The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
WinT: a frakciók nem járnak előnnyel vagy hátránnyal. Max abból a szempontból, hogy ha a "nyerőkhöz" csatlakozol, akkor elvileg több pénzt kapsz napi szinten - de csak akkor, ha a te saját rangod is magas, ami pedig a nagyobb létszámú frakciókban többnyire nehezebb dolog. Tudja fene. Asszem Vopyy volt már Boss rangban, talán ő jobban tudja, mi a teendő... 😊
A küldikre nem a barátaidat küldöd el (különben lenne nagy anyázás... 😊 ) csak mégsem "Noname23Jánost", hanem ismerősök neveit "dolgoztatod". (A sztori az, hogy mivel te is egy Crew vezetője vagy, egy idő után lesznek "beosztottjaid", akik az általuk keresett lóvé egy részét neked adózzák... és kik vannak a te Crew-dban? Bizony, a barátaid. Ezen szoktunk mi is jókat derülni, hogy elküldjük a rabszolgákat - azaz egymást - melózni... )
Illetve ha egy ilyen több órás Faction Mission-nél a send friends opciót választom akkor konkrétan a barátlistán szereplő emberke kapja a felkérést, vagy csak egy digitális mása indul útnak? Ha IRL felkérést kap akkor nem akarok senkit zaklatni vele. 😊
valahogy így
Utoljára szerkesztette: Domaaaa, 2014.12.29. 14:47:38
a videón 1:33 elejét ment, ratrak 1:34 végét
"Nulla tenaci invia est via"
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
- rögtön az elején told a nitrót, minél többet legyél első, 95% fölött már jó. Amikor rövidek az egyenesek a kanyarok között, ne nitrózz, hagy töltődni, mert...
- lesz egy több balkanyarból álló kombináció, utána egy enyhe jobbos - az ezt követő egyenesre legyen max. nitród és azt okosan használd fel (ne nitrózz váltás közben pl.)
- közvetlenül ezen egyenes után éles jobbos jön, ne felejts el itt időben fékezni, és "tisztán" vedd ezt a kanyart!
Ha ezeket betartod, akkor meg kell legyen szerintem platinára. Lehet az sem mindegy, milyen az az 1299-es kocsi. Az én Minim nincs annyi, de az utolsó checkpointon 20 másodperc fölött vezettem, amikor ezt az eredményt csináltam (szóval lehet, hogy a 12 tényleg kevés, bár önmagában egy ekkora előny már szerintem is elég kellene, hogy legyen):

Tényleg nem volt elég a 15mp előny!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Vajon számít a FullAssist vagy Hard beállítás?
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.12.29. 13:26:04
Overburner! Te megcsináltad a "The Initiation" küldetést platinára. Mi a titok? <#help>#help>
Lehet kéne ez pert az ideális ív mutatásához, és azt kipróbálni!
Köszi a tippet!
Azt magyarázza el nekem valaki, hogyha egy küldetésen az ajánlott kocsi 11-es és nekem 1299-es van, és 12 mp előnnyel nyerem meg a verseny, miért csak bronz érmet kapok? <#ticking>#ticking>
2. Olyan autóval amin még nincs rajta az 50es alkatrész és akkor megtudod venni
(belépek pl a "P" helyre, ahol elvileg felhozza ugye a parts-okat, de ott egy 50-s sincsen. Van 48-s pl, de 50-s egyse...)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem úgy mint pl. ezekben, az astonos PB-m mondjuk tényleg kb. 99%-os menet volt, a többiben van azért még, de így sem rosszak azért (single player, kontroller, sport mód):

Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2014.12.28. 21:40:27
A Vidámparkot nem adom 😛
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://goo.gl/gd6Zi5
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
If you give a little love you can get a little love of your own
Megvettem én is a játékot és tetszene is, de a kormány beállításaival van némi gondom. Még leghasználhatóbb az alapértelmezett beállítás, de az autó hátulja így is csúszkál még a kisebb kanyarokban is.
Nekem DFGT van, de megpróbálom az ezen a képen lévő beállításokkal, hátha előrébb jutok. Más ötelet vagy segítséget is szívesen fogadok.
A játékban Lac66 a nevem, de még igencsak amatör szinten nyomom. :-)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Merlinével én is szenvedek néha, meg Szabi tud még olyanokat gurulni, hogy csak lesek.
Mondjuk én az alap Nissan-omat fejlesztgettem eddig. Majd lesz nemulass, ha meglesz a Ruf...:-P
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.28. 19:19:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.28. 17:51:13
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.28. 17:28:05
A Logitech Profilerben, legyen egy külön profil a játéknak. Legyenek így beállítva a dolgok.
A játékban a FB csak 10 %-ra van beállítva. Így a nagy kanyarodáskor, és a földutakon is van egy jó kis FB.. 😊 A 20 % lehet hogy már egy kicsit sok, de te tudod.
Az érzékenység pedig, 90 %... (Bár nem tudom hogy ez hogy folyásolja be....)
Kép:

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.28. 17:00:44