121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #92419
    Magyarul ugyanúgy mint 1998-ban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 23:37:50
  • Voltan
    Igen, az IGN bele is futott ebbe a dologba csúnyán, van is róla egy videó egy általam kedvelt emberkétől (spoiler és gameplay footage free)
    ehune

A lényeg, hogy a sztorit el lehet kezdeni bármely karakterrel, és az hasonló lesz - értsd, ha nem viszed végig, és menet közben new game, akkor kb. ugyanaz lesz a sztori. Viszont ha az egyikkel végigviszed, és utána mész át a következő karakterre, akkor erősen árnyalódik a második végigjátszás, akkor jön ki az igazi kettőssége a két karakternek. Plusz még az egyéb módok, és lehetőségek, szóval tartalom miatt nem kell aggódni.
  • darkSectorxxx #92417
    Spoilert a világért se írnék...

Spoilermentesen:

- változnak a bejárható területek
    - feladványok itemek variálodnak, esetleg változnak
    - átvezetők történések is
    - az ending is más lesz

Eleve a 2 karakternek más az alap new game, és mivel a SR-ban variálódik minden, stb, ott is eltér még a 2 karakter is egymástól, ezért a 4 féle story úgymond.
    Pont ahogy régen....
    magyarul ebben hálisten hozza a régit, 4x végig kell játszani, hogy 100%.ban láss mindent.

Mondjuk ez jó hír hogy ebben megmaradt a régi koncepció...
    Ezért kapják a piros pontot.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 23:22:10
  • TDC Geronimo
    Spoiler nélkül, mert én nem toltam az eredetit. Változik valami lényeges dolog a második nekifutásnál vagy szinte ugyanaz az egész?
  • darkSectorxxx #92415
    RE2:

A régi B stoy-k most Second Run néven vannak a menüben.... és az adja meg a True Ending-eket....
  • Tikal #92414
    öö semmivel :D
  • darkSectorxxx #92413
    Hát majd kiderül...
    Alapon van Hardcore fokozat? az érdekes, eddig mindig egyszer végig kellett vinned a játékot ahoz hogy utána tudd játszani a legnehezebben. :D

Nem tetszett nekem a demoban ez a válnézetes sötétben futkározás, meglátjuk mennyire tudom túltenni magam ezen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 22:02:54
  • Seth
    Ja és ez normal fokozat, én meg hardcore-on akartam kezdeni :D
  • Seth
    Gyerekek ez nehéz, nem hiszem el :D A Licker(az az 1 db az elején) valami kegyetlen ellenfél, 2x pusztultam már meg tőle. Itt tényleg nem árt kihasználni, hogy nem lát, kussban kell maradni.
    Darky lesz itt bőven fejtörő is, van egy halom zár meg széf is, meglátjuk hogyan boldogulsz :)
  • mucsácsó
    ki mivel szokott készülni amúgy az ilyen nagy játszásoknál? :)

mármint úgy értem, hogy gondolom páran azért valamiféle nassikát meg üccsit/sört azért be-be készítetek, nemde? chips/nachos, vagy ilyesmi? :D

mondjuk én nem szoktam nagyon készülni, de láttam itt-ott redditen, hogy micsoda "ceremóniával" készülnek 1-1 nagyobb rilízre a játékosok :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.24. 21:43:55
  • darkSectorxxx #92409
    :P
  • mucsácsó
    noájsz!
    elvileg én is mehetek délelőtt holnap érte, de majd csak este állok neki, mert 6ig meló :( de utána baszatáska :P
  • Voltan
    Ma be fogok rúgni! :)
  • Seth
    Nade én akár már játszhatnék is, de ehelyett Darky-t nézem Twitch-en
    [top this]
  • Voltan
    Én is :)
  • darkSectorxxx #92404
    "Days Gone - szeretgetni kell a motort"

[mic drop]
  • darkSectorxxx #92403
    Amúgy szinte biztos hogy launch-kor lesz nvidia support, na akkor aztán ps megy a levesbe. :D
    Akkor steam-en se kell már aggódni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 17:25:41
  • darkSectorxxx #92402
    Öcsém, hogy szikrázik a weboldal. :D
    Kemény harcokat vívtok itt. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 17:24:42
  • Seth
    Már feltelepítettem
    [drops mic]

• Prof William
    Nekem Ps4 Pro-re jön. Így nem kell aggódnom, hogy vajon megy-e a gépemen. :)
  • Voltan
    Nekem már ott figyel STEAM-en, ma éjfélkor csak meg kell nyomnom a play gombot, neked meg még telepíteni kell :D

Szóval nem igaz a Physical vs Digital 1:0 :)
  • Prof William
    Megjött a visszajelzés. Holnap reggel megkapom a körülbelüli kiszállítás dátumát. Holnap este visszatérek Mósómedve Városba alias Raccon Citybe. :)
  • darkSectorxxx #92397
    Ja pont ezt akartam irni, volt ilyen, ha keddre esik egy launch, nem hétfőn kapják meg a lemezeket ezért szombat vagy péntek délután már személyesen vihető.

Ezért van embargó a streamerek közt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 16:43:12
  • darkSectorxxx #92396
    Mindig ez van mindenhol, nem csak zub üzletek csinálják ezt, hát pénteken hogy megkapja valaki potán ahoz sokkal korábban bekerülnek a boltba
  • Seth
    Sőt, Kingdom Hearts 3 is itt lesz szombaton :)
  • n000rbi
    Nana, az nem ér, ha az osztrák zugwebshop már ma odaadja
  • darkSectorxxx #92393
    Gratula, jaja dobozosan előbb küldik, hogy lauchkor lehessen streamereknek játszani pl. :)
    Használd egészséggel.
  • Seth
    Physical VS Digital 1:0

• darkSectorxxx #92391
    De mondom probáltam, de kompletten az FPS nézet miatt nálam off, és igen nekem nem jön be, az soha nem azt jelenti hogy nem lehet jó, scak nekem nem jó.
    Witcher 3-at se vittem végig, nektek meg istenjátéka, mondom, sokszor félreértelmezitek vagy legalábbis sokan amiket mondok, én soha nem egy nagy csoport nevébe mondok véleményt hanem szubjektiven. :)

Az nem jelenti azonnal azt hogy az egy rossz játék. Csak nekem ez a szubjektiv hozzáállásom.

Látod most ha nem venném meg a Resi-t arra is ráfoghatnéd, amugy megvan a Resi 7 is azóta PC-n, nem nem azért utélom mert nem tudom megvenni, vagy drága... mert régen ez is volt már vád, hogy csak az tetszik nekem amire van pénzem.

Megveheném a Metro-t ha jön, Division 2-át meg sok mást, de még ennyire se érdekelne mint ezek.
    Manapság nekem 1 játék volt amit élveztem a Dark Souls 3 óta ez, a Pókember volt.

Resi 7 év játéka, nekem csak azzal volt bajom, hogy a Resident 7 nevet viseli.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 16:25:47
  • TDC Geronimo
    aha tehát te korábban szidtad a resi 7et úgy, hogy nem is játszottad. Oké :D

Kb 2017es év egyik legjobb játéka volt
  • darkSectorxxx #92389
    Nem, ha ó akkor megveszem mindenre, ha nem az igazi, nem olyan amit vártam, de a mostani játékokból inkáb ez érdekel mégis, azt is megveszem, amit csak támogatni akarok a ynelv miatt stb azt is (Detroit).

Amit nem szeretek, nem veszek meg.
    Ingyen se.
    Resi 6 és 7 pl.
    Annyi hogy a VR miatt meglestem egy pár percet azt ennyi volt nekem a Resi 7.

Resi 2 nem lett az amit vártam mint rajongó, de nézz szét milyen horror van mellette alternatíva? Semilyen, és végre a Capcom-ot lehetne ösztönözni, hogy a Resi 6 és 7-nél inkáb ez kapjon több eladást.
    A régi időket úgyse kapom már vissza...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 16:01:49
  • darkSectorxxx #92388
    Most irták sokan, a Capcom nyilatkozott meg bentesek is irták, hogy van 4 story, A és B is.
  • Ulthanito
    Akkor komoly problémád van.

Tehát, ha valami jó, akkor lehet, hogy meg se veszed, ha szar, akkor berendeled akár három platformra is.

Ilyenért be szokták zárni az embert! :-D
  • Kandurex
    Egy jó történet, izgalmas ellenfelek (értsd: nem ugyanaz a zombihad és szimpla emberek) és OK.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.01.24. 15:41:14
  • TDC Geronimo
    hmm

videóról videóra jobb. Meglátjuk
  • darkSectorxxx #92384
    Ne keressetek logikát ebbe, a vásárlási szokásaim, nem függenek össze azzal hogy mi egy játkról a véleményem.
  • zzeN
  • darkSectorxxx #92382
    Kb ez a szitu, rühellem hogy nem az lett amit vértam, de támogatni kell a buzikat mert inkáb ez mint a fos Resi 6-7...irányvonal.
    Persze ettől nem lesz nagyobb a bevétel mert én kifizetek ~32k-t, de rajtam nem múlik.

Jobb mint a Detroit, azt megvettem és nem is játszottam vele.
  • Voltan
    Ööööööööhhhh. Oooookkééé.
  • Kandurex
    Szóval, ha jól értem. Azért veszed meg ugyanazt háromszor, mert kevés játék érdekel.

....És, hogy még jobb legyen neked, mindezt digit -be.

Teljesen világos.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.01.24. 15:19:26