13251
-
Hát vannak csapatos cucc kiütések :D -
ezaz :D The crew-ben is lehetne hasonló küldetés, hogy csapatosan üssünk ki egy kocsit, vagy egy pénz szállítót :D (igaz, ezt feszegettük már TS-en is :D meg hát kicsit akkor már gta beütése is lenne igaz xD )
-
Egyébként amikor megnéztem annó a trailer-t én is ezt mondtam pont. Na mondom lenyúlták a Crew ötletét :D:D -
Fasza képek
-
MinimumGame #8923 Itt van egy összehasonlító táblázat a kocsikról ha valakit érdekel
-
-
Stockbauer33 #8921 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #8920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
smog15 #8919 Na mi van ilyenkor már senki se játszik? :D -
MinimumGame #8918 Jaja, már felfigyeltem rájuk én is, kíváncsi leszek, nagyon város :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The Crew egy szinten hasonlít a Halálos Iramban 7 filmre :D 1:15-től repülőből kidobott kocsik,majd rapid kocsira hasonlító felfüggesztés, majd pedig Abu Dhabi-ban megjelenő csúcskategóriás performance kocsik :D xD (remélem érthető mire gondolok :D )
-
MinimumGame #8916 Nagyon hangulatos lett, én is tervezek egy hasonló videót. -
Rev Hard #8915 Nem rossz, arra figyelj hogy crash meg szir-szar jelenetek ne legyenek benne, kivéve ha az én TDU2 videóimhoz hasonló cuccot csinálsz és kellenek a pár másodperces vágójelenetek. De kezdésnek nem rossz.
-
-
Fasza lett!!! Többet kellene felnéznem este mert csak 2x szerepeltem benne
Fenébe hogy mostanában nem érek rá.
-
-
oh a kis PVP "osszecsepasaink"
-
TheCrew #8910 de jó lett 
-
Elkészült az első ilyen jellegű videóm. Véleményeket, kritikákat várom szeretettel.
-
Hungarykum #8908 Landmark tour elég király volt a 3,5 órájával :D -
Nem csak a pénz miatt csak páran mondják hogy egyik másik elég király :D -
Rev Hard #8906 Jobban nem fizet max kényelmesebb, mondjuk nekem annyira kiesett ez az egész hogy még a rabszolgákat se küldöm sehova, arra a néhány autóra amit megveszek meg elég a lé. -
Nem vesztettél vele semmit, meg sok értelme nincs. Kiküldöd a rabszolgákat jobban fizet :D -
Basszus én már béta óta játszok de alig nyomtam még faction missionöket :D Majd el kell kezdenem 1x csak nem akarom egyedül. -
Nekem tetszett ez a mission, csak tényleg baromi hosszzú. -
Ratrak #8902 Frontier Tour képekben:
1. nullkilométeres SLS-el indultam - nem rossz az átlagsebesség...
2. szegény Eastwood hogy' lemaradt...
3. összkm-ben azért nem kevés a küldi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2015.02.06. 13:50:25 -
Lehet szerver oldalon engedélyezték
-
Nála mutatja akkor mindenkinél mutatnia kell... Fájlokat nem tudod módosítani. -
Igaz-igaz! 
Ha mást nem is lehet moddolni később, remélem a hangokat majd valahogy megoldják (ha már a fejlesztőknek nem is áll szándékában), mert tényleg nagy mértékben javíthatják a játékélményt. -
Ratrak #8898 a játékot kontrollerre optimalizálták, egyértelműen azzal lehet a leggyorsabb az ember (vagy piszkos sok gyakorlás árán kormánnyal, igaz Marci? :) )
Nekem elég volt csak az egyik érzékenységet lejjebb venni kb. két "klikkel" és úgy már oooptimális :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hangosság-probléma ismerős, együttérzek! :)
Más. Vmelyik nap nosztalgiából elindítottam a Driver SF-t, apám, hogy ott mennyivel jobbak az autók hangjai.... Aztán megnéztem pár videót a bétákból, és esküszöm, hogy ott is sokkal jobbak voltak, mint a véglegesben
Ezt valahogy nem értem. Ha adott a technika/lehetőség, és már meg is csinálták korábban, akkor miért butítanak le valamit (lásd FPS-gond béta vs. végleges)?! Ez csak azért zavaró, mert egy autós játékban a hangok nagyon sokat tudnak dobni/rontani az élményen (anno azért játszottam olyan sokat a Shift2-vel meg a Ferrari Challenge-el is, mert rohadt jók voltak a hangok, nem azért, mert annyira jobb szimulátorok lennének, mint akár a GT-sorozat, akár az őskövület LFS (Assetto Corsa még nem volt akkoriban)) Az FMOD pedig csodákra képes az értő kezekben, kár, hogy ennyire nem használják ki... :(
-
Stockbauer33 #8897 A Tomi vhogy megoldotta :) -
ezt hogy ? o.0
úgy tudtam hogy nem szinkronizálja a gumiégetést :O -
Stockbauer33 #8895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem anno, mikor láttam a reklámot, akkor ez a videó fogott meg, azaz én azt hittem, hogy a játékban is ilyen lesz, hogy pl adott egy utcai verseny, aztán ki érünk a városból, letér egy földes útra, akkor rögtön felemeli az autót, tesz rá rácsokat, stb... :D De nem ilyen lett, mint ahogy vártam :/
Am nincs lehetőség az autó eladására? mármint ha van olyan kocsid, amit vettél, de nem szeretnéd tuningolni, akkor bedobod a mélybe és darabolgassák szét? :D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszony alszik, csendben játszhatok csak. Ma kellett vennem egy új billentyűzetet, mert a régi hangos volt és megígérte a lelkem, hogy kibelez ha ma is egész éjjel pötyögni fogok.Néha félek ám tőle, szerintem simán megtenné.
-
Nekem csak javításnál törli a km-t -
Hungarykum #8891 Korábban már írták, hogy javították a km számlálót, de nekem azóta is nullázódik minden nap :D Nincs itt baj semmivel, javítva lett az a lényeg.
Options-t nézd meg a főmenüben belépéskor. Elvileg ott jó. -
Stockbauer33 #8890 Szabi irjál be légyszíves a listába engem is meg a MrFord-ot is.Legyen meg végre a 100 :)) THX
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.02.05. 23:01:15 -
Fantasztikus...:D Ötlet? Újraindítással se oldódik meg a probléma.
Szerk.: Illetve az összes autómon nullázódott a km számláló. Nem mintha sokat számítana, de..na..
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.02.05. 22:32:12 -
fuuu, akkor erősítenem kell a kocsim :D köszi a választ! :)