121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #92379
    Mert pár játékot veszek csak, azokat meg ez miatt, felezős dologgal meg tudom többre, mindenhol kimaxolohatom, acsikat megcsinálhatom. Stb.
    De ahogy alakul a piac eljő az az idő, amikor már nem fogok tudni semmit venni mert nem fog érdekelni.
    Most kb ugyanazt a pizt költöm mint régen, csak most abból több kifér.
  • Kandurex
    De miért kell 3 platformra?
  • darkSectorxxx #92377
    Fasza, akkor nem értette miről beszélek a csávó, aki válaszolt.... :S
  • TDC Geronimo
    2 story van. claire meg leon. A kettő kb 15 óra együtt. Ennyi
  • darkSectorxxx #92375
    Hát egyelőre egy srác azt irta 4 story rész van, mint régen elvileg, de nem kérdeztem rá hogy van-e alternatív ending is... :D

Legkésőbb szerintem holnap reggel meg kell kapnotok, de aki személyesen be tud menni, az már asszem ma elviheti...

Nálunk itt a közelben pácsen már van konzolvilág...

Telón érdeklődd meg, meg fogják tudni már mondani.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 13:43:32
  • Prof William
    Itt is lesz True ending? Vagyis akkor kapunk majd vonatos fogócskázást? Nekem az volt a kedvencem. :)

A Konzolvilág szállít időben? Mi a tapasztalatotok vele? Jó lenne már pénteken a kezem között tudni Claire formás idomait. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.24. 13:33:23
  • darkSectorxxx #92373
    Miért lenen kevesebb.
    Ja hogy ebben a reboot-ban, azt elhiszem, eredetileg nem rövidebb, sőtt a true ending miatt hosszabb is.
  • Seth
    Az ki van csukva.Tippre az elso vegigjatszas (Leon vagy Claire A) lehet lesz olyan 8-10, aztan a tovabbiak egyre kevesebbek.
  • darkSectorxxx #92371
    Igen PS-Xbox-PC.

Digiben volt 12500+12500+7000 (ebbe a 7k-ba benne van ingyen hozzá egy DMC V is)

mind3 Deluxe változat, de írtam is...
    Juniusig 3 játék érdekel, már csak, eből Days Gone-t kifizettem már előre, 2 játékot meg majd meg tudok venni 3 havi fizetésből.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 12:05:44
  • darkSectorxxx #92370
    Nincs összefüggés, meg logika a vásárlási szokásaim közt, attól hogy valami nem tetszik, még lehet a félszeműek közt király. :)
  • darkSectorxxx #92369
    Hát aki fosik mint én, meg nincs kapcsolata ingyen kérni, de amúgy persze én se fizetnék érte, de nekem párszázat megér egy beta, ami azért nem egészen egy klasszikus demo, mert nem csak 30 perces.

De EA/Origin Access esetében nem csak a demoért fizetsz, az jó megoldás.
  • darkSectorxxx #92368
    4x10-12 óra a teljes játék.
  • Prof William
    Aki a konzolvilágnál rendelte elő a Re2-t már kapott valamiféle visszajelzést a szállításról? Vagy hogy szokott ez menni? Én már kaptam mailt amiben megerősítést kértek de ez már jó pár napja volt.
  • Voltan
    Ezt írta valahol. Remélem, csak viccelt :)
  • Kandurex
    Mindre?
  • Voltan
    Ha nem jön be a RE2 remake, akkor mi a töcsnek vetted meg három platformra????
  • Kandurex
    Azt, hogy félrebeszélsz
  • Ulthanito
    Ki az a hülye, aki egy demóért fizet?
  • Ulthanito
    Na, ez pont olyan játék, amit lemezesen fogok megvenni, amikor három hét múlva már 5 ezerért dobálják hardveraprón a masszív, 6 órás kampány egy seggel történő letolása után.

Aztán másnap meg eladom 4-ért, és ezerből kipipáltam. Annyit ér.
  • Ulthanito
    Hogy lenne büdös lerántás, amikor olcsóbban veszem a digit játékot, mint te a lemezest?

• darkSectorxxx #92359
    Csodálom, hogy nem adnak a DMC V Deluxe-hoz egy csomag füves sütit, hogy el tudj lazulni a világában amit , pályának neveznek.
    Egy fokkal jobb mint a régebbi DMC, mert annál kiverte a biztosítékot amikor bementem egy tv állomásra megközdeni egy óriás faszinak a fejével, aki csillámlézert hányt rám...atyaég, szégyen.

Amikor a 4.-ben pl megközdöttem egy boss-al az elején elfogott a badass hangulat, ennél (mármint a DMC-nél) meg a nyomiság érzés meg a mérhetetlen sajnálat a játék felé.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 00:15:34
  • darkSectorxxx #92358
    Nekem mint mondtam nem fekszik ez a borult betépett stílus, ahogy a demoban az a randomgenerált igénytelen pályaszerűségeken mászkálok, az unalomba halok bele.
    Az irányítás agyon van bonyolítva és kicsit sem gördülékeny, ahogy a régiek.
    Nem úgy van probléma, hogy bugos vagy hibás a demo, amivel nyomtam, hanem érdektelen számomra....

Őrülök hogy vannak régi karakterek, Nero is a kardjával együtt detto a 4. rész mása...
    Meg a főellenség is látványos, de aztán a többi.

Még valamiért a levegőben kombózás se megy lazán ez miatt.
    Nekem gameplay ügyben még a legucsó DMC is jobban tetszett, csak ott meg a pálya meg a karakter nem.

Van erre egy gyönyörá szó...nem konzisztens számomra.... mármint a DMC
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 00:08:47
  • darkSectorxxx #92357
    Ő, igen, mert attól nem várok semmit, csak látom hogy szipiszupi kaland túlélús mokának tünik. Kicst laszófasz szerá dolog...gondolom.
    Mag a Resi és DMC-t mérem valamihez, pláne ha abból indulok ki, hogy töredéke nincs a 2 másik játékban mint a DG-ban, szerintem ha már hentelés akkor inkáb az.

Resi kis pályák, annyira nem nyitott, a DMC meg nekem igánytelen pályák, meg ezek az Arm-ok, full kényelmetlen a gameplay, irányítás, ellenfelek se szimpik...

Valamiért nekem a Days Gone, lehet tévedni fogok, de sokkal izgalmasabbnak tünik most.
  • Myselor
    csak kiváncsiságból meg hogy jót derüljünk...mibaj a dmc V-vel?:)
  • TDC Geronimo
    lál. Darky te szerinted RE se lett olyan jó meg a DMC se, de a days gone az day 1. Oké :D

• darkSectorxxx #92354
    Pont a Days Gone ráér? az egyik legígéretesebb játék magyarul? :)
    Hát nem vagyunk egyformák az tuti. :D

DMC-vel szerintem picurit váárj inkáb, szerintem nem lett annyira jó, legalábbis a demo.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 22:29:29
  • mucsácsó
    Days Gone-ba én lehet nem ugrok bele day1, sőt...majd lesz úgyis kód rilíz utáni napokban szokás szerint gondolom 10-12k-ért, azt jó lesz úgy... :D

de DMC5 (bár ezzel lehet várok azért reviewt előtte), Sekiro, meg Psychonauts 2 az nálam "vakon" preorder fixen.
    jhah, és Dying Light 2 is, ha jön idén :D meg Last of Us 2, de sztem az csak jövőre..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.23. 22:25:07
  • darkSectorxxx #92352
    Én ezeket terveztem még amiknek tudom a dátumát:

Március 21 : Shinking City
    Március 22 : Sekiro
    Április 26 : Days Gone

DMC V ugye megkaptam a Resi 2 mellé arról levan a gond.... de ezt nem vettem volna meg ha ingyé nem kapom meg.

Aztán Juniusban nyáron meg majd kiderül, de addig nem kell sokmindent vásárolnom, ahogy néztem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 21:48:43
  • darkSectorxxx #92351
    Megnyugodtam!

Mégis csak lesz egy igazi REMAKE! :D

• darkSectorxxx #92350
    Bízom benne, de nem lesz az a részletesség, de dodge-olos játéknak meg jó lesz valszeg és elég jól is néz ki a legújabb videókon, de gumicsizmában, 2 lépés távolságot tartok azérét.
  • darkSectorxxx #92349
    Akkor egy jó haverom cimére meg nevére nyugodtan előrendelhetem. :D
    Nem is gondoltam hogy így boltok csak úgy küldözgetnek így kodokat előre.
  • TDC Geronimo
    Sekirot iszonyatosan várom. Marhára tolnék már from játékot. Már majdnem leszedtem BBt meg DS3at újra.
  • TDC Geronimo
    Nem digitálisan te... boltból. konzolokszervize, platinum stb...
  • darkSectorxxx #92346
    Hát nekem nem sikerült, emlékezz miért volt 2 God of War-om régen...leszedett egy kiba theme-t automatán és ezzel ugye buktam a visszamondást mert akár scak egy elemet letöltesz ps4-en azonnal bukta, én fosok, inkább szóok valakinek és felesbe veszek egy kódot.

Mindig így szoktam, egy kamu ps4 accont, beregelem az ilyen kodokat mindig és 2-en tudunk játszani, erre tökéletes.

Vagyis így csak 2 dollár 500ft. :)

De mivel nem vagyok most fan, asszem várok egy hetet az Open beta-ra. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 21:01:14
  • TDC Geronimo
    Kamu címre? Simán vissza lehet mondani 1 kattintással előrendeléseket. Darky ne legyél már nub :D
  • darkSectorxxx #92344
    Azt megcsinálom, hogy kamu névre meg címre kérek és akkor azonnal adnak kódot? vagy digitális előrendelésre mondod? mert azzal nem akarok szopni, nem bízom benne, mert ott előre fizetni kell... :D

Egyszer benyaltam a Resi 4-el véletlen a régit vettem meg az is 20 dollár volt, és hiába néztem be, a support nem tudta már visszafizetni....:(
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:53:05
  • TDC Geronimo
    Mi macera egy előrendelésen? 1 perc kb :D
  • darkSectorxxx #92342
    Jah előrendelés is jó ötlet, csak az nekem nagyobb macera, most ennyit nekem pl megér egy hétvégére.
    De az ingyen osztós Give, az jó ötlet...ha tudod hol kapsz ilyet, én nem ismerek ilyen oldalakat pl. Persze így hogy egy példát írtál így oké.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:48:27
  • TDC Geronimo
    venni lol. Csak az nem szerez VIP kódot, aki nem akar. Bárhol előrendelted magyar boltban küldtek kódot. Utána visszamondod azt kész, ha nem tetszik. Resetera fórumon is van giveaway. Mindenki osztogatja a friend kódját.
  • darkSectorxxx #92340
    Anthem VIP demo code PS4

Anthem VIP demo code Xbox

Anthem VIP demo code PC

Bár PC/Xbox-on jobban jár ha valaki EA/Origin Access-t vesz 1000ft-ért inkább, azzal is menni fog. (legalábbis így tudom)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:46:32