PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
legutcsó játék ami beszoppantott brutálisan, az a Sekiro volt - előtte meg talán legutóbb a God of War - a kettő közötti gap meg full irreleváns volt látszólag... jó, Póki, de az messze nem egy GoW vót.
lesz persze még 1-2 játék azért PS4-re az elkövetkezendő másfél évben (exek is), de ez már nagyon ilyen genvégi vergődés, ami most megy - ezt legjobban az E3 tükrözte...
De igen, ezt akartam is írni, hogy ott lesz a backward comp azzal az AI remasterrel (ha igaz, márpedig elvileg igaz, azt csicsergik a madarak 😛). de amúgy meg már elég ebből a genből meg már a korlátaiból, részemről totál ki lett már maxolva.
amúgy gyanítom megvan már bőven a végleges hw, mivel devkitek már régesrég kint vannak, és ahhoz képest meg nem nagyon kéne már változzon a PS5 vasának se..vagy tévedek?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.25. 14:34:02
csak addig kell egy új TV-t is szerváljak előtte 😛
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.25. 14:25:04
Jövő november környékére tippelnék én is. Ideális időpont a karácsonyi agymenés kezdete előtt.
Ami azt jelenti, hogy olyan 2021 közepe felé már ránézek, hogy érdemes-e megvenni 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ergo marad a 2020 október/november (ahogy saccolgattuk is évek óta már), brutál nagy összeget tennék rá😄
bejelenteni/teaselni meg vagy PSX-en fogják sztem év végén, vagy 2020 februárban lesz egy dedikált SONY key event, mint a PS4 belentésre is volt 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.25. 14:04:07
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Emlékszem rá, mekkora cirkusz volt itt is, én meg kvázi élőben közvetítettem az eseményeket a Váci úti KV elől 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.24. 18:36:06
Ha a PS5 500 euró lesz, gondoljátok ár újra a forintos árát.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.24. 18:18:40
Hogy tudok még egy kontrollert hozzáadni, nekem alapból van egy de lakótársamnak is van ps4-e. Elkértem a kontrollert a crash team racingel toljuk 2-en.Csak kábelesen adhatom hozzá?
- Psychonauts In The Rhombus Of Ruin 2.99$, dettó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.23. 18:33:26
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.23. 13:11:56
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mit lockoljon?
Azért meh, mert leszartad a tutorialt,és most butamódban tolod 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem, hiszen ilyen nem történik. A shenmue 3 fejlesztői sem tették meg, amikor eladták a produktumot az epic (store)-nak 😄 Mondjuk rendik voltak, közölték kerek-perec a kickstarteres backerekkel, hogy ezért nem jár vissza a lóvé 😄

viszont elég fura elképzelni egy PS4-es játék dobozán majd a Microsoft feliratot 😄 ..gyanítom majd lesz bőven mém ebből is, ha addig nem jönne más...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.22. 12:13:09
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
annyira éreztem, hogy ebből nem lesz semmi idén már...