121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Itt a topikja
  • Kandurex
    Érdekes, seggiro preview -t hol láttál?
  • TDC Geronimo
    DMC

PS4 Pro: 1800p

Pro has higher average frame rate in both game play and cut-scenes between Pro and X.

Gameplay alatt lockolt 60. RE engine <3
  • TDC Geronimo
    Fasza pénteken toljuk.

Jöttek days gone previewk meg sekiro previewk. Nem linkelem én se nézem meg sekiro previewkat, de amiket olvasok fórumon az alapján ez is egy gyöngyszem lesz
  • darkSectorxxx #93302
    Kb elég sokszor írva lett hogy pont ez a baj, hogy most a From nem Souls játékot csinált hanem egy "DMC"-t.... de vakok közt a félszemá a király, mivel nem jön jobb egyelőre, ezért. :)

+ Tikal
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.06. 18:58:06
  • Seth
    Van skill fa, meg upgrade-elhető a kezed, többféle gadget , szóval azért nem az van, hogy ugyanaz a karaktered képessége,felszerelése a végéig
  • Tikal #93300
    What?? Én nem vagyok rajongó, de ez most fejvakarás, ezt úgy kb elvártam volna egy ilyen játéktól.
  • Seth
    DMC V kapja az áldást

Destructoid- 10
    Easy Allies: 9
    IGN- 9.5
    Gamereactor- 9
    GameSpot- 9
    GameWatcher- 8.5
    GearNuke- 9
    PCWorld- 9
    PowerUp- 9.6
    Push Square- 9
    ReadersGambit- 9
    TechRadar- 9
    TrueAchievements: 4.5/5
    TwistedVoxel- 9
    We Got This Covered- 9
    Windows Central- 9
    WorthPlaying- 9
  • Kandurex
  • TomStorm
    Köszi!
  • n000rbi
    Igen, az már az új.
  • TomStorm
    CUH-7216B az újabb Pro?Mert elhúztam egyet venni és ez volt(nem bundle)
  • Ulthanito
    De legalább kikapcsolható lesz benne a chromatic aberration.
  • Ulthanito
    A világ változik, most ez is változik. Ha annyira nem tetszik, ne vedd meg. Nem lehet mindig mindenkor ugyanaz a recept, ugyanaz a rókabőr. Én szándékosan nem néztem semmit eddig belőle, majd megjelenéskor megveszem, de csak lemezesen.

Fenntartásaim vannak, és biztos nem is lesz egy BB-minőség.

Abból kéne már egy második rész.
  • mucsácsó
    jó lesz az, nem kell szerintem fosni... :)
    könnyű meg úgyse lesz, relax :P nyilván butítva van, de gyanítom így is lesz benne sok érdekesség és újdonság azért...
    meg hát nyilván nem puffogtattak el mindent, alig mutattak valamit (hálaégnek) a játékból :P
  • Moby
    Nem. Ha autóversenyes játékot csináltak volna, abban sem zavarna ha nincs benne chargen. A from eddig action rpg játékokat csinált, ez meg egy másik zsáner.
    Azon lehet lamentálni, hogy miért nem ugyanabban a zsánerben indul a from, de már a BB is inkább lógott át az action adventure-be. RPG elem kevés volt már benne. Én spec nem bánom Nagyon kéne már a ninja gaidennek egy szellemi örökös. A sekiro lehet akár az (és ha nem, még akkor is lehet jó).
  • Myselor
    csak ne ebbe a butulás irányábaxd
  • Myselor
    nekem konkrétan még a harc sem tetszik.rá vagy eröltetve erre a kard csattogtatásra mert amúgy sok ellenfelet sebezni sem bírsz simán csak valami beszúrással.nekem ez sem jön be a story érdekel ennyi eddig.
  • Voltan
    Valahol érthető, hogy 5 soulsborne játék után már azért váltani akartak.
  • Kandurex
    Egy kutya közönséges street fighter játék lesz, vagy hívhatjuk mortal kombat -nak is.

Mondjuk én már kisírtam magam hónapokkal ezelőtt, hogy a from eddigi legegyszerűbb, legbutább játékának néz ki, de ez sok mindenen nem változtat.

Meglátjuk, hogy el tudja e adni a harc és a cselekmény.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.06. 14:15:29
  • n000rbi
    Nem.
  • Myselor
    srácok csak engem zavar amúgy hogy a sekiroban se karakter generálás se armorok se más fegyverek se rendes leveling system nem lesz mint az eddigi soulsborne játékokban?kb megyek végig a pályán ninjázok megölöm a bossokat és ennyi lesz?elég fura ez nekem és nagyon nem tetszik.titeket nem zavar akik rajongtok még rajtam kívül a from játékokért?
  • TDC Geronimo
    3 nap

• bardocz
    Köszi, akkor már csak egy jó deal-t kell találnom. Valószínű használt gép lesz.
  • lwb
    Mondjuk így már világos, hogy Mike Ybarra (Xbox VP) miért védte annyira az Anthemet twitteren ...
  • TDC Geronimo
    1060as nem olyan jó 1080 felett.
  • Moby
    Kösd ki a tévére, hdr-t a pc is tud. Szarfrém+tearing+texturestreaming bajok csőstől, kontra kisebb felbontás(bár nemtudom milyen pécéd van).
  • Kandurex
    Nyem!
  • TDC Geronimo
    2 héttel megjelenés előtt? Biztos, hogy nem, ezek previewk nem reviewk, de minek neked pont. From/10 Ennyi nem elég? :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.05. 15:57:33
  • Kandurex
    Pontok nem gyünnek? Ahhoz beszariak?
  • TDC Geronimo
    Amúgy tologattam division 2őt psen meg PCn is. PCn hiába volt több a frém meg jobb a textúrabetöltés, de úgy hozzászoktam már a "4K" géminghez 4K tvn, hogy onnan visszamenni 1080p monitorra az... ehh
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.05. 15:48:25
  • TDC Geronimo
    Holnap jönnek sekiro meg days gone previewk. Sekiroból már nem nézek semmit az tuti
  • partizan182
    Szarabb a panel a 49-esben, freesyncnek pont az a lényege hogy nem baj ha (bizonyos tartományon belül) hullámzik a frém.
  • sanya200
    Lehet használnám pc-vel néha de csak 1-2 játékkal ami bírja a 4k-t
    De most akkor ugyanaz a2 vagy a 49-es szarabb panellal rendelkezik?
  • Tinman #93272
    Igazad lesz!

A Freesync-et egy fw upgrade hozta el, de a 49"-os kimaradt belőle. Mondjuk XBOX-al, PC-vel tudná csak kihasználni, PS4-el sajna nem, így talán nem lényeges neki.

Én már tényleg nem tudom... erősen meg kéne várnom a 2019-es modelleket, mert egyiknél se érzem a bizsergést, hogy ide nekem de azonnal.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.05. 11:59:58
  • partizan182
    Rtings asszonnya hogy nem, persze jómagam nem próbáltam:

"Update 11/05/2018: The 49" model has a 60 Hz panel and does not support FreeSync."

Ne hagyd hogy a beégéstől való félelem vezesse a pénztárcádat a kvarcóra-mocsárba ;)
  • Tinman #93270
    VRR-t tud a 49" is már.

Egy biztos: Menjen be valahová és feltétlenül nézze meg, mit akar venni! Nekem a dinamikus kontraszt állítgatás, ami állítólag kikapcsolhatatlan az élettől is elvette a kedvem, így fogalmam sincs mit vegyek majd nyáron.
  • partizan182
    Variable refresh rate, filmek kadencia-helyes lejátszása, talán game mód interpoláció (ez utóbbi nem biztos).

Ja, 49-esben gagyibb a panel, elég szar hogy mérettől függően más a tudás. Pénztárca-kímélőbb megoldás egy 55-ös NU8000, az szinte ugyanez a tévé.
  • sanya200
    Milyen funkciókra gondolsz? Azt hittem ugyanaz csak kisebb a képátló.Nem kell nagy meg spórolnák ha lehet
  • partizan182
    55-öset vegyél, 49-es csak 60hz panel, pár funkció hiányzik belőle.