121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Pontosan. Ez a becsületkódex dolog az Edo korszak találmánya, 17-19. sz., békeidő, kvázi romantika.
    A korábbi, háborús időkben semmi ilyesmi nem volt, teljesítsd a hűbérurad parancsát, az ellenséget öld meg, mindegy hogyan. Kész.
    A mongol invázió idején meg aztán hatványozottan. Idegenek, akik felégetik a falvainkat, levágják az embereinket, hát nem igazán volt téma a lovagiasság, attól tartok :)

Ettől függetlenül a játék dramaturgiájába passzol, szóval engem nem zavar.
  • Prof William
    Tényleg nagyon gyors. Kb 1 max 2 tippet van időm elolvasni. Az AC:Originsben bezzeg szinte mindig körbeértem a tippekkel egy töltés alatt.
  • Rage47
    ja elég durva :D imádom, hogy nem olyan, mint a witcher3
  • AntiHero
    Töltési időt senki nem mondja milyen kevés a GoT-ba?

Konkrétan néha nem tudom elolvasni a tippeket amit ír. :D

Ha ez PS5ön alap lesz, minden jàtélnàl, màr imàdni fogom a kövi generàciót.
  • lwb
    Azt bírom a GoT-ban, hogy Jin végig nyafog, hogy ez nem becsületes harcmodor, a szamuráj nem így küzd stb, stb, aztán amikor nézem a reakcióvideókat a neten, ahol japán harcművészmesterek és történészek nézik a videót, mindegyik rögtön hozzáteszi, hogy "dehogynem, egy szamuráj simán csinált ilyeneket, lopakodott, hátba szúrt, ha kell".
    Kedvencem a 80 éves japán kendo tanár, aki azt mondja, hogy nincs olyan, hogy dishonorable, ezek banditák, meg kell őket ölni és kész, mindegy hogyan. :D
  • Prof William
    Megvolt az első nagyobb város(falu?) felszabadítása. Jó volt. Jól lehet ötvözni a stílusokat.

Pl bemész nyíltan a főkapun és párbajra hívod az embereket. Az már alapból 3 mongol mínusz + legyőzöd az utána rád támadókat. Ha nincs más ellenség a közelben nyugodtan átválthatsz lopakodásra, hogy kiritkítsd az erősebb egységeket, valamint a túszokat (akiket amúgy elkezdenének elkezdenek megölni, ha észrevesznek) így könnyebb kiszabadítani.
  • AnuluWork #109493
    Csak úgy. Semmi spoiler, csak egy kép.

• Mephike
    FIFA
  • lwb
    Nem ez a végleges borító, hanem ez.

Kicsit más, az ESRB rating is 3+ lett, E-ről. Egyébként tényleg nem túl szép, de Mbappével semmi baj nincs, világbajnok (és francia bajnok) focista, bőven elfér a borítón. A játék persze ettől még egy rakás szar lesz, nyilván tele MTX-el vagy akár konkrét kaszinóval, mint az NBA-nél. Mindez minimális újítás mellett az előző évi kiadáshoz képest, ahogy szokott lenni.

Viszik majd mint a cukrot természetesen.
  • shaddam
    A felső képen a fociháló a google képkereső első oldalán van
  • Evoluti0N
    És igazad volt. Köszi a tippet. :D
  • Seth
    Nekem egy Dragon Quest 11 és egy Remothered lett behúzva.
  • Tatyla
    Summer Sale
    Wreckfest és Snowrunner behúzva de majd csak csúcsi után
  • Ashlara
    Mindannyian erre vártatok:
  • Evoluti0N
    Elméletileg, ha egy hely csak küldetéssel pucolható ki, akkor simán nem spawnolnak ellenségek addig, ameddig el nem kezded azt a küldetést és simán csak egy üres bázis van. Legalábbis nekem úgy volt az egyiknél.
  • Voltan
    Most nekem olyan volt, hogy kolbászoltam, felfedeztem, és belefutottam egy kisebb bázisba, ahol nem mongolok, hanem banditák voltak. Nem volt nagy, 5 perc alatt ki is pucoltam, de olyan érzésem volt, hogy ide küldivel kellett volna jönni, mert utána nem történt semmi, nem triggelelődött történés, sőt, még nevezett helyként sem kezelte a térképen. Remélem, nem bukom majd az esetleges küldetést később.
  • Evoluti0N
    Hmmm, hmm. Majd megnézem. :D
  • AntiHero
    Nem csak fel kell màszni a hàz tetejére? Néha ott is vannak dolgok.
  • Evoluti0N
    Igen. Az. Többnyire olyan helyre vezet, ahol van valami, de az egyik faluban az egyik rendszeresen odavezet egy házhoz, ahol baromira nincs semmi. :D
  • mucsácsó
    az aranymadár? az igen :) beszélt is róla egyik NPC, ahogy a rókákról is - de még valahol az elején :)
  • Evoluti0N
    Nektek is előfordul időnként a Tsushimában, h látszólag egy tök random helyre vezet egy madár? Párszor előfordult, h követtem egyet és nem volt semmi a végállomáson. :D
  • Rage47
    így a TLOU 2 után szinte minden időutazás a múltba kicsit :D ezt szokni kell, egy ideig nem lesz hasonlóan polírozott game
  • davidka003
    Ha tesztek jók akkor féláron majd jöhet. Értékelem a jó grafikát de a sztorit már anno végigvittem így teljes áron tuti nem érdekel.
  • mucsácsó
    szerintem a 3 játék közül ezzel törődtek a legtöbbet, úgyhogy talán annyira nem lesz ratyi - habár az tuti, hogy egy TLOUP2 után ez a gunplay gyengusz lesz, dehát na... :D
  • n000rbi
    Nem lesz day1, az egész biztos.
  • Voltan
    Épp ezért csak óvatosan! :)
  • n000rbi
    Fú, ez nagyon kellene. Őszintén remélem, hogy ez nem a Mafia 2-3 Remaster lesz a minőséget tekintve...
  • Mephike
    Szerintem a Demon Souls fix nyitó cím lesz. Nagy hiba lenne kihagyniuk azt a lehetőséget.
  • mucsácsó

na de ez viszont _TÉNYLEG_ jónak tűnik :D
  • mucsácsó
    akkor viszont a randomkedd miatt fixen valósnak kell lennie
    amúgy jah, már tegnap is késő volt ehhez... :D

picit aggasztó, hogy edddig konkrétan 1 db értelmes exkluzív launch címről tudni (Póki) :D
    bár ettől se vagyok hasra esve, mert szerintem negyed olyan hosszú nem lesz, mint a fő játék volt..
  • Ulthanito
    Hát aki az avatarjában úgy hívja magát.
  • Ulthanito
    Kardot keresni semmi értelme, csak a skin változik, amúgy meg egy szamuráj nem harcol minden kacattal, amit úton-útfélen összeszed.
  • n000rbi
    Biztos lesz, mert a pletyka tegnap, randomkedden látott napvilágot

Egyébként nem lehet elég hamar, már hónapokkal ezelőtt kellett volna :)
  • mucsácsó
    pletyi:

Rumor: Next PS5 State of Play Event is Set for
    August 6th

mondjuk szerintem fake, mert túl "hamar" lenne a legutóbbihoz képest - habár a holnapi MS konfra lehet kell a válasz:D
  • shaddam
  • darkSectorxxx #109464
    Köszi a help-eket ma. ;)
  • Voltan
    Attól még logikus lett volna, hogy más fegyvereket is használ, lándzsát például, vagy naginatát, stb. Igaz, én nem érzem hiányukat különösebben, szerintem marha élvezetes így is a harc.
  • AntiHero
    A Ghost of Tsushima készítőinek (SP) elkaszàlt jàtéka.
    The Prophecy demo
  • Prof William
    Azért csak a markolat meg ezek változnak a fejlesztésnél, valamint azért nincsenek új kardok, mert Jin egy szamuráj.

Egy szamurájnak pedig a kardja mindennél fontosabb. Az a "lelke" tehát nagyon idegen lett volna Jintől ha úton-útfélen lecseréli mindenféle más kardokra.
  • AnuluWork #109460
    Azért az Inari talizmán megszerzésével eléggé megváltozik a játék ... :)