The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Nekem se sok kell már, ha jól saccolom jövő karácsonyra kész is lesz 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ez csak a maximalistáknak jó, senki másnak.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Seangaijin
És ez most miért jó?

Overburner
Remélem megjön a cucc és akkor neki kezdek 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Majd holnap te is megcsinálod! <#awink>

Overburner
Mocskos kocka <#banplz>

Na kész az összes sztori küldi platinára. <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Küldik nagyrésze elég egyszerü platinára maxxos kocsival, de azok tudtak kihívást okozni ahol megadott autóval kellet menni,nameg a dobozos küldik.

Overburner
Ez látod biztos. Csak sokat akartak/akarnak nem bírják el vagy nem tudom. Az biztos hogy akármilyen sz*r volt a TDU 2-is nagyon nagyon sokat játszottam vele mert az egyetlen olyan autós játék volt ami igazán lekötött elég sok időre. Remélem a Crew is ilyen lesz számomra és végűlis reménykedjünk hogy idővel csak jobb lesz 😄 De hibáival együtt sem mondanám azt hogy visszalépés a TDU 2-höz képest. Nekem most konkrétan annyi bajom van vele hogy nem tudok játszani mert hétfőig nyugdíjban van a gép.

MerlinW
Világos amit írsz, a problémám csak annyi minden "TDU" résszel, hogy egy lépés előre, két lépés hátra😊 Gondolj bele mekkora játék lehetne a Crew, ha a TDU1-re építették volna a második részt, ezt meg arra😊

[merlinw.org]

MerlinW
Crew review 45 másodpercben😊 Ennyi 😄

[merlinw.org]

Overburner
De nincs benne vizuális tuning gyalogosok állatok a story egy fos mindenki tiszta sznob map kisebb meg a fene tudja mi még 😄 Vissza pillantót megfogják csinálni kocsik mennyisége változni fog szal ez lényegtelen. Kaszinó am is baromság ha kaszinózni akarnék kaszinós játékot szednék le. Ház felesleges mivel itt karaktert nem tudsz személyre szabni házat miért lehetne nem illik ide. Instant raceket viszont bele rakhatnák az tényleg fasza lenne. Ablak lehúzás meg index se ártana 😄

MerlinW
A fotó mód csak ennyi. Egyébként volt TDU2-ben belső nézetes visszapillantó, ablaklehúzás, klubok, saját berendezhető házak, yacht garázzsal, 8 fős co-op, 10x ennyi autó, játékos által készíthető versenyek (amelyekre pénzjutalmakat tűzhettek), kaszinó (black jack, póker, félkarú, stb amivel pénzt, autókat, egyebet nyerhettél), stb.
Tehát a Crew elég nagy visszalépés az elődjéhez képest. Ettől függetlenül élvezetes, jó játék (lenne, ha rendesen működne).

[merlinw.org]

tototto
életemben nem játszottam tduval, de ha csak ennyi akkor megvagyok nélküle 😊

Valakinek van kedve egy kresz-krúzra ma délután? Mondjuk 5 körüli kezdés?
Jó volt hallani a régi muzsikát 😄 Na meg a nagykedvenc Murcika

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Szerintem egyértelmű, megállítja a képet és lehet fotózni a jelenetet mindenféle szögből, mint a tdu-ban.

http://goo.gl/gd6Zi5

tototto
Bocs a hülye kérdésért , de mi a búbánat az a fotó mód?

nna, végre én is letudtam a sztorit. nem volt rossz, igazából volt sok jó és élvezetes küldi, a tájak pedig még mindig fantasztikusak, az atmoszféra és a hangulat remek! Visszaszívtam, hogy nincs különbség az autók között: a havas területeken szegény 458-asommal esélytelen voltam megcsinálni a küldiket bronzra sem értem be, az alacsonyabb szintű 69-es Camaro-val meg ezüstre simán, úgy, hogy hibáztam is...

Csak nekem van ultrapechem a platina cuccokkal? Eddig van összesen kb. 20 alkatrészem, 45-ösnél magasabb szintűt egyszer sem pörgetett ki a nyavajás...<#violent>

Viszont nekem nagyon ritkán van fagyás (néha előfordul azért) vagy bármi egyéb gond, általában szépen fut, teljesen zökkenőmentesen.

Egy normális fotó módért szinte üvölt a játék, remélem megcsinálják hamarosan... 😊
Amúgy van 1 elég nagy bug a játékba ami elég nagy szemétség és remélem következő patchbe kijavítják:Mehetsz akár 400 al is, ha optionsbe bemész ét ott a keymapping ra mész közbe akkor azonnal megáll a kocsi, és ezt multiban meg akárhol kilehet használni csak solo missionben nem.

XenHai
Üdv !
Egy kis segítséget kérnék kölcsön kaptam egy formula force ex-et . Egy idő után a frocefeed back el kezdi rángatni a kormányt .
Szerintetek mi a probléma ?
Utoljára szerkesztette: XenHai, 2014.12.14. 14:07:19
Lehet csak az uplayt kell újratelepíteni, offlinemódba meg ne is próbálj játszani mert ehhez állandó internetkapcsolat kell.Ha nem jó akkorsem akkor próbáld a játékot is, ha úgyse jó akkor nemtudom milehet.

Érdekes kis visual bug vagy hogy hívjam mert mindenre 50 est írt ki akárhanyast is kapj valójában, gondolom amit engedett equipelni az jobb volt amid volt de nem biztos hogy 50 est equippelt.

http://www.kephost.com/image/FADU
egyik hibaüzenet amit kiir a játék
másik meg elindul a játék offline módba és nem enged továbbmenni vagy enter tudok nyomni vagy esc-et
kiirja lépjek be online módba
frissiteni nem értem miért nem engedi a játékot mivel 27mbites állandó netem van,
valaki tud segiteni mit csináljak?
Tegnap nekem is elég érdekes volt este jumpolgatni, mivel mindenre 50es alkatrészeket írt ki, de nem kaptam meg őket. Csináltam is róla egy rövid vidit. Remélem tetszeni fog. 😊

Norbi1990
Biztos onnan traffipaxol a köcsög! 😄
Szabi
omg.. a kajáldától jobbra ez egyik bokorban..
néha megjelenik egy jelöletlen rendőrautó o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Ha connection gond miatt lehagynak akkor laggolsz, nekem tegnapelött volt ilyen 2x is(200 méterrel előrébb volt az 1. mikor én voltam az 1.) mondom ez mi a franc aztán lobby közbe steam meg kiírja szépen hogy: Steam végzett a Final Fantasy XIII-2 letöltésével, utána 1x se volt olyan hogy connection gond miatt lehagytak volna.De az igaz hogy elég gyakran van connection gond valakinek a lobbyból és sokszor idegesítő mert pont olyankor jön elő mikor kanyarodnál stb.Arra az 5. helyezettes dologra 2 lehet:1ik az hogy kihagytál 1 checkpointot emiatt utolsónak számol ha más nem hagyta ki(mert azt nem mondtad hogy hányan voltatok) ha 8 an voltatok akkor más is kihagyta a checkpointot , vagy ha nem akkor meg lagg probléma lehet bár ekkora lagg az már érdekes lenne.Volt olyan tegnap 1ik gyerek mindig kb. fél másodperccel elöttem ért be 2. nak és mégis engem mutatott másodiknak őt meg 3. nak és kb. 3x egymás után ez megtörtént szóval lehet hogy volt 1 kis laggja, de nálad akkor elég durva lagg lehetett akkor, vagy télleg kihagytál 1 checkpointot.

Ez jó! 😄

Szabi
Úgy tűnik, hogy titokzatos dolgok történnek miközben mi versenyezgetünk..

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.14. 11:23:43

Sziasztok!

Olvastam, hogy sokan panaszkodtatok, hogy kidob a játék, de nálatok is van olyan a játék közben, hogy nem egyszerűen ledob error-al, hanem menet, verseny közben (olyan 10 percenként tuti) villódzik egyet a képernyő és bejön egy olyan kép, ahol pár perce, negyed órája jártam. 😄 Rohadt idegesítő, mert ezt pvp-ben is megcsinálja. PVP-ben meg a kedvencem, amikor menet közben inicializál (vagy mi) és újracsatlakozik.(visszaszámol 5-től) Közben meg lehagynak. Másik kedvencem PVP-ben, hogy többször előfordult az, hogy mondjuk 5. pozicióból feltornáztam magam a 2. helyre (előttem volt az első autó), de a ranglistán még mindig 5. helyezett voltam és a célba beérve is 5. lettem. Miezezez?

Volt egy Bentley-es küldetés, ahol meg is jegyeztem, hogy az akkori skyline-omnál sokkal stabilabb volt az irányítása és igen kellemes volt a vele való száguldás, úgy tapadt az útra, hogy el is határoztam, hogy amint lesz pénzem rá, megveszem. Így is tettem, de most, hogy feltuningoltam Perf-re és circuitra is, mindkettőben elég csúszkálósnak érzem, egyáltalán nem hasonlít arra a küldetésbéli Bentley-re. MOst minden cucc platina benne, igaz elég vegyes, 40-50 közöttiek, de mintha egy másik autó lenne. Mi az oka ennek? Ennyire számít az alkatrész bónusz? Több alkatrésznél kellene rámenni a grip bonus-ra? Mik a tapasztalatotok, nagyon számítanak a bónuszok? Tapadós Bentley-t szeretnék 😄

Jól hangzik <#vigyor3> , remélem lesz valami frissítés a játékhoz hamarosan, nagyon csendben vannak most.
Utoljára szerkesztette: zritya, 2014.12.14. 09:42:44

kemszi2
na igen 😄
Ezér kell majd crew al faction missionözni. 😄

kemszi2
na pont ez az 😄 nem a szenvedéssel van bajom,hanem az élményfaktorral ami így nulla 😊
Faction Mission nél ne szenvedj, utolsó pár checkpointig mehetsz úgy ahogy akarsz mert úgyis megvárnak.

kemszi2
áhhh...azt hittem megtudom szokni de nem,egyszerűen szánalmas az AI ebben a játékban...most nyertem meg egy faction mission-t/vagy mi a szöszt/ de olyan mintha egy félkarú rablón játszottam volna,mintha nem is lett volna semmi közöm ahhoz ,hogy nyertem,gondol egyet a játék és beérhetetlen az első,aztán vált egyet és úgy ott hagyom mint eb a sz**át,aztán a 9 másodperc előnyből 2 hibátlan kanyar után már ledolgoztak ötöt. Arról nem is beszélve hogy max sebességgel ütik ki az oszlopokat,hordókat szinte semmi lassulás nélkül vagy, hogy megcsúszás után úgy áll irányba mint az iránytű,szintén sebesség vesztés nélkül.
Hiába a győzelem teljesen megöli a játékélményt, legalább is nekem ez nagyon lelombozó.Úgy érzem ezeket a küldetéseket hanyagolom is...
gduck
Nálam is atomstabil a játék...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

http://www.reddit.com/r/The_Crew/comments/2p4i1x/official_list_of_things_that_need_fixed_or_changed/ kíváncsi vagyok hogy ebből megfog e valósulni valami is.

Norbi1990
Ubifostól kérdezd.
Nekem midig amikor városba érek, megyek 1-2 perc és azt írja ki hogy The Cew Game működése leállt. Valaki tudna segíteni?
Próbáld újratelepíteni a játékot, hátha.....

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Norbi1990
Nekem is jött egy de eltűnt a listából mikor el akartam fogadni.
Akkor rakd le tálcára és ott lesz vagy elvileg akkor is ha shift + f2-t nyomsz.

Játék közben jött, de igazából elég gyorsan eltűnt
Uplay ablakban jobb oldalt ott lesz 1 elfogadás gomb,ha játék közbe jött akkor meg jobb oldalt írja hogy mit nyomj meg

Hogy tudom elfogadni a friend requesteket? 😄
Hát ez tényleg elég érdekes.

Nálam nem volt még semmi baja. Egyszer - Egyszer elvesztem a kapcsolatot a serverrel (nagyon ritkán). De egy újraindítás segít.
SweeneyTodd
Vírusirtó ? , tedd a kivételek közé.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.13. 21:39:46

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Szabi
elég gyakran kifagy nálam is, de azért ez a hibaüzi igencsak ééérdekes 😄