PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettél új tv-t?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.06. 19:51:02
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A túlértékeltséget is arra írtam, hogy túlzás úgy kezelni, mintha az első rész botladozása után világmegváltás történt volna. Nem lett benne sem a harc jó, sem a lopakodás, sem a végjáték, sem a sci-fi szál, a mellékküldetések és a gyűjtögetések sem lettek mind izgalmasak. Ha valaki az 1-et az AC-s, és nem csak az AC1-es betegségei miatt sem szereti, annál nem is biztos, hogy betalál az AC2.
Úgy érzem, hogy a több szempontból létező minőségi ugrás és a nosztalgia befolyásolja a játék megítélését. Ettől még lehetett élvezni, lehet az egyik legjobb AC stb. Ezek nem zárják ki egymást.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy addig 1 hét internetmentesség :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A BB és a Das-játékok a mérce. Csak azok. Ő minden bosst elsőre fektetett, na jó, egy párat másodikra, bár ezek egyikét se látta soha senki, se YT. se Twitch, de márpedig megtörtént. Tehát ő ügyes játékos. Akinél ez a képlet nem így van, vagy netalán cifrákat káromkodik meg átkozódik közben, esetleg panem et circenses (mint én), az bénácska játékos.
Az, hogy mondjuk sportjátékokban lehet valaki ügyes, vagy platformerekben, míg egy másik műfajban kevésbé, nem számít. Meg se fordul a fejében.
Teccikérteni? <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.06. 15:40:39
PS5 II PSVR
Kátészerűen így foglalnám össze a saját véleményemet:
Sok mindent javítottak az AC2-ben? Igen.
Alapvetően faék ez is, ha megszerelték is? Bizony.
Volt olyan is, amiben nem előnyére változott? Persze.
Élveztem egy jó részét a játéknak. Ja.
Beleuntam a kétharmadánál, és azóta is kevésnek érzem a formulát? Sajnos igen.
Dicséretes a fejlődés egy folytatástól? Igen.
Csoda volt ettől ott és akkor, és klasszikus ma? Nem és nem.
Okés játék volt? Igen.
De túlértékelt? Naná!
A pénzemért nem várok nagy csodát, de, hogy egy nyomorék chromatic aberration-t nem tudok kikapcsolni az olyan szinten felszab, hogy leírhatatlan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amiért rajongtam az a Demon's és Dark Souls... még nagy jóindulattal azt mondom, hogy az alap 2. rész is bejött. Aztán a Scholar patkány húzásaival, már elkezdtek a szememben süllyedni és végül el is jutottunk oda, hogy egy Dinivity Original Sin-t sokkal jobban élvezek manapság, mint egy Souls-t. A stílusból nem égtem ki, mert a NioH, Dragon's Dogma eléggé fincsik.
A videókat nem bántam meg, noha a mai napig egyetlen forintom se jött be belőlük... már nem is fog. Amit ott és akkor mondtam, azt fenntartom... hiszen a DeS, DaS 1 PtD-ről van szó, azok meg rendkívüli címek lettek. Nem véletlen, hogy a DaS 3 wt elkészítésére akkora kedvem van, mint "bedugni a nyakam egy kötélbe".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és mi a skála? nem verte le, 3 halálból verte le, elsőre verte le vagy hogyan kell ezt elképzelni?
Forza.
Mondj 3 olyan, nem From-játékot, amivel te is és én is játszottam....
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2018.04.06. 13:22:26
meg elöre tervezve se könnyü, pedig nyaron jo lenne hazamenni a Lana Del Rey-re (bedessz kis ribanc, igazi kakukktojas a zenei izlesemben :D)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.06. 10:43:01
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Kár, pedig jó lett volna Ultival nagy egyetértésben üvölteni a One-t :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
E!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem hinném!
Pedig ott is 100000-es tömeg érzi pontosan ugyan azt amit te a Metalicán...
Nekik pontosan ugyan úgy a nyálgáj mindent beletett abba ami az ő szórakozásukat maximálisan kielégíti.
Na és pontosan ezzel van a baj, hogy ti nem tudjátok elfogadni azt, hogy nem csak ti vagytok és, hogy csak az lehet jó ami a ti "elvárásaitoknak" felel meg!
Annyiban más ez, hogy eszetekbe nem jut elmenni a nyálgáj koncertre, viszont a gamékat megveszitek még is...
Pedig megjelenés előtt "MINDENT" lehet tudni róla ugyan úgy mint nyálgájékról.
Így nem hiszem, hogy a metalica koncert attól volt hangos, hogy ez nagyon coll de a nyálék szarok..
Majd a tömeg elvonult a nyál koncertre anyázni...
El kell menni mellette szó nélkül, mert ez pontosan ugyan úgy nem a te világod, nem neked készült!!!
Nem kell válaszolni, mert pontosan tudom mi lesz a reakciód...
<#kacsint>#kacsint>
Közel két és fél óra műsor után úgy jöttem ki, hogy igen, "ez jó mulatság, férfi munka volt"!
PS5 II PSVR
Hallelujah! Egyik legjobb dolog PS4 exkluzív játékokban, h nem engednek bele mikrotranzakciót.