The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem sem megy a PVP, pedig már a tűzfalon is engedélyeztem a portot is külön átengedtem, de még mindig csak az Uplay-ban lévő barátokat látom a térképen.
<#eljen><#worship>

#6794 <#eljen> Veszek én is.Van egy küldi mikor ovál pályán kell menni vele meg utánna van egy kis üldözés-menekülés.Na ott megteccett 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
Ja kormánnyal ez pl nagyon halálos, mintha jégen mennél.

cenobite #6798 Várni ha nem te vagy a host, ha igen akkor választani pályát stb. Aztán kocsit választ mindenki ha nem akkor magától választ a gép a kocsik közül. Aztán indul a mandula.

Nekrofil #6797 pörgősebbek mint a versenyek de néha jól jönne 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.12. 20:40:13

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

cenobite
Huhh... Nagyon le vagyok maradva a lvl50-hez képest. Egy kérdésem lenne. PVP lobby-ba bekerültem (Free for all) de nem tudtam versenyezni. Mit kell ilyenkor tenni? Előre is tenkjú! Cserébe itt egy repcsis kép. 😊

😊

gamertag: kenobita

hasonlók a tapasztalatok, eddig kormánnyal mentem kicsit nyögvenyelős volt, billentyűzettel simán csapatható. mondjuk versenyek nem érdekelnek, majd krúzolás mehet kormánnyal a feeling kedvéért, a storyt letolom billentyűzettel. kérdés PVPn mennyire lesz hátrány a kormány.
marcihusi
Megnéztem én is azt a versenyt, igaz nem lamboval, de azért ez a szépség is megteszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Szabi
nem bírtam már tovább, lett egy GT3-as és egy GT1-es Matech Ford GT-m 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Na, ennyit az irányításról: Kormánnyal ezüst ment, kontrollerrel 2. próbálkozásra meg ez:

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy utána kormánnyal is mentem azért hasonlót, de a lényeg sajnos látszik: kontrollerre írták a játékot... ez egy autós játéknál azért elég nagy fail 2014-ben.
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2014.12.12. 19:52:41
Az igen <#taps>

Majd éjjel nekifekszek.Most elkell mennem meg sztem lesz este vmi spontán kruz is
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.12. 19:37:21

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

reaper5687
Haladunk a top felé <#buck>

reaper5687
<#taps>
<#papakacsint>

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.12. 18:47:55

<#buck><#eljen>

Overburner
Na csak legyen kész a gép <#eljen>

reaper5687
<#awink>

Annyi, hogy az enyém LVL 1269

Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.12. 18:19:57
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot egyszer sikerült vele játszani és most meg amikor próbálnám elindítani se kép se hang. <#help>
Itt az új.Próbáljátok be ezt <#papakacsint>

Overburner
Szerintem az a Ruf egy katasztrófa biztos meg van olajozva az összes gumija 😄 De szép munka grat 😛 Én kormánnyal próbáltam elöször majdnem betojtam neki amikor 3cm-t mozdítottam azt kicsúsztam 😄 Na majd ha jó lesz a gép ráállok a rekordodra! 😄

Szabi
sok játékban a circuit spec-ek is új autónak vannak elkönyvelve.. ha azokat is beleszámoljuk, meg a raid-eket.. akkor van itt autó bőven 😊

Seangaijin
Úgy legyen, de az a 30-40 autó is ami van a játékban 😄 Rengeteg ingyen tartalmat kell akkor adniuk, hogy legyen valami a játékban 😉

Szabi
"The Crew Q&A November 2013
..
Q: Will we be able to listen to our own music instead of the in-game tracks?
A: You will be able to play your own playlist in-game!..."

és tényleg, a meglévő zenékből csinálhatunk egyedi listát, de a saját zenékből nem.. ügyesen megfogalmazták 😄

Szabi
idővel majd jön ingyen a többi tuning is.. valamit hagyni kellet későbbre is 😊

https://support.ubi.com/en-GB/FAQ/9/3168/beta-multiplayer-connection-issues-in-the-crew/kA030000000egPYCAY ezt nyálazd át.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Szevasztok

segítsetek létci, nekem nem megy a pvp, nem tudok rájöni hogy, hogyan működik . fél óra alatt sem jön össze a 8 versenyző. esetleg valami videó hogy hogy megy nektek. előre is köszönöm.
Seangaijin
A Uplayes viper már most megy 390-et és nincs még platina cuccos rajta... Csak nem tudom mi értelme akkor 1misis autót megvenni ha egy 100 ezres más tuninggal elhagyja... VAgy yakkor a nagy lovakra miért nincs circuit? Hülyén van ez kitalálva...

Mint a többi performance. 320 nitroval 350-360 .Csak a circuit megy 370-390-et Nekem ezek vannak( Circuit _ Murci-SL-Bentley-Viper-Challenger )
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.12. 14:54:31

Sziasztok!
Ha fel akartok venni barátnak nyugodtan vegyetek, és a listába is íron be a HG.
SG nick: drago14
Uplay: dragoka1
Ha nincs portolva a barátodnak akkor lassan dob be, meg mondjuk ha 1 hely van már csak a lobbyba akkor soloba simán bedob oda téged ha 2 en vagytok akkor oda nem dobhat be szóval keresnie kell 1 másikat.

Seangaijin
Akkor a faszért nem azt vettem... NEm tudom ez a játék amúgy... nagy vasak alig mennek, szaros gtr meg Challenger 400-370-et megy. Vagy bennem van a hiba vagy nem tudom, de TDU-ba ilyen sose volt.

Ma délelőtt gurultam egyet és vicces, hogy idegenekkel azonnal összedob barátokkal meg vagy nem dob össze vagy 1 óra próbálkozás után :/

BMW M5-el csapattam tegnap este meg ma délelőtt eléggé bejövős, direkt nem maxoltam ki 700 alatt van de 340 körül megy nitro nélkül 😊 Sós sivatagnál meg találtam egy bug-ot tolattam és ahogy betolattam a susnyásba elkezdett gyorsítani 60 ról és 160-nál már elengedtem a gázt 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Nincs kimaxxolva nekem az Aventador, de a murci meg az Aventador is megvan starter tuningal (40 es bronzok) és top speedben 1000 statos különbség van az aventador meg a murci közt, és gripje is több 200 al.

Seangaijin
Mennyi az Aventador vége?

gduck
Nice 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Murci az nagyon gyenge az aventador és gallardo hoz képest(meg a skylinehoz képest is), szóval nem a legjobb döntést hoztad.
bruna:Nem sokkal lejjeb írtam hogy hogy lehet + 50 esen lehet ennyit szerezni.

Hogy lehet ennyi pénzt szerezni ? 😄 Nekem eddig a rekord pénzem 100 ezer volt... És a küldetésekért kapok max ha 2ezret vagy késöbb ez változni fog ? Pedig a látnivalókat is gyűjtöm meg egy rakat küldetést csinálok ,de valahogy mindig elmegy tuningra a péz 😄

És ez milyen mert egy valag pénzt elköltöttemrá.Kész vagyok tőle 😄D Nagyon tetszik.A Murcika sétál nagy sebességnél.Eddig a Bentley jönbe a legjobban.Vettem még egy SL-t is (circuit)

Hát ha leghosszabbakat csinálod ami 3 órás akkor ha mind a 10 hez elküldesz friendet akkor 160 ezret kapsz 3 óra alatt, ha közbe pvpzel is akkor 18 ezret kapsz versenyenként azaz kb. 5 perc alatt mert annyi idő telik el verseny, kiválasztani a pályát + kocsit így 3 óra alatt pvpből összetudsz szedni 648 ezret és ha már hozzárakod azt a 160 ezret amit sending friendel szedsz akkor 3 óra alatt 808 ezret összeszedsz amiből már legdrágább kocsit alapból megtudod venni.

Gratulálni akartam neked mert éjjel néztem rá a versenyre és láttam h jobbat mentél de sikerült egyből meg döntenem <#eljen>

Az első használható SweetFX preset, szerintem sokat javít az összképen.
Ezeknek a rewardjat mi határozza meg? Mert perkekből maxolva is 50 es szinten a 3 órás küldik nálam ilyen 16.000-eket adnak.

PVP és Faction missionökre friendeket küldök, 2-t kombinálva nagyon sok pénz összejön elég rövid idő alatt. <#smile>

tutuhawer
Győri vagyok, és simán azt olvastam, hogy Lamborghini Miriuta... (Vasile Miriuta a Győri ETO edzője) <#buck>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Az autók képe mellett a szám egy teljesítmény-mutató /hányados/, ami kb megmutatja, melyik két gép azonos teljesítményű?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

kemszi2
a Miura igazi lambo....elég nehezen irányítható 😄
Szabi
imádom a Ford GT-t, de végül mégis elsőnek a Miurát vettem meg mint drága járgány, majd idővel lesz persze GT-m is 😄

Én vagyok az egyetlen aki Ford GT mániás, vagy hulladék, hogy senki nem nyomja vele?

Grat. Te ezt mi a francból tudtad megvenni? 😄 Hogy gyújtötted össze azt a pár millát? 😄
Nekem 3 kocsim van és 200k-m, ez még nagyon messze van attól, hogy meglegyen minden...
MOndjuk most 50-en jobban jön a pénz, pvp-n is elég jól lehet keresni...

Overburner
Szerintem pont megelőztél engem is 😞 <#taps> Én meg kényszerpihenőn vagyok mert megnyiffant a gép és addig nem rakom újra amig nem jön meg az SSD-m <#banplz>. Még a böngésző is alig jön meg nem tudom mi lett itt 😄

Cortinaar #6754 PvP-zik a vadállatja 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.12. 10:55:22

durván toljátok, le a kalappal! Én mindig eltrafálok valami szembejövőt...

Amúgy epic fail nálam az irányítás. Kipróbáltam PS3 kontrollerrel, és a küldik kicsit több, mint 50%-ában eggyel vagy akár kettővel jobb eredményt tudok vele megcsinálni, mint kormánnyal... ez totál nonszensz. Ettől még 5* a játék, de teljesen más fronton, mint korábban gondoltam.