The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Tehát a Crew elég nagy visszalépés az elődjéhez képest. Ettől függetlenül élvezetes, jó játék (lenne, ha rendesen működne).
[merlinw.org]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak nekem van ultrapechem a platina cuccokkal? Eddig van összesen kb. 20 alkatrészem, 45-ösnél magasabb szintűt egyszer sem pörgetett ki a nyavajás...<#violent>#violent>
Viszont nekem nagyon ritkán van fagyás (néha előfordul azért) vagy bármi egyéb gond, általában szépen fut, teljesen zökkenőmentesen.
Egy normális fotó módért szinte üvölt a játék, remélem megcsinálják hamarosan... 😊
Egy kis segítséget kérnék kölcsön kaptam egy formula force ex-et . Egy idő után a frocefeed back el kezdi rángatni a kormányt .
Szerintetek mi a probléma ?
Utoljára szerkesztette: XenHai, 2014.12.14. 14:07:19
egyik hibaüzenet amit kiir a játék
másik meg elindul a játék offline módba és nem enged továbbmenni vagy enter tudok nyomni vagy esc-et
kiirja lépjek be online módba
frissiteni nem értem miért nem engedi a játékot mivel 27mbites állandó netem van,
valaki tud segiteni mit csináljak?
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.14. 11:23:43
"Nulla tenaci invia est via"
Olvastam, hogy sokan panaszkodtatok, hogy kidob a játék, de nálatok is van olyan a játék közben, hogy nem egyszerűen ledob error-al, hanem menet, verseny közben (olyan 10 percenként tuti) villódzik egyet a képernyő és bejön egy olyan kép, ahol pár perce, negyed órája jártam. 😄 Rohadt idegesítő, mert ezt pvp-ben is megcsinálja. PVP-ben meg a kedvencem, amikor menet közben inicializál (vagy mi) és újracsatlakozik.(visszaszámol 5-től) Közben meg lehagynak. Másik kedvencem PVP-ben, hogy többször előfordult az, hogy mondjuk 5. pozicióból feltornáztam magam a 2. helyre (előttem volt az első autó), de a ranglistán még mindig 5. helyezett voltam és a célba beérve is 5. lettem. Miezezez?
Volt egy Bentley-es küldetés, ahol meg is jegyeztem, hogy az akkori skyline-omnál sokkal stabilabb volt az irányítása és igen kellemes volt a vele való száguldás, úgy tapadt az útra, hogy el is határoztam, hogy amint lesz pénzem rá, megveszem. Így is tettem, de most, hogy feltuningoltam Perf-re és circuitra is, mindkettőben elég csúszkálósnak érzem, egyáltalán nem hasonlít arra a küldetésbéli Bentley-re. MOst minden cucc platina benne, igaz elég vegyes, 40-50 közöttiek, de mintha egy másik autó lenne. Mi az oka ennek? Ennyire számít az alkatrész bónusz? Több alkatrésznél kellene rámenni a grip bonus-ra? Mik a tapasztalatotok, nagyon számítanak a bónuszok? Tapadós Bentley-t szeretnék 😄

Utoljára szerkesztette: zritya, 2014.12.14. 09:42:44
Hiába a győzelem teljesen megöli a játékélményt, legalább is nekem ez nagyon lelombozó.Úgy érzem ezeket a küldetéseket hanyagolom is...
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Nálam nem volt még semmi baja. Egyszer - Egyszer elvesztem a kapcsolatot a serverrel (nagyon ritkán). De egy újraindítás segít.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.13. 21:39:46
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91