121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    :D

• Moby
    Néha egyszerűen nem hiszem el a millió baszt, ami a látható területen ott van. És nem ilyen random odabaszott dolgok, hanem valós tárgyak szanaszét, jelentős része elmozdítható, vagy a szél fújja, minden "létezik" a játékban. Soha nem láttam még hasonlót sem. Vannak a sonys istenek által megkomponált scene-ek, amik szinte tökéletesek, és órákig tart mindent átnézni, de azok picik. Vagy inkább mikroszkópikusak ehhez mérten. Én nem tudom milyen toolokkal készülnek ezek a játékok, de ez már szinte beteg, amit a ubisoft az elmúlt pár évben lepakoll. Most azon persze lehet vitázgatni, hogy jó játék-e egy division, meg mennyire kell a piacnak ez (a piac erre meg fogja adni a választ), de ezen túllépve technológiai oldalról eszméletlen produktum.
  • Moby
    Totál érthető, hogy nem bírja a PRO sem. Élve felzabálja a pécét is. Most épp egy prehisztórikus i7-el (3770) meg egy RTX2070-el futok, és ki van feküdve tőle minden, mint a szar. Ráadásul maxon 7 gigát beletöm a vga-ba, 10-et felszippant a sysramból.
    Remélem a PS5-ben legalább a 20 giga ram nem BS. 16gigz pár év múlva kevés lesz, még akkor is, ha jelen esetben a windows is terpeszkedik a ramba a pöcön. A konzolok rencere is egyre összetettebb, egyre több erőforrást kér, ahogy egyre több mindent is kell tudnia. ÉS ezek még meg sem jelentek.
  • TDC Geronimo
    high csak nem ultra, de amúgy ha PSen betölt mindent a játék, akkor ott is ilyen jól néz ki. Csak ez ott beletelik 15 secbe kb :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.17. 18:37:48
  • darkSectorxxx #93506
    Div2 pc max?
  • TDC Geronimo
    Annyira jó helyszínek vannak main missionöknél divisionbe, hogy tényleg csak ámul az ember. Elmebeteg mennyiségű meló van ebben a játékban meg úgy általában az Ubis open world játékokban

• Moby
    Ez így alsó hangon 350w amd-nél, és 1000$ :D
    Szal ja.
  • TDC Geronimo
    Acti mégis adott review copycat pressnek sekiroból. Már tolják és early impressionök alapján újabb miyazaki masterpiece. Bár nem is számítottam másra -.-
  • TDC Geronimo
    Én is kb erre számítok, de akkor kell a midgen upgrade megint
  • Kandurex
    Valóság:

?/3.2GHZ
    16GB
    10TF
  • TDC Geronimo
    8 core/16 thread Zen2 at 3.2GHz CPU
    14.2TF Navi GPU
    20GB GDDR6 Ram for games
    4GB DDR4 Ram for OS
    2TB HDD

Ez a jelenlegi PS5 spec leak, de szerintem bullshit. Ez elég durva gép lenne.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.17. 14:32:03
  • darkSectorxxx #93499
    Hát én nem játszottam végig, pedig magyar nekem....
  • Rdinho10
    Hat akkor ennyi.Koszonom.
    Amugy erdemes kijatszani?
  • darkSectorxxx #93497
    Esélytelen, kizárólag a magyar és uk verziókban van.
    Vagy gondolom eu-s változatban... de ha nem olyan akkor nem lesz semmiféleképpen magyar.

Ne kérdezd miért nem egységes a játék, elég nagy faszság, de ez van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.17. 13:01:09
  • Tikal #93496
    Itt nem lehet csak úgy letölteni feliratokat az opensubtitles-ről :)
  • Rdinho10
    :D akkor eselytelen a magyar felirat?
  • Tikal #93494
    Add vissza.
  • Rdinho10
    Udv, kolcson kaptam egy ausztriaban vasarolt detroit:become human jatekot,viszont nincs benne magyar felirat?valami megoldas?
  • TDC Geronimo
    Ne is mond. Besírok, ahogy ez kinéz. Ubi tudja, hogy kell iszonyat részletes open world világokat építeni. Mi meló lehetett ebbe is.
  • Moby
    Én 1440p-t tolok ki 4K-ra, HDR-ben, max-on (az ultra sem maxolja ki a beállításokat, kézzel kellett). Szétszakítja a retinámat a látvány. Őrület hol tartanak a játékok látványban.
    A PS5-ből kiguruló játékok kegyetlendurvák lesznek.
  • TDC Geronimo
    Nekem a video blocker addonba már rég be vannak írva a sekiros keywordok, így egy darab videót se dob be ajánlásba
  • TDC Geronimo
    Beta után meg amiket hallottam róla hogy launchra semmi se változott nem mertem bevállalni PSen
  • Kandurex
    Fúj.
  • Kandurex
    Oké, valahogy kikerült a Sekiro, fullos boss harcok a YT-bon! Vigyázat!
  • Tatyla
    Jah hogy te is pc-n tolod? Nincs több kérdésem...
  • TDC Geronimo
    Múltkor mondtam 1080p már meh nekem. Na 1440pről downsamplingelem és a különbség nagyon durva. Így már mindjárt jobb. PCn eszméletlenül néz ki.
  • darkSectorxxx #93484
    AC Origins? :D
    Pont ma szereztem meg az utolsót a Heka ládából! Yeah!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.16. 00:02:08
  • Tatyla
    Ha te mondod...
  • Tatyla
    Ha te mondd...
  • Tatyla
    Az hogy pc-n játszol kompenzálja a betegségeit...
  • TDC Geronimo
    Ez egy folytatás. Milyen legyen? Rengeteget javult a gameplay, content stb. Nagyon jól összerakott játék lett
  • darkSectorxxx #93479
    Nem tudom, talán azt hogy nem mutatok érdeklődést iránta. :D
    Amúgy sem izgat az Origins után az Odyssey, de ez hogy hajózni is MUSSZÁJ benne, ehhez rohadtul semmi kedvem.
  • Seth
    Szerintem Ass Creed még soha senkin nem fogott ki, mit csináltál rosszul ? :D
  • darkSectorxxx #93477
    Azt már nem, a hajózásnak köszönhetően van most szabad időm. :D
  • Seth
    Nyugodjá le és inkább folytasd az ASS.assin's Creed-et :)
  • darkSectorxxx #93475
    Fele, izé, negyedannyi kreativitás nem látszik a játékon mint a DS vagy BB vagy még a Ni-oH-ban sem...

Erősen meg kellene valakinek győzni engem afelől hogy a pálya nem randomgenerrált, mert annyira egyhangú és dögunalom az egész, ahogy az ellenfelek is pocsékok, annyira unalmas nézni már ezt a 20-30 perces gameplay-t is, hogy egy Witcher-el előbb játszanék, pedig azt aztán nem szeretem...

Nem értem egyelőre mi a nagy ebben most így. :)

Szerintem ezt a fost egyelőre a név meg a hype mozgatja semmi más.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.15. 17:01:02
  • mucsácsó
    Same here :P
    Várom nagyon...oda fog baszni, meglássssátok! :P
  • darkSectorxxx #93473
    Az mit igen? Tud újat mutatni? Szerintem eddigi gameplay-ekben kibazsott unalmas lesz. :D
  • TomStorm
    Sekiro-ra viszont intéztem szabadnapokat.
    Na az igen:))
  • TomStorm
    Nekem bőven elég volt az első rész.
    Nincs ebben semmi extra az elsőhöz képest.
    Ezek se tudnak már újat mutatni.Mondjuk meg se próbálják.