121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Búcsúzóul:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az 5pwujscd csaliszt is kipucoltam már Teccikérteni?
    De majd este megint legenerálom, és akkor látod a kóddal együtt.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 12:26:42
  • Ulthanito
    Mindent lehet.
  • Kandurex
    Az lenne a legszebb, ha minden ilyen meleg-húgy multi ilyesmi eladásokat produkálnak.

Jó lenne, mert csak az igényes, jó multik maradnának.
    Jó lenne, mert több értelmes (értsd: single-történetközpontú) játék jelenne meg.

Ja, és ha azt hiszitek, hogy élből utálom a multit, nem igaz, mind a mai napig játszok (napi 1 óra, néha kevesebb, de mindig) kompetitív cuccot. Csak egyszerűen genyó unalmas már az összes n+1 multiszar.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.25. 10:53:01
  • darkSectorxxx #93103
    És nem az a baj ezzel hogy szóba kerül a dolog, hanem hogy mindig NÁLAM annak ellenére, hogy nem csak én csinálom ezt.
    Csak ez bosszantó, nem az amit te most írtál konkrétan.
  • darkSectorxxx #93102
    Hát nekem meg Ulthanito-nak van, nem sértődük meg, csak megint kezdjük el hogy kit kinek a párbeszéde érdekel, tudjátok engem hány párbeszéd nem izgat amit egymás közt folytatnak emberek? Most akkor nem rosszból ne vedd te se rossz néven de akkor szelektáljunk? Mert én is sokat 0 infósnak érzek sokszor ám.

mert nekem tudod jól nem gond, akkor mindent kibezsélünk a saját topikjába, de akkor valahol azt érzem ez fordítva is jogos elvárás lenne.

Én nem sértődök meg, csak mondom hogy ez eleve ps4-es téma, azt megértem hogy mást lehet nem izgat, d akkor megint oda jutunk, hogy akkor minden genváltáskor beszéljünk az új gépekről és akkor ennyi.

De méregetés nincs, én nem mondtam hogy méregetünk, nem az a kérdés, én csak felhívtam a figyelmét arra hogy amit mutat videót, hogy hogy egyszerá megölni ezeket, az egy könnyebb verzió.
    És nekem most a tegnapiban ez nem segít. Ez nem azt jelenti hogy ki a jobb, ez annyit jelent, hogy nem egy pályát hasonlitottunk össze.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 10:41:38
  • n000rbi
    Nem kell ezen megsértődni, de ebben a BB "beszélgetésben" semmilyen érdemi információ nincs azon kívül, hogy kinek nagyobb az e-pénisze. Arra meg ugye senki nem kíváncsi.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.02.25. 10:35:34
  • darkSectorxxx #93100
    Dehogynem. Hiszen ez PC-s játék pl nem idevaló. :)
    Ha tv téma van vagy grafikáról vita vagy irányításról stb azt is célszerű lenne a játék saját topikjába persze, de mi már csak ilyenek vagyunk.

Csak zárásképpen:
    + Ulthanito:
    Azt nem értem, hogy leírtam, én egy titkos Chalice-ban küzdöttem meg ezzel a 3-al Cursed-ben ami nincs a normál kelyheknél, vagyis elhiszem hogy te is kipucoltad mindet, de ezt hiába mutatod nekem Cursed-be nem segít ez a videó ellenük.
    ha kipucoltad mind a 3-at akkor tökéletes mert adok majd egy kodot, amivel eléred a 4.-et!

AMIT csak kóddla tudsz játszani nem lehet normál módon ott a listán előhozni. Ha érted mire mondom, ez a 3 kipucolása csak ahoz kell hogy a kódot tudd használni. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 10:35:43
  • n000rbi
    Darky, Ulthane ezt a BB faszméregetést nem lehetne a topikjában?
  • mucsácsó
    nemtudom mennyiért "szokott" lenni battle pass, de elképzelni se tudom, hogy mi lesz benne :D
    az új karakterek nem lesznek fizetősek (mármint passhoz kötöttek), az tuti.
    ahogy gyanítom a fegyverek sem, mert az is rohadtul unfair lenne másokkal szemben adott esetben... :D

de amúgy ha érdemes, akkor én is biztosan berántom, nem is kérdés, mert imádom :D

ha gondolod valamikor nyomhatjuk! :P Rage47-el szoktuk néha innen nyomni, meg Tatylaval is, szóval esgé squad is lehet
  • mucsácsó
    Anthem Early UK Sales Paint a Grim Picture, Around 10% of Destiny 1 Debut and Half of Andromeda

lel
  • Ulthanito
    Darky, mondom, az összes Isz csalisz ki van pucolva, a root csaliszok ráadásul FRC-vel....

Mit nem akarsz megérteni?

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 09:28:36
  • darkSectorxxx #93095
    ISZ Chalice kategória.
    Allul azt a 3 alma alakú kelyhet szerezd meg először.
    Aztán szólj. :)

Időbe lehet többet játszani, csak ha nem mész nehezebb szinteken, akkor azokat nem tapasztalod meg milyen durva, nekem most a 3 shreck után beadta ugye Descendant-ot, és ez a legnehezebb változata, még könynű fokozaton se mindig merek kiálni ellene, mert nagyon buzi.
  • darkSectorxxx #93094
    Nem, nem értesz.
    Nem a Chalice-ok skálázódnak, hanem a Kelyhekben vannak nagyon erősek, a Depht-től és a kategóriától függúen.

És amit én koddal kaptam egy titkos rész, ahol ezek mellett még mérgeznek is az ellenfelek. :D
    Én elhiszem hogy erős a sebzésed meg sokat nyomtad, de hidd el ha odaadom a kódot és nem itt mész, leszopod magad, kapásból fele anyni életed van, az sem mindegy. Akkor nem ugrálnál így eléjük hidd el. :D

Szólj ha kell adom a kódot, csak előtte szerezd meg a 3 alma alakú kelyhet, mert csak ott nyithatod meg!

Ez ahol mentél valszeg a Pthumerian kategória egyik Root változata.
    Ez is szép teljesítmény, de ne vonj párhuzamot egy Cursed ISZ Depht 5-ös változattal, mert nem egy szint a 2 dolog. :)
  • Ulthanito
    Darky, hidd el, amíg te BB elvonáson voltál, én szinte csak ezzel játszottam. Több csaliszt túrtam fel, mint amennyit te a karriered kezdete óta, és azt is egészen konkrétan tudom, melyikben milyen bossok vannak.

Ha nagyot sebződsz, akkor szar a Phys Def-ed. Mivel a csaliszok nem skálázódnak NG-ben, ha nagyobbat sebződsz azt jelenti, szarabb a karaktered statja.

Sőt, az utóbbi időben szinte csak FRC csaliszokban barangoltam...

Meló után 5-ös szintű FRC csaliszban megcsinálom ugyanezt, még gyorsabban is, mint a feltett videómon.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 08:57:09
  • darkSectorxxx #93092
    Bocs tegnap este dolgoztam,ma meglestem a videót, ez így megy ha könnyebb Chalice-okban találkozol ezekkel fullos HP-val, de ugye ahol én mentem 50% HP-m volt és ezek is jóval erősebbek voltak, max 1 ütést bírtam ki, ennyire ott nem bátor az ember azért. Meg kisebbeket is sebzel nekik.
  • Evoluti0N
    És fogadjunk, h az alcíme O betűvel fog kezdődni és mindenki utána úgy fog utalni rájuk, mint az AC:O trilógia.
  • TDC Geronimo
    Kíváncsi leszek mennyi lesz a battle pass. Ha 10 euro körül lesz és lesz benne rendes tartalom szerintem be is húzom.
  • TDC Geronimo
    Mostanában igen
  • mucsácsó
    átérzem, engem is totál rabul ejtett ez a fos Apex... :( :DDD
    PS4-en tolod?
  • darkSectorxxx #93087
    Melyik 3 shrek?

Mert egy boss nem csak 1x van a Chalice-okban ám. :D

Megadom azt a Chalice-t, ahol ma én jártam, ott nyugodtan megmutathatod hogy kell. :)
    Kb legalább 5-6 helyen vagy többszōr van a 3 shrek...

Most ahol vagyos az egyik legnehezebb Chalice-ban a 3 shrek után bedobta Descendant-ot.
    INSTANT QUIT volt a vége...
  • darkSectorxxx #93086
    2 parry? Akkor jó nagyokat sebezhet a fegyvered. Grat.
  • Rage47
    ez kéne
  • Ulthanito
    Szarra pucoltam a csaliszokat, nezd, peldaul igy fekszik a harom shrek odalent:

• Seth
    Hűű?
  • Ulthanito
    Mind elfekudt ma. Hokiraly ket parrybol megvolt meg az elso fazisaban a lepofozassal. Amygdala rem konnyen lement, Ebrietas meg negyedik probara.

Hat ez van, kifujt a jatek.
  • TDC Geronimo
    Hogyne :D
  • Kandurex
    Többet ér ez a videó, mint az összes Apex, Fornite, Anthem....együtt.
  • Kandurex
    Ebbe is benne van. 00:55-től! Tényleg brutál.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.24. 19:49:44
  • TDC Geronimo
    Rumor: Next Assassin's Creed codenamed Legion, set in Rome during the reign of Marcus Aurelius. (cross gen title, launch 2020)

Watch dogs 3 meg idén jön, Helyszín London
  • TDC Geronimo
    harry potter LUL
  • Seth
    Hát a videó alapján(nem ez, van egy hosszabb ingame videó) van benne pár olyan részecske effekt meg fizika,hogy ez szerintem már nextgen lesz
  • Kandurex
    Senki nem tud semmit erről az új Harry Potter játékról? Frankó grafika, hangulat, mágia!

• TDC Geronimo
    Ezt a rohadt Apexet nem lehet abbahagyni :)
  • darkSectorxxx #93073
    Kicsit komolyabb válaszra vártam. :D
  • Tikal #93072
    Igen, a játék lelkét azt nem tudja megörökíteni a screenshot.
  • darkSectorxxx #93071
    Valaki vágja azt, miért van hogy 1 játék ugyanaz ugyanazon a helyen, pontosan ott, kifényképezve pspro-n meg Xbox-on szinte egyforma, amikor meg a tv-n nézem élőbe akkor meg teljesen más?
    A screenshotokat is a tv-n néztem utána, ez mitől lehet? Van amit a screenshot nem tartalmaz?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.24. 13:46:39
  • darkSectorxxx #93070
    Most nézem, nagyon durva. :D
  • TDC Geronimo
    Ezen besírtam

• darkSectorxxx #93068
    Descendant ellen meg depht 4-5-ben esélyed sem lenne, nemhogy azt mikor halna meg. :D
  • darkSectorxxx #93067
    Van! :D

Ebrietas pl. Meg a király... a háztetőn! Pl ezek segbe kennek bármilyen szinten. :)
    De Amygadala is kétséges.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.24. 10:17:08