PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a game eszméletlen!Pár napja vettem nagyon elkapott😊
Érdekes lehet kontrollerrel majd😊
Pc-n persze esély csak egér+bill hiába van gamepad támogatás de ha mindenki kontrollerrel tolná már mindjárt más lehet.

Csalók pécén vannak,rohadtul zavar..

Lehet kell egy Direct led tv+Pro
MoRT2195
Az Until Dawn-ról vélemények? Most járok kb a felénél (6. fejezet eleje), de eddig ez nagyon gyenge eresztés és szerintem már nem is fog változni a véleményem. Majd a végén jobban kiértékelem, de sajnos ez tuti csalódás lesz, sokkal többet vártam.
blackfire001
Miért nem? Miért untok rá?
Nekem most nyílt meg az új terület és még jobban érdekel mint eddig. A lehető legjobbkor jött ez a váltás, de azért még vissza kellene térnem a kezdő helyszínre mert még van ott egy kis dolgom. 😄
Ulthanito
Három hete hozzá se nyúltam, pedig már vagy csak 5-6 óra lehet a végéig hátra.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Hát ha minden hónapban jön ennyi minden (márpedig úgy néz ki fél éven keresztül biztos lesz havi GP) akkor egy nagy <#eljen> beenoxnak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

blackfire001
Végre eljutottam odáig én is hogy megvan a Days Gone és már vagy 6 órát raktam is bele múlt hét óta.
1 Buggal találkoztam csak, amikor az egyik embert a játék nem a háztetőre, hanem a háztetőtő fölé kb 20 méterrel helyezte el és ott pattogott szerencsétlen. 😄 Kb 5mp-ig aztán 'rendbe jött'.

A játék önmaga viszont lenyűgöző, nagyon át lehet élni minden percét, a hangulat magáért beszél.
A hordás félelemet pedig nagyon át tudom érezni...
Kis spoiler a hordázásról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1) Egy NERO állomást akartam megszerezni... Be kellett dobnom a benzines kannát a kerítésen belülre hogy fel tudjam tölteni a generátort... Na míg idáig eljutottam valahogy felkeltettem egy horda figyelmét és elkezdtek özönleni. Épp bejutottam az állomásra, lootoltam mire elkezdték nyitogatni az ajtókat. Nagyon para volt amikor sétálok az állomáson egyszer csak kinyílik az ajtó és ott egy korcs, majd feltűnik mögötte a többi (úgy, hogy nem látok ki). Egyből sprint egy másik ajtóhoz, ott kifutottam ezek meg jöttek utánam. Épphogy eljutottam a motorig. Beteg volt...
2) Tisztogatom a fertőzött zónát, gyűjtogatom a fészkeket. Megvan mind, lootolgatok a kisházban erre egyszer csak nagy krákogások. Hát mondom mi a szar!? Kinéztem a kisablakon és eléggé közel battyogott el épp a horda. A motor mondom sem kell hogy messze volt. 😄
3) Az egyik NERO állomás egy barlangban volt. Ó mondom jól van, ez nem lesz nehéz mert egy helyen fognak kirohanni úgy is. Aha... Ja... Egy horda tanyázott a barlangban. 😄 Dobáltam a molotov koktélokat meg a robbanószereket és közben lövöldöztem is de csak nem akartak elfogyni. Nagy sprintet levágtam a motorig és helló. 😄 3x visszajárkáltam, szépen apránként aprítottam még őket és így sikerült csak az első hordát legyőznöm. Beteg volt... Én nem tudom hogy később mi lesz még itt, egyelőre nem értem hogy lehet még úgy rendesen hordát aprítani . Kemény...
TDC Geronimo
wow ez az új CTR update nagyon jó lett <#eljen>

Sziasztok! Nektek is szokott lefagyni a ps4? Mostanában 2 héten belül 2szer megtörtént, amikor játékból kilépve az értesítést nyitottam meg, most meg a VR Moss demója után storeba belépve lefagyott! 😞 Az a baj van rákötve egy 4tb-os külső merevlemez és rögtön kiírja hogy ezt javítani kell, arra rámegyek, utána pár már meglévő játéknál újra kezdi a frissítést. Kb 2 órát ment a ps, utána csinálta. Elkezdtem félteni a gépet, nehogy tönkremenjen! Belsőleg még nem lett kitakarítva vagy újrapasztázva, ez is okozhatja a problémát? Vagy rendszerfrissítés óta ilyen?

Voltan
Értem, köszönöm.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
Ahogy Evoluti0n is irta, deaktivalodnak, viszont ha ujra elofizetsz, akkor megint tudod hasznalni oket, amik a libraryban mar megvannak regebbrol
Csak ameddig él az előfizetés.
Voltan
Óóóóó, na ez már valami!

Egy (talán hülye) kérdés - ha esetleg lemondanám az előfizetést valamikor, akkor ezek a játékok továbbra is hozzáférhetőek maradnak, vagy csak addig, amíg él az előfizetés?

Ez a Days Gone mennyire de rohadtul gecire bugos...és nem elég erős kifejezés mindez arra, amennyire bugos

Oké, konzolom nem régóta van, de számítógépen nagyon régóta játszom, de ilyen riktán látni. Ez valami betegesen frusztrálóan ócska fos.
Fél órát nem lehet beletenni úgy hogy ne fogjam a fejem valami hiba miatt.
Csak a legutóbbi példák:
-halhatatlan farkas. Nem zombi, sima farkas , lőttem, felgyújtottam, elütöttem, robbantottam...semmi.
-Ki estem a pályáról.
-Csak lábbal gurítottam előre a motort, épp csak neki koccant egy akadálynak, erre full hp-ról csak úgy meghaltam. He?
-a motorra többször nem hatott gravitáció
-eltűnnek a feliratok
-be nem töltő textúrák, tereptárgyak.
-és a legidegesítőbb beakadnak a küldetések, azaz nem megy tovább a történet. Nem ad új küldetést, csak ha gyorsutazással elmegyek messzebbre.

Ez röhej.
Mephike
Igen, hivatalos a hír.
Kb egy hónapja kaptam meg a játékot, most a szabadságom ideje alatt kezdtem el játszani vele (most is az fut a háttérben), és nemsokára a végére érek. Remek játék, de nekem ez a hír most kicsit hasbabrúgásszerű volt. Kíváncsi vagyok mit szól majd az asszony itthon, mert Tőle kaptam a játékot. Tudom ez néha megtörténik, de mégis csak na... 😊

TDC Geronimo
Pont most akartam írni. Király nekem detroit kimaradt. Jó nagy volt felháborodás biztos 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.07.02. 15:38:53

AntiHero
We are making a swap to the PS Plus games lineup for July. This month, we are adding Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition*, which also includes Heavy Rain (Beyond Two Souls**), to the July games lineup instead of Pro Evolution Soccer 2019. We apologize for any inconvenience.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
PS pluszba elvileg Detroidot kapjuk PES helyett. (Vagy kamu lenne?)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mephike
Szerintem is jó lesz, már ami a megjelenést és a felszerelésüket illeti. Nekem egyedül kicsit Yen megjelenése, ami kicsit problémás, de ha a színésznő hozza a varázslónő viselkedését, akkor ez még változhat.

TDC Geronimo
Holnap jön első nagy CTR frissítés elég sok contentel.

TDC Geronimo
Szerintem egész jó, Geralt kifejezetten

Voltan
Háááááááááát.... :S

Tikal
nagyon jó lenne ha kiszabadítanák R*-t a Take Two kezei közül, de azok meg miért adnák oda?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Netflix witcher sorozatból képek. Geralt. Yennefer meg Ciri

mucsácsó
PlayStation considering studio acquisitions, says CEO

de röhögnék, ha TakeTwo-t / Rockstart / Capcomot vagy valami hasonlót bezsebelnének.. 😄

R*-ról volt róla valami pletyi régebben, de elég vad lenne..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.01. 14:15:11
MoRT2195
Igaz, bocsi, én csak a remastered megjelenését vettem figyelembe.

Geromino: tudom és nagyon várom is. Aminek a legjobban örülök, hogy kb semmit nem mutattak a játékból, remélem ez így is marad. 😊
Kandurex
Van az 6 is,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
8 hónap kb és itt a folytatás

MoRT2195
Ma jutottam oda, hogy végig vittem a Last of Us-t, plusz a Left Behind DLC-t is. Igaz 5 éve lett kiadva, de én még csak most játszottam először végig. Elképesztően jó volt, annyira letudott kötni, minden percét élveztem, alig várom már a folytatást. 😊 De arra már biztos nem várok 5 évet. 😄
j0nNyKa
reformnak azért erős nevezni <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mucsácsó
Áldjon meg a csatkai szűzanya, sanya!

jó ez a torta fícsör a név mellett, reformok az SG-n!? 😄D
Le szedtem egyet de kell vmi illesztő a Microsoft oldaláról, amit meg nem talál. Olyan lapra irányít ami nincs már

http://ds4windows.com/
Milyen progi kell amivel pc-re tudom kötni a kontrollert?Ami müködik is

TDC Geronimo
days gone updatek ilyen elbaszott nagyok szinte mindig.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem a Days Gone pl most frissít 1.21, nos miért 23gb a letöltés kb? ilyen nagy lenne? köszönöm

Ulthanito
TDC Geronimo
Unlock Fake Crash Hold L1 + R1 and Press Circle, Down (x2), Up, Circle (x2), Down, Left, Right
Unlock Komodo Joe Hold L1+R1 and Press Down, Circle, Left (x2), Triangle, Right, Down
Unlock N. Tropy Hold L1+R1 and Press Down, Left, Right, Up, Down, Right (x2)
Unlock Papu Papu Hold L1+R1 and Press Left, Triangle, Right, Down, Right, Circle, Left (x2), Down
Unlock Penta Penguin Hold L1+R1 and Press Down, Right, Triangle, Down, Left, Triangle, Up
Unlock Pinstripe Hold L1+R1 and Press Left, Right, Triangle, Down, Right, Down
Unlock Ripper Roo Hold L1+R1 and Press Right, Circle (x2), Down, Up, Down, Right
Unlock Scrapbook Hold L1+R1 and Press Up (x2), Down, Right (x2), Left,

Myselor
csak a pingvin van a többit nem kapod meg csak úgy.
TDC Geronimo
WSJ - Sony is positioning PS5 for 'hard-core' players, focusing on more big-budget first party games and relations with larger publishers

TDC Geronimo
Azt hiszem vannak cheat kódok menüben, amivel feloldhatóak a karakterek csak ugye nem kapsz érte trófeát akkor.

TDC Geronimo
Nem tudom ilyennel nem találkoztam még viszont jön 3án a grand prix patch, amiben normalizálják a coin gaint és a végén kapsz reportot, hogy miért kaptál ennyit, úgyhogy jobban követhető lesz a dolog
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.29. 12:01:32

Myselor
egyszerűen nevetségesek 😄 normalon hardon legyen ennyire nehéz de easy-n?ugyanmár... kb hardon kéne így szopatni az embert
Igazad van, én is, toltam vele anno de ezek a chellenge-k. Mediumon a versenyekkel még úgy ahogy de mikor ládákat kell gyűjteni, meg még érj be időbe is..

Myselor
amúgy fasza lenne ez a crash, de a barátnőmmel játszunk vele easy-n nyomtuk a storyt nem is volt akkora nehézség mondani se kell.na de...vannak a time trial versenyek amik elég nevetségesen nehezek szinte már a lehetetlent súrolják sok esetben mondom EASY-n elégvicc ha nem tudod a fél pályát végig csúszni és turbózni oldalazva akkor baszhatod.arról ne is beszéljünk hogy normalon szinte elég egy pici hiba és már utol se érsz senkit. hibázni pedig easy-n se lehet egyet se picit sem ha megakarod csinálni ezeket az extra dolgokat.irreálisan nehéz főleg ha azt vesszük hogy egy casual játékos játszik vele vagy lány vagy kisgyerek.én azért elég sokat játszom de még nekem is felbaszósan nehezek a dolgok benne.nem world recorder szinten szeretnék vele játszani de hogy emiatt nem is tudok csomó dolgot feloldani ez szánalmas.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2019.06.29. 08:40:34
Viszont bugis is, hiába kapok egy online verseny után kreditet, se tegnap se ma nem adja hozzá a többihez, a Pit Shopba ugyanannyi van mint 2 nappal ezelőtt...

n000rbi
RE2 Remake Leon “A” letolva. Na jól van, ez kurva jó volt. Hál’istennek a kalapos majom is kevesebbszer jött, mint gondoltam. Ebből azt hiszem mégis lesz egy Claire B kör, hogy teljes legyen a történet.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Hunt: Showdown (Crytek) leaves EA on August 20(39,99€). PS4 version this Fall

Na jön PSre fasza

TDC Geronimo
Előbb mentem ezen a mapon. Mondanom sem kell a TVn úgy nézett ki, hogy majdnem elsírtam magam 😄

TDC Geronimo
😄

Jó nagyon amúgy. Nehezebb mint MK meg magasabb a skill ceiling szerintem jóval. A DNF dolgot nem szeretem, remélem azon változtatnak, mert sokszor van olyan lobby, ahol olyan beteg játékossal rak össze hogy 20+ seccel hamarabb befejezi a versenyt és végig se tudod tolni a 3 kört.

De mivel te szereted MKt nem is értem miért nem vetted még meg. A pályák gyönyörűek, de a driftelést tanulni kell, mert teljesen más, mint MKba
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.28. 16:11:37

n000rbi
Lehet meg kéne vennem, csak hogy segítsem a fejlődésed 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."