121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    Mit művelt a 343, rossz volt nézni a demót. :(
  • lwb
    Ja hogy egész este csak a Halot mutatták be. A maradék 21 játék is mind Halo volt. Semmi mást nem mutattak csak Halot. Értem már.

Figyi, ez a konzolfanboyság, ez már nem akkora cikk 2020-ban. A világ boldogabbik felén a gamerek 99%-a megveszi mindkét konzolt, szóval ezzel cool kid pontokat nem fogsz gyűjteni. Nem lesz a PS attól szarabb, hogy az embereket érdeklik azok a játékok, amiket a MS bejelentett és fordítva is igaz ugyanez. Sokkoló, de ma nem 2008 van.
  • lwb
    Ez a képválasztás azért is jó, mert ez a kép konkrétan nincs benne a végleges TLOU2-ben. Ez a behazudott kamutrailerből van.
  • lwb
    Nem vagyok nagy Halo rajongó (mondhatnám leszarom az egész franchise-t), de egy éppenhogy csak 30 fps-en futó 3rd person akciójátékot hasonlítasz egy 4k 60fps twitch-shooterhez, nagy pályákkal, multival, egyszerre sok játékossal, ray tracinggel. Utóbbi meg odabasz egy ps5 meg series x hardware-nél ezereszer erősebb pc-nek is. Én pl. a 2080 Ti-omon, amit anno kétszer annyiért vettem, amennyiben egy ilyen konzol fog kerülni (és nincs hozzá cpu bottleneck sem, i7-em van, nem a legújabb gen, de nem is régi) kikapcsolom, mert ha nem 1080p játszok, akkor le kell venni egy rakás más effektet, hogy a stabil 60+ fps meglegyen. És én nem vagyok hajlandó 30 fps-en játszani pc-n. (max a Diablo 2-t, 25 fps-en, de az más. :D)

Próbálj meg egy TLOU2 vagy RDR2 kategóriás grafikával egy Halo nagyságú shootert készíteni és welcome to 15 fps, az új Crysis-t senki nem akarja megcsinálni, amit 10 évig senki nem tud rendes futtatni majd, csak egy mém lesz. Nyilván a fókusz a magas fps, akár 60 fölötti is, volt, hogy a kompetitív online shooter világba újra visszatérhessen a Halo (régen ugyanis ez létezett).
  • mucsácsó
    mekkora képek, úristen :DDDDD

ezen a videón meg már 10 perce szakadok :D :D miez a röhögés :D

de sajnos tényleg ez a szint, röhej volt az egész prezi...depláne ez a HALO-s kezdés, vérgyenge volt - ha még úgy nézne ki a játék, mint ahogy a gameplay előtti átvezető, akkor már arra azt mondtam volna, hogy NA, EZ IGEN :)

és Phil erre verte magát, hogy majd most jól megmutatja az MS?! ez az, amit tényleg nem tudok megérteni..

még egyedül a Forzára mondanám, hogy az tényleg nextgen szint, dehát ott se túl sokat láttunk :(
  • CptFlint
  • Mephike
    Nem akarok ezen a témán lovagolni, de anno ezt ígérték.
  • shaddam

• Prof William
    Az első képről azt hittem először, hogy valami Minecraft remaster.
  • CptFlint
    Végem van
  • Evoluti0N
    Van pár játék, amit nagyon ígéretesnek tűnik a konferenciáról és várok. Vagy jónak tűnik és majd meglátjuk, mert a CGI trailerből nem jött le, h milyen lesz, vagy egyáltalán mi lesz (Everwild), de a Halo Infinite miatt nem ülök tűkön.
  • CptFlint
  • CptFlint
    Biztos van az a pénz, amiért leírnak bármit. Vagy szemrákjuk van. Ki tudja.
    Mondjuk a mame-ek már mennek. Azokon legalább röhögni lehet.
  • Mephike
    Eközben egy párhuzamos univerzumban a főcím üt rendesen: Gyönyörű lesz a Halo Infinite...
    Mindenkinek más az ízlése.
  • CptFlint
    De tényleg mi ez? Hogy? Miért?
  • CptFlint
    Én nem tudom mit csinálnak, de mintha elfelejtettek volna programozni. Persze nem minden a grafika, de azért na. Ami picit is kinézett valahogy a cg volt és a megjelenése a messzi, messzi jövő. Amiből volt minimális gameplay az mind ilyen nem is tudom mi volt... Ezért kár új gépeket vetetni az emberekkel. TLOU2 körbe hugyozta ezt mind röhögve. A sony belsős csapatain kívül tényleg mintha elfelejtettek volna programozni. És nem csak az ms belső stúdiói, hanem úgy anblock mindenki. Hát a multiplatform fejlesztők rendesen jobbak voltak régen. BF3, BF4 keresztbeveri bármikor ezt a halo finitót és azok sokkal rosszabb hardvereken mentek anno 2011-ben meg 2014-ben. Oké járvány van meg minden, de ennyire mehre nem számítottam.
  • Evoluti0N
    Mondanám, h ez van, ha valami crossgen, de aztán megnézem a TLOU 2-t és akkor úgy ez már nem elég magyarázat erre. :D
  • CptFlint
    Az. Betli.
  • lwb
    Ja, egy Pillars of Eternity világában játszódó Skyrim-szerű fantasy rpg a TES6 2038-as megjelenése előtt, az valóban betli. Remélem minden évben, mindegyik konzolgyártó nyom egy ekkora betlit innentől és akkor minden év szuper év lesz.
  • lwb
    Elájulva én sem voltam, de nem is volt botrányos. A Sonyval ellentétben ráadásul meg is tudott lepni. Pl. az Obsidiantól az Avowed. Számomra az az év meglepetése, óriási elvárásaim vannak, miután a Bio és a Bethesda kivégezte saját magát, az Obisidian maradt az egyetlen nyugati stúdió, amelyik még jó rpg-ket tud csinálni.
    A HZD2, a Spider Man kieg és a Demon's Souls (aminek játszottam az eredetiével) nem nyűgözött le ennyire. A többi meg 3rd party volt Sonynál is, az nem számít.
  • Evoluti0N
    Ok. Én meg találtam egy csomó más forrást, ami arról beszél, h a haiku abban a formában, ahogy a játékban is van és ahogy most is használják, az a 17. századig nem létezett. Sőt, arról is, h a 19. századig még csak nem is hívták haikunak.

Amúgy meg: "Haiku began in thirteenth-century Japan as the opening phrase of renga, an oral poem, generally a hundred stanzas long, which was also composed syllabically. The much shorter haiku broke away from renga in the sixteenth century and was mastered a century later by Matsuo Basho, who wrote this classic haiku"

Szóval haiku nem létezett külön, hanem a renga részeként. Szóval csak megerősítettél a linkeddel, h a játék idejében nem létezett még abban a formában, ahogy a játékban szerepel.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.23. 21:10:02
  • AnuluWork #109518
    Ok
  • Ashlara
    Előző hónapban már megvolt, ott rá is kontráztak, a Sony már ott győzött is. MS itt csak bevert egy újabb szöget az XBox koporsójába.
  • CptFlint
    Erre nem is kell rákontrázni. MS nyomott egy betlit keményen.
  • n000rbi
    A mostani box event végén is mondták, hogy lesz még ilyen az éven, a Sony pedig elvileg augusztus 6-án jön újabb infókkal.

Én sem voltam elájulva a box show-tól, pedig reménykedtem, hogy na most odab@sznak, de nem. A series x és pc only cuccokból sajnos nem sokat láttunk (az a Hellblade 2 bejelentkezés egy vicc volt, UE5-tel abból jövőre se lesz semmi), a többi meg ami jön one x-re is, az olyan, amilyen.
  • lwb
    Rá fog? Már lemet a Sony showcase 2020 múlt hónapban. Egyébként szerintem nem kontrázott rá, mennyiségileg egészen biztosan nem. Jóval több játékot mutatott be a MS, mint a Sony. Össze sem lehet hasonlítani. Sony-nál 1st party mi volt? Ratchet & Clank, Spider Man kieg, HZD2, Gran Turismo 7 és a Demon's Souls remake.
  • Mephike
    Visszanéztem az XBox show-t. Hááát, azért erre nagyon rá fog tudni szerintem kontrázni a Sony. Számomra csalódás az új Halo grafikája, még a mostani generáció esetében sem lehet azt mondani, hogy kiemelkedő lenne. Tudom, nem minden a grafika... :)
  • mucsácsó
    Psychonauts 2 - csak 2021.... :(((((((( Annyira tudtam...
  • Ashlara
    De szeretném ezt a játékot. Nincs valakinek eladó használt példánya?
  • shaddam
    Mai xbox preziből a milf volt érdekes meg a stalker2(amiből kb semmi se látszik). Lehet csak a stream miatt volt, de a halo pl rohadtul nem volt nextgen kinézetű. Aztán elvileg a teraflopok miatt csicskítva van a ps5
  • n000rbi
    Ki gondolta volna:D
  • Seth
    DQ11 Definitive Edition jön PS4-re is decemberben, fákk..... :D
  • Evoluti0N
    Időnként ottmarad és meg tudod simogatni, de csak imádkozás után. Néha azonban eltűnik és nem tudod. Nekem az esetek többségében ott maradt és meg tudtam simogatni.
  • Prof William
    A videókban láttam, hogy a rókákat meg lehet simogatni miután elvezetnek minket egy oltárhoz, de ez nekem eddig egyszer se sikerült. Ha imádkozok az oltárnál a róka eltűnik mire befejezem. De előtte viszont nem ajánlja fel a simogatás lehetőséget, ha odamegyek a rókához.

Az mellesleg feltűnt nektek, hogy imádkozás után mindig egy rókaszoborral több van az oltáron?
    Tippre a róka ami odavezet, az nem is egy igazi róka hanem tényleg egy róka szellem, ami miután elvégezte a feladatát, visszatér az oltárra. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.23. 15:44:41
  • Evoluti0N
    Ok.
  • AnuluWork #109504
    Dehogynem.
  • Voltan
    És baszki való igaz. Erre nem is gondoltam, de tényleg :)
  • Evoluti0N
    A haiku sem létezett a 17. századig.
  • Prof William
    Igen a Tsutshima nem a sokak által ismert és sokszor megénekelt "klasszikus" Edo kori békeidőben játszódik, hanem még 1274-ben. Majdhogynem az "elején" a szamurájok korának.
    A busidó de kb az egész japán-szamuráj kultúra kb az Edo korszakra (17sz) forrt ki abba a formába ahogy itt a játékban bemutatják. Szóval pár évszázados eltérés van, de ettől még játék nagyon jó. :)
  • lwb
    Persze, teljesen rendben van így a játékban, csak vicces volt hallgatni a 80 éves japán papát, ahogy magyarázza, hogy lószart, simán le kell vágni őket. :D