PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mindenki viccből foglalkozott az animációkkal, és akarta nyársra hűzni a csajt.
Mert a gameplay vagy tartalomra, amire igazából ki voltak akadva nem szembetűnő ennyire, valszeg féltek a faszitól, akit a csaj helyett akartak meglincselni. Logikusnak tűnik.
Miért nem volt akkor 1 derék legény a talpon, aki ez miatt nyomott volna egy hadjáratot?
Az animációlat, grafikát orvosolták.
Lehet a gameplay-t, ha nem csak titokban hurrogták volna. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én 2011 végén vettem PS3-at, akkor vettem meg az exkluzívokat, többek között a full GoW sorozatot. Egymás után nyomtam le őket, aztán mentem ínhüvely gyulladással kórházba. :-D Kurvára tetszett az egész, csak ámultam és bámultam.
Amikor megjelent a GoW Remastered tavaly vagy előtte, behúztam nagy lelkesen, hogy ezt tuti lenyomom. Kb. fél órát játszottam vele, azóta se nyúltam hozzá.
Már inkább elavultnak és gagyesznak tűnt, pedig 6 évvel korábban nekem istencsászár volt...
ezért veszem majd meg valamikor féláron, de lehet, csak egyharmadon.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Főleg ha kapunk egy 10 órás játékmenetet.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vagy a fikacunami ekkora volt?
Andromeda a grafbuziság miatt halt ki.
Gow meg magában Kratos-ban hordoz 20 köbméter Epic-séget.
Kratos egy printscreenben kielégíti a rajongókat.
A 2 játék nem ugyanaz.
Nalam Andromeda sem bukott.
Alan Wake is "bukás volt".
Ezzel az erővel a ME Andromeda is sikeres kellett volna, hogy legyen, s bukott akkorát, mint a szél..
Tudod (vagyis ahogy nem tudod), ahogy a pénzpiacokon is mondják: a múltbéli teljesítmény nem garancia a jövőbeni hozamokra.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
HZDbe a story a legjobb a graf mellett. Én csak azért vittem végig mikor a gameplaytől már okádtam néha
Alapvetően szinte lófasz HUD nincs a képernyőn, mert elfadel minden
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.13. 13:00:16
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem, aki élből gyűlöli az ubi-féle teleszart térképes, itt a nyíl-erre-menj játékokat, érdemes a HZD-be pénzt tennem? Van olyan a sztorija, hogy elviszi a hátán? Kikapcsolható a sok bizbasz a UI-en?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
/meg mer valójában szinte nulla rizikó van benne. 3 nap múlva eladom egy ezres bukóval.
Adversus solem ne loquitor
Másik ilyen az RDR2 lesz még, és slussz 😛
Vagyis aki rajong érte, az nem tud majd várni 1 órát se. 😊
Várom a live-ot. 😊
Pont ez a lényeg.
Leszarjuk mi lesz. Kratos ott van, hullik a vér, meg a testrészek, és ennyi. Nem kell semmi, se ugribugri, se feladvány semmi. Ha Kratos-t berakom akkor zúzni akarok 10órán át.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 12:00:41
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Van akinek elég hogy gyaknak meg repülnek a végtagok, bekötött szemmel dobálja rá a tízezreseket. Remélem jó lesz és megéri, de ez a minősítgetés (csak mert valaki nem veszi day1 a gadofvórt) teljesen nonszensz. Hamár itt vagunk, hányan húztátok be 3 ezerért az Edith Finchet, tavalyi év egyik legeredetibb/legjobb cuccát? Csakén? Ripgépming as art.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.03.13. 11:46:52
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Lehet fűtt, úgy érzed, de neeem. Van egy felsőbb kategória.
Van az, amikor fizetnél még ezreket, csak előbb indíthasd. 😊 Én fizetnék.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A, vagy A badass vagy Epic fogalmat megtestesítő játék, ehhez nem kell teszt. Elég ránézni Kratos-ra, és már zúzni akarsz.
😊
Szerintem aki nem akarja megvenni azonnal 0day, utána sem fogja, mert akit kicsit is fűt a stílus nem tudna vele varni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
remélem kihozzák vidékre (Pécs) day1, én Platinumból rendeltem 😊
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.13. 10:19:26
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én biztosan megveszem a GoW-ot megjelenés napján, mert szeretném, ha továbbra is készülnének nagy költségvetésű, block buster single játékok, valamint a magyar felirat tényét is támogatom az első napos teljes árú vásárlásommal.
Hiszek nektek.
Nem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯