121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Spiderman aligDLC: tolják a bele a raytracinget bele a 30fps-be, de így sincs elég powa rá, aztán ilyen foghíjas minden, de meg kő mutatni hol lakik a nextgenúristen! Megcsinálták volna SSR-el, menne normálisabb fps-el, és lenne mindennek tükörképe, de inkább nem. Kínt kell szarni, félbénán, mer az nextgen :D HARMINCEZERÉR

Faszlámák...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.21. 13:54:19
  • Tatyla
    Nyitó címek:
    Most leírt címek azok a játékok amiket adott Playstation megjelenésekor már birtokba vehető volt.
    Íme:
    Playstation 1.
    1994. December
    Air Combat
    Battle Arena Toshinden
    ESPN Extreme Games
    Kileak: The DNA Imperative
    NBA JAM Tournament Edition
    Power Serve 3D Tennis
    Rayman
    Ridge Racer
    Street Fighter: The Movie
    The Raiden Project
    Total Eclipse Turbo
    Zero Divide
    Playstation 2.
    2000. Március
    Armored Core 2
    DOA2: Hardcore
    Dynasty Warriors 2
    ESPN International Track and Field
    ESPN X-Games Snowboarding
    Eternal Ring
    Evergrace
    FantaVision
    Gungriffon Blaze
    Kessen
    Madden NFL 2001
    Midnight Club
    Moto GP
    NHL 2001
    Orphen
    Q-Ball Billiards Master
    Ready 2 Rumble Boxing: Round 2
    Ridge Racer V
    Silent Scope
    Smuggler’s Run
    SSX
    Street Fighter EX3
    Summoner
    Swing Away
    Tekken Tag Tournament
    TimeSplitters
    Unreal Tournament
    Wild Wild Racing
    X-Squad
    Playstation 3.
    2006. November
    Blast Factor
    Call of Duty 3
    Genji: Days of the Blade
    Madden NFL 07
    Marvel Ultimate Alliance
    Mobile Suit Gundam: Crossfire
    NBA 07
    NBA 2K7
    Need for Speed Carbon
    Resistance: Fall of Man
    Ridge Racer 7
    Tiger Woods PGA Tour 07
    Tony Hawk’s Project 8
    Untold Legends: Dark Kingdom
    Playstation 4.
    2013. November
    Angry Birds Star Wars
    Assassin’s Creed IV: Black Flag
    Battlefield 4
    Blacklight: Retribution
    Call of Duty: Ghosts
    Contrast
    DC Universe Online
    FIFA 14
    Flower
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
    Just Dance 2014
    Killzone Shadow Fall
    Knack
    LEGO Marvel Super Heroes
    Madden NFL 25
    NBA 2K14
    NBA Live 14
    Need for Speed: Rivals
    Resogun
    Skylanders Swap Force
    Sound Shapes
    Super Motherload
    The PlayRoom (Installed on every PS4)
    Trine 2: The Complete Story
    Warframe
    Playstation 5.
    2020. November
    Assassin’s Creed: Valhalla
    Astro’s Playroom (Installed on every PS5)
    Demon’s Souls (Remake)
    Destiny 2: Beyond Light
    Destruction All-Stars
    Devil May Cry 5: Special Edition
    Godfall
    Observer: System Redux
    Sackboy: A Big Adventure
    Spider-Man: Miles Morales
    PS1: 12.Játék
    Exkluzív Játék: 7
    Cross-gen Játék: 0
    PS2: 29.Játék
    Exkluzív Játék: 21
    Cross-gen Játék: 4
    PS3: 14.Játék
    Exkluzív Játék: 6
    Cross-gen Játék: 8
    PS4: 25.Játék
    Exkluzív Játék: 4
    Cross-gen Játék: 18
    PS5: 10.Játék
    Exkluzív Játék: 3
    Cross-gen Játék: 5

via kotaku
    Ps4-Ps5 Staff
  • Ulthanito
    Maradjunk annyiban, hogy ez az egész launch szánalom, mind a két oldalon. Jól seggbe kéne tolni mindkét céget, amiért ennyire voltak képesek baszki. Nem mondom, hogy giga mega exeket kellett volna lerakni, de legalább 2-3 értelmes játék per oldal az a minimum lett volna.
  • Moby
    Hát nemtudom. Egyrészt abból a spider-man dlc szökevényből én nem nézek ki hardon sem többet, mint 20 óra játék, ehhez képest a killzone multijába belevertem néhány száz órát :D Másrészt nem kerültek harmincezerbe, csak 18-ba. Harmadrészt volt ott egy Knack is, ami technóban nem volt nagy szám, de új IP volt megjelenésre, és egy rohadt jó játék is volt, mégha ezzel sokan nem is értenek egyet. Leglalább volt egy erős vállalás.
    A DeS remake erős cím remakesége ellenére is, én ezt állítanám szembe az Killzone-al, nem azzal az iszonyú megúszós DLC szökevénnyel, ami még technóban is elég gyenge.
  • Ulthanito
    "a Spiderman értelmesebb cím, mint a Killzone"

Milyen egyetemes mérce vagy érték szerint?
  • lwb
    És ami igazán gyászos, hogy még ez is jobb launch lineup, mint ami boxon van.
  • lwb
    Egy picit vitatkozok: a Spiderman, az egy standalone dlc. Persze, valakinek tetszhet ez jobban, mint a KZ: Shadowfall, de az utóbbi legalább egy teljes, önálló játék volt. A DeS meg egy remake. Szóval a kettő húzójáték PS5-re: egy standalone dlc és egy 11 éves játék remake-je.

A többit meg ha levonjuk vagy hozzáadjuk, akkor ugyanezt meg kellene csinálni az előbbi launchoknál is, hogy korrekt legyen az összehasonlítás.
  • Mephike
    Nálam a Demon's Souls nagyon adja, lényegében az miatt és az erősebb hardver + SSD miatt rendeltem PS5-t. De nem írtak még olyan játékot, és nem csináltak olyan vasat, ami miatt én most többet fizetnék. Még úgy sem ha 100 exkluzív játék lenne már az első napon.
  • Newfronter
    Annyiban védeném a PS5 launch címeket, hogy a Spiderman értelmesebb cím, mint a Killzone, illetve a Demon's Souls is erősebb cím, mint a Resogun.
    A 3rd party-k közé én bevettem volna a WD:Legion-t és a COD: Cold War-t is, hiába jelennek meg előbb, ezzel lehet kivárnak a PS5 előrendelők, az a pár hét nem oszt, nem szoroz. A PS4 3rd party-k között meg sok volt a sportjáték, ami számunkra nem annyira mérvadók.
    Ráadásul én még mindig azt mondom, hogy a PS4 library az egy hatalmas előny, amit nem kaptunk meg a PS3 -> PS4 váltás során ugyebár.

De lehet ez titeket nem nyugtat meg annyira, mint engem.
  • lwb
    Azért elég siralmasan néz ez ki, még a PS1 lineuphoz képest is, pedig az nem tegnap volt. A mostanival, a PS4-gyel össze sem lehet hasonlítani.
  • Moby
    Mindazonáltal home társam keresem egy DeS remake megosztásra :DD
  • Moby
    PS1 Launch Lineup
    Total Number: 12
    Exclusive Games: 7
    Cross-gen Games: 0

PS2 Launch Lineup
    Total Number: 29
    Exclusive Games: 21
    Cross-gen Games: 4

PS3 Launch Lineup
    Total Number: 14
    Exclusive Games: 6
    Cross-gen Games: 8

PS4 Launch Lineup
    Total Number: 25
    Exclusive Games: 4
    Cross-gen Games: 18

PS5 Launch Lineup
    Total Number: 10
    Exclusive Games: 3
    Cross-gen Games: 5

Ehhhehehhe.
    Let’s Compare Every PlayStation Console's Launch Lineup
  • Ulthanito
    Jellemzően ez sokkal inkább érzelmi mint sem racionális dolog. És ki az a PS-fan, aki ne akarná legelső nap?

Persze, meg lehet indokolni, hogy de nincs rá semmi, nem baj, ha nem jut, de azért mindenki jobban örülne, ha első naptól ott csücsülne a tévé mellett.
  • j0nNyKa
    a feeling hogy neked mar ott van a tv alatt "elsok" kozott
    ennyi.
    nyilvan nincs ertelme, de nem is ertelemert veszed, hanem szentimentbol
  • Kongy
    Egyébként nem értem miért kell parázni, hogy nem jut PS5. Végtére is, miről maradsz le? Arról, hogy kipróbálj egy kinézetében más konzolt / új kontrollert, lényegében 0 érdemi, említésre méltó új játékkal? Nope, a Demon's Souls-t nekem senki sem adja el új játékként.

Én majd nyitásra odamegyek a Media Marktba és megverekszem érte novemberben.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.21. 12:40:16
  • Ulthanito
    Az a Gow2 az biztos cím? Leírták ezt valahol? Nem az lesz a címe, hogy GoW: Ragnarok?
  • blackfire001
    Ráadásul az én megjelenő címek jönnek PS4-re.
    Gondolom majd a Spiderman, AC, meg a Cyberpunk is majd jól az arcomba nyomják , hogy a teljes élményért váltsak nextgen konzolra.
    Attól tartok hogy a béka segge alá lebutítják a grafikát.........
  • mucsácsó
    :DDDD
    nincs is igazából miért fizetni... ha lenne GoW2, akkor még aszondom megéri tolongani, de így ... why? :D egyedül a DualSense, ami érdekes az egészből max..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.21. 12:29:44
  • Ulthanito
    Fizessen többet a franc. Karácsonyig, vagy legkésőbb februárig mindenkinek jut majd a konzol, addig meg úgysincs mit játszani rajta.
  • Mephike
    Nincs az az isten, hogy én többet fizessek. Kivárom a sorom, közben elhordom a Sony-t mindenféle útszélinek.
  • mucsácsó
    +1, nem igazán van értelmes launch cím egyik platformon se, az a helyzet.. :D

DeS lenne egyedül, ami valamire való - de aki PS3-on végigtolta (én spec nem), szerintem annyira azt se érinti, hiába néz ki kurvajól... a többit meg aztán hagyjuk is... :D
    (SotC remake-nek is nekiindultam PS4-en, hogy majd jól végigtolom, aztán a 3. kolosszusnál hagytam abba, addig bírta a nosztalgiafaktor, pedig PS2-n meg voltam vadulva érte anno.. :D)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.21. 12:15:39
  • lwb
    Elnézve az indulócímeket, nem nagyon látom, hogy én ezért egy vassal is többet adnék idén, mint jövőre, amikor már lesz bőven elég mindenkinek.
  • blackfire001
    Köszi, platinumshopon előrendeltem én is.. Hát.. Lesz ami lesz.. :D Nem értem egyébként, hogy mi az hogy így elfogynak, majd meglátjuk mi lesz.

Így komolyan beindul majd a 'használt piac'...
    Aki megveszi el tudja majd adni akár 200.000-ért is ha hiány van. Vagy még többért...
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.21. 11:43:48
  • Ulthanito
    Szerintem nincs értelme, mert már most ott van az oldalukon, hogy csak a második szállítmányból kaphat majd az, aki most jelentkezik. Ha meg valaki lemondja, akkor kapja az, aki februárban rendelt. :)
  • balee4
    Január 14-én. Persze hogy van, hátha valaki lemondja.
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2020.09.21. 11:23:31
  • lwb
    1080p és 1440p a cél, ott simán tartható ezzel a vassal. Ne felejtsd el, hogy elvileg hw alapú ray tracing lesz benne, szóval még ha lesz is RT a játékokban, kisebb lesz a frame drop. De azt is simán elhiszem, hogy series s-en sok játéknál egyáltalán nem lesz opció a ray tracing vagy csak 30 fps mellett.

A többi effekthez 1080p-n meg 1440p-n bőven elég az a vas. És akkor az xcloud streamingről nem is beszélek, szerintem eleve erre pozicionálták az s-t.
  • Tikal #110917
    ezek már next gen játékok?
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.09.21. 11:07:03
  • blackfire001
    Mikor rendelted elő?
    Van még esély most így bejelentkezni rá?
  • Moby
    Valóban nem, a Dirt5 Meg a Gears5 pl 120fps-en megy rajta :)
  • balee4
    Hívtak a Platinumshoptól, szerencsére jut launchkor a lemezes gépből, kértem hozzá kamerát és headsetet is, elvileg ezekből is kevés érkezik. Illetve a biztonság kedvéért a játékokat (Demon's Souls, Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition) is hozzá írták. 20.000 Ft foglaló befizetve. De várom november 19-et. :)
  • Tikal #110913
    Egyébként jó nekünk az hogy kijön egy jóval gyengébb konzol? A népek majd azt hiszik az a next gen, közben kapnak egy upgradelt xbox one-t, nem? Persze szépen hangzik hogy 1440p 60fps a cél rajta, de tudjuk hogy nem ez lesz..
  • blackfire001
    Mit gondoltok, érdemes valahonnan most előrendelnem, vagy várjak? Ha igen, akkor honnan? Előlegbe nem szeretnék fizetni.
    Jól megszívtam, nem gondoltam volna hogy ez lesz... Itt a vírus, megy a sírás hogy nincs pínz, erre ki van offolva minden bolt. Nem értem.
    Állítólag külön boltokban nem is lesz majd kapható személyesen, csak előrendelve...
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.21. 10:27:05
  • Tatyla
    Mert te természetesen ezen is jelen voltál
  • ppista
    Szeretem ezt az időszakot, amikor mindenki mindenkinél jobban ismeri a konzolgyártók legtitkosabb üzleti meneteit. :)
  • Ulthanito
    Abban mindenki egész biztos lehet, hogy az MS bejelentése után válságértekezlet volt a Sonynál másnap.
  • Ulthanito
    Egyrészt nem tudjuk, hogy fog-e, másrészt ezt előre senki nem tudja. Ami biztos, hogy árérzékeny vásárló sok van a világon, így könnyen lehet, hogy sikeres lesz az S.
  • Moby
    Nem biztos, hogy azért húzták, halasztották az utolsó utáni pillanatig :D
  • Kandurex
    Azért csak várjuk meg az eladási adatok,...amikből az MS valószínűleg megint nem fog semmit reprezentálni....vajh miért?
  • Ulthanito
    Nem az a kérdés, hogy mi szubjektív, vagy mi nem, hanem az, hogy te bezúzatnál egy konzolt (miért?), amiből milliókat fognak eladni nagyon rövid időn belül, ami egy csomó ember (játékos) igényeit bőven kielégíti.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.21. 08:12:04
  • Kandurex
    Nem biztos..., ez a 400 dolcsi már kezd hagyománnyá válni.