121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #109579 Így van. Ez meg egy fórum, ahol mindenki a saját véleményét írja le. Azt hittem ez nyilvánvaló. Bár leírhatunk nyilvánvaló dolgokat is, hogy pörögjön a topik. "A víz nedves, az ég kék, a nők meg titkolóznak..." -
#109578 Yeah, this is like, your opinion, man. -
CptFlint #109577 Már be se mertem linkelni olyan mosakodás megy, akkora égés volt az a szar. -
CptFlint #109576 Ja volt még:
Avowed: CGI majd térjünk vissza rá, ha már legalább egy képkocka ingame-et mutattak.
Fable: CGI majd térjünk vissza rá, ha már legalább egy képkocka ingame-et mutattak.
Forza: Szép trailer. Valószínűleg jó lesz. Szokásos Forza. Könyökömön jön ki, de el lehet gurulni vele pár kört. Fura mondjuk, hogy a legendásan lassan dolgozó Polyphony is képes volt gameplayt produkálni sony-éknál és az eddig évekig percre pontosan a részeket szállító Turn 10 most trailerig jutott, de mindegy.
Tetris Effect: No komment
Destiny 2: Világ szara. Mondom így 2500 óra után.
Balan Wonderworld: WTF is this shit... Elmegy legalább változatossá teszi a palettát. Gyerekkel szórakoztató lehet.
Everwild: Ezt mondjuk már a gyerek is kinevette.
Outer World dlc: Ennek itt sem volt a helye most.
Tell me Why: Jah ezt kérdezem én is már ezen a ponton, hogy miért...
Psychonauts 2: Itt kajak azt hittem, hogy az eredeti xbox classic verziót mutatják visszaemlékezés gyanánt, de nem. Ez is X series X Optimájzd vazze. Persze 21-re eltolva, mert ezt sem sikerült luncsra tálalni.
CrossfireX: Jó volt. Meglepő, hogy Remedy. Valszeg jön a jövő hétre is, szal ezért nem kell X-ért rohanni sehová.
Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition: Köszönjük Emese, akkor most már box-on is lehet játszani ezt. Bár ez van annyira jó, hogy akit érdekelt már 20-szor végigvitte másik platformon.
S.T.A.L.K.E.R 2: Kíváncsian várom. De a sokadik cg trailer, majd térjünk vissza rá, ha tudnak is mutatni belőle valamit, valszeg 2025-ben.
The Gunk: Ez mi volt? Gyerek itt gurgulázott a nevetéstől. Asszongya hová tűnik az a sok takony, amit felszív. Röhögni jó volt, oszt annyi ez a játék is.
Phantasy Star Online 2: New Genesis: Meglepett, hogy ez még egyáltalán megy még. 20 éve a dreamcastos időkben sem érdekelte ezt már a lőtéri kutyát se.
The Medium: Ez klassz volt. De nem szeretem a horrort, bár erre majd ránézek más platformon, mert ez is jön majd a jövő hétre is.
Sable: Ezt még a készítője is unta.
Hellblade 2: Imádtam az egyet. De itt is cgi-t mutattak. Szóval majd 2025-ben visszatérünk rá, ha megélem.
State of Decay 3: Cgi ismét. Bár a szar első két rész után érdekel ez még bárkit is?
Kihagytam valamit? Ja Halo Kaputó Finítót. Az megdöglött.
Jó show volt 10/10, ja nem...
-
#109575 Halo Infinite Demo Was a Work-in-Progress Build, But Running on a PC as Powerful as Series X
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JÉ-ZUS-A-TYA-ÚR-IS-TEN
szavak nincsenek :D
tehát a boxos portolással még sehogy se állnak, és akkor smart delivery meg mittomén...majd hálidéj2020-kor, nade majd jön az RT patch utólag hozzája!!!! - aha jóvan :D vicc banda, és az MS is, hogy ezt jóváhagyja...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.24. 18:18:42 -
Ashlara #109574 Forza az early development, jópár évig nem lesz még belőle játék. Sőt, lehet, hogy a Diablo 4-et előbb megkapjuk (amilyen ütemben fejleszti a Blizzard), mint az új Forza Motorsportot. Forza Horizonról meg ne is beszéljünk, mert a Playground elment Fable MMO-t fejleszteni... -
#109573 Csak a Halot mutatták be egész este? Vagy nálad ott megakadt a tű? Fogalmad sincs még egyik játékról sem, mindegyik pre-pre-alpha állapot vagy még az sem, azt sem tudod, melyik milyen felbontáson, milyen frame rate-tel kerül majd a polcokra, mekkora lesz a játékidő, még azt sem, hogy full sp vagy multi lesz, ahogy pl a Halonál sejtetik, hogy egy hub wolrd és nagy open world, több bolygós beutazhatós világ lesz. Semmit nem lehet tudni. De neked már megvan a véleményed. :)
De nem, nem vagy elfogult te sem. Objektív vagy. Száz százalékban .:)))) -
CptFlint #109572 Vártam én is nagyon, de... Tényleg most már oda sem bagózok rájuk. Ez volt az utolsó dobásuk.
Mondjuk a mame-ek legalább kegyetlen viccesek. Ezen röhögök 5 perce:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#109571 de pontosan ezt mondom, csalódott vagyok, pedig Isten lássa lelkem, én tényleg vártam ezt a konfot, és vártam volna valami nagy durrt az egésztől, mivel be lett promozva többszörösen is - dehát enyhénszólva alulmaradtam... :( :D és még a rilízt se jelentették be, raáadásul szinte egy játék megjelesét se konkretizálták (csak hogy 2021-ben jön a Psychonauts 2, de leírni ezt se merték a trailerben) - szóval nevetséges az egész..
Don Mattrick meg tényleg akkora bohóc volt, hogy nagy cirkuszt tudott csinálni mindig :D:D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.24. 14:12:54 -
CptFlint #109570 Oké tényleg a grafika nem minden. De kaptak 500millió dodót mstől, 5 éve heggesztik, itt a világ legerősebb konzolja 12TF, hetek óta konkrétan oltja Phil az embereket mennyire magabiztosak és milyen jó lesz. Aztán bemutatják ezt... Az emberek rendesen követelik vissza Mattricot annyira szar volt ez a show. -
#109569 De amúgy még azzal se lenne gond, hogy így néz ki, mert oké, nézzen, nyilván nem játszhatatlan - de ez HOGYAN megy át az MS minőségellenőrzésén, már ha van ott bármi ilyesmi, vagy hasonló? Itt azt kellett volna prezentálni, hogy mennyire baszó a hardware, és hogy milyen innovációkra képes - ehelyett láttuk, amit láttunk... :D
4K@60FPS-ben megy egy lastgen játék? Hűűűűűha, valszeg rohanunk is day1 érte :(
Értem én, hogy nextgen legeslegelején (se) vagyunk, de azért tegyük már oda mellé pl. a HÉT ÉVVEL EZELŐTTI PS4 launch címet, a Killzone Shadowfallt, ég és föld a két játék...
Tényleg csak a fejét tudja csóválni az ember, ráadásul igen, a 2018-as bejelentős trailerhez képest köszönőviszonyban nincs...
Habár jön a ray-tracing patch hozzá, akkor biztos szebb lesz majd
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.24. 13:56:48 -
CptFlint #109568 Pedig tényleg ég és föld volt sajnos.
Így nézett ki egy indie fos ps5-ön:
És most így nézett ki a flagship atomhypolt 12TF firts party ms game XsX-en:
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.07.24. 13:34:16 -
#109567 Nekem az a gondom, hogy én személym szerint a MS-tól sokkal többet vártam, hiszen itt lett volna a lehetőség, hogy durrantsanak, nem lett volna elég egy hasonló szintű bemutató, mint a Sony-é. Ehelyett szerintem még most is a Sony alá lőttek. Na ebből is látszik, hogy az Xbox már nem olyan fontos számukra szerintem. Lehet hülyeség, de nem érezni már azt a szenvedélyt, mint ami a PS-nél még van, hiába adja elő magát Phil. -
#109566 PlayStation X Zara Sneaker -
CptFlint #109565 Az a korábban mutatott memory bright jön ios-re (kajak még ez is jobban mutat a halo kaputónál )
-
#109564 Hát ez az, hogy amit leírsz, abból nem jön le az az ég és föld. Olyanokat írsz, hogy ez is jó, ez is ígéretes, de még korai stádiumban van stb stb. Ebből nem jön le nekem a végkövetkeztetésed. De legyen, dobjuk a témát. Én nem éreztem olyan gáznak a MS bemutatót, van olyan játék, amit várok, nem is egy, ez nekem elég, pont ezt hozta a Sony is a legutóbbival. -
#109563 Megsértődtem? Ez olyan, mint a fanboy jelző? Ez most komoly? Ez honnan? Abból, hogy lezártnak tekintem a beszélgetésünket, mert nem vagy hajlandó értelmezni, hogy mi a bajom a tegnap látottakkal? Miért tartom a két bemutatót ég és földnek? Leírtam, érthetően, nem fogom ismételgetni magam, olvasd el, értelmezd, vagy ne tedd, de nem fogok köröket futni ebben a témában. Szóval tényleg itt a vége, szép napot. -
#109562 Oké, nem a renderelt videók voltak a gond. Akkor mi volt? Mert írtad, hogy ég és föld. Én őszintén nem látok érdemi különbséget a két bemutató között. A Sony bemutatója sem volt eget rengető és a MS-é sem. Mindkettő erős közepes és egyik sem győz meg szerintem senkit sem a next gen miatt.
"Részemről itt a téma lezárva, szép napot."
Te írsz nekem, aztán megsértődsz. Oké. -
#109561 Leírom megint, nem gond, hogy renderelt videókat mutattak be, nem ez volt a mondanivalóm lényege. De lényegtelen mit írok, mert te csak arra mész rá, hogy én fanboy/elfogult vagyok, meg sem próbálod értelmezni az általam leírtakat. De azt megszámoltad, hogy hány helyen írtam a renderelt videó "gondomat"? Kettő helyen, összesen. Részemről itt a téma lezárva, szép napot. -
#109560 Két külön dologról beszélsz. Az exkluzívok terén úgy általában a Sony sokkal jobb, mint a MS, ez nem vitás. A két bemutató közötti különbség volt a téma eddig, hogy mit mutattak. És a Sony nem volt semmivel sem jobb, mint a MS. ND nem mutatott be semmit se pl. Nem meglepő nyilván, most jött ki a TLOU2, de akkor is tény, hogy semmit nem mutatott be. Meg amit bemutatott, abból is kb annyit láttunk,mint a MS-nál, rövid kis trailert.
"bármelyik tegnap mutogatott játékot megeszik reggelire"
Miután a bemutatott játékok bő feléből még egy képkockányi játékmenetet sem láttunk ezt betudom a rajongásnak. -
#109559 Hatalmasnagy +1.
Lehet, hogy a SONY sem mutatott annyit (bár szvsz sokkal nívósabb show volt, mint ez a tegnapi MS) - de maga akár a tény, hogy ott a Nótidog/SantaMonica/Guerrilla/insomniac/ SuckerPunch, már szerintem garantálja a _MINŐSÉGET_ - legjobb persze ha az embernek mindkét konzolja van, de ha egymáshoz mérve nézzük őket, akkor azért van eltérés a két cég exkluzív portfóliója között..
És igen, aki hitetlenkedik, nézze meg akár a Ghost of Tsushimát vagy Last of Us 2-t - egy szaros 7 éves hardveren futnak, bármelyik tegnap mutogatott játékot megeszik reggelire.. /Hellblade 2-t valszeg már nem, de arról meg semmi.../
de mondjuk persze ezt nehogymár a PS topicban kelljen pont igazoljuk :D
MS csinálja tovább pontosan ugyanúgy a hülyeséget, amit ebben a genben csinált... ha nem lenne GamePass, akkor még az ~40-50 milliós eladásból a fele se jött volna össze a 7 év alatt.. :D SONY helyében én is belengednék egy GP-szerű modellt akár a Plus helyett/mellé, és akkor pláne megszorongatják őket... hiába ott a techno és a valagnyi pénz MS-nél, egyszerűen képtelenek normális döntéseket hozni.. -
#109558 Ha MMO, akkor nekem is felejtős lesz. -
#109557 Nekem tényleg mindegy, hogy megveszed az új boxot vagy nem, ez tényleg a te dolgod. Annyit írtam csak, hogy ugyanolyan CGI trélerhegyekkel volt tele mindkét konzol bemutatója, de ezt csak a MS-nál hozod elő, a Sonynál nem. Ez nekem fanboyság. Nevezhetjük elfogultságnak is, mindegy. A Sony jóval kevesebb 1st party játékot mutatott be és azokból is csak kettőben volt gameplay, a többi ugyanilyen rövidke bemutató volt csupán.
Azt el tudom fogadni, ha téged ezek a játékok nem érdekelnek vagy pl a HZD2 -t jobban várod. De ezek megint ízlésbeli dolgok, szubjektívek. -
#109556 beleillik a gaming as a service képbe, ha MMO-kat csinálnak meg végtelenül bővíthető Halo-t :) -
Prof William #109555 Ha a Fable MMO-lesz akkor nálam máris kuka. Tetszik "mennyire" értik a lényeget azzal, hogy FABLE világából ami tényleg az egyén történetére fókuszált MMO-t csinálnak. -
#109554 Közben van pletyi hogy a fable mmo lesz. Egyre jobban érdekel a stalkerrel mire jutnak -
#109553 Igen, de itt most csak a grafikáról beszélünk. A genváltásba azért beletartozna olyasmi is, mint jobb fizika, komolyabb AI, több, egyéni tudattal rendelkező egység, masszív tömegek mozgatása, és egyéb játékmechanikai dolgok, amik igen erőforrásigényesek is lehetnek. Ezeket meg a játékélmény komoly megcsorbítása nélkül nem lehet butítani a régi konzolra, már ha egyáltalán lehetséges volna ilyesmi. Most képzeld el a Control-t mindenféle fizika nélkül. Hát a kutyát nem érdekelte volna. Nyilván nem a legjobb példa, mert a mostani generáción elfut, de érted az elvet, amire utalok.
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy megint csak a poligonokat számlálhatjuk nagyítóval, meg 4k-ra csavarhatjuk a felbontást esetleg nagyobb FPS mellett, de játékmechanikailag így nehéz lesz generációt váltani.
Én úgy vagyok vele, hogy ez a mai szintű grafika elég. Komoly fejlődést most már a játékok szerkezetén, fizikáján, AI-ban, stb szeretnék látni. Úgy fest, ez megint késik majd, sajnos.
válasz a 109548-ra, ez lemaradt...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.07.24. 10:07:18 -
#109552 (baze eszervek, meg nem frocsoges, meg nem szemelyeskedes, meg ilyenek, kajak koszonom, tokjo volt ezt olvasni) -
#109551 Tisztázzunk pár dolgot.
Lefanboyozhatsz, nem igazán érdekel. Pár éve még lehet megmondtam volna a véleményem, de az akkor volt. Visszadobom a labdát. Mit mondtam rád akkor, amikor TLoU2 esetében azt mondtad, hogy neked nem tetszik? Na mit? Jól látod, semmit. Elfogadtam a véleményed, még ha nem is értettem veled egyet. Magadra milyen címkét aggatnál?
Neked az jött le, hogy az a bajom, hogy bemutatott játékok jelentős része (90%) renderelt videó? Nem ez a bajom, ez csak annyiban érdekes, hogy én ebből még nem fogok levonni messzemenő következtetést. Igen lesz Fable, de már más csapat fogja összerakni, ami lehet jó lesz, lehet nem, egy videó nem fog földhöz vágni.
A gondom az, hogy 1 hónapja még győzködtem az asszonyt, hogy vegyük meg mind a két konzolt, mert megengedhetjük magunknak, nem kell fukarkodnunk, mint 10 évvel ezelőtt. De óriási csalódás volt ez a Halo látványvilág és igen igaza van Kandurexnek, de más az, amikor szembesülsz azzal, amit eddig is tudtál.
Szóval a tisztánlátás miatt még egyszer. Van két termék, amiből az egyiket ha megveszem évekig csak állni fog a polcon, és csak a port fogom róla törölgetni (igen, ez a házimunka az enyém itthon), mert majd 2-3 év múlva fog rá kijönni olyan játék, ami ki tudja használni a képességét. Igen, ezt eddig is sejtettük, de most láttuk is az eredményét. Szóval igen, ez csalódás számomra. Amit persze Phil majd biztos megmagyaráz, mert magyarázat mindig van, és persze elfogadom, hogy lesz, aki egyet is ért vele, de az nem én leszek.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.07.24. 09:37:17 -
#109550 Ghost of Tsushima:
Az arany madár mindig jól jelez.
Ha leszáll valahol ott mindig van extra, ha nem találsz itemet, akkor valami mellékes quest, amit később fogsz elérni.
Van egy falu egy házzal, meg egy vizi malommal, az pl becsapós mert a madár odamegy, de az a küldetés amit jelez csak egy idő után lesz ott aktív.
Van amikor egy madaratlátsz, meg van egy épület delátszólag semmi nincs ott, akkir alapossaan nézz körbe, minden irányba még függőleges szinteken is alapossan nézzetek körbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.24. 08:31:50 -
#109549 Attól még megoldhatnák, hogy a Halo ne úgy nézzen ki, mintha One S-en menne, és ha X-en játszol, akkor nagyon jól néz ki, ha S-en, akkor meg leskálázza a grafot. -
#109548 Ez nem akkora dolog, csak annyit jelent, hogy olyan lesz a játék, mint kb az összes játék pc-n ezer éve. Simán el lehet futtatni ma is egy mai játékot pc-n 2013-as hardverrel. Sőt, régebbivel is. Csak le kell venni itt-ott ezt meg azt. A játékok egészen másképp fognak kinézni az új gépen és a régin, kb mint egy gyenge pc-n és egy erős pc-n. Én még emlékszem arra, hogy pl. a Witcher 2 milyen kompromisszumok árán került xbox 360-ra. Nemcsak a felbontás lett lenyomva, hanem ajtókat tettek be és loading zone-okat olyan helyekre, ahol pc-n semmi nem volt, csak nyílt tér.
A PS5 és a series x is lényegében egy kompakt pc. Ahogy a ps4 és az xbx1 is az volt. -
#109547 Egyébként nem tűnt fel, vagy csak nem olvastad, hogy az MS, az elkövetkező pár évben, minden játékát a lassan 10 éves HW is látni akarja?
Ugye nem kell ecsetelni, hogy SEMMILYEN generáció váltás nem lesz náluk. Aki meg azt hiszi, hogy a 4K meg a 60FPS jelent valamit...beff... -
#109546 Nem a trailer adja a hype-ot, hanem maga az ötlet. Az Obsidian már bizonyított a Fallout New Vegas-szal, hogy tud jó open world first person rpg-t csinálni. Sőt, ő csinálta a legjobbat a Fallout 3D szériából. Az Outer Worlds hibája is a budget volt, hogy nem volt elég pénzük, hogy tripla A játékot csináljanak (nem is lett az), ezért olyan rövid és lineáris. A MS pénztárcájával és az ő tehetségükkel, mindez egy kipróbált és ismert világban (Eora), az nekem egy képkoca trailer nélkül is elég a hype-hoz. -
CptFlint #109545 Lehet jók lesznek, de azokból semmit nem mutattak. Nem tudok már felhypolódni cgi trailerekre. -
#109544 Mindez a Halo miatt? Az az egyetlen dolog, ami érdekelt boxról? Fable? Stalker 2? Avowed? 2011-ben volt utoljára first person epic fantasy rpg, a Skyrim és a következő TES kb 2026-28-30 felé várható (még a Starfieldből sem mutattak egy képet sem és az jön előbb). Ilyen játék nem készül minden évben. Sajnos minden 10 évben sem. Ez sem érdekel? -
CptFlint #109543 Nem konzol fanboyság ez, de ha valami atom gyönge, akkor ez az volt. A Cernys féle ps bemutató is ovis volt, azt is szétfikkantottam, de ők legalább összeszedték magukat utána. De MStől ez most mégis mi volt? Itt figyel az xbox one a ps4 mellett. Még mérgelődtem is, hogy a fenébe megint két gépet kell vennem majd. Hát úgy néz ki nem kell. -
#109542 Halo Infinite meg NEM next gen játék. Idén jön ki, még az előző generációra is, magyarán amit látsz, az futni fog egy Xbox One S-en is 1080p-ben ugyanígy. Az a gép meg már 2013-ban is harmatgyenge volt. -
#109541 "Ég és föld"
WTF. Vegyük végig mert úgy látszik teljesen elmosódott már, hogy mi is volt a Sony bemutatóján. Szögezzük le: valódi gameplay csak a GT-ből meg a Ratchet és Clankből volt az exkluzívok közül. A legnagyobb durranás, a HZD2 egy lényegében pre-renderelt rövid kis bemutatóvideó volt összesen. A többi játékból még ennyi sem vagy nem is 1st party és kijön a másik konzolra is.
Ezeket felrovod a MS-nak, hogy nem mutattak semmit, meg "talán egyszer elkészül", de pl. a Sonynak meg nem. EZ a fanboyság. Sajnálom, de ez vegytiszta fanboyság, amikor az egyik márkának elnézed ugyanazt, amit a másiknál felhozol hibaként. -
#109540 lwb, akkor a kedvedért:
Halo: Nem fűznék hozzá már mást. Ez az MS húzócíme, nem ezt a grafikát ígérték, elég csak a 2018-as videót megnézni, amit lentebb linkeltem be.
Fable: Rettentően örülök neki, hogy készül, az első két részt imádtam. De ez csak egy renderelt videó volt, maga a játék jó ha 2022-ben jönni fog
State of Decay 3: Szép a motor, de még korai fejlesztésnél tart a játék.
Stalker 2: Ez szintén csak egy renderelt videó, szóval meg lennék lepve ha 2022 előtt jönne. Magáról a játékról még semmit sem tudni, csak az, hogy lesz.
Warhammer 40,000: Darktide: Ez legalább már ideér 2021-ben, tetszik is, de magából a videóból azért olyan sokat nem tudtunk meg. De én bizakodó vagyok, mert a világot szeretem.
Psychonauts 2: Talán egyszer el fog készülni... de ez a videó megint nem fogott meg.
Avowed: Jónak tűnik, nagyon szeretném ha jó lenne.
The Medium: Ez továbbra is ígéretesnek tűnik, talán ebben érzem a legtöbb potenciált a többi játékhoz képest.
Forza szép lesz, de engem sajnos az autós játékok nem vonzanak.
A többi játékról nem nyilatkoznék, nem fogtak meg.
Most pedig tedd ez mellé a Sony legutóbbi bemutatóját. Ég és föld. Arról nem beszélve, hogy a kb. 2 hét múlva érkező State of Play fel fogja mosni az Xbox mostani bemutatóját. Mindezt az elbaltázott stratégiájuknak köszönhetik (tudom Phil bácsi megmagyarázta ezt is), de óriási xarban vannak most, hogy nincs mit letenniük az asztalra generációváltáskor, nincs mivel prezentálniuk az új gép erejét. Lehet ezt azzal magyarázni, hogy ők a mostani Xbox közönségét is emg akarják tartani, stb, de ez akkor is FAIL, méghozzá az epic kategóriából. Teljesen mindegy, hogy melyik TLOU2 képet vagy GoT képet teszed a Halo mellé, attól még csalódás fog maradni ez a grafika az MS részéről.
De végül is engem a dolog nem érdekel, azt fogom venni, ami számomra megéri. Megveszem PC-n azt az 1-2 címet, ami jó lesz az MS részéről... évek múlva. Közben pedig bezsákolom a jobb PS5 játékokat. PS5-öm lesz, XBoxom nem. Ennyi.
Személy szerint én úgy érzem, hogy az én szemszögemből az MS rossz stratégia választása most üt vissza, pont a legrosszabbkor. Nekem kell az új gép erejét kihasználni képes játék, vennék is konzolt tőlük, de nem nagyon tudnak letenni az asztalra startkor semmit. Ezt a bakit sosem fogja beismerni az MS, de biztos, hogy érzik, hogy gond van, hiszen akkor nem vásároltak volna be ennyi fejlesztő csapatból.
Lehet magyarázni a bizonyítványt, de attól ez tele van egy halom elégségessel és közepessel, és bizony van elégtelen is benne. Míg a túloldalon a másik helyen 4-es fölött van az átlag. Ezt nem fanboyság mondatja velem, ha fordítva lenne akkor is leírnám, mert engem az érdekel, hogy ha meló után hétvégén leülök játszani, akkor az a játék jó legyen, kompromisszumok nélkül, hiszen kevés az időm, és nem akarok olyan Halo-t látni a TV kijelzőjén, aminek kb 10 évvel ezelőtti a grafikája...