121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sanya200 #93266 Ez jó lesz ps4 pro-hoz?Ezt ajánlottátok minimum
Samsung Q6FN
Bár furcsállom hogy itt 20-30.000-el olcsóbb mint máshol pedig ugyanaz. -
#93265 Mivel jobb a gép így jobb minden. Képminőség, fps, valahol magasabb grafikai beállítások stb -
#93264 Köszönöm!
Stabilabb FPS van rajta, vagy valami más oka van? -
#93263 most én is prót vennék már. -
#93262 Ma töltötte be a tizenkilencet minden idők legnépszerűbb játékkonzolja -
#93261 slimet felejtsd el. Csak a pro mindegy milyen tvd van -
#93260 Akik PS4 slim-et használnak 1080p felbontásban, mennyire tapasztalnak akadozásokat játékokban?
Gondolkozok, hogy veszek egyet, de nem tudom melyik lenne a jobb, pro vagy slim, mindkettő mellett láttam már érveket. Pro csak 4K-ra kell, meg jó 1080p-hez is stabilabb fps miatt, mindkettőt olvastam már. -
#93259 Ha tudod , betanulod sima végigjáték alatt miket kell felszedni, fejleszteni speedrunnál akkor a NG-hez képest jah. Persze nem úgy gondoltam hogy max szintes karakter. -
#93258 ja azon besírtam :D -
Evoluti0N #93257 1 Mozambique kill. :D -
LBandi77 #93256 Darky b+ ez speedrun közben volt,"erős sebzés"persze speedrun közben fegyvert tuningol mi? -
#93255 -
ppista #93254 Szerintem ebből bőven elég volt két rész. A harmadik jóval gyengébb is lett sajnos. Természetesen nem azt mondom, hogy ne csináljanak többet ebből, hiszen van egy stabil vásárlói bázisa, akiknek ez tetszik. -
#93253 Ősszel érkezik:
-
#93252 Nyilván nem tudtad még vitatni, hiszen én reagáltam a videóra amit linkeltél :-)
Amúgy Sekiro kapcsán jópofa a bőnyálas flufferelés, de csak óvatosan, mert From termék, így kb. 1 év után lesz olyan állapotban, hogy azt nyugodt szívvel lehessen ajánlani. Hangulatot, meg kardosduckolós játékot továbbra is tudnak kreálni, de attól tartok a programozó bagázsuk továbbra is kirúgott wc-s nénikből áll. Egyébként pre-order lenne a cucc, de akkor bízom bennük, amikor Chariot legel a sírjukon.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.04. 11:59:42 -
#93251 értem én, (3. bekezdés a válasz)
de
vitattam én bármit is amit leírtál?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.04. 11:52:03 -
#93250 Én From-tól is félek, mert amúgysem ászok technikai oldalon nézve.... :D -
#93249 hátjah, de a faszverésből meg pláne... :D nevetséges banda, EA-val együtt amúgy... :D
őket se értem, hogy ezt a fost hogy tudták pusholni... -
#93248 pffff....derossz :DDD kerülni kell azt a szemetet...
source?
közben megvan
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.04. 10:43:50 -
#93247 Hát nah, azért 6 év az 6 év nem? :) Az még munkából is sok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.04. 10:34:07 -
#93246 Mondjuk ez a sonyra nézve is elég gáz. Úgy a tesztelésekre vonatkozóan, mint a rendszerre. Mindez a gen végén.
Gáz. -
#93245 Ezzel mit akarsz mondani?
Hogy az emberi agy mindenre betanítható? Igen. Hogy erre BÁRKI képes, akinek van jól működő agya és keze? Igen. Te is képes vagy rá? Naná! Mától te is pont annyi időt fogsz beletenni ebbe a témába, mint Megujjaz és máris ugyan ezen a szinten leszel.
Nyilván jó nézni és látványos is 1-1 ilyen Tetris világbajnok, vagy Rubik-kocka kirakó ürge, akik ebbe ölnek embertelen időket, de aztán ennyi.
Mondom a saját példám:
1. Sok éve már, hogy az egyik topikba majdnem egy A4-es oldalt sírtam arról, hogy a Demon's Souls mekkora egy szarházi játék, mert konkrétan órákat töltök az első helyszínen a "vár" bejáratánál és nem jutok egyről a kettőre. Hónapokkal később kiplatináztam és a Flamelurkerrel már olyan szinten voltam, hogy meg sem tudott ütni, miközben az első 20 találkozásom vele arról szólt, hogy a padlóba döngöl.
2. ICO. Elsőre kb. 5-6 óra alatt játszottam végig, majd egy achi miatt motiválva elkezdtem speedrunt csinálni benne. Tudtommal a világon(!) enyém a 4-5. legjobb idő!
3. Tök más ügy, de amikor 6 éve elkezdtem futni a 12 perces séta-futás váltogatásba is olyan rosszul lettem, hogy utána csak ültem a zuhany alatt, mint egy zombi és cefet rosszul voltam. Tavaly meg volt olyan egyetlen hónap(!), ahol elég tisztességes tempóval 6(!) félmaratont tudtam le... ráadásul műtét után/lábadozás közben.
Teccik' érteni? Csak idő kell, türelem, sok gyakorlás és szinte bármire képes vagy. -
#93244 Jogos. :) -
#93243 Ezt úgy hívják elegancia, amitől a te brute-force módszered elég messze van. -
#93242 Ha betanulod erős sebzéssel az télleg nagyon nehéz. -.- -
#93241 Akik anthemmel tolják csak óvatosan, mert hallom konzolokat brickel LOL.
-
#93240 Ellajaz-ra visszatérve, csak, hogy mennyire ki tud ismerni egy boss-t, itt egy videó ahogy szárazon megrakja Pontiff-et a DaS3-ba...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#93239 Hát ha a From grafikusok tudásához mérten nézem, akkor igen... -
#93238 Láttam pont eleget... :)
Szerintem ez a Sekiro az eddigi legrondább From játék... -
#93237 From mércével ez kánaán volt. -
#93236 A környezetre gondolok. -
#93235 Földhöz ragadtabb? A bazi nagy kígyókkal, feltámadásokkal? -
#93234 Hát ilyen hatalmas és bonyolult,részletes panorámát biztos nem fogsz abban látni. Kicsit földhözragadtabb lesz -
LBandi77 #93233 Persze mert még sem nézted,futottál aprítani. -
#93232 Nekem annyira ez nem volt álleejtős azért. -
#93231 Készülve az új From játékra, emlékeztek Boreal Valley-re? Remélem, hogy a Sekiro-ba is lesz ilyen állejtős rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#93230 A R* és a játék kapcsolatban érzek egy kis diszharmóniát... -
#93229 eh. Szerintem R legjobb karaktere volt arthur. -
#93228 Trevorral sem tudok azonosulni, mégis milliószor izgalmasabb karakter, mint ez a senkiházi féreg.
Sőt, mondjuk Link-el se tudok kifejezetten azonosulni, de nem is ezt tartom a legfontosabbnak egy játékban :) -
#93227 Látom jól sikerült azonosulni a karakterrel LOL
Engem valahogy másképp érintett a vége