121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92339 Egy Anthem vip barát kódért hálás lennék -
#92338 Az fasza akkor. -
#92337 Ájjj, szomorúan hallom. :D -
#92336 Nem is ismerlek ezekután titeket. :D -
LBandi77 #92335 Mielőtt leírod a bicskát nem a szamurájpisztolyra értem. -
LBandi77 #92334 Nekem teljesen mindegy hogy kék vagy zöld ruha van a karakteren,de az is ha 1 bicska 3 különböző kinézetü de ugyanazt tudja. -
#92333 Steam-en holnap éjféltől elérhető. Most azt írja a játék lapján:
This game will unlock in approximately 1 day and 4 hours
Szóval 25-én 0:00-kor már mehet. -
#92332 Inkább az a kérdés, hogy ki fizet ezért 3.000 Ft-tal többet? Én pl. nem :) -
#92331 Ebben igazad van, sőtt, szerintem ha nem lenne Elza ruha meg a szamurájok, akkor nem is játszanék a játékkal....de valszeg ezek miatt 1x ki fogom bírni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:06:08 -
#92330 Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem itt te vagy az egyetlen, akit ilyesmivel meg lehet venni. -
#92329 Persze, megértem, de Elza már egy legenda. :D
Amúgy hála AMD kuponnak, (DMC V, RE 2, Diviosion 2).... most "fingéhugyé"
Ezért meglesz nekem steam-en a DMC V is .... "egyelőre csak steam-re", mert ebbe még annyira sem bizom mint a RE 2-ben....
RE2-őt meg steam-est remélem igazam lesz és lesz Nvidia support hozzá, és akkor NV Now-on tudom játszani ezerrel... Meg DMC V is esélyes support-ra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 19:41:32 -
#92328 A rendelet egyébként tiltja az átirányítást is, amit a Sony még megszeg, tehát ha beírom hogy store.playstation.de akkor oda kell vinnie, és nem érzékelheti hogy én amúgy Magyarországról vagyok, ezért azt a Store-t mutatja. -
#92327 Legyen egy árban. Ami a szerver fenntartás költsége a digitnál, az a másiknál a disztribuciós hálózat fenntartása. -
#92326 ööö abba van beleszólása, hogy nem blokkolhatja előlem a spanyol vagy német store-t, ezért is a változás gondolom EU geo-blocking rendelet
Egyébként ha felmegyek a német amazon-ra, mert ugye megtehetem, akkor ugyanazt az árat látom amit a német, és meg is vehetem ugyanannyiért, ezt a PS Store-ral nem tehetem meg, ugye.
Arról nem is beszélve, hogy a Sony bezárja rengeteg felhasználóját egy régióba, és nem engedi őket váltani, még akkor sem ha megváltozott a lakhelyük. Nonszensz.
Nem a magyar store-ról beszéltem, az még olcsó is :) -
#92325 valakinek elég az dark :D én is csak a sima dobozost rendeltem elő azt kész :D
de fanoknak nyilván kihagyhatatlan ajánlat, de ez mindig így volt ezekkel a deluxe változatokkal. -
#92324 Necsináld. :D -
LBandi77 #92323 "Ki a gyíkom akar ezekután Normál verziót? mikor 10 dollárért ...."
Én? -
#92322 Ennyi:
STANDARD pre-order:
Digital pre-order bonus:
- Deluxe Weapon: 'Samurai Edge - Chris Model'
- Deluxe Weapon: 'Samurai Edge - Jill Model'
- Resident Evil 2 Special Theme
DELUXE pre-order!!!!
-Leon Costume: 'Arklay Sheriff'
-Leon Costume: 'Noir'
-Claire Costume: 'Military'
-Claire Costume: 'Noir'
-Claire Costume: 'Elza Walker'
-Deluxe Weapon: 'Samurai Edge - Albert Model'
-'Original Ver.' Soundtrack Swap
Ki a gyíkom akar ezekután Normál verziót? mikor 10 dollárért ....
LOÁL azt hittem hogy az alapjátékhoz jár a cuccok fele és csak a másik fele Deluxe only
DE most néztem, az ÖSSZES ruha Deluxe only....
Ajánlom mindenkinek a 10 dollárt ne sajnálja ezekért.
Még szerintem utólag is lehet majd upgrade-elni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:42:23 -
#92321 Ott 19:00-kor vagy 18:00-kor szoktak lenni a frissítések, az időeltolódás miatt....
Akciók, aktiválás, minden....
Nem nagyon hallottam még másról, mert ott Steam régiójában 19 órás csúszás van a mienkéhez képest, nekik az az éjfél.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:33:43 -
#92320 Amúgy egy jó van ebben, Végre játszhatunk "Elza"-val is.
Meg visszatértek a jó öreg Samuráj pengék a játékban...(RE6 és 7-ben tudtommal nem voltak benne)
Én ez miatt vettem Deluxe-ot, mert Albert Samurai Edge-je csak abban van.
Albert SE-je full ezüst, az faszán néz ki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:36:08 -
#92319 fura, hogy Steam-en csak este :D
jaöizé, előrendeltem énis... :'D
btw, IGN.com-on updatelték a rivjút, és 8.8-ról 9.0-ra emelkedett -
#92318 Itt egy pöppet több content lesz elvileg mint a Resi7-ben, több átvezető stb.
Na az lesz a legnagyobb baj, ha nem, mert az azt jelenti hogy nem lesz olyan "nagy" mint régen.
Néztem amúgy a launcsokat:
PS4-en US (HU esetén asszem már 00:01-től): 25.-én 06:01-kor
Xbox HU: 25.-én 00:01-kor
Steam HU: 25.-én 19:01-kor
Legalábbis amik nekem vannak
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:22:39 -
#92317 Szerintem maga az RE engine cuccai se túl nagyok, meg valszeg a textúrák se ilyen überbrutál minőségűek - a Resi7 is ilyen 20-24 GB körüli volt, múltkor kaptam le a VR miatt, nekem úgy rémlik. Szóval sztem nem kell aggasszon :)
meg amúgy sok játék csak a lokalizáció miatt kurvanagy (bennevan 8 nyelven ugyanaz az cinematic 4K-ban, persze hogy kurvanagy lesz, plusz a szinkronok..)
Mondjuk egy Doom a megatextúrás cucc miatt lesz 60-70 giga.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.23. 18:20:43 -
#92316 Amúgy most mai nappal megvan mind3 platformra a RE2 Deluxe. Kíváncsi leszek, hogy annak ellenére, hogy a demo nem nyűgözött le, lesz-e A meg B story legalább meg true ending mert ha nem akkor többet én Capcom játékot nem fogok venni.
Mert ma nekem azt írta egy srác neten, hogy lesz 4 story ugyanugy mint régen, ha nem igaz, akkor kiba mérges leszek...
Mondjuk aggaszt hogy 22GB csak a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:08:02 -
#92315 Gratula, az Anthem előjáték (fude jól hangzik. :D) az most a hétvégétől indul? és jövő hétvége az Open?
Mert akkor befizetek EA Access-re megnézem én is. -
#92314 "hogyha esetleg tényleg nem jön ki máshogy a játék / le van akciózva, és még esetleg felesbe megveszetitek...na úgy van értelme"
igen, de amúgy sokszor meg fillérre ugyanaz. :) -
#92313 Igen, de más árak vonatkoznak mégis, átszámítva a valuta meg gondolom adó stb.... -
#92312 na anthem demo letöltve, este lekapom REt is -
#92311 Egyetértek...
Digit max úgy éri meg, hogyha esetleg tényleg nem jön ki máshogy a játék / le van akciózva, és még esetleg felesbe megveszetitek...na úgy van értelme, de egyébként... nem túl sok játékot tudok mondani, ami olyan volt, hogy lerántottam újra, mert elővettem volna hogy újrajátszam (a Bloodborne-t leszámítva, de az lemezesen is 2x volt meg... :D)
szal én nagyon remélem, hogy kövi genre se hagyják el a lemezt...
egyetlen egy előnyt tudok a digitnek betudni, mégpedig pedig azt, hogy 00:00-tól már tolhatod is a rilíz napján, de ezt leszámítva.... :D
aznap délelőttig már csak-csak tudok várni :)
de jah, szvsz sokkal olcsóbban kéne adni a digit címeket, mivel semmi gyártási és beszállítói költség nincs - max amit a SONY-nak/datacenternek az üzemeltetésért tejel a kiadó, dehát kétlem, hogy arányaiban az akkora összeg lenne..
de miért is adnák olcsóbban, ha még drágábban elviszi a birka nép... -
#92310 Nem lenne azzal semmi gond, ha nem egy tudatos vásárlói lehúzásról szólna.
Egyszerűen 20-30% kellene olcsóbbnak lennie mindentől, mivel a fizikai hordozó és a komplett értékesítési lánc kimarad az árából és mindemellé, nincsennek komolyabb értékei, mivel oda van láncolva hozzád.
És ehhez bameg tapsolnak, alá térdelnek nyitott szájjal....pffff. -
#92309 Hát nem az, amíg választható opció.
Ha tegyükfel megszűnne a lemez, akkor azt mondom lehúzásnak vehető, mert vannak akiknek pl a netelérés miatt is gond.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 16:15:47 -
#92308 Mindegy, a lényeg, hogy egy büdös lerántás. -
#92307 Mondjuk nem értem miért előny az, hogy mindjárt ott van a polcon, meg ilyenek, mert a digi is ott van a polcomon a gépen mindig. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 15:13:17 -
#92306 Megfordul 7:0-ra az állás, vagy most a 7 pont a lemezesnél van?
Digiben annyi a jó, hogy egyidőben játszhat vele 2 ember, nem pörög vele a lemez, soha nem sérül meg, soha nem kell 2x-ra frissítened.
Amióta lehet külső HDD-re menteni játékot azóta tárolhatod bárhol, pc-n vagy kiírhatod te is lemezre.
Azonnal megvan, nem kell postára várni.
Nem kell hordozgatni magaddal, ha elmész valakihez játszani.
Az ólcsóság nem igaz minden esetben, pláne ha felesbe vásárolsz, de mostanában!!! 50%-ban minimum olcsóbban kapsz digitálisan mint lemezt...mert az akciókban rengeteg játék egy postaköltség árán megvan, nemhogy még a használt játék árát nézve.....
Szóval az ár, az maximum pre-orderre igaz, hacsak nem felesbe vásárolsz.
De pl egy Resi 2 mindenhol 18k.... most -
#92305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#92304 ez csak 0:3
még ott van a birtokos esete, hogy eladhatod, cserélheted, olcsóbban kapod, tehát 7:0
A digitnek értelme, szerintem, valahol a budget kategóriába jelenik meg. Amikor megveszed a rég kifutott szarokat, hörcsögölsz, meg ilyesmi.
Akkor talán.
Kap is egy pontocskát: 7:1
vegyétek digiben, genyóra megéri!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.01.23. 15:07:12 -
#92303 Eddig 0:3 mert csak a Lemez 3 előnyét nézted. :)
De azért van sok előnye a diginek, ha nem lenne nem venne senki. :) -
#92302 Mi ez a helyváltoztatási igény? Mintha valós, életszerű dolgot írnál, hogy az ember nem otthon játszik, hanem hurcolja valahova a gépet, vagy esetleg más gépén csapatja. Teljes valószínűtlen.
Futár, aznapra ott van, házhoz, munkahelyhez, akár bilihez, azonnal, posta az árban
Ezzel a rákívánással kapcsolatban. Ha ennyire kívánós vagy minek adod el? Ott lesz. Abban a pillanatban ott van a polcon.
Digit, Lemez 0:3 -
#92301 Köcike :) -
#92300 Hát ez nem akkora nagy probléma, kihoznak postán mindent, pikk-pakk-ba 390ft-ért...
Vagyis nem ez tart vissza.