PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes lehet kontrollerrel majd😊
Pc-n persze esély csak egér+bill hiába van gamepad támogatás de ha mindenki kontrollerrel tolná már mindjárt más lehet.
Csalók pécén vannak,rohadtul zavar..
Lehet kell egy Direct led tv+Pro
Nekem most nyílt meg az új terület és még jobban érdekel mint eddig. A lehető legjobbkor jött ez a váltás, de azért még vissza kellene térnem a kezdő helyszínre mert még van ott egy kis dolgom. 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1 Buggal találkoztam csak, amikor az egyik embert a játék nem a háztetőre, hanem a háztetőtő fölé kb 20 méterrel helyezte el és ott pattogott szerencsétlen. 😄 Kb 5mp-ig aztán 'rendbe jött'.
A játék önmaga viszont lenyűgöző, nagyon át lehet élni minden percét, a hangulat magáért beszél.
A hordás félelemet pedig nagyon át tudom érezni...
Kis spoiler a hordázásról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2) Tisztogatom a fertőzött zónát, gyűjtogatom a fészkeket. Megvan mind, lootolgatok a kisházban erre egyszer csak nagy krákogások. Hát mondom mi a szar!? Kinéztem a kisablakon és eléggé közel battyogott el épp a horda. A motor mondom sem kell hogy messze volt. 😄
3) Az egyik NERO állomás egy barlangban volt. Ó mondom jól van, ez nem lesz nehéz mert egy helyen fognak kirohanni úgy is. Aha... Ja... Egy horda tanyázott a barlangban. 😄 Dobáltam a molotov koktélokat meg a robbanószereket és közben lövöldöztem is de csak nem akartak elfogyni. Nagy sprintet levágtam a motorig és helló. 😄 3x visszajárkáltam, szépen apránként aprítottam még őket és így sikerült csak az első hordát legyőznöm. Beteg volt... Én nem tudom hogy később mi lesz még itt, egyelőre nem értem hogy lehet még úgy rendesen hordát aprítani . Kemény...
Egy (talán hülye) kérdés - ha esetleg lemondanám az előfizetést valamikor, akkor ezek a játékok továbbra is hozzáférhetőek maradnak, vagy csak addig, amíg él az előfizetés?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oké, konzolom nem régóta van, de számítógépen nagyon régóta játszom, de ilyen riktán látni. Ez valami betegesen frusztrálóan ócska fos.
Fél órát nem lehet beletenni úgy hogy ne fogjam a fejem valami hiba miatt.
Csak a legutóbbi példák:
-halhatatlan farkas. Nem zombi, sima farkas , lőttem, felgyújtottam, elütöttem, robbantottam...semmi.
-Ki estem a pályáról.
-Csak lábbal gurítottam előre a motort, épp csak neki koccant egy akadálynak, erre full hp-ról csak úgy meghaltam. He?
-a motorra többször nem hatott gravitáció
-eltűnnek a feliratok
-be nem töltő textúrák, tereptárgyak.
-és a legidegesítőbb beakadnak a küldetések, azaz nem megy tovább a történet. Nem ad új küldetést, csak ha gyorsutazással elmegyek messzebbre.
Ez röhej.
Kb egy hónapja kaptam meg a játékot, most a szabadságom ideje alatt kezdtem el játszani vele (most is az fut a háttérben), és nemsokára a végére érek. Remek játék, de nekem ez a hír most kicsit hasbabrúgásszerű volt. Kíváncsi vagyok mit szól majd az asszony itthon, mert Tőle kaptam a játékot. Tudom ez néha megtörténik, de mégis csak na... 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.07.02. 15:38:53
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

de röhögnék, ha TakeTwo-t / Rockstart / Capcomot vagy valami hasonlót bezsebelnének.. 😄
R*-ról volt róla valami pletyi régebben, de elég vad lenne..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.01. 14:15:11
Geromino: tudom és nagyon várom is. Aminek a legjobban örülök, hogy kb semmit nem mutattak a játékból, remélem ez így is marad. 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
jó ez a torta fícsör a név mellett, reformok az SG-n!? 😄D
PS5 II PSVR
Unlock Komodo Joe Hold L1+R1 and Press Down, Circle, Left (x2), Triangle, Right, Down
Unlock N. Tropy Hold L1+R1 and Press Down, Left, Right, Up, Down, Right (x2)
Unlock Papu Papu Hold L1+R1 and Press Left, Triangle, Right, Down, Right, Circle, Left (x2), Down
Unlock Penta Penguin Hold L1+R1 and Press Down, Right, Triangle, Down, Left, Triangle, Up
Unlock Pinstripe Hold L1+R1 and Press Left, Right, Triangle, Down, Right, Down
Unlock Ripper Roo Hold L1+R1 and Press Right, Circle (x2), Down, Up, Down, Right
Unlock Scrapbook Hold L1+R1 and Press Up (x2), Down, Right (x2), Left,
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.29. 12:01:32
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2019.06.29. 08:40:34
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Na jön PSre fasza
Jó nagyon amúgy. Nehezebb mint MK meg magasabb a skill ceiling szerintem jóval. A DNF dolgot nem szeretem, remélem azon változtatnak, mert sokszor van olyan lobby, ahol olyan beteg játékossal rak össze hogy 20+ seccel hamarabb befejezi a versenyt és végig se tudod tolni a 3 kört.
De mivel te szereted MKt nem is értem miért nem vetted még meg. A pályák gyönyörűek, de a driftelést tanulni kell, mert teljesen más, mint MKba
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.28. 16:11:37