121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#110944 Spiderman aligDLC: tolják a bele a raytracinget bele a 30fps-be, de így sincs elég powa rá, aztán ilyen foghíjas minden, de meg kő mutatni hol lakik a nextgenúristen! Megcsinálták volna SSR-el, menne normálisabb fps-el, és lenne mindennek tükörképe, de inkább nem. Kínt kell szarni, félbénán, mer az nextgen :D HARMINCEZERÉR
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Faszlámák...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.21. 13:54:19 -
#110943 Nyitó címek:
Most leírt címek azok a játékok amiket adott Playstation megjelenésekor már birtokba vehető volt.
Íme:
Playstation 1.
1994. December
Air Combat
Battle Arena Toshinden
ESPN Extreme Games
Kileak: The DNA Imperative
NBA JAM Tournament Edition
Power Serve 3D Tennis
Rayman
Ridge Racer
Street Fighter: The Movie
The Raiden Project
Total Eclipse Turbo
Zero Divide
Playstation 2.
2000. Március
Armored Core 2
DOA2: Hardcore
Dynasty Warriors 2
ESPN International Track and Field
ESPN X-Games Snowboarding
Eternal Ring
Evergrace
FantaVision
Gungriffon Blaze
Kessen
Madden NFL 2001
Midnight Club
Moto GP
NHL 2001
Orphen
Q-Ball Billiards Master
Ready 2 Rumble Boxing: Round 2
Ridge Racer V
Silent Scope
Smuggler’s Run
SSX
Street Fighter EX3
Summoner
Swing Away
Tekken Tag Tournament
TimeSplitters
Unreal Tournament
Wild Wild Racing
X-Squad
Playstation 3.
2006. November
Blast Factor
Call of Duty 3
Genji: Days of the Blade
Madden NFL 07
Marvel Ultimate Alliance
Mobile Suit Gundam: Crossfire
NBA 07
NBA 2K7
Need for Speed Carbon
Resistance: Fall of Man
Ridge Racer 7
Tiger Woods PGA Tour 07
Tony Hawk’s Project 8
Untold Legends: Dark Kingdom
Playstation 4.
2013. November
Angry Birds Star Wars
Assassin’s Creed IV: Black Flag
Battlefield 4
Blacklight: Retribution
Call of Duty: Ghosts
Contrast
DC Universe Online
FIFA 14
Flower
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Just Dance 2014
Killzone Shadow Fall
Knack
LEGO Marvel Super Heroes
Madden NFL 25
NBA 2K14
NBA Live 14
Need for Speed: Rivals
Resogun
Skylanders Swap Force
Sound Shapes
Super Motherload
The PlayRoom (Installed on every PS4)
Trine 2: The Complete Story
Warframe
Playstation 5.
2020. November
Assassin’s Creed: Valhalla
Astro’s Playroom (Installed on every PS5)
Demon’s Souls (Remake)
Destiny 2: Beyond Light
Destruction All-Stars
Devil May Cry 5: Special Edition
Godfall
Observer: System Redux
Sackboy: A Big Adventure
Spider-Man: Miles Morales
PS1: 12.Játék
Exkluzív Játék: 7
Cross-gen Játék: 0
PS2: 29.Játék
Exkluzív Játék: 21
Cross-gen Játék: 4
PS3: 14.Játék
Exkluzív Játék: 6
Cross-gen Játék: 8
PS4: 25.Játék
Exkluzív Játék: 4
Cross-gen Játék: 18
PS5: 10.Játék
Exkluzív Játék: 3
Cross-gen Játék: 5
via kotaku
Ps4-Ps5 Staff
-
#110942 Maradjunk annyiban, hogy ez az egész launch szánalom, mind a két oldalon. Jól seggbe kéne tolni mindkét céget, amiért ennyire voltak képesek baszki. Nem mondom, hogy giga mega exeket kellett volna lerakni, de legalább 2-3 értelmes játék per oldal az a minimum lett volna. -
#110941 Hát nemtudom. Egyrészt abból a spider-man dlc szökevényből én nem nézek ki hardon sem többet, mint 20 óra játék, ehhez képest a killzone multijába belevertem néhány száz órát :D Másrészt nem kerültek harmincezerbe, csak 18-ba. Harmadrészt volt ott egy Knack is, ami technóban nem volt nagy szám, de új IP volt megjelenésre, és egy rohadt jó játék is volt, mégha ezzel sokan nem is értenek egyet. Leglalább volt egy erős vállalás.
A DeS remake erős cím remakesége ellenére is, én ezt állítanám szembe az Killzone-al, nem azzal az iszonyú megúszós DLC szökevénnyel, ami még technóban is elég gyenge. -
#110940 "a Spiderman értelmesebb cím, mint a Killzone"
Milyen egyetemes mérce vagy érték szerint? -
#110939 És ami igazán gyászos, hogy még ez is jobb launch lineup, mint ami boxon van. -
#110938 Egy picit vitatkozok: a Spiderman, az egy standalone dlc. Persze, valakinek tetszhet ez jobban, mint a KZ: Shadowfall, de az utóbbi legalább egy teljes, önálló játék volt. A DeS meg egy remake. Szóval a kettő húzójáték PS5-re: egy standalone dlc és egy 11 éves játék remake-je.
A többit meg ha levonjuk vagy hozzáadjuk, akkor ugyanezt meg kellene csinálni az előbbi launchoknál is, hogy korrekt legyen az összehasonlítás. -
#110937 Nálam a Demon's Souls nagyon adja, lényegében az miatt és az erősebb hardver + SSD miatt rendeltem PS5-t. De nem írtak még olyan játékot, és nem csináltak olyan vasat, ami miatt én most többet fizetnék. Még úgy sem ha 100 exkluzív játék lenne már az első napon. -
Newfronter #110936 Annyiban védeném a PS5 launch címeket, hogy a Spiderman értelmesebb cím, mint a Killzone, illetve a Demon's Souls is erősebb cím, mint a Resogun.
A 3rd party-k közé én bevettem volna a WD:Legion-t és a COD: Cold War-t is, hiába jelennek meg előbb, ezzel lehet kivárnak a PS5 előrendelők, az a pár hét nem oszt, nem szoroz. A PS4 3rd party-k között meg sok volt a sportjáték, ami számunkra nem annyira mérvadók.
Ráadásul én még mindig azt mondom, hogy a PS4 library az egy hatalmas előny, amit nem kaptunk meg a PS3 -> PS4 váltás során ugyebár.
De lehet ez titeket nem nyugtat meg annyira, mint engem. -
#110935 Azért elég siralmasan néz ez ki, még a PS1 lineuphoz képest is, pedig az nem tegnap volt. A mostanival, a PS4-gyel össze sem lehet hasonlítani. -
#110934 Mindazonáltal home társam keresem egy DeS remake megosztásra :DD -
#110933 PS1 Launch Lineup
Total Number: 12
Exclusive Games: 7
Cross-gen Games: 0
PS2 Launch Lineup
Total Number: 29
Exclusive Games: 21
Cross-gen Games: 4
PS3 Launch Lineup
Total Number: 14
Exclusive Games: 6
Cross-gen Games: 8
PS4 Launch Lineup
Total Number: 25
Exclusive Games: 4
Cross-gen Games: 18
PS5 Launch Lineup
Total Number: 10
Exclusive Games: 3
Cross-gen Games: 5
Ehhhehehhe.
Let’s Compare Every PlayStation Console's Launch Lineup -
#110932 Jellemzően ez sokkal inkább érzelmi mint sem racionális dolog. És ki az a PS-fan, aki ne akarná legelső nap?
Persze, meg lehet indokolni, hogy de nincs rá semmi, nem baj, ha nem jut, de azért mindenki jobban örülne, ha első naptól ott csücsülne a tévé mellett. -
#110931 a feeling hogy neked mar ott van a tv alatt "elsok" kozott
ennyi.
nyilvan nincs ertelme, de nem is ertelemert veszed, hanem szentimentbol -
#110930 Egyébként nem értem miért kell parázni, hogy nem jut PS5. Végtére is, miről maradsz le? Arról, hogy kipróbálj egy kinézetében más konzolt / új kontrollert, lényegében 0 érdemi, említésre méltó új játékkal? Nope, a Demon's Souls-t nekem senki sem adja el új játékként.
Én majd nyitásra odamegyek a Media Marktba és megverekszem érte novemberben.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.21. 12:40:16 -
#110929 Az a Gow2 az biztos cím? Leírták ezt valahol? Nem az lesz a címe, hogy GoW: Ragnarok? -
#110928 Ráadásul az én megjelenő címek jönnek PS4-re.
Gondolom majd a Spiderman, AC, meg a Cyberpunk is majd jól az arcomba nyomják , hogy a teljes élményért váltsak nextgen konzolra.
Attól tartok hogy a béka segge alá lebutítják a grafikát......... -
#110927 :DDDD
nincs is igazából miért fizetni... ha lenne GoW2, akkor még aszondom megéri tolongani, de így ... why? :D egyedül a DualSense, ami érdekes az egészből max..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.21. 12:29:44 -
#110926 Fizessen többet a franc. Karácsonyig, vagy legkésőbb februárig mindenkinek jut majd a konzol, addig meg úgysincs mit játszani rajta. -
#110925 Nincs az az isten, hogy én többet fizessek. Kivárom a sorom, közben elhordom a Sony-t mindenféle útszélinek. -
#110924 +1, nem igazán van értelmes launch cím egyik platformon se, az a helyzet.. :D
DeS lenne egyedül, ami valamire való - de aki PS3-on végigtolta (én spec nem), szerintem annyira azt se érinti, hiába néz ki kurvajól... a többit meg aztán hagyjuk is... :D
(SotC remake-nek is nekiindultam PS4-en, hogy majd jól végigtolom, aztán a 3. kolosszusnál hagytam abba, addig bírta a nosztalgiafaktor, pedig PS2-n meg voltam vadulva érte anno.. :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.21. 12:15:39 -
#110923 Elnézve az indulócímeket, nem nagyon látom, hogy én ezért egy vassal is többet adnék idén, mint jövőre, amikor már lesz bőven elég mindenkinek. -
#110922 Köszi, platinumshopon előrendeltem én is.. Hát.. Lesz ami lesz.. :D Nem értem egyébként, hogy mi az hogy így elfogynak, majd meglátjuk mi lesz.
Így komolyan beindul majd a 'használt piac'...
Aki megveszi el tudja majd adni akár 200.000-ért is ha hiány van. Vagy még többért...
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.21. 11:43:48 -
#110921 Szerintem nincs értelme, mert már most ott van az oldalukon, hogy csak a második szállítmányból kaphat majd az, aki most jelentkezik. Ha meg valaki lemondja, akkor kapja az, aki februárban rendelt. :) -
#110919 Január 14-én. Persze hogy van, hátha valaki lemondja.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2020.09.21. 11:23:31 -
#110918 1080p és 1440p a cél, ott simán tartható ezzel a vassal. Ne felejtsd el, hogy elvileg hw alapú ray tracing lesz benne, szóval még ha lesz is RT a játékokban, kisebb lesz a frame drop. De azt is simán elhiszem, hogy series s-en sok játéknál egyáltalán nem lesz opció a ray tracing vagy csak 30 fps mellett.
A többi effekthez 1080p-n meg 1440p-n bőven elég az a vas. És akkor az xcloud streamingről nem is beszélek, szerintem eleve erre pozicionálták az s-t. -
#110917 ezek már next gen játékok?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.09.21. 11:07:03 -
#110916 Mikor rendelted elő?
Van még esély most így bejelentkezni rá? -
#110915 Valóban nem, a Dirt5 Meg a Gears5 pl 120fps-en megy rajta :) -
#110914 Hívtak a Platinumshoptól, szerencsére jut launchkor a lemezes gépből, kértem hozzá kamerát és headsetet is, elvileg ezekből is kevés érkezik. Illetve a biztonság kedvéért a játékokat (Demon's Souls, Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition) is hozzá írták. 20.000 Ft foglaló befizetve. De várom november 19-et. :) -
#110913 Egyébként jó nekünk az hogy kijön egy jóval gyengébb konzol? A népek majd azt hiszik az a next gen, közben kapnak egy upgradelt xbox one-t, nem? Persze szépen hangzik hogy 1440p 60fps a cél rajta, de tudjuk hogy nem ez lesz.. -
#110912 Mit gondoltok, érdemes valahonnan most előrendelnem, vagy várjak? Ha igen, akkor honnan? Előlegbe nem szeretnék fizetni.
Jól megszívtam, nem gondoltam volna hogy ez lesz... Itt a vírus, megy a sírás hogy nincs pínz, erre ki van offolva minden bolt. Nem értem.
Állítólag külön boltokban nem is lesz majd kapható személyesen, csak előrendelve...
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.21. 10:27:05 -
#110911 Mert te természetesen ezen is jelen voltál -
ppista #110910 Szeretem ezt az időszakot, amikor mindenki mindenkinél jobban ismeri a konzolgyártók legtitkosabb üzleti meneteit. :) -
#110909 Abban mindenki egész biztos lehet, hogy az MS bejelentése után válságértekezlet volt a Sonynál másnap. -
#110908 Egyrészt nem tudjuk, hogy fog-e, másrészt ezt előre senki nem tudja. Ami biztos, hogy árérzékeny vásárló sok van a világon, így könnyen lehet, hogy sikeres lesz az S. -
#110907 Nem biztos, hogy azért húzták, halasztották az utolsó utáni pillanatig :D -
#110906 Azért csak várjuk meg az eladási adatok,...amikből az MS valószínűleg megint nem fog semmit reprezentálni....vajh miért? -
#110905 Nem az a kérdés, hogy mi szubjektív, vagy mi nem, hanem az, hogy te bezúzatnál egy konzolt (miért?), amiből milliókat fognak eladni nagyon rövid időn belül, ami egy csomó ember (játékos) igényeit bőven kielégíti.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.21. 08:12:04 -
#110904 Nem biztos..., ez a 400 dolcsi már kezd hagyománnyá válni.