13251
thecrew.jpg
  • chase
    Dirt Ruf = instant get
  • Hungarykum
  • Szabi #9011
  • Seangaijin
  • PeeTeR
  • hotwheels
  • Szabi #9007
    a szerveren feloldják mindenkinek
  • PeeTeR
    :DDDDDD
  • Gabor77
    Ezek season pass dlc-ként jönnek, vagy mindenki számára elérhető lesz?
  • Szabi #9004

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.10. 17:06:31
  • Overburner
    Ne is mond a remény hal mag utoljára. Sajnos ezek közül max a Silverado érint bár kacsingtok a Ruf felé :P
  • Seangaijin
    A circuit GTR fincsi lesz
  • Szabi #9001
    és valószínű nem is márciusba jön majd :/
  • Overburner
    Ehhh ehónapba se lesz Raid Raptorom :(
  • kemszi2
    lassan lehet megint felrakom....nagyon lassan :D már egy pár hete tervezem :D
  • Szabi #8998
    dobozra már elérhető, játékállomásra majd holnaptól, nekünk meg majd holnapután.. -.-

ismét csupa olyan tartalom ami már rég a játékba volt, de végre sikerül majd feloldaniuk.. :D

Circuit:
    - BMW Z4
    - Nissan Skyline GTR
    - Lamborghini Gallardo
    - Chevrolet Silverado
    - Dodge Charger SRT

Dirt:
    - Ruf 3400k

- 41 Urban Stickers
    - 23 Matt Paint Colours
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.10. 16:21:38
  • Szabi #8994
    meg kell venni a játékot, az sokat tud segíteni..
  • Krszti1160
    skyline-ra kíváncsi leszek :3
  • Szabi #8990
    ááálítólag ezek az új spec-ek

Circuit Z4, Circuit Skyline, Circuit Charger SRT8, Circuit Gallardo, Circuit Silverado () and Dirt Cayman.
  • Rev Hard
    Telibe megmásztuk északon havas hegyet, végig a kanadai határon. Ahol elakadtam a haverom segített a Hummeral, olyan meredek emelkedőkön is feltolt hogy el se hittem, nagyon erős vas még default is.

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.11. 13:06:35
  • chase
    Ez mekkora marhasag, amit mondasz, kerlekalasan! En pl. imadok versenyezni es sokat PvP-zek. Es kicsit sem vagyok gyoker.
    Piszkosul jo versenyek sikerednek, ha jo tarsasag jon ossze. Vasarnap este is osszekerultem egy random arccal, akivel tizedre-szazadra ugyanazt mentuk akarmilyen autoval akarmilyen palyan, hol o nyert, hol en, nagyon fun volt. New Yorkban vegigtoltuk ugyanazt a palyat egymas utan 5-6-szor valtogatva az autoinkat, nem volt koztunk egyszer sem szignifikans kulonbseg.
    Kicsit ovatosabban a szavakkal, ha lehet kerni, mielott legyokerezel egy jokora csoportot.
  • MerlinW
    Magenta! :D
  • Szabi #8986
    mondtam én hogy taxisárga.. :D
  • MerlinW
    Ilyenem nekem is van:)
  • TheCrew
    Így van én a PvP-n kívül nem is nagyon csinálok mást a játékban.
    Utoljára szerkesztette: TheCrew, 2015.02.09. 22:07:16
  • koltony
    Valaki egy fuvart?
  • Quqa
    Ez sem segített (nem PS-em joy-om van) esetleg, ha valaki megtudná mondani, hogy az Xbox emulátort melyik mappába telepítsen az sokat segítene. Elvileg úgy működnie kéne.

Nono ne általánosítsunk. Vannak aki pont az ilyen több órás marhaságokat utálják, pl. aki a versenyzős játékokat szereti az inkább PvP-zik és nem mind idióta (én is ismerek jó párat). Természetesen a csalók mindenhol megkeserítik a normális játékosok életét.
    Simán bemegyek egy 300-500-as géppel az 1200 ellen is, tegnap majdnem elkalapáltam egy ilyen R34-es fickót a gyengécske Ford-al terepen csak ismeretlen volt a pálya, így kisodródtam. Igaz nem sokan múlott. Utána ki is lépett.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.02.09. 21:43:32
  • Norby646
    Egyet értek. A pvp-t én is utálom amúgy, pontosan az ilyenek miatt, meg az olyanok miatt akik a fél pályát levágva nyerik meg büszkén a versenyt mert ilyen egy igazi fair play szerintük. Pénzt úgysem onnan szerzek, más hasznom meg úgysincs belőle, így abszolút hidegen hagy. Ellenben ahogy páran pl itt is, összegyűlve "rendeznek" pvp versenyeket, azt jó ötletnek tartom, sztem ennek csak és kizárólag így van értelme, bár nem az én műfajom.
  • Szabi #8980
    jó volt a mai PvP party
  • PeeTeR
  • Hungarykum
    Ubi írta hogy lehet jelenteni a hekkelő játékosokat és reméljük ki is b@asszák azokat.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.02.09. 21:01:39
  • Rev Hard
    Amíg megmarad a PvP -ben addig nincs gond mert leszarom a PvP -t, az amúgy is a gyökerek gyűjtőhelye. A gond akkor van amikor már cruiseba is bejön ez a faszkalap hogy kicrasheljen mindenkit, persze előtte még beírja a chaten hogy most kifogtok fagyni. Ez egy rohadt buzi, az utolsó pár hetemet tönkre tette a TDU2 -ben, majdnem minden cruiseon megcsinálta a műsort ha épp nem volt tele a session.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.02.09. 20:55:30
  • gduck
    Majd én is beszállok (gondolom már jól leelőztetek :D), ha valamikor végre lesz időm játszani ;)
  • Norby646
    Sajnos nincs idejük az ilyen alacsony prioritású dolgokra, az első a fizetős tartalom. :)

Szerk.: Egyébként gusztustalan amit a videóban csinál az a féreg. Végig megy (kegyetlenül bénán) a pályán úgy hogy egyszer sem akarja igazán lehagyni, és a legvégén, az utolsó egyenesben elhúz. Hekkelhetne magának gerincet is ha már úgysincs neki.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.09. 20:33:36
  • Ratrak
    Én motioninjoy-t használok (ds3 tool), PS3 kontrollerről is simán elhiteti a játékokkal, hogy X360, megy rendesen (A játékban csak az egyik csúszkát kell két klikkel lejjebb venni maxról, és így tökéletes). guglizz rá.
  • Quqa
    Nekem pont ugyan az a gondom mindent levettem a holtjátékot meg max-ra és így is annyira hirtelen fordul, hogy nyekken a kerék. Próbáltam feltenni egy Xbox 360 controller emulatort, csak ott melyik mappába kell beletenni, hogy álltani lehessen. A fő mappában (Ubisoft Game Launcher) nem működik. Aki ért hozzá leírhatná a megoldást.

Nálad magától megjavult, hogy, mitől? Rejtély?
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.02.09. 20:13:41
  • Hungarykum
    Az Uborka bemutatja a közelgő DLC-t holnap délelőtt a Twitch-en.
  • Rev Hard
    Ő a Moctpahcabto a TDU2 -ből írja is a végén. Ő gyártotta a sok idióta csalást a TDU2 -hőz, köztük például olyat hogyha megjelent a sessionodban kitudta crashelni a játékodat ha épp olyan kedve volt, vagy épp a statodat törölte. Ha az ilyen nyomorékokat nem bannolják kulcsostul mindenestül jóféle jövő előtt áll ez a játék is.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.02.09. 18:55:16
  • [HUN]FaTaL
    Nem szerdán jön a patch-csel együtt?
  • Szabi #8969
    remélem holnap legalább az új tuningokat megkapjuk...