The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó kis raid bogár 😄 És van rajta egy gyanús TDI felirat 😊

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.01.08. 11:55:45

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

ahhoz gratula, nekem RAMmel csak szenvedés volt, a z4 meg elsőre kinyírta, pedig akkor még nem volt 1200+os... sajnos nem számít a tömeg az ütközéseknél, így nem jön ki a RAM előnye.

látom, az astonos küldit is csinálhatom újra... 😉)))
Overburner
Na legalább nem resetelődött a KM a kocsikban. <#eljen> De most amikor belépek azt irja hogy kb mindenki online pedig csak ketten rajtam kívül 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Az a baj ezen már nem hiszem hogy változtatni fognak. Csak megpróbálják belőni majd őket picit jobbra max.

Grat gduck 😄

SUNNY84HUN
én azt dodge ramal csináltam meg , az olyat odavág a annak a fegyencbusznak hogy meggebed 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ha esetleg valakinek hiányozna most már megvehető a mini street/dirt/perf specben New Yorkban 😊
<#ijedt><#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pont a fasza hegy nemlátszik oldalt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Na ismét helyreállt rend <#nyes>

MÁS! Bocs Szabi <#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

UI: tomsolo bocsi, beszippantott a pontvadászat XD
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.07. 23:48:39

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Rev Hard
Szerintem hagyniuk kéne a faszomba ezt a balanszolást ha ennyire nem megy, inkább kategorizálni kéne a versenyeket. Ha az embereknek megéri PvP -zni akkor fognak minden kategóriában, ha meg nem akkor úgy is mindegy, várakozási idő lesz.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.07. 23:06:38

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi
a buszt ütögesd , ne a zsarukkal játszadozzál 😄

egyébként ha gondolod megcsinálhatjuk most

"Nulla tenaci invia est via"

tototto
Mi a trükk,a nissan 370-emet folyton kiforgatják a zsaruk?

Szabi
elsőre megcsináltam platinára 😄

Meg lehet azt csinálni könnyedén.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
persze, különben mi értelme lenne ha elvesznének 😊

Sziasztok

Ha a perk pontokat resetelem akkor újra tudom osztani úgy ahogy akarom az adott darabszámomat?

Seangaijin
szopott vele mindenki...

tototto
LAban egy buszt kellene lezúzni egyedül kb esélytelen a rohadt rendőrök miatt, ha meg coopot akarok kiirja aborted mert nincs senki a layeremen, ezt a szart...

MerlinW
Jah 3-3.5 óra, függően attól mennyit szerencsétlenkedsz.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
1000 feletti focus-szal nekem kb 3,5 óra volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Seangaijin
JAh, majd megint 8 ezerért mint anyertes faction-nek vagy mennyi volt.

hát valakinek biztos jó, engem annyira nem érdekel egy faction mission xD
És az jó nekünk? 😄

szerintem ez ilyen közösségi cselendzs lesz, ha összesen összejön 1.5 millió gold medal,akkor kapunk uj faction missiont
Seangaijin
1,5 milliót hogy szedsz össze???HA meg pontokba kell az is vmi 100 challenge körül van ha 15000 ponttal számolunk.....

Én se értem ezt, TDU-ba is voltak lassú meg gyors vasak, mindenki eldöntötte hogy tudta-e vezetni a nagy dögöket vagy nem és mégis mindenféle fajta autó volt a szigeten. Nem ment folyton mindenki Koeniggel, Lamboval stb... Sokkal jobb is volt a tuningrendszer is mert nem hülye platina fosokat keleltt farmolni hanem simán feltuningoltad levelekkel a kocsit és ennyi. Ráadásul egy Agera itt 1misi és akkor veri a 100 ezres Skyline... tiszta vicc

Landmark tour valóságban mennyi idő? Tényleg 4 óra?

Overburner
Igazából azért mert akkor mindenki Agerával lenne mert az gyorsabb meg stb. Így meg kb egyenlőek az autók persze azért valamennyi saját tulajdonsága mindegyiknek van.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.07. 18:38:39

MerlinW
De... most fékeznem kell platina előtt? Kihagyom😄

[merlinw.org]

Amúgy most nem értem, hogy a koenigseggel megint mit csináltak? a fullstockot megcsinálták, tök jól megy,435 összejött vele, de a performance továbbra is 375öt megy nitróval...nem értem minek ez a balance? ha már a legdrágább kocsi akkor menjen gyorsabban mint egy 100ezres mini meg skyline
Szabi

Overburner
Gallardo spyder mellette Másik Gallardo szembe vele szarul megy 😄

MerlinW
Eladó Lamborgini Aventador
Valaki? Szinte ingyen van 😄

[merlinw.org]

MerlinW
Már a 2005-ös Mini S is lenyomota a Lambokat😊 Egyedül Pagani, Aventador és Koenigsegg a három autó, amit nem kéne tudnia lenyomnia a Mini-nek a játék felhozatalából. (Laferrari-ban nem vagyok biztos)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.07. 17:43:32

[merlinw.org]

Overburner
Fokozatokról hallottam hogy tököltnek illetve nem jókor vált meg ilyesmi. Mclaren tudom hogy nem rossz sokan használják. Nekem annyira nem favoritom ennyi az egész 😊 Ferrari-val általában fullstockon járkálok de szegény olyan szerencsétlen hanggal rendelkezik illetve ilyen furán ugrál a hangja pedig az RPM nem mozog annyira hogy lol 😄

Domaaaa #7875

Mini lesz a noskill kocsi 😄 Fiat 500-at még megnézem a kijelentésem előtt 😛
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.07. 17:42:16

MerlinW
A season pass-os Mclaren teljesen jó gép, nincs vele semmi gond. A 458-al sincs gond, csak ésszel kell nitrózni. Nem nyomni mint az őrült, hanem adagolni folyamatosan, alacsony fordulatszámon.

[merlinw.org]

A mini hozza a formáját performance-ban is 😄 a lamborghiniket is simán lehagyja
Overburner
Nekem 1 egzotikus kocsim van vagyis 2 a két seasonpass-os de egyik sincs specelve. Hallottam róla hogy gáz van velük. De amelyik nem bugos azok többsége kb hasonlit teljesitmény ügyileg.

Seangaijin
A Pagani még 6. ban is kapar ha lacsony fordulatnál váltasz fel, patch óta nem próbáltam de majdnem használhattalan a verda...

Overburner
1. csak full reset van.
2. nincs xD (rakj fel csak grippes bonuszú cuccokat <#idiota>)
3. Perfben elég sok kocsi jó, Bentley-vel nagyon jól elvagyok pl de ZR1-et vettem nem rég az is fasza szerintem. Ami tetszik. Bár ahogy hallottam az egzotikus kocsikkal vannak bajok amiket persze most elvileg javítottak de gyakorlatilag meg nem biztos 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.07. 16:54:31

Seangaijin
focus meg skyline

tototto
nekem továbbra is kilépked, a statok viszont mintha megmaradtak volna tegnapról, legalábbis a látnivalókat megjegyezte, a km óra állások sem 0ról indultak
viszont a futamok előtt-után amikor mutatja autót ez az ide-oda remegése a kocsiknak nem változott

néhány kérdés:
1. ha törölni szeretnék perket amire költöttem pontot, csak úgy tudom ha teljesen resetelem a perkeket, ha csak egyet nem szeretnék azt nem tudom külön? mert van ez az ideális útvonal mutatás, na nekem kitakarja autókat rendesen, és többet árt mint használ, 300 környékén nem látni a szembe forgalmat nem túl ideális <#circling>
2. téli gumit nem lehet szerelni járgányokra mert havas úton korcsolya pálya feeling
3. illetve performancera mit ajánlotok kocsinak mert a ferrari 458 elég vacak, nitrozásnál kipörög kerék nem sokat ér

fagyni ugyanúgy fagy. (nálam) ugyanúgy ritkán szerencsére.
Overburner
Na fasza <#idiota> Akk úgyérzem elvesztettem a cirkuszt <#pardon1>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.07. 12:49:17

gduck
Pfff... Egyáltalán nem biztos hogy azért fizettem valamit is. Na majd este megnézem <#eplus2>

Overburner
Jogos, nem vagy egyedül 😄

Rendszámtáblák csoportnevei is megváltoztak ha minden igaz. Most common plates és award plates néven fut a 2 kategória.

Kisebb dolgot is néztem már be életemben, úgyhogy bármi megeshet! <#vigyor>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Overburner
Van olyan igen. De gondolom az ki van neki rakva. Remélem legalábbis 😄

Highly Skilled - Vicent első perkje 5 pontos.

Mini Cooper megvehető boltban 3 speccel. Street Dirt Perf.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.07. 12:09:25

Perkek? Van olyan ami 5%-al növeli a kihívás pontokat. Legalábbis úgy emlékszem van ilyen. Nem tudom megnézni a játékban, de valaki majd megerősít/cáfol ebben.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Overburner
Challengek offline-ok még mindig de a kocsiaimban nem 0km van hanem a tegnapi adatok meg maradtak ha jól látom.

Overburner
Szép új cuki bug: Elküldöd haverokat dolgozni és nem azt mutatja hogy mennyi idő van hátra a küldiből hanem hogy hány óra van a játékban éppen. WTF <#idiota>

gduck #7860

Mondjuk ott én is csodálkoztam hogy több lett de nem értem hogy miért. Majd megpróbálom még1x.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.07. 11:59:48

gduck
Pont erről van szó 😉 Előbb megyek mint a GHOST-od, tovább jutok, NEM HIBÁZOK. Ergo simán több pontom kellene hogy legyen. És nincs! Tehát nincs meg a szinkron!