The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#6794 <#eljen>#eljen> Veszek én is.Van egy küldi mikor ovál pályán kell menni vele meg utánna van egy kis üldözés-menekülés.Na ott megteccett 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
cenobite #6798 Várni ha nem te vagy a host, ha igen akkor választani pályát stb. Aztán kocsit választ mindenki ha nem akkor magától választ a gép a kocsik közül. Aztán indul a mandula.
Nekrofil #6797 pörgősebbek mint a versenyek de néha jól jönne 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.12. 20:40:13
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
😊
gamertag: kenobita
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

"Nulla tenaci invia est via"

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy utána kormánnyal is mentem azért hasonlót, de a lényeg sajnos látszik: kontrollerre írták a játékot... ez egy autós játéknál azért elég nagy fail 2014-ben.
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2014.12.12. 19:52:41
Majd éjjel nekifekszek.Most elkell mennem meg sztem lesz este vmi spontán kruz is
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.12. 19:37:21
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.12. 18:47:55
Annyi, hogy az enyém LVL 1269
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.12. 18:19:57
Most vettem meg a játékot egyszer sikerült vele játszani és most meg amikor próbálnám elindítani se kép se hang. <#help>#help>

..
Q: Will we be able to listen to our own music instead of the in-game tracks?
A: You will be able to play your own playlist in-game!..."
és tényleg, a meglévő zenékből csinálhatunk egyedi listát, de a saját zenékből nem.. ügyesen megfogalmazták 😄
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
segítsetek létci, nekem nem megy a pvp, nem tudok rájöni hogy, hogyan működik . fél óra alatt sem jön össze a 8 versenyző. esetleg valami videó hogy hogy megy nektek. előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.12. 14:54:31
Ha fel akartok venni barátnak nyugodtan vegyetek, és a listába is íron be a HG.
SG nick: drago14
Uplay: dragoka1
BMW M5-el csapattam tegnap este meg ma délelőtt eléggé bejövős, direkt nem maxoltam ki 700 alatt van de 340 körül megy nitro nélkül 😊 Sós sivatagnál meg találtam egy bug-ot tolattam és ahogy betolattam a susnyásba elkezdett gyorsítani 60 ról és 160-nál már elengedtem a gázt 😄
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
bruna:Nem sokkal lejjeb írtam hogy hogy lehet + 50 esen lehet ennyit szerezni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nekem 3 kocsim van és 200k-m, ez még nagyon messze van attól, hogy meglegyen minden...
MOndjuk most 50-en jobban jön a pénz, pvp-n is elég jól lehet keresni...
Cortinaar #6754 PvP-zik a vadállatja 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.12. 10:55:22
Amúgy epic fail nálam az irányítás. Kipróbáltam PS3 kontrollerrel, és a küldik kicsit több, mint 50%-ában eggyel vagy akár kettővel jobb eredményt tudok vele megcsinálni, mint kormánnyal... ez totál nonszensz. Ettől még 5* a játék, de teljesen más fronton, mint korábban gondoltam.