájon jól lehet driftelni 😊
Úgytünik hogy mindennap kb. 7 körül resetelődik a statok ....
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.13. 19:57:49
Ez is megvolt 😄 Csak 420km volt 😄
tehát elkellene indulnia.
ha valakinek valami ötlete van nyugodtan irjon. megköszönném. elöre is köszönöm a segitségeteket
üdv
Utoljára szerkesztette: viragrolandf1, 2014.12.13. 16:11:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Engem is felvehettek a játékosok közé Uplay nevem TomcaHUN
UI: Valaki hívott coopba is, bocsi hogy kiléptem, de mindennek neki mentem basszus annyira kivoltam 😄
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.13. 08:09:07
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Valamelyik este, vagy vasárnap délután benne lennék egy ilyenbe 😊
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2014.12.13. 00:15:31
http://goo.gl/gd6Zi5
Az első szerintem levágta valahol, mert mindenki más hasonló eredményt hozott az elején, ő meg egy nagyságrenddel többet szerzett.
Nekem is jött a forgalom folyamatosan rossz helyen, de azért olyan sok már nem nagyon lehet a kocsimban, igaz, nem is fullos.
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2014.12.12. 23:09:14
"Kvázi-IRL-Krúz": a lényeg, hogy mindent úgy csinálunk, és úgy megyünk, mintha a való életben egy ilyen autóban ülnél, és csak egy életed lenne, sőt, asszony/gyerek ott ülne melletted a kocsiban, a gépet pedig próbás rendszámmal vitted el, tehát minden apró karcért a saját vagyonoddal felelsz... 😊 Tehát nem előzünk beláthatatlan helyen, nem cikázunk állat módjára a kocsisorok között (tudom, el lehet menni, de nem tesszük, mert IRL sem tennénk, ugyanis IRL nem megy mindenki egyenesen a sávjában, és nagyon fáj, ha rádhúzzák a kormányt... motorral még hagyján, de autóval nem sok embert látsz úgy közlekedni), bukkanó előtt kellően lassan megyünk, hogy ha hirtelen feltűnik egy szekér a túloldalt, akkor se loccsanjon ki a 2 éves kölök agyveleje, értitek. Városban 70-90-nél nem gyorsabban, lámpákat figyelve, táblákat betartva, városon kívül azért meg lehet ereszteni néha, de nem 300-al. Záróvonalat mondjuk azért átlépjük, ha az kell egy előzésnél, mert az amcsik mindenhova záróvonalat tesznek, ha kell, ha nem, szóval azért nem megyünk végig 20-al a kombájn mögött. Skill challenge-eket elkerüljük, vagy nem teljesítjük, logikusan.
Autók: Full stock vagy street spec jöhet, perf. már "túl sok" ide.
Beállítások: minél életszagúbb, tehát ha van, akkor kormánnyal irányíts, Hardcore modellel, kéziváltóval. (igen, kivételesen nem a felső 2-3ezres fordulatszámtartományt fogjuk használni többnyire...). Nézőpont is talán cockpit-ban a legjobb, de ha semmiképpen nem szereted, akkor lehet más, csak az már más feeling. minél kevesebb hud és egyéb "virtuális" szemét, GPS azért kell.
Útvonal: kevés város, sok országút, crew-leader határozza meg, vagy füstjelekkel megbeszéljük, olymindegy... 😊
lényeg a feeling és a "tiszta" vezetés, "bolyban", a leglassabb autó megy elöl, vigyázunk egymásra (is).

Az első helyen levőt meg nem értem, remélem nem lesznek itt is cheaterek.
Ahogy azt sem értem, hogy miért nem idő alapján rangsorol, ez a pontszámozás kicsit megfoghatatlan nekem <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.12. 22:00:03
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.12. 21:42:13
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.12. 21:40:22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lenne egy olyan kérdésem hogy elindul a játék szép tetszik de 5-10 percenként kidob a windows hibaüzenettel. De miért? <#falbav>#falbav>
<#help>#help>

Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.12. 20:54:16