The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Kíváncsi vagyok mikor fog jönni a DLC főleg hogy a SP-sek 1 héttel hamarabb kapják.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi
tölthető a frissítés (197M😎

"Nulla tenaci invia est via"

A goldhoz járó két bónusz autó egyből bekerült a garázsba (Full Stock-ként, a speceket ugyanúgy meg kell hozzájuk venni), konkrét DLC-s autóval még nincs tapasztalat, nem lévén még DLC...
Overburner
Engem ez a teleportálós nyamvadtság idegesít illetve hogy le esik 20 fps-t városban ami végülis nem is lenne baj ha nem olyan érzés lenne mintha 20 fps alatt játszanék 40-45 fps-en, bár már lassan megszokom 😄

tototto
Ne crasheljen, ne crasheljen, és ne crasheljen. Ja és ha még lehet valamit kérni akkor a statok működjenek, illetve ne crasheljen <#awink>

Overburner
Mire gondolsz? Mármint ha valaki lassabb de mindet eltalálja több pontot kap sokkal mintha gyorsabb de elcsesz 1-et. Idáig ahogy figyeltem a Ghostok jól mutatták az aktuális pontszámukat. (bár a cirkusznál jelentősen lassabban mentem mint a ghostod valamiért még is több pontot kaptam én sem értettem hogy előztelek meg)

Jó dolgok vannak ezen a kívánságlistán bár a "Movable Vinyls/Stickers" meg hasonlókat én kihagynám mert TDU2-ben is eléggé elcseszett volt a dolog. 😄 Legjobban örülnék annak ha lenne olyan lehetőség hogy eladd a kocsikat. Pl Street edition-os RAM teljesen felesleges meg a Z4 és a Mustang 2015 is. (legalább ha megvenném az alapot rá rakná és eltünne hogy street edition nem egy különt hozna létre bár még nem próbáltam de gondolom nem így oldja meg)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.07. 09:28:02

gduck
A GHOST-ot is javíthatnák, mert nincs szinkronban az idejével. Legalábbis SCRAMBLE SKILL-ben tuti (ott lehet ellenőrizni, a többiben nem figyeltem).

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Seangaijin
Akkor a nagyobb Crew-ért nem csak én sírok <#taps>

Szabi
Üdv, itt alapból az AI ellen mész, de lehet csapatba is versenyezni az AI-k ellen, illetve van olyan játékmód ahol csak valódi játékosok ellen versenyzel

hello meg szeretnem venni en is jatekot de kerdezni akarom hogy milyen a multiplayer benne pl free romba megyek egy eventhez multiplayer es mar jatszok is elenfelekel .pl mint a nfs worldbe?
Szabi
naja, ha tegnap álltak neki és holnap már ki is adják ezt, akkor elég jól haladnak, csak így tovább 😄

szép hosszú a kívánságlista, remélhetőleg sokmindent megcsinálnak majd róla 😊

Rev Hard
Nem sok, de minden héten két ilyen patch és már akár azt is ellehet mondani hogy foglalkoznak a játékkal.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

[HUN]FaTaL
Kliens oldal alatt a megjelenítést értettem 😊 Mondjuk elképzelni nem tudom, hogy milyen kód lehet ez, hogy megvannak az adatok de naponta 0-ról indul, úgy, hogy szerveroldalon egyébként jó 😄
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2015.01.06. 21:17:40

http://goo.gl/gd6Zi5

Overburner
Remélem is mert nem szeretném mindegyiket a garázsba feleslegesen :I

FaTaL #7844

Értem, hát reménykedjünk 😊

MerlinW
Kliens oldalon nem tárol semmit a játék.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Legutóbb mondták, hogy csak a szerver oldalt javítják, kliens oldalon továbbra is elveszhet.

Reméljük mostmár nem fog.

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Játékon belül? Biztos meg kell majd venni.

[merlinw.org]

Amit a dlc-kben adnak autókat azokat meg kell venni vagy egyből a miénk?
Overburner
1x már minimum hallottuk ezt a dolgot 😄 de jó lenne ha már jó lenne akkor.

gduck #7839

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért nem illik? Új év új rekordok.<#idiota>

Szabi
áááálitólag a statok nem törlődnek, csak rosszul jelzi ki.. elméletileg a holnapi frissítés ezt is javítja.. aztán majd kiderül 😊

gduck

Új évben nem illik rosszalkodni! Most megint elnyűhetek egy garnitúra gumit <#wave>

Overburner
Nos semmi komoly de legalább valami. Challengek ilyen nagy fejtörést okoznak? Illetve a statok.... 😄 De reméljük most már menni fognak.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.06. 18:02:45

Szabi
"January 7th changes

Freeride:
- The Nav-Ribbon behavior has been improved in free ride (position and appearance).

Challenges:
- Display and activation issues fixed.

Cars:
- Fixed an issue where some cars were not able to switch on the final gear: LAMBORGHINI Aventador all Specs, DODGE Charger SRT8 Street.
- Fixed an exaggerated spinning issue for the following cars: CHEVROLET Corvette ZR1, FORD Shelby GT500 2013, McLAREN 12C, RUF CTR3, KOENIGSEGG Agera R, PAGANI Huayra, FERRARI LaFerrari, FERRARI 458 Speciale
- Adjustment of an inconsistent top speed issue for some car’s specs.

Wheels:
- Improvements on the T500 wheel.

Online:
- Improved stability on the server side. "

nem sok, de eddig nem rossz.. ha tényleg sikerül ezeket javítani akkor sok idegesitő hülyeségtől megszabadulunk 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.06. 17:56:07

tototto
én annak örülnék ha végre nem rohadna le 30 percenként a játék, a statisztikák már nem is érdekelnek, de mire belejövök kidob folyton <#falbav>

Overburner
Csak javitsák az akadozást városba csak javitsák ki (esélytelen hogy kijavitják) <#wilting>

Szabi
"The Crew Scheduled Maintenance – January 7
We will be performing a scheduled maintenance for The Crew on PS4, Xbox One and PC, Wednesday, January 7th, from 9:30 to 11:30 AM CET (GMT+1).

Additionally, we will be performing a scheduled maintenance for The Crew on Xbox 360, Wednesday, January 7th, from 9:00 to 10:00 AM CET (GMT+1).

This maintenance will allow us to apply some game fixes as well as improving the global stability of the servers.

Thank you for your patience and understanding."

Overburner
Amúgy ezek a Precision skillek elég szivatósak tudnak lenni ha nagyobb kocsival próbálkozol 😄 Pl Bentley épp hogy befér a legkisebb kapun ha kicsit is bénázok annyi, amíg a Mini meg simán elfér majdnem 1.5x a legkisebb kapun is.

Lenyomtam a hétvégén a másfél órás versenyt,és olyan jó érzés volt,amikor az ellenfelek is benézték a kanyarokat. Szálltak mint a galambok. :-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

hm... nem teljesen értelek. Azt írod: "bő órányi pure fun, végig vigyorogtam az egész utat", akkor ha büntet is a végén (az tényleg szívás, amit leírtál, de azért nyilván nem általános), miért is menj neki máskor is? Hát nem a 80k kreditért, aminek a kétszeresét a rabszolgák 3 óránként megkeresik, az tuti...

...hanem mert fun. Ezért játszunk. 😊 Mint az életben, itt sem a cél a lényeg, hanem az út... 😉 Ha az tetszik, nincs gond.
Lehet mostanában keveset játszok?? 😄
Overburner
Jöhetne <#szeret>

Overburner
Én is néztem tegnap este a Dakar-t első 10.ben szinte csak Mini volt meg 2-3 Toyota, tiszta paródia 😄 Kis seggrakéta kocsi 😛
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.06. 10:02:59

Szabi
az MR1 a Kossuth, a Petőfi meg MR2.. akkor most melyik ? 😄

SUNNY84HUN
annyira eltalálták azt az autót hogy dakaron több versenyző a " dakar rémének " hívja

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

cenobite
MR1 Petőfin MOST a Crew-t mutatják be!

gamertag: kenobita

Rev Hard
Hát nem vonom kétségbe hogy ha komolyan megvan építve a kis súly egy erős motorral párosítva nagy előny a többihez képest.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi
zsírnorban három Dakar-t nyertek.. jó hogy végre felfigyeltél rájuk 😄

Rev Hard
Azt hittem hogy ez a Mini Cooper csak a játék vicce, de ott van a 2015 -ös Dakar -on is. <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.06. 00:05:38

koltony
Nem véletlen szokták a hosszabb faction küldiket crew ban tolni, így biztos ami tuti.
cody1994
Valaki most egy kis crew? 😊

WinT
Coast To Coast faction mission, circuit verdával, L.A.-ből át a másik partra Miamiba... bő órányi pure fun, végig vigyorogtam az egész utat, főleg így, hogy már van olyan verdám is amivel tudom is tartani a lépést. Aztán a célvonal előtt kétszáz méterrel egy beláthatatlan bukkanó, és persze véletlen pont mögötte van két mazsola amiket természetesen úgy telibe talál az ember. hogy utána van 20 másodpercig a bejátszást nézed ahogy szikrázik a verdád... eredmény: 7. hely.
Namost ezeknek a küldetéseknek kitalálhatnának igazán valami komolyabb jutalmazási rendszert, mert akármekkora élvezet is nyomni őket, szaros 80.000 kreditért ott rohadjanak meg ahol vannak nem biztos, hogy lesz kedvem újra szopni menni.
Lehet!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Overburner
Hopp egy cirkusz <#beka3>

Sziasztok, Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy azonos IP címről (2 külön uplay-es fiókkal) lehet-e játszani ezzel a játékkal, és egymáshoz csatlakozni?
Fórumon többen is írták ezt, reméljük javítják. De még előfordul más kocsinál is és más spec-ben.
Múltkor dirt-es vagy raid-es kocsiba akartam megvenni a platina dolgokat, de az összes alkatrész csak lefele vitte a teljesítményt és minden tulajdonságot.

Nem tudom probáltátok e vagy sem de mind a Laferrari mind az Agera mind a Huayra sokkal jobban megy ha kiveszitek belőle a platinum súlycsökkentést. Nem tudom hogy ez csak véletlen vagy szándékos de nálam sokkal jobban tapadtak és jobb volt a gyorsulás is kevesebb kipörgéssel. ( Oké még így is gyengébbek de legalább valami javulás)
Méz nincs, de mosógép van <#idiota>

gduck
Méz is van? Mert akkor megyek én is 😉

Dante73
Ha minden összejön, április közepén, május elején gépet újítok, és akkor lesz meg a CREW is. G-27-re akk sem lesz zsé, de egy boxos gamepad azért belefér, így azzal fogom tolni, minimum őszig, és ha érdemes, újra beruházok egybe... (Sajnálom már, hogy eladtam, most 2x annyit ér, mint amennyiért elvitték...)

http://www.freetvmaci.info/

Ehhez képes mindent egyedül csináltam meg xD