13251
-
Ratrak #9093 Aventador, 1282-vel csupagrip-el 3 másodperccel gyorsabb Observatory-n, mint 1299-en vegyesen... Holnap megnézem a Kókuszt, mit tud gripekkel... (Aventador így ment kb. annyit, mint a Kókusz vegyessel, szóval feltehetőleg ő is javul 1-2 másodpercet a gripes cuccoktól)
Nyilván autópályás csapatáshoz ez nem fekszik, de az nem az én zsánerem, én - mint az életben is - kanyarogni szeretek... :) -
Rev Hard #9092 Én a gripre feküdtem rá, 45 és 50 között kizárólag grip alkatrészeket raktam fel az autóimra, és még az amúgy elég ideges SL63 AMG is kezesebb lett. Néhány alkatrésznél még nem vehető észre különbség, de ha mind a 11 part azonos bónuszból van összerakva akkor érezhető a különbség. Persze mindez a Hardcore módra érvényes, a többi irányítási módot nem ismerem.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.02.12. 22:18:14 -
Ratrak #9091 némi tesztelgetés után egyetértek. Sokkal többet számít, hogy mire ad bónuszt, mint hogy hányadik szintű pontosan (azért ne legyen 48-nál rosszabb... ;) ) Accel és speed kb, semmit nem ér, grip és brake viszont igen.
Én többet nem skillezek egy ideig, csömöröm van.... most csak Faction missionök, story missionök meg főleg krúz játszik nálam, tesztelgetem a verdákat, meg felrakom a kormányt is... -
JoeRaven #9090 Nálam is ugyanez a helyzet, megvettem a Season Pack-ot és ugyanúgy pénzt akar kérni az új kocsikért , pedig elfogadtam már töbször is hogy van 3 uj autom. :( . Más: másfél hete kezdtem el igazán játszani 3 nap alatt level 50 es lettem, aki akar jelölhet barátnak. JoeRavenX a nevem. -
Szia, sajnos ez még néha beguggol, de állítólag dolgoznak a javításán. :D -
vajo #9088 Haliho,
Volna egy kisebb fajta probléma a játékkal.
Kocsit akartam venni, de megláttam, hogy kijött az új kocsi pack, ezért megvettem, de vásárlás után még mindig 900 ft-t akar kérni az autóért. Ilyenkor mi a teendő, vagy van valami elképzelés? Köszi :)
-
Stockbauer33 #9087 Ne vedd meg.Csak sír itt mindenki h milyen szar meg izé ez se meg az se és az egész egy szar.Szóval felejtős
-
HUN BECSEHELY #9086 Youtube-on nézzél videókat.Továbbá ajánlom "Gibor" hozzászólását -
Az itt lévők 90%-a TDU-zott, van némi rálátásunk a TDU2-re. Igen, ismerjük.
Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.02.12. 19:38:32 -
Gibor #9084 2, igen, megjelent.
3, Nincs havidíj
4, Szerintem érdemes, de ezt igazából neked kell tudni, youtube-on keresgess róla videókat vagy keress streamet és döntsd el :) -
jocking #9083 Üdv mindenkinek!
Nemrég a tudomásomra jutott, hogy ez a játék is a világon van. :) Lenne vele kapcsolatban pár amatőr kérdésem, ha nem gond.
1) Korábban hasonló játék amivel játszottam, az a Test Drive Unlimited 2 volt. Ez is hasonló témájú, mint az volt (már ha ismeritek azt egyáltalán).
2) Megjelent már egyáltalán a játék? Hülye kérdés, de amennyit itt a fórumon visszaolvastam, csak azt láttam, hogy hackerek így megy úgy, megy ez jelenik majd meg, meg az.
3) Maga a játék a megvétel után ingyenes? Mármint úgy értem, hogy van-e valami havidíj szerűség, mint pl. egy WoW-ban.
4) Érdemes lehet beruháznom rá, ha az említett TDU2-höz hasonló (sok autó, sok játékmód, nagy, szabadon bejárható terep) játékélményt keresek?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Nem 99-re megyek de a 44-eseknél nagyobbakat várnék... Mellesleg egy autóm sincsm99-es. -
Rev Hard #9081 Nem úgy volt hogy a mindenkit online látok faszság javítva lesz még néhány bugal együtt ? Vagy mi volt ebben az 500 megában, mert az új autók én úgy tudom hogy már a játékban voltak ?! -
Rev Hard #9080 Ne is vesződj vele, egy 48-49 -es part is ugyan olyan jó, annyi pluszt már nem ad az 50 -es. Csak herpeszt ne kapj mert nem 1299 -es a vasad. -
Ez a kötsög játék nem akar 50-es platinát dobni... Ám döntögettem első helyeket, akik érintettek biztos kapnak értesítést. -
Rá fekszem 1-2 napig a skillre, Performance kategóriát kell előbb kilőnöm, a 44partból már 12 megvan!
-
Kipróbáltam az új autókat teszvezetésben. A merci meg a saleen nagyon nagyon bejön, a kis alfa már kevésbé, olyan nyomott az egész, ha kicsit nyújtottab lenne, akkor egész jó lenne, bár én általában nem szeretem a kis autókat. Ízlések és pofonok. -
Gibor #9076 Az AI-n állítottak valamit? Haverommal akartunk coop küldetést csinálni de egyszerűen borzalom és inkább ki is léptünk, az ai ugrál balra jobbra előre hátra ha épp megtudod előzni akkor akár az egyenes szakaszon körülbelül 500-al seggberak aztán repülhetsz :) Úgy viselkedtek mintha ott se lettünk volna, keresztül gázoltak rajtunk a szokásos catchup sebességükkel... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Hát öhm?! Nem sok minden van bent :D am a kormányt nem lehet át állítani, hogy látszódjon a műszerfal, mert a kormány kerék nagyon kitakar mindent! xD -
Nah hogy ....
Nincs buzi platinám felcuccolni, minnyá megyek megvenni, jó kis dög. 
-
Legszebb ez a Merci most szerintem a játékban nagyon eltalálták a németek. Holnap már otthon leszek akkor végre én is kipróbálhatom az új vasakat 
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 14:13:09 -
Stockbauer33 #9072 
VRS
-
Ratrak #9071 Tesztelgettem kicsit az új verdákat az Observatory Dash-n.
- Alfa 4C: reménykedtem benne, hogy végre lesz, ami letaszítja a trónról a Kókuszt, de nem, kb. 5 másodpercet kap tőle szegény. Ettől még ő is ad 2-3-at a legjobb hátsókerekesnek is, szóval nem rossz. És szép:
- C63 Merci: ugyanolyan a hangja, mint mindegyik AMG Mercinek a játékban, irányításra az SL-nél szerintem kicsit "hubogósabb", nem olyan stabil, nem olyan pontos. Ettől még csecse gép ez is:
- Saleen S7: sosem volt egy szép jármű szerintem, de ilyen orrtolós viselkedést akkor várnék csak tőle, ha legalább másfél tonna lenne a motorháztető. Tragédia... Ettől még jó időt lehet vele menni, de hogy nem MR-ként viselkedik, az hótziher. Nagy csalódás nekem, ezért megbüntettem szegényt egy ilyen szín-felni kombóval:
Amúgy lehet tudni valamit arról, hogy változott-e már a Mini viselkedése hivatalosan? Mert gyakorlatilag nem, még mindig 3 autóval megyek 4:00 alatti időt, és ez továbbra is a Kókusz-Mini-Gallardo. A többi 4 fölött van, a hátsókerekesek 4:03-04 körülnél kezdenek (Z4) a többség 4:10-13 magasságában tud nálam. Az meg - ha verseny van - nagyon nem mindegy, hogy egy 4 perc körüli távot valami 15 másodperccel gyorsabban vagy lassabban teljesíti... Ennyit az egyensúlyról. -
Ja a P-n is észre lehet venni ezeket a vonalakat. De nagyon jól áll a kocsiknak az hogy szélesebb ad neki valami varázst :D -
a P is a C koppintása :D
-
Stockbauer33 #9068 Havon ez a második kedvenc az M5 után.
-
C-ben mocsok szép a Z4 -
Stockbauer33 #9066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #9065 Megkergettem a havon is.Hibátlan kis vas ez Fecokám :) ( simán 388 a vége + nitro )A rendőrök mintha változtak volna :DD -
Stockbauer33 #9064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harapós kis dög lett :DD
-
Szuper, csak nálam vacakol ez a vacak? Lejött az 500mb-os frissítés, és el sem indul a játék, hanem bedob egy fekete képernyőt, majd the crew.exe működése leállt...
-
Legalább volt frissités
-
elkezdtem átnézni a frissités texturáit, bekerültek a márciusi és áprilisi autók textúrái is, illetve az Ubisoft-os és valentin napi matricák is megjöttek
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 12:50:42 -
Kár. Tehát fail, igazad lehet a licencel. -
közbe az uborkások is válaszoltak
"don't get your hopes up guys, this was faulty graphic which was not approved and has been taken down. Our team is on it.
As far as the car appearing some time in the future, we can't comment at this time, sorry."
-.- -
Nos ez szóba jöhet simán. Eh Alfa helyett jobb lett volna szerintem. No offense :D -
valószínű eredetileg az alfa helyet a mazdát akarták kiadni, de lehet végül nem kapták (még) meg a liszenszt, a PS meg még a régi adatot írta most ki :D -
De annyit bakiznak hogy lehetnek ennyire balf*szok? :D Vagy direkt csinálják? Azért ilyet elcseszni nem kis bénázás :D Lehet PS4-esek ekszkluzivan megkapják a problémáik miatt a DLC mellé 
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 12:04:26 -
nuuvem-en csak 3-4 eu... :D áhh le kellene szednem steamről valahogy paypal-ra az 5-eumat, hogy megvegyem :D -
és tényleg ott van az playstation oldalán a kép, de a szövegben már alfának írják :D