13251
thecrew.jpg
  • marcihusi
    Pedig tényleg jó lenne, ha jönne pár ilyen autó is.
  • Overburner
    Ez igen. Nem bánnám jó kis verda :D
  • Szabi #9051
    ja és tölthető a frissítés, 507 mega
  • Szabi #9050
    ps4-en 4c helyet rx7 van a promo képen

(viszont azért gyanús egy kicsit a kép, akár egy jobbfajta fake is lehet :D)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 10:38:19
  • Overburner
    Attol függ. Perfeseket Bentley, Dirtet Ford Raptor, Street-et Abarth.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 09:51:57
  • Rev Hard
    Megépítettem a Mustangot raidbe, még csak platina alkatrészei sincsenek de már így is olyan mint egy bivaly. Keményebb terepen pl. a Grand Canyonba szinte függőleges sziklákon felmásztam vele, a legtöbb raid és dirt vas csak elakadt. A Ramot akartam eredetileg megépíteni de ezt nagyon beválasztottam. A Colorado folyótól fent a havasokig oda-vissza fel lett teljesen fedezve, a Hummer meg most a Mustang büntet nagyon, az előbbi még default is elvisz akár egy egész házat, kemény terepre lett tervezve nem utcai versenyzős bohóckodásra.

• Krszti1160
    Öcsém, nem tudom mivel csináltad meg Miamiban a story missiont, de 18859 pontot csináltam Focussal és csak 100pont körül kellene, hogy megdöntsem a rekordod.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Aventadorral: Idő: 1:48:876, 1 helyezetti % 95%. -18699 -322km/h volt a max -aztán satu fék :D
    Focussal: Idő: 1:44:680, 1 helyezetti % 97%.-18859 -310km/h volt a max -aztán satu fék :D
    Mind kettőben ugyan az a part van, de szerintem a focus jobb a kanyargós pályára :D meg valahogy gyorsabban gyorsul :D
    (Megjegyzem, lehet hogy össze jött volna 1x a rekord, de közbe szólt a Traffic és felkenyődtem egy pénz szállító kocsira, kicsit se ment az idegszintem fel .)

Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.02.12. 01:38:35
  • Stockbauer33 #9046
  • Krszti1160
    Én egy drift részleget elfogadnék a játék menüjében :3
  • wollnerd #9044
    Nekem meg egy Subaru Impreza WRC (2005) hiányzik. :D :D
  • [HUN]FaTaL
    Nekem egy Aston DBS hiányzik a boldogságomhoz :D
  • Rev Hard
    Én szerencsés vagyok mert a Mustangtól az SL63 AMG -n át az S7 -ig minden nagy kedvencem bekerült a játékba, én már ennyi autóval elvagyok a többire meg szinte rá se néztem.
  • Rev Hard
    A TDU1 -ben 40 ezer km -t mentem az egyik S7 -el, 40 ezer km -t a másikkal, és még 30 ezret a Ford Gt -vel. A TDU2 -ben sem változott sokat a helyzet, 35 ezer km a CCR -el, kb még ennyit a Bugatti Veyronal. És most itt van ez a játék, igaz nem tágas az autólista de nem is szűk, cserébe az említett két játékkal ellentétben itt bármelyik autót a halál faszáig tuningolhatod, ergo a használható autók száma nem hogy kevesebb hanem több. Van a játéknak nem egy hibája, de egyik sem itt kezdődik.
  • Overburner
    Nekem elég a Bentley
  • Stockbauer33 #9039

Szent háromság : Aventador-M5-Bentley Több nemkőőő
  • Hungarykum
    Csak kár hogy belsőnézetben lyukas a tető
  • Overburner
    Ja mindenki Aventadorral van meg az aktuális OP kocsikkal mint egy tipikus mmo-ban. Pár Asian kocsi tényleg nem ártana még de azért nem rossz a felhozatal.
  • Szabi #9036
    én örültem a Miurának.. és használom is :)
  • Ratrak
    Szerintem meg túl sok a rinya arról, hogy kevés az autó, oszt' igazából nem is használ senki annyit, amennyi van. Emlékszem még, mindenki milyen nagy hangon örült, hogy jaj de jó, lesz miura a játékban. Találkoztam azóta egyel is? Nem. Azért mert sz*r? Nem. Egyszerűen van kedvenc autója mindenkinek, amivel általában megy. Hogy azon kívül 50 vagy 500 másikat nem használsz, nem tök mindegy?

Ne értsetek félre, a több az jobb. Csak szerintem azon kívül, hogy nincs elég japán vas a játékban, semmi gond nincs az autókínálattal. Bárki bármikor tud olyat mondani, ami nincs benne, pedig de jó lenne...
  • Skypack
    Persze ez így teljesen jó megoldás, csak nem ártott volna, hogy már az alapjáték tartalmazza a 12-14 kivágott "dlc" autót és akkor az 50-60ra duzzadt kínálatot (ami még mindig nem túl sok) bővítik, nem az a baj hogy nem találok jó autók rengeteg jó van csak ez ilyen open world játékhoz szerintem kevés.
  • Overburner
    Szívunk mi is eleget azért. Sok kicsi sokra megy. :D Állandó crash-ek szerintem pl konzolokon nincsenek de javitsatok ki ha igen. A ledobás az más de az már ritkább.
  • Gibor
    Igen, de mi 3 autóra várunk pár napot ők meg játszani sem tudtak :) A két szitu között azért óriási a különbség :)
  • marcihusi
    A Lamborghini Gallardo is igencsak jól tartja az iramot a Focus-ékkal. De a lambók közül mindenképp az a legjobb.
  • Overburner
    Szerintem Perfen van a legnagyobb balance a kocsik között. Shelby GT 500 ami persze hátsókrekes nagyon jól megy. Őt próbáltam még csak Perfen a Bentley-en kívűl amit szintén imádok :D
  • Ratrak
    Kicsit tesztelgettem a P-s kocsijaimat az Observatory Dash-on. Az FF autók nagyon OP-k, de ezt leszámítva elég jó az egyensúly, mert a legtöbb hátsókerekessel kb. azonos időket megyek. Amik kilógnak a sorból az az SLS és főleg a Z4! Utóbbi már-már megfogja időben a Kókusz-Mini-KisFityó "szentháromságot" :) Persze, még nem teszteltem mindennel, de egyelőre ez a tapasztalat. Valaki tud megerősíteni/cáfolni?
  • Overburner
    Szerintem is jó hogy így kirakod őket legalább látszik hogy van valóság alapja nem csak a fejükből pattant ki valami baromság és azért néz ki ami úgy ahogy :D

Még jó hogy ők kapnak valamit a hiba miatt mi meg a késésért semmit csak 1 bocsit.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.11. 13:58:40
  • Szabi #9027
    "Corrupted saves and Infinite loading cases – February 10th

Here is the latest update regarding the PS4 saves issues.
    • The team has been able to identify the corrupted saves on PS4 and to restore them to a previous non-corrupted version.
    • We have also been able to fix the infinite loading screen that was preventing the players from accessing the game.
    • Today, the majority of the PS4 players should be able to enter and play the game.
    • As a reminder, all corrupted saves that have been restored have also received 210.000 Crew Credits.

Finally, we apologize for this situation and assure you that our team has been, and still is, dedicated to keep improving the game and bringing you the best experience possible.
    The Crew Team"
  • marcihusi
    Kis érdekesség.

Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.02.11. 13:38:10
  • marcihusi
    Nem igazán, de csináld csak ha jól elvagy vele!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze ez nem igaz. Jó látni hogy tényleg megpróbálták több-kevesebb sikerrel a valódi autókat a játékba vinni. És azért külön köszönet, hogy veszed a fáradtságot, és vesződsz a dologgal.
  • Szabi #9024
    naja :D

egyébként van értelme így összegyűjtenem a tuningokat, érdekel bárkit is ? :)
  • Overburner
    Minden nem stimmelhet
  • Szabi #9022
    és a rossz oldalon van :D
  • Overburner
    Van is egy hasonló Stripe sticker csak nem ilyen széles.
  • Szabi #9020
    Dodge Vipert SRT-10 ACR

Dodge Vipert SRT-10 ACR-X

Dodge Viper Competition

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.11. 13:06:01
  • Overburner
    Ubisoft Stickerek . Vintage-re meg eléggé kíváncsi vagyok. De bénák egyébként xD Mindig lebuknak.
  • Szabi #9018
    az ő oldalukról érthető, mert ha optimista akarok lenni, akkor azért nem adták még ki ezeket, hogy szépen havonta tudjanak új tartalmat adagolni amíg elkészül az újabb tartalom, a festéseket nem nagy kaland így összedobni, mert ugyanazt a textúrát használja mindegyik autó.. nem véletlenül csúszik is el mindegyiken :D

valamennyire érthető így a spec-ek kivétele is, mert azt is így szépen stabilan tudnak havonta kiadni és nem mondhatjuk hogy nem csináltak semmit és nincs új tartalom :D

viszont az hogy kamufrissítés nélkül tényleg csak simán feloldják a szerveren, az nagyon gagyi megoldás.. ennél feltűnőbben nehéz lenne lebukni :DD

tegnap is megerősítették újra, hogy nem az áprilisi lesz az utolsó csomag, ha szépen havonta jön 3 új autó (évente 36), 5-6 spec (évente 72), új matricák, küldik stb, akkor még akár jövője is lehet a játéknak :)

én továbbra is úgy tippelem, hogy Májusba jön az Audi TT-RS, Land Rover Sport és a Lexus LFA, aztán majd meglátjuk :D
  • Skypack
    Vicces, hogy minden ott van a játékban, csak fel kell oldani :D
  • Szabi #9016
    ezeket még nem akarták megmutatni... :D
  • Ratrak
    Az a léghajó zseniális! :)
  • Rev Hard

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.11. 13:06:11