The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 valamit javítanak, aztán 2 másik elromlik 😄 Tisztára mint a TDU2-nél.

engem is bejelölt, lehet, olvassa a fórumot, csak nem szól... 😊
Szabi
nem most jelölt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak most lett teljesen egyértelmű hogy csal.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Remélem egy épképzláb patch is érkezik végre a DLC-vel
Overburner
Nekem is bejönnek, Fiat 500-ra leszek kiváncsi hogy lealázza e a Minit illetve mind3 specjeiikre. 😄 Nem ismerem engem valami Choboo jelölt be most 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi
A Dancs0 nicknév ismerős valakinek ? Jár ő ide, vagy megjelölt még mást is rajtam kívül? 😄

Szabi
mindhárom járgányt szeretem, kíváncsian várom őket.. és a velük együtt érkező hibajavítást is..... 😄

Overburner
Nem vagy egyedül de ha már megígérték akkor jöjjön 😄 Szerintem szerdánként lesz maintenance és azzal együtt patch( még több bug ) is ha szerencsénk van.

"purchase the entire car pack or the cars individually" Ebből azt veszem ki hogy egyenként is meglehet majd venni a kocsikat. Ezt szerintem CC-vel oldják meg. Aki nem cseszte el mindet Perkekre megveheti majd lehet maradék CC-ből ami tetszik simán. Gondolom magasabb lesz az áruk mint az alap kocsiknak.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.09. 17:39:50

MerlinW
De nekem javítás és tartalom kell, nem kocsi😊

[merlinw.org]

Overburner

Overburner
10 percig csak azt nézem fent hogy xy online <#violent>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.09. 16:46:53

Seangaijin
Nálam is megvan, map tele friend-del, amúgy meg senki nincs online <#gun><#gun>

Overburner
Mennyien vannak online?

Uplay

vs

Játék

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.09. 16:22:03

Overburner
Az szép, ez az igazi community challenge 😄

SZABl #7943

Ilyet hogy lehet elcseszni? <#wilting>

Seangaijin
Azért van időtök az e-pénisz növelésre <#mf2>

Adtam magamnak 20 próbálkozásnyi esélyt, hogy mi sikerül a Szabi-féle útvonalon. Bocsi, gduck...

Amúgy 21000 környékétől szerintem már leginkább csak szerencse (forgalom) kérdése a pontszám. Azért néztem, Marci így 10. a világon, az azért laza! 😊 (az első két-három gyerek pontszáma... hmmmm... valszeg hekkelt, vagy ők tudnak repülni is...) Ja, néztem, 1:06,837 volt az időm, ha ez mond vkinek vmit.
Szabi
omg.. kihirdették a Whiteout top50-et.. majd sokan felháborodtak, hogy mi ez a lista, mert a 700. körüli időket jutalmazták.... erre most beírta ubi_misimókus, hogy téves listát adtak ki 😄D

Kormány (beállítás)ról sokszor volt szó, olvass vissza kicsit, valamikor én is leírtam, hogy milyet használok (Logitech Driving Force Pro-hoz), többen írták, hogy az nekik is bevált, de találsz más ajánlást is, próbálgatni kell. A nyélgáz-nem nyélgáz dolgot könnyű ellenőrizni, vegyél egy autót egy hosszú egyenes végén, billentyűzettel gyorsulj el, és nézd meg, mennyi a sebességed a végén, ill. milyen gyorsan éri azt el. Utána ugyanez kormánnyal, és rögtön kiderül, ha turpisság van. (az már más kérdés, hogy ha az van, akkor mit lehet tenni...)
Nézd meg a játékban, hogy a gázálláshoz milyen "görbét rajzol" a beállításokban, ha nem egyenes, akkor az is lehet gond, hogy csak a teljesen benyomott álláshoz nagyon közel kezd el igazán gyorsulni az autó, akkor állítsd teljesen egyenesre (asszem ez a "highest" nevű setting) ez is segíthet.
Ha a pedáloddal van a gond, akkor az strapásabb történet, arra most hirtelen nincs jó ötletem sajna...
ez sajna IRL is gyakran előfordul... 😉 (a telibeverés szerencsére viszonylag ritkán)
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2015.01.09. 11:08:41
Overburner
H1 alpha új Specje <#idiota>

marcihusi
Nem néztem, hogy mennyi idő alatt mentem végig, de a hosszú egyenes végén a jobb kanyarban még így is csúnyán elváltottam magam. Szerintem ha azt ott nem rontom el, majd egy másodperccel jobb lett volna.
De majd később megpróbálom még párszor.
Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.01.09. 09:23:55

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

gduck
Mára befejeztem... Még 20 pont kellene, az pontosan 2mp. (Ha jól számolok 1:05-ös időd volt) AZ RENGETEG! 😄
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.09. 01:13:26

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

MerlinW
Persze freeroamban nem vagy csak nagyon ritkán csinálnak ilyet. Versenyek alatt meg állandóan😊

[merlinw.org]

Rev Hard
Itt is ugyanaz a faszság van mint mindkét TDU -ban, sokszor necces helyzetben kikerülök egyet, még egyet, egy harmadikat, de még ott a negyedik amit telibeverek, utána nem jön egy se. Ha van egy domb vagy valami beláthatatlan hupli, mögötte tuti hogy ott a civil. A kedvencem amikor autópályán bevágódnak eléd, illetve kereszteződés előtt mindig abban reménykedek hogy senki nem fog elém keveredni, de olyan nincs mert jön a civil, az sincs hogy elmegy előtted és kicentized mert megáll, telibevered és csak utána megy tovább. Aki ezt kitalálta biztos televolt fantáziával, más "kihívást" már nem is tudott a játékhoz adni.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi
a civilek szpatnak rendesen, van hogy már az első kanyarban nem lehet elfordulni mert ott egy kibszott iskolabusz.. xD

de általában a ruhaboltnál és az utolsó előtti kanyarban van úttorlasz.. :-/

Szevasztok!

Aki kormánnyal nyomja a játékot, az meg tudja mondani, hogy milyen kormánnyal? És hogy milyenek a tapasztalatai?

Nekem van egy logitech Wingman Formula Force GP kormányom pedállal, de van egy olyan érzésem, hogy ha tőgázzal nyomom neki, akkor a játék nem teljes gázt ad.

Valakinek valami ötlete?

Előre is köszi!
elborultak vagytok! 😉

Nem gondolom, hogy ezzel fogom tudni tartani a lépést, már Szabi videója is kb. tökéletes menet volt, ez meg még magasabb pontszám, OMG! <#taps><#worship>
Overburner
Tudom hogy irtad de pontosan nem tudtam hol 😄 Én eddig máshogy kerültem. Mind1 am se birom feljebb vinni valamiért. 😄 Most kb idegrohamot kaptam egy precision skillnél. Operát hallgattam hogy lenyugtassam magam már majdnem kidobtam a bill-t az udvarra. xD Aztán inkább Mini-re váltottam és sikerült hamar. Buziság.

gduck
Grat <#wave>

marcihusi
Feljebb raktam a lécet kicsit...

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Sziasztok !
Ha valaki esetleg részletesen leírná hogy lehet barátokkal versenyezni a multik variációit pld. PVP és pályák feloldása ?
Sokszor van hogy kidob amikor csak story küldetésre hívok random bárkit.
Előre is köszönöm.
PC-n tolom nem rossz single skillek de elvégre multi játék............. 😊
gduck
SZÉÉÉÉP! Most megint izzadhatok 😄 😄 +11 pont, jobban örültem volna, ha olyan "udvarias" vagy mint én (+1) <#nevetes2>

Overburner #7927 Ezt már itt írtam neked 😉 gduck #7912
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.08. 19:32:53

Overburner
Igazából nincs bajom a 7-el csak hozzászoktam épp a 8.1-hez kb minden játékom jobban fut most valamiért 7-en (Far Cry 4 Crew WatchDogs)

SZABl #7925

Áháá szóval ott mentetek ti át. Én jobbrol kerültem az szivatósabb 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.08. 19:26:15

Meghagyhattad volna a Win 8.1-et is. Mellé felteszed a Win7-et. Nekem is fent van az XP, de Win7-et használok. Aztán mindig váltasz köztük ha játszani akarsz 😄
Kicsit hülye megoldás, de én is ezt csináltam TDU2-nél 😄

Szabi
még hagytam benne pár pontot.. szóval hajrá gduck 😄

Overburner
Szeretem az ilyeneket, pedig épp hozzászoktam a 8.1-hez 😞

Nekem majd ugyan ez volt a TDU2-vel. Win7-en laggolt és villogott a kép, de XP-n hibátlanul ment.
Csak emiatt lett feltéve az XP a Win7- mellé, de még most is fent van 😄

Szabi
nekem ma még egyszer se fagyott o.0

Overburner
Átváltottam Win 8.1-ről 7-re és ezek az idegesitő akadozások amiatt sírtam abbamaradtak. Nem értem miért de úgy látszik nem tetszik neki a 8.1

MerlinW
20 percen belül 4 crash. Nem tudom mi van ma, de számomra mára véget ért a Crew-zás.

[merlinw.org]

gduck
Hát nem volt valóság alapja <#falbav>

Szabi
és tényleg 😄

Ment privát

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
Én elkezdtem csinálgatni minden skill-t platinára, Perfre már lassan minden bonusból van 50-es 😄

chase
Azért a full 50-es cuccokért való ugrabugrálás eléggé kikezdi a monotónia-tűrésemet, de végül mindig győz az addikció. <#eplus2>

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Szabi
jóféle krúzolos zeneválogatás 😄

Overburner
Nem is a sorompóval van bajom hanem ahol vége az egyenes útnak én átszánkázom azt ahol ülnek kint páran van amikor táblának megyek neki van amikor azoknak akik ülnek 😄 Azon az egy pontos vezetésen amúgy besírtam xD

gduck
A FASHION üzlet mellet (bal oldalt) menjél el egyenesen, mert ha a másik úton mész, állandóan sorompót kapsz 😊

SZABl - #7910: Ha tudnád én is mennyit szenvedtem, még ledolgoztam a 18 pont hátrányomat 😉 A 3. képen lévő kereszteződésen én is rendszeresen túlcsúszok. Ráadásul állandóan sorban áll a tömeg, biztos bevásárolni mennek XD HAJRÁ!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.08. 13:56:59

Overburner
Én is ezzel szenvedtem de valamit biztos rosszul csinálok 😄 Majd még próbálgatom.

Szabi
az elmúlt másfél órám képekben:

az eddigi legjobb körömben annyi civilt rakott a kanyarhoz, hogy nem tudtam elfordulni jobbra... ááá nem voltam ideges... -.-

végül visszafordultam és még így is majdnem rekordot mentem 😄