The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.12. 23:20:01
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egyik csapatnál ki volt lőve a forgalom és az ütközés is. Így jobb volt menni, mert amúgy csak roncsderbi volt.
Nézem ki hogy vezet: 7-en full assisst-ba én meg HC-ba XD
Kanyargósabb utakon hiába nyomtam csak drifteltem inkább meg lemaradtam 😄 Nem hagynátok így le ha HC-ba tolnátok gondoltam magamban 😄
És pénzszerzésre se rossz 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.01.12. 22:02:56
=D
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
If a player is found to be cheating or using hacks, bots, or modifications in any form, then as outlined in our terms of use, that player can be permanently banned from the game.
If you find an exploit or think someone is hacking into the game, please refrain from posting any evidence on the forum to avoid other people being tempted to use them and send a detailed e-mail to our support team: (https://support.ubi.com)
Finally, rest assured that we have already, and will be, taking several measures against any sort of cheating.
The Crew Team"
úúúúgy legyen 😊
Nem tudom lerakni a waypointot new yorkban a highwayre mert egyből eltünteti 😄

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.12. 19:02:12
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.12. 18:43:32
Challengek? Lehetetlen! 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.12. 18:41:48
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ja és nácsáj üzeni, hogy a DLC-s autókat a garázsban találjuk majd, csak a tuningokat kell rá megvenni
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.12. 18:09:41
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Más. Az új Raptor 😮

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.12. 15:32:51
a multirészének Teamspeak nélkül tényleg semmi értelme, szinte lehetetlen anélkül gurulgatni/versenyezni, viszont ezen a TS sokat tud javítani, jelentősen könnyebb új egymásra találni a játékban, ha közbe lehet normálisan élő szóban dumálgatni, na meg a hangulat is teljesen más, jókat röhögünk 😊
a küldiket a térképen a story mission szűrővel találod meg, de a mobilon is kiválaszthatóak a küldetések
Ha nagyon nem kellett volna ezt ide beírnom, akkor elnézést és persze törölje az illetékes nyugodtan.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
A különböző layerekkel mi is szívunk. Ha sikerült egy crew-ba kerülni, akkor az szokott segíteni, ha valaki elindít egy random story missiont, amiből mindenki kilép, és akkor ált. egy layerre kerültök (kivéve ha nem) PVP nekem is csak tegnapelőtt jött össze először, az is csak ismerősökkel.
Omar asszem St Louisból indul (vagy chicago talán) fejből nem mondom meg, de abból az államból. Szűrj sztori küldikre, és akkor könnyű megtalálni, azon a környéken keresd!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.12. 14:19:26
Szinte kivétel nélkül minden alkalommal, amikor elindítom a játékot, próbálok PvP versenyekbe bekerülni, de ez úgy látom lehetetlen. A free-for-all-ban 0/4 akármennyi várakozás után, a másik public módban, aminek most nem jut eszembe a neve, 2-3/8 jön össze. Valaha is sikerült már valakinek ezeket a játék-módozatokat működésre bírnia? Nekem még sosem indult el a retail verzióban, a bétában egyszer ment, tehát gondolom le van az programozva, csak nincs rá érdeklődés.
A faction megy, azt lehet egyedül is, de nagyon lassan csoratja az is a bákszot.
A narancssárga AC pontok mire jók? Azokat fel lehet használni valamire?
Minden tippet szívesen várok a hatékony pénzszerzéssel kapcsolatban.
A multiplayer mód egészen valószerűtlenül működik, azaz nem működik. Hébe-hóba összefutok ismeretlenekkel az utakon, meg skill-eknél. Amikor a story mission-öket csináltam és hívtam ismerősöket, egy-kétszer összejött a coop, de jellemzően inkább nem jött senki. Most is néha összejön, ha valaki ismeretlen hív, én megyek. Viszont ismerősökkel a térképen freeride-ban összetalálkozni lehetetlen. Indulás után vagy 10 percig pittyegteti a jobb felső sarokban, hogy milyen sok friend van online, de tök felesleges odagurulni, odaugrani hozzájuk, mert 100%, hogy másik layer-ben vannak, többször arra csesztem el nem kis időt, hogy egyesével mindenkihez odamentem, de nyilván senki nem volt ott. A crew-ba hívást pedig nem tudom, hogy egyáltalán megkapják-e az ilyen van-is-nincs-is friend-ek, tény, hogy freeride-ból még senki nem jött.
(A story mission-ök elején volt egy olyan, hogy hirtelen Las Vegas-ba kell repülni és megismerkedni Omar-ral és nyerni egy raid (dirt?) versenyt az autóval, amit ő ad. Ezt hol lehet megtalálni?)
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.01.12. 12:39:36
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340