PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Na jön PSre fasza
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jó nagyon amúgy. Nehezebb mint MK meg magasabb a skill ceiling szerintem jóval. A DNF dolgot nem szeretem, remélem azon változtatnak, mert sokszor van olyan lobby, ahol olyan beteg játékossal rak össze hogy 20+ seccel hamarabb befejezi a versenyt és végig se tudod tolni a 3 kört.
De mivel te szereted MKt nem is értem miért nem vetted még meg. A pályák gyönyörűek, de a driftelést tanulni kell, mert teljesen más, mint MKba
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.28. 16:11:37
Nagyon nagy fun a játék meg persze iszonyat rage keltő is 😄
Én is utáltam azt a kötsögöt.
Jótanács, hogy ne fuss előle, mert a futás hangját meghallja a pálya túloldaláról is 😄
Egyedül multizgatni korlátozottan szórakoztató csak. Az én életvitelem mellett meg nem kivitelezhető, hogy napi szinten időpontra összejönni haverokkal a kibertérben. Gyerekek mellett ezt már csak a családi kötelezettségek (meg nem kötelezettségek) elhanyagolása mellett menne csak, azt meg nyilván nem fogom.
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az lenne a kérdésem, hogy lesz még ilyen üldözős Tyrant-es kurvaanyja? Gondolom amint visszamegyek az őrsre, ott terem egy másik.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.06.27. 07:12:48
https://youtu.be/5is-Y5TEsHo
GTA 6 PS4 Beta
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.26. 09:55:23
PS5 II PSVR
Constant screen tearing pulls you out of the experience, the frame rate struggles to hit 30 frames-per-second with dips all over the place, and hitches can pause the game entirely for a second or two. NPCs can spawn in the air, appear out of nowhere, and even spawn in a t-pose. Sometimes you’ll need to sit through a load screen before entering a building, and other times you can stroll straight inside.
Na nem mintha egyetlen percre megfordult volna a fejemben, hogy ps4-re vegyem. Persze az epic(fail) sem fog közelebb vinni a vásárláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.25. 20:41:01
de majd a kövi GTA-ra is kíváncsi leszek, mégha nem is vagyok nagy open-world arc 😊
a remasterek meg szerintem mint fogalom - HÁLAÉGNEK -, el fognak tűnni, ha tényleg implementálva lesz ez az emulált/AI remaster (márpedig ... 😉)
legalábbis ami a lastgen címeket illeti, azoknál fixen okafogyott lesz az ilyesmi.
Bluepoint-féle SoTC-szerű patent remake-ek biztos jönnek majd a jövőben is, de az azért más.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.25. 20:02:51
Játékosként viszont nyilván az a jobb, ha minél több gépre elérhető adott játék. Exkluzívoknál Sonyn belül, multiknál meg mindenre. Feltéve, hogy ez nem vesz el erőforrást jobb helyről. (Nem hiszem, hogy a Naughty kreatív mágusai portolni fognak.) Engem sem fog érinteni, mert nem veszek már PS4-et az esetleges "forward compatibility" miatt, PS5-re tervezek - a BC miatt is. Én még a GoW-ot is kihagytam, hogy ne a fosportot játsszam, hanem a PS5-ös verziót 😊
Már ha lesz időm játszani, de legfeljebb majd nem csak magamnak veszem, hogy meg tudjam győzni magam arról, megéri.
Kérdés az, hogy mennyire kell dedikált exkluzívokkal tolni azonnal a PS5 szekerét, vagy fölösleges, mert a Sony-logó úgyis bármit elad most (kivéve PS Minit), és a crossgen/crossbuy játékokkal meg lehet célozni a csillió PS4-tulajt is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.25. 15:49:26