PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Pl ennek a játéknak a kapcsán, mondjuk? mi ebben az amihz a VR nem elég?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.10. 11:56:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja és ha lesz értelme. Ha csak onli 4k fícsőr, akkor csá nextgen.
Killzone meg a generáció legszebb fps-e szerintem. Qx végigjátszós.
No Man Sky-t nem ismerem nem játszottam vele.
Van még néhány jó játék amúgy 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"A PS5-el ugyanilyen messze leszünk"
Egyetértek abban, hogy szerintem sem leszünk még mindig ott ahol kéne, de közelebb leszünk és ezért az árért, amit a jelenlegi piaci tendenciák szabnak meg (magas GPU és magas mem. chip árak), egy kicsit még jobban elégedettek lehetünk majd, de valójában keményen fizetünk azokért a lépcsőkért, amiket együtt teszünk meg ezekkel a konzolokkal. Persze nem kötelező, én is vállaltam, vállalni is fogom, mert a pénzünk nélkül nem lesz fejlődés az is biztos!
Indulóban a VR a Pro árában volt. Azért elég sokan vannak még mindig azok akik VR-t kifejezetten a luxus kategóriába tolják és igazuk is van. Meg lehet nélküle lenni? Naná. Lehet nélküle jól szórakozni a konzolon? Ezerkettőtízzel! Lehet vele szórakozni a konzolon? Lehet.
Ismerek olyan szülőket, akik a kölyöknek minden szart megvettek már, de a VR-tól ódzkodnak. Egy részük azért, mert féltik a gyerek látását (nem vicc és igazuk is van valamilyen szinten!), a másik része meg egyszerűen túlzónak tartja a 130 ezres árat a pakkért. (Igen meg lehetett ezt oldani jobb áron is, de a szülők nem koczkák.)
A genváltás tehát nem a VR miatt történik, de az is vastagon benne van a pakliban, hiszen a 2 millió nem rossz szám, lehet már rá alapozni, startnak/tesztnek jóvót', de ez csak az első lépés volt.
Az a helyzet, hogy talán soha nem hittem ennyire a Sony-ban, mint most. Egyszerűen hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem látom azt, hogy úgy csinálnak üzletet, hogy közben igen is érdekli őket a véleményünk és abs. érzem, hogy szeretik a játékosbázisukat és törődnek is vele rendesen.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.10. 09:32:18
Igen, de ugye a generáció nem csak az alapgépet, hanem a prót is váltja. Mi itt arról beszéltünk, hogy ezt a hardvert nincs különösebb ok leváltani. Ha valaki le akarja az alapgépet, csak elballag a boltba.
>messze vagyunk még a natív 4k@60 frémtől, már pedig a 4k tv-ket is el kell adni és ez lenne valahol már az elvárható alap nem a megalkuvások, meg spórolások sora
A PS5-el ugyanilyen messze leszünk. A szavamat adom erre. 1 évig játszottam az elérhető legjobb teknón. Nincsenek évek óta fícsörökre vonatkozó fejlesztések, a transzisztormennyiség arra jó, hogy a fakéz el tudja füstölni. Nem az általános minőség fog emelkedni, hanem a mindenkori túlvállalás szintje.
>közel vállalhatatlan VR, mivel a Pro is majd belehal abba a szemenkénti hatnegyvenszernégynyócvanba' amit elém mer tolni. Jobb látványhoz erősebb hardver kell, lehet is lassan feldobni a jófogásra csirkeitatónak a sisakot 15 ezeré'.
A VR-t én is írtam, de kétmillió VR kontra 70 millió nem VR. Ezért váltunk generációt?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.10. 09:14:10
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nioh SP must buy, jók a DLC-k.
Most, vagy te egy másik/jobb eszközt kaptál, mint én - és az enyém gyári hibás -, vagy acélból vagy és lepattan rólad az szörnyűség ami azon a 2 lencsén keresztül a retinát tépkedi.
Minden egyes VR futamom előtt legalább 10 percig finomhangolok mindent, hogy a lehető legszebb képet kapjam. Elég egyetlen kis elmozdulás és deadly a kép. Az optimális beállítások mellett nem deadly, hanem elviselhető. Szó szerint el kell viselni, ami odabent van. Amikor leveszem megkönnyebbülök a tv kijelzőn elém táruló dashtól, pedig az csak FHD. Komolyan. Esküszöm.
És tudod mi a szörnyű? Hogy én ezt szeretném, szeretnék Skyrim VR-t tolni VR-ban, meg Doom-ot, meg Resi-t, mert az élményeket még így is átadja valamennyire, de meggyilkol a látvány és nem a sim. sickness a legnagyobb gond, mert azt hamar szokom mindig, hanem az iszonyatosan pixeles, elmosott, homály, amit gyakran a sötétséggel próbálnak elmaszatolni. Olyan érzés, mintha egy CRT monitort néznék, amin egy 1998-as játék fut.
Fogalmam sincs, hogy most irigykednem kéne arra, hogy téged ez nem zavar, vagy szörnyülködjek ugyan ezért.
TÉNY, hogy talán nincs nála szebb küllemű VR cucc PS4-en, de még ez is iszonyat kevés/szerény... legalább azt a látványt várom VR-on belül, mint amit nélküle és abs. nem irreális elvárás, hanem az elvárható min. kellene legyen, ugyanis kirohad a szemem a VR-ban fogadó látványtól, minden egyes játéknál. Igen, az élmény. Igen, csak ezért nem hagytam még, hogy a kutyám huzigálja kint az udvaron a sárban, mert amúgy ez a VR techno, ezzel a látvánnyal oda való!
Igen, egyetértek! Szerintem is másodlagos a GTS esetében az, hogy mi van a pálya szélén, de nem vagyok vak és várhatom a szebbet és jobbat, amit persze a PS5 se hoz el, mert ilyen árak mellett nem fognak csodát csinálni indulóban ~160k-ból az is biztos.
Ahogy elnézem, te most a megalkuvó korszakod töltöd, gondolom a Switch jótékony hatása, hogy lejjebb estek az elvárásaid és ezt nem személyeskedésből mondom, hanem MAGAMON is tapasztalom 1-1 PSP-s játék után!
Ezek a hardverek pedig egyre kevésbé különböznek az elődöktől, itt már nem a Cell erejére kell vérprofi programozókat kergetni, akik lehetőleg még az assembly-hez is konyítanak (igaz Nótidog?), itt már x64 vanik és a PS5 esetében se lesz ez másként, az MS X-es vonal dettó. A fejlesztők helyzete éppen ezért könnyebb.
"Semmi nem indokolja egy ps5 megjelenését, de megfog jövőre, minden jel szerint. Gondolom a konkurenciától való félelem hajtja, más aligha."
Ezt gondolom iróniából írtad. A PS5 megjelenését hajtja:
- jövőre ez egy 6 éves konstrukció lesz, a PS2 és a PS3 között is éppen 6 év volt, a PSX és a PS2 között meg kb. 5. Genváltás. Szokásos. Nem értem miért furcsállja ezt bárki.
- messze vagyunk még a natív 4k@60 frémtől, már pedig a 4k tv-ket is el kell adni és ez lenne valahol már az elvárható alap nem a megalkuvások, meg spórolások sora
- közel vállalhatatlan VR, mivel a Pro is majd belehal abba a szemenkénti hatnegyvenszernégynyócvanba' amit elém mer tolni. Jobb látványhoz erősebb hardver kell, lehet is lassan feldobni a jófogásra csirkeitatónak a sisakot 15 ezeré'.
Tök jó és majdnem Zen mesteri level, hogy megalkuszol én is szoktam, keményen retrozok is évtizedes címekkel, de abba beletörődni, hogy ez így elég amit a Pro tud, az nekem nem fér a fejembe.
egy jo darabig elleszek a no man's sky, ac:origins, killzone trioval.
Olcsóságra való tekintettel behúztam a Nioh-ot, hátez valami isteni, Darkszósz 1 bizsergés, Bloodborne óta nem éreztem hasonlót. Sehol sem tartok (elsô shortcut a japán kezdôpályán), spear az isten eddig, lefolyik a 60 frém, szal nagy a boldogság. Aki tolta: behúzzam már most a season passt? Ha kicseszettkurvanehéz akkor nem kell, de most az is jóáras.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
vagy tervezel VR-ban maraton-t? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 21:37:25
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.03.09. 21:31:21
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.09. 21:25:26
15 percet bírtam, aztán éreztem, hogy indulnak a simsick tünetek, ilyenkor nem szarakodok tovább, rögtön instantquit. Ez persze szokható.
Az átvezető statikus kép a szemüvegen keresztül nézve is vállalható éles. De mihelyst átváltunk 3D-re, kb. az összes optikában gyűlölt hiba előjön, és továbbra is állítom, hogy a felbontással valami nem stimmel, ez nem lehet 960x1080p. Amit a dashon látok az 960x1080p, nincs is vele gond, de amit ezekben a játékokban látok az egyszerűen nem annyi.
A másik ami nagyon fárasztó már a sötétség erőltetése. Nem azért tolom a fejemre ezt a kínzószerszámot, hogy sötétséget nézegessek. A mozgás sajna itt is Inpatient-szerű, de itt fokozzák azzal, futni is lehet... na az hamar odacsap az agynak (főleg, hogy IRL rengeteget futok, nekem az agyam erősen más dolgokat társít a futáshoz).
Nehéz így élvezni a játékot nem vitás. El nem tudom tényleg képzelni, hogy egy Skyrim-ot ebben valaki végigcsapat.
Minőségi cuccokat akarok, nem teljesítményt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha van aki tud jobbat csinálni, mint az első rész akkor az az ND