121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#100330 Na az pont tuti nem, mert szinte minden filmet feliratosan nézünk rajta (leszámítva a vígjátékokat és animációs meséket, ott az asszony tiltást tett, azokat csak szinkronosan).
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.12.03. 20:52:48 -
#100329 Gondolom a beégés miatt aggódik feliratoknál is. Jó hallani, hogy nincs vele gond, én is tervezek jövő ilyenkorra behúzni egy C9-et. -
#100328 A felirat dolgot nem értem. Mi lenne vele? Vagy mi gond kellene vele lenni? Mert nem tapasztalok semmit. (igaz a B8 nem a legszarabb széria) -
#100327 Egyébként bárki is vesz, vegye figyelembe az rtings beállításokat, mert a gyári képe elég hideg. -
#100326 Semmi baja. És még mindig rácsodálkozok, hogy milyen messze van tőle minden más. A beégéssel nem, hogy nem, de még visszatartást se láttam soha rajta. Pedig lassan már 1,5 éve van meg és megy rajta statikus tartalom dögivel. -
#100325 OLED hogy szuperál? Gondolkodtam jövőre egy C9en, de én még mindig nem merek OLEDet venni. Láttam azt is, hogy a feliratokat se szereti pl és én filmet, sorozatot, játékot mind felirattal használom. -
#100324 Kell az eladás :D -
#100323 Nagyon helyes, imádtam a második rész remake-jét.
Más: ekkora SPOILERT egy trailerben, meg ne nézze, aki még nem játszotta végig a Fallen Order-t:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#100322 Resident Evil 3 remake covers appear on PlayStation Store
link -
#100321 Ez a csávó nem inkább a Hell"s Kitchen-re készül? A konyhai settingsből ítélve sokkal inkább de. -
#100320 Jahh, az király volt! Lestem én is nagyot. -
#100319 Most nem a GoW a lényeg, lehetne bármi.
A lényeg az, hogy a Sony-ra/Micro-ra miért nem vonatkoznak a hatályos fogyasztóvédelmi törvények. És nem is elsősorban Magyarországra gondolok, hanem globális szinten. -
#100318 Ez igaz, de ez meg mindig is így volt. Nem mentség, de sokat nem lehet vele kezdeni. Igazából nekem aztán mindegy hány százaléka a kamu teljes árnak az akciós, de 4490 vagy 5990 egy GoW-ért nem sok, sőt. -
#100317 Ott, hogy a listaára akcióról akcióra változik, attól függően, mikor akarnak nagyobb nominális százalékot rábaszni látványosan. Amiről ugye tudjuk, hogy kamu.
Másik oldalról: Fallout 4 GOTY, 17 ezer forint! :-D Még a Konzolvilágnál is 6980 HUF, lemezesen.
Hol 17 ezer forint az akkor??? -
#100316 BF-ben volt 4490 a sima, most karácsonyi akcióban 5990 a deluxe. Hol van a baj? -
#100315 Értem, tehát ha minden bolt ezt csinálja, akkor az a normális, ne is tegyünk semmit, álljunk csendben, és tűrjük némán, hogy öntik a szart le a torkunkon. Sajnos játékok terén is ez megy, és sokan még tapsikolnak is hozzá, sőt, szeretik nyelni, és még kérnek is, de én azt mondom, no, thank you.
Ez minden, csak nem normális. -
#100314 Tök mindegy, BF akcióban 4500 a sima, egy nappal később 6 ezer. Egyszer basznák már meg őket az árképzésük miatt. -
#100313 3 évvel? -
#100312 Mindenhol ez megy nem csak ps store fronton és nem csak digitàlisba. Fogyasztóvédelem meg kevés mert ők nem fognak minden létező boltra ránézni ugyanis minden bolt ezt csinálja. -
Mozes13 #100311 Akkor rosszul nézted meg, mert a Black Friday akcióban a sima kiadás van és a karácsonyiban van a deluxe edition. RE2 ugyanez és valószínű még sok más játéknál is. Marketing szempontból pont, hogy okos húzás, mert akinek megjött a kedve a játékhoz most választhat melyik kiadást szeretné megvenni. -
#100310 Igen, csak nem közel 3 évvel a megjelenés után. Pl. Farming Simulator 17. -
#100309 A konzolos játékok alapon télleg 21-23 ezer ft-ba kerülnek listaáron, ez nem kamu. -
#100308 Tegnap este a Store felületére belépve egyszerre két promóció is elérhető volt: a Black Friday és a Christmas Sale. Kíváncsiságból megnéztem: a God of War az előbbiben 4490 Ft-ért, utóbbiban 5990 Ft-ért volt kapható.
Az egy dolog, hogy a Sony szerint ki az a hülye, aki a drágábbat veszi meg, az viszont fogyasztóvédelmi szemmel annál aggályosabb, hogy egy cég ugyanazon terméke (mindkettő Digital Deluxe Edition) két különböző áron is fut ugyanabban az áruházban.
Az meg már nem csak vásárló szemmel nézve bicskanyitogató, hogy több éves játékok eredeti árának 22 ezer (!) forintot tüntetnek fel csak azért, hogy az épp aktuális akciójában nominálisan minél magasabb kedvezményt írhassanak ki rá (BF - 60% a max, Christmas- 70%), persze utóbbi, a mesterségesen felhúzott árnak köszönhetően még mindig többe kerül, mint a korábbi, alacsonyabb százalékos kedvezményű játék.
A Black Friday tisztességtelen gyakorlata miatt pont a napokban indított számos vizsgálatot kereskedők ellen a Fogyasztóvédelem, jó lenne, ha egyszer már a Sonyt is tarkón vágnák az árazási politikája miatt, mert az komplett vicc. -
#100307 Amitől nagyobbra lehet állítani a betűket a játékban és lehet törölni a többi játékos járműveit, ha útban vannak. -
#100306 Milyen patch? -
#100305 Addigra talán kijön a patch is :D -
#100304 Köszi -
#100303 Isten éltessen születésnapodon Kandurex! -
#100302 Meg leginkább az, hogy ez kétszázötvenörnyéke most bóti árakon. Mire a nextgen jön persze nem tudni. De az mondjuk lesz...mittudomén. Olcsóbb.
De.
Ez kb fullhd-ra elegendő. 4K-ra kb sehogy, mg 30 fps-re sem, pláne alulfeszelve, alulfrekizve. A nextgen meg arra jön. Meglátjuk.
/Mondjuk az az 1200Mhz-ra ostobított vga szimplán nevetséges :D Levehették volna 600-ra is, úgy már semmit nem fogyaszt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.02. 14:05:01 -
#100301 Közel 7-9 éves architekt vs mai. Tökre meglepődtünk :D
Ez majd jövőre lesz érdekes, mert a nextgen hasonló alapokra épül. -
#100300 ezt csak ugy itt hagyom
#masterrace
-
#100299 Igen, tegnap a prologue és a chapter 1 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lement. Egyelőre korai lenne bármit mondani róla, de azt abszolút megértem, ha valaki sikítva lépett ki 2 óra után, mert ez tényleg nem mindenkinek való.hullacipelős része
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.12.02. 13:18:03 -
#100298 az a szűz ne csak a kezét kenje be
(köszi) -
#100297 a szőlőzsírral kikent csatkai Szűz Mária áldjon meg a két szép kis kezivel a születésnapod alkalmábul, Kandurex! -
#100296 köszi! -
#100295 Nem, nem. Ez bizony december utolsó két hetére van betáblázva. Szabadság végig. -
#100294 BSZN, lehet nekiállni DSnek akkor? Norbi te is elkezdted már? :) -
#100293 Boldog születésnapot! -
#100292 Kösziek. -
#100291 Isten éltessen!