PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
A büdös....

PSX 2018 Is Not Happening, PlayStation Exec Confirms

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Köszi a tippet!
Picit utánanéztem. Nagyon nagyon sokan írják, külföldi fórumokban/redditen, hogy nagyon gyász a minősége tartósság szempontjából (Seagate sose volt túl jó mondjuk...), valakinek 2 hét után összeszarta magát... jó, nyilván lehet gariztatni, dehát nem túl kecsegtető...

Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a drive-val?
mucsácsó
Szánalmas ami ott megy... ami itt egy topic lenne, ott van 20 ugyanolyan csoport belőle 😄 hányás..
Tatyla
A különböző Facebook csoportokba való tömörülések is az egyik ok. De néha átesnek a ló túloldalára mint pl. Red Dead Redemption 2 Hungary csoport van három. Kérdem én minek?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mike at home
így igaz, az fb-re mentünk át tömegesen, de már az fb-ről is elment mindenki, már évek óta nem használom én se. az sg-t is pár játék miatt nézem csak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
rég volt, elmúlt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ja, szinte minden nagy fórum fokozatosan sorvadt el, az új korosztályok már más kommunikációs formákat részesítenek előnyben, és lehetőség is van rájuk. A PH gyakorlatilag a kivétel. Én oda csak eladni, venni jártam, de ott a piactér/szaki jelleg eléggé boostolja valamennyire a témát. Az más kérdés, hogy sosem volt számomra csábító odaszokni, és ott is megvannak a kritizálható megrögzöttségek. Szerintem csak idő kérdése ott is a sorvadás.

Az SG meg mindenhol máshol el van/volt könyvelve junior/flamewar - korábban warez - zone-nak, ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a fórumok elöregedése folyamán nem volt elég elszívóhatása. A játékos topikok is jobban éltek, amíg a mostaninál is kevesebben értették az angolt, nem volt százmillió mindenféle tematikus oldal és YouTube-on mindenre meglelhető válasz. Ma már ezekre kevesebb az igény, ahogy a nyomtatott sajtó cheatoldalaira és végigjátszásaira (vannak még ilyenek?). A mai - még ittmaradt - nagy öregek jó része meg kvázi itt élte a napjait, ma meg benézegetnek.

Persze tenni mindig lehet, jó dolog is a fejlődés és az adaptálódás, de ahhoz pénz is kell. És nem egészen értem, hogy miért ebben a topikban kell követelni a moderátoroktól, hogy az unalmas szabadidejükben hozzák vissza az aranykort.
Tinman
Miért nem jellemző ma már az IRC, miért nem altavista a def. kereső, amit Netscape-ből indítunk? Hosszú a sor. A fórumozás, a múlt egy még műkődő megoldása a netes eszmecserére. Ellenben a FB iszonyú mennyiségű friss húst szívott fel és el is. Régen azért regeltünk ilyen és ehhez hasonló helyekre, mert nem nagyon akadt más/jobb alternatíva. Most van. Hogy jobb-e, azt döntse el más. Egy biztos: nem tér vissza az a kor amiről ábrándozol, így örülhetünk neki, hogy van akinek lehet szólni, ha technikai hiba van. A fórumozók száma pedig nem nagyon fog nőni. A PH is dugig van öreg rókákkal, no meg a PH-ra mentek át egyéb korosabb oldalakról is. Ez lassan ilyen kihalásos alapon megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ulthanito
Pont azt a kérdést kellene feltenni, hogy mi volt más 10-15 éve, amikor még pörgött az egész, és most mi van. Mit csináltunk akkor másképp-jobban. Ha egy szolgáltató elveszíti a felhasználóinak mondjuk 80%-át, két dolgot tehet: lehúzza a rolót, vagy kurva gyorsan elgondolkodik azon, mit kéne másképp csinálnia.

PS5 II PSVR

Resident Evil 2 CE kiadás, előrendelhető mostantól kis hazánkban is 😊

Mike at home
inkább SSHD

Mike at home
ja, csak van ott pár elviselhetetlen alak

SEAGATE FireCuda 2TB SSHD
Kiváló,ha nem ssd-ben gondolkodsz.

megmutattad baszki.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Ez a videó nincs meg jobb minségben valahol?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
fákk, gyorsabb voltál 😄

na ezennel jött el az ideje, hogy lecseréljem az 500GB-s szart... 😄
tudtok valami épképzláb áron fasza vinyót, amit érdemes berakni? 1TB legalább legyen, de lehet a 2TB se árt...

5400 rpm elég, vagy azért nem árt a 7200? cache méret mennyire fájó szempont itt? nyilván jobb ha nagyobb, csak na..😊
Komoly

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Seth
Red Dead Redemption 2 csupán 105 GB lesz <#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.09.26. 21:56:53

PSN ID.: Beegabor

warass
Az.

Tatyla
Amióta a PS4 megjelent egyszer sem jött be semmilyen pletyka

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
Persze, jó volt az irány nagyon is, csak ez most megtörte azt a jónak mondható szériát... 😄
btw, ti nem kaptatok esetleg múlt héten Plus előfizu miatt 3 havi Netflixet? nekem random jött egy kód a semmiből.. 😄
Tikal
Én az éven teljesen meg voltam elégedve a címekkel. Még a botrányosan szar Mafia 3-at is végignyomtam, pedig egyszer már eladtam 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
Hát ez valami rettenetesen silány, úgy fest ideje volt megtörni a nagyobb címek uralmát... 😄
Ez már tényleg az a szint, amit kb. be se rak az ember a librarybe, mert még kerülgetni is szar..... 😞

Ennyit a nagy Diablo 3 + Nioh pletykákról, várható volt hogy habi...😄

Na majd talán a november/december ütősebb lesz - már ha lehet ilyet mondani egyáltalán a Plusra...😄
Seth
Hát ez most rém gyenge 😞

PSN ID.: Beegabor

warass
Októberi plus:

Friday the 13th: The Game (PS4)
Laser League (PS4)
Knowledge is Power (PS Plus bonus – PlayLink)
Master Reboot (PS3)
The Bridge (PS3, PS4, PS Vita)
Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4)
2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4)

Tikal
szerintem jók voltak a híreid, nyomhatnád megint... engem csak a GoW-nál zavart picit a sok info, mert arról semmit nem akartam tudni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Itt is volt egy jó kis közösség. Nem akarom magam fényezni, de amíg aktív voltam és hoztam napi rendszerességgel a híreket, addig pörgött ez a topik, mert volt téma és volt miről beszélni. Persze voltak akiknek nem tetszett a sok "spoiler" (LOL). Azóta read onlyba vagyok, látom is az eredményét.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mike at home
fénykorában sok ember volt itt, de annak már 10-15 éve

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tinman
Miért lenne cél, hogy a fórumba regeljenek? A főoldalt olvassák, de az a fórum nélkül is tökéletesen elvan köszöni szépen.

Az adblockert vagy elhiszem vagy nem, de a VIP nem létét azt feltétlenül látom. Pontosabban nem látom. Ha az összes ilyen napi fórumozó, mint pl. te is előfizetne rá, biztos jobban lenne miből kifizetni az elképzeléseid nem gondolod?

Ha leszarod, minek hoztad szóba? <#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ulthanito
" Nem cél, hogy ide naponta 5k ember regeljen."

Persze, nem cél! <#nevetes1> Ezt gondold végig ismét, pláne annak fényében, hogy érvként próbálod felhozni az ad blockert, amivel mint sokszor, most is csúnyán mellélőttél, az oldal tetején a headerben ugyanis kövér hirdetést látok..

Nekem követelésem nincs, én pont leszarom, hogy ide egy ember, vagy száz ember jár naponta, csak észrevételeztem, hogy lehet kéne ezzel valamit kezdeni. De ha nem akarják, nem akarják, nekem mindegy, de gondolom nem non-profit, jó indulatú szamaritánus az Sg.hu Kiadói Kft., valamiből élni szeretne. Így pont nekik marhára nem mindegy, hogy napi 50-en, vagy 50 ezren látogatnak az oldalra.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.09.26. 08:12:29

PS5 II PSVR

Napokban redditen olvastam,hogy ma jön RDR2 új gameplay. De semmi 😞 Már a redditben se lehet bízni xD

mucsácsó
Szerintem is egész jó itt a PS4-topic, de biztos csak a megszokás beszél belőlem...
Az igaz és kár is, hogy nem pörög mindig, de van azért hogy egész aktív...

PH-t én speciel sosem szerettem, meg én okádok az ottani fórummotortól is, ez van... próbáltam megszeretni, nekem sose ment... amolyan álelit az egész ottani community 😄
csak hogy legyen egy ellenvélemény is. kinek a pap, kinek a paplan.. 😛

SG-t meg én sem ma kezdtem már, régebben több helyre írkáltam mindig, pláne amíg "divat" és tolerált volt anno warez <#idiota> <#idiota> <#idiota> Bár igaz, hogy egy 10-12 éve sokkal jobban pörgött az egész esgé fórum...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.25. 18:28:45
Igen. Igaz, sokszor beteg körülmények uralkodnak xD

meg letezik a psc? <#nevetes1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szerintem az,hogy mennyi a forgalma még sokat nem jelent. Userek nagy százaléka tájékozatlan ott. Google ott van mindenkinél és még se használják. Ott a legjobb példa PS4 face hun csoport. Napi szinten tele van önismétlő retard kérdésekkel. Létrehoztunk csomó játéknak albumot,hogy használják. 25k tagból, jó ha 50-en veszik igénybe. Nem foglalkoznak a keresővel se. Inkább posztolnak és megkérdezik 100x. Én régóta szeretem sg-t olvasgatni. Itt legalább saját véleményeket, tapasztalatokat leírnak a tagok. PSC még hasonló csak ott sok a kannibál.

Tinman
Fogalmam sincs, hogy mikori az első reged, de biztos, hogy több éves. Éppen ezért furcsa, hogy nem tudod, hogy az SG-n a fórum szekció, az úgy kb. meg van tűrve a főoldali hírek mellett. Nem cél, hogy ide naponta 5k ember regeljen. Ez inkább arról szól, hogy a már regelt embereket nem hagyták szarba.

Tudtommal az általad éppen ekézett moderátor k. sok dolgot vágott itt rendbe és modernizálta az ST-féle ezer éves motort. Tudtommal ingyen.

Na most a fentiek fényében sok követelésed nem lehet. Free reggel tolod, egyszer sem fizettél VIP-ért amivel picit támogatnád az oldalt, fogadni mernék a reklámblokkolód is aktív, ergo te csak használod az oldalt... mint egy potyautas.

Ulthanito
A Porsche is jobb a Renault-nál, mégis évről évre fejlesztik a franciák az utóbbit, annak ellenére, hogy mindenki tudja, hogy jobb a Porsche.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Lehetne egy kérdőívet is csinálni, hogy mit látnának szívesen a felhasználók a fórumban, és az ő visszajelzéseik alapján dönteni arról, hogy mi az, ami megvalósítható/egyezik a tulajdonos elképzeléseivel, mi az, ami nem.

Persze teljesen felesleges erőlködni, ha mindez titeket vagy őket nem zavarja, de szerintem elég sok visszajelzést kaptál akár itt a topikból, hogy valami nagyon nem működik jól...

PS5 II PSVR

Szimplán, mert a prohardver jobb.

j0nNyKa
igen igen jogos
volt valami olyan izé az oldalon hogy offtopicér jönnek a -természetesen- köcsög moderátorok és rendet vágnak, szerintem hagyjuk abba

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ulthanito
Látod, pont ez a baj vele(d): pökhendi stílusban válaszolsz még a jó szándékú észrevételekre is. Ha te magad, aki az SG katonája vagy, nem érzed gáznak ezt a stílust, és nem gondolkodtat el, hogy vajon miért épült le itt ez a közösség, hogyan is várhatnánk az oldal üzemeltetőjétől, hogy elgondolkodjon ezen?

Tudom, most majd jön az, hogy ha nem tetszik, ne jöjjek ide, meg majd jó gyorsan kivágod ezt a hozzászólást, sőt, még az is lehet, hogy kitiltasz, mert épp olyanod van.

De pont erről beszélek, ez nem tünet, ez is részben az ok.

PS5 II PSVR

j0nNyKa
köszi, máris nekiesek ezeknek

Ulthanito
Aztán, lehetne például rangrendszer, vagy egyéb tartalom a régebbi tagok részére. Vagy kreditet lehetne gyűjteni, ami beváltható lenne valamilyen kereskedőnél ennyi és ennyi kedvezményre. Nem ártana egy decens külső is, meg egy jobb fórummotor, stb.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.09.25. 13:07:41

PS5 II PSVR

j0nNyKa
köszi az infókat, igazad van

Ulthanito
Szerintem ez nem az én dolgom, de akkor kezdjük az alapoknál.

Hasonlítsd össze ezt és ezt.

Te melyik oldalra regisztrálnál szívesebben? Ahol olyan stílusban nyilatkoznak a felhasználókról, mint az első link alatt, vagy ahogy az egészhez hozzáállnak a második alatt?

Szerintem két teljesen más attitűdöt, professzionalitást sugároz a kettő.

Olyan ez, mint amikor bemész mondjuk a Telekomhoz, egyáltalán nem mindegy, hogy köszön-e az ügyfélszolgálatos, és hogy köszön, vagy pedig nem. És akkor még szó nincs árakról, szolgáltatásokról, készülékekről stb.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.09.25. 13:02:14

PS5 II PSVR

j0nNyKa
sajnos mi nem értünk a fórumozáshoz, te viszont igen, úgyhogy jöhetnek a konkrét javaslatok, köszi

Ulthanito
Minden felhang nélkül kérdezem, elsősorban Janikától: nem akartok ezzel a fórummal valamit kezdeni? Rossz nézni, ahogy épül lefelé. Nem néztem már be néhány napja, most látom, van 20 új hozzászólás. Prohardveren nem lépek be ennyi ideig, van 300 a PS4 topikban.

Nem tudom, mi a tulajdonos célja, de hogy tévúton jár ezzel a koncepcióval, az biztos.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
sokadik játék, amit megveszek <#whatever>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
Idén második játék amit megveszek <#whatever>

Tatyla
Inkább kezdődjön a RDR2 hype, egy hónap és itt van, idén első játék ami day one!