121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Meg eleve miért lenne "kár", ha kiadná az MS más platformokra is? Az exkluzivitás nem előny, hanem hátrány.
  • Rage47
    Sajnos a pénz nem megoldás arra, ami van a MS-nál.
  • lwb
    7.5 milliárd dollárt fizetett a MS. Hogy kontextusba helyezzük ezt az összeget:
    - ez 3 milliárddal több, mint amennyiért a Disney megvette a Lucasfilmet és az EGÉSZ Star Wars IP-t
    - a Sony teljes mostani generációs budgetja volt összesen (2013-19) 8.8 milliárd dollár

Röviden: ez kurva sok pénz.
  • lwb
    Miért lenne "nem kár"? Phil Spencer bejelentette: tiszteletben tartják a Deathloop és a Ghostwire Tokyo PS5 timed exkluzivitását. Csak vicces, hogy a MS ad ki Sony exkluzív játékot. :D
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.09.21. 20:15:49
  • AntiHero
    Na buumm. Azokért pont nem kàr.
  • lwb
    A nap vicce megvan? A Zenimax akvizícióval a Microsoft két PS5 timed exkluzív játékot is ki fog adni: Deathloop és Ghostwire Toyko. :DDD
  • Mephike
    A képre reagálva. Az kétségtelen, hogy hogy a Bethesda stúdió felvásárlása remek húzás volt az MS-től. Bár szerintem a Bethesda már közel sem csillogott az utóbbi időben olyan szépen, mint pár éve.
    Szinte biztosra veszem, hogy hosszú távon fordulni fog a kocka az MS javára.
  • Rage47
    +1
    nem mertem beírni, de most már igen, mert nem vok egyedül :D
  • Kandurex
    Na, ki rendeli be a 8. helyről is?
  • Kandurex
    Feeej! Ezeket vihetik Mármint a Bethesda és tsa.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.21. 19:52:53
  • Newfronter
    MediaMarkt PS5 rendelést nemrég élesítették.
  • mucsácsó

poén azé :D
  • Moby
    Ez már az agyhalál azon formája, amit nyíltan vállani komoly bátorság :D
  • Mephike
    Ha az MS megvenné az EA-t, akkor megvehetné az Activision-t is, akkor minden szemetet egy helyre fújna össze a szél. Tudom ezzel most pár embernél lehet kivágtam a biztosítékot.
  • Moby
    Starfield XBOX exkluzívként fog megjelenni, ha egyszer végre megjelenik? Az kemény.
  • mucsácsó
    persze, azért írtam pont előtted is, hogy ahhoz még az MS is kevés lenne valszeg...
    ott max egy időszakos (vagy DLC) exkluzitivás játszhat, mint anno X360-on a DLC-k :)
  • mucsácsó
    arra a maxra felcsavart kontrasztú és túlszaturált színekkel operáló valamire gondolsz?:D nem lenne rossz, de nekem akkor is erőtlen a harc, és nem véres :(((
  • mucsácsó
    amúgy van rá esély, ugye már az EA Accesst vagy miazistent is a GP-t tartalmazza.
    az viszont szopóroller lenne a SONY-nak, ha nem lenne FIFA és társai a konzolukra... :D ott akkor világvége...
  • lwb
    Közben észrevettem: MS-nál van lényegében a teljes klasszikus Fallout gárda + az új Falloutok összes készítője. Övék az Obsidian (Tim Cain, Leonard Boyarsky, Josh Sawyer), az inXile (Brian Fargo) és most már a Fallout IP és az "új" gárda is (Todd és Pete), már csak MCA-t kell a metoo-s számüzetésből visszahozni és a világ legfaszább Fallout New Vegas 2-je el is készülhet.
  • lwb
    Egyébként várható volt, hogy a világ egyik legnagyobb és leggazdagabb cége előveszi az ultimate fegyvert: a pénztárcát és az élre vásárolja magát. Erre gondolt kicsit Spencer, amikor azt mondta, hogy nekik az Amazon meg a Google a vetélytárs. Ezek játszanak egy kategóriában, akármekkora is a Sony, a MS meg az Amazon egy külön galaxis.

Meglátjuk, mi lesz a vége. De már most leírom: felkészül az Electronic Arts. MS meg fogja venni őket is előbb-utóbb.
  • lwb
    Uhh, akkor bajban lesz a Sony, nem fog a TES6 menni a PS6-on 2028-ban. Vagy a Fallout 5 a PS7-en 2035-ben.
  • Moby
    Az utolsó gameplay trailerük kurvajó volt.
  • grebber
    MTC game-en vásárolt már valaki gift cardot?

Ott a paypal logo de nem látod olyan fizetési lehetőséget. Bankkártyáról ha feltöltök pénzt akkor von le valami költséget érte?
  • Moby
    És az összes id-s, meg minden launchkor repül a ganépasszba ingyen.
    Fú, ezek a lőtéri dölgött kuyták halálra röhögik magukat. Ismét :D
  • Rony94
    Tudtommal a Take-Two elég giga cég. Őket szerintem még egy Sony és egy Microsoft sem tudná felvásárolni.
  • mucsácsó
    az fix, de tippre azt még MS se tudná meglépni, nemhogy SONY - de amúgy jah, ha 1 éven át lenne csak az egyik platformon elérhető, már az rohadt nagy előnyt jelentene az adott platformnak..
  • AntiHero
    Nyilvàn egy rockstars-t ha venne a Sony akkor nyert ügye lenne.

De mondjuk egy majdani GTA6, 1 év exluzivitàs is jót tenne a cégnek.
  • mucsácsó
    úhhhha, nnnna, ez azért elég durva! :D
    válaszra meg majd Take-Two-t 2K és Rockstarostól berántja a SONY (nem)

mondjuk nem tudom elképzelni, hogy ezzel a PS5 ki lenne zárva mindegyik Bethesda cucc alól, de az fix, hogy fél-1 évnyi konzol exkluzivitás az borítékolható az Xboxnál akkor legalább.. de kitudja, pénz beszél :D

7,5 milliárd USD.... laza :D és mindegyik GamePass cím lesz...

úgy látszik az MS tényleg ráfekszik erre a kövi genre... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.21. 15:39:24
  • Kongy
    PS2 volt az aranykor, ez ebből egyértelműen látszik. :D
  • MrAndree
    Én szerintem a God of War 2ig várok. Az egy jó belépő pontnak tűnik most.
  • AntiHero
    Megaton: Microsoft has acquired Zenimax (Bethesda, MachineGames, Arkane, id, etc) - which means they now own:

-The Elder Scrolls
    -Fallout
    -Doom
    -Wolfenstein
    -Dishonored
    -The Evil Within
  • Newfronter
    Szórakoztatóbb számomra sokkal, mint egy Killzone, illetve van jó pár 3rd party, amit PS5-ön akarok játszani, nem a PC-n, mert az már kevés lenne ezekhez. Na meg vannak még PS4-es játékok is amit be akarok fejezni, TLOU2 2. végigjátszást/platinázást is PS5-ön szeretném megtenni. Nekem még a Control is kimaradt, azt is jó lenne behúzni.

Azt én is látom, hogy a launch címek között nincsenek next-gen címek, csak annak mondják azokat, mert alkalmaznak kis mértékben ray tracinget, gyorsabban betöltenek. Bár ez inkább a hardver érdeme. :D
    Majd a generáció közepén/végén fogunk ámulni, nem 1-2 éven belül.
  • mucsácsó
    háde ott a Godfall

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Moby
    Majd megtanulják használni. Meg van azért itt nagyon minőségi cucc is: DeS remake. Én ilyen minőségű motionblurt még csak CG-n láttam. Na, ahogy az a játék kinéz és fut, az tényleg rendesen odabasz.
  • mucsácsó
    azért is mondom, hogy nem értem miért vannak megvadulva, akik meg vannak érte... :D ez "csak" egy wannabe DLC lesz, mint az UC Lost Legacy, vagy Infamous First Light voltak anno... :D persze biztos el lehet majd lenni vele egy 10-15 órát max a mellékküldikkel, de nem hiszem, hogy többet adna..

Póki 2-re nyilván nem volt idő, de valszeg ukázba lett adva nekik, hogy valami nextgennek elhitethető anyag legyen összepakolászva launchra... amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ez nem mezei SSR... :D de egyébként nem néz ki rosszul az összkép, de 1-2 plusz effekten és nagyobb textúrákon kívül az égegyadta világon semmi eltérés nincs a PS4-es verzához képest... (ja, és a pocsolyákat úgyis downgrade-elik még rilízig )
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.21. 14:55:36
  • Ulthanito
    Szomorú, hogy gadavórig kell majd várni 2022 karácsonyig, hogy lássunk majd valami nextgen villanást.
  • Rage47
    akkor várjak a PS5 Próig?
  • Moby
    A recsit raytracingje is tele van spórolással, de az tök igényesen el van fedve, bújtatva, stb. Ezt meg így odaokádták. Vagyis nem, nagy büszkén direkt belevágták a sowcase-be ezt a cutscenet, hogy büszkeségtől dagadó mellekkel bemutassák a raytracinget, a nextgen megmentő technológiát a népnek :D
    Egyébként a GT7 bemutató is tele volt ilyenekkel. Meg eddig minden, ahol RT-t akartak ilyen tükröződő felületekkel demózni.
    Hiába, a BVH számítás iszonyú időigényes. Hiába van rá gyorsítóhardver, így is rohadt korlátos. Ha valami nincs ott, az profit. Nem kell vele számolni :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.21. 14:24:11
  • Ulthanito
    Nekem szar volt a stream minőségem a bejelentéskor, de egyből azt mondtam, jesszuszom, ez elég szarul néz ki.
  • Rage47