121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n
    Általában a legtöbb címnél ezt csinálják.... Csak itt a 60 fps miatt baromira szembeötlő volt, nomeg látványra itt már eléggé látványos különbségek lesznek (amiket persze majd egyesek ALIG vesznek észre). De ennél a címnél tényleg el lehet mondani hogy nem csak a látvány viszi el a hátán,mint mostanság a címek színe javát, így élvezze mindenki amint tudja.
  • Moby
    A pr-osoknak mindesetre elég fontos lehet, ha ezt tették a logo alá :)
  • Ra1n
    Ezzel nincs is gond. Végre egy olyan játék aminél nem csak a látvány viszi el az egészet a hátán.
  • Moby
    Egyêbként kizárt, igen a 60 fps miatt.
  • Harlekin
    Ja mi.Lesz boxon és csak az idiótákat fogja érdekelni,hogy melyiken mennyin és hogyan fog futni.Nekem tökéletesen meg fog felelni xbox oneon a 85. játékomnak a merevlemezemen nem lesz időm méricskélni a szokásos fps-t és pixelt számolgatni.
  • Moby
    Nem, ha bármilyen kontrollerrel játszol. A játék használja az xinput illrsztêst, ahogy mindegyik.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 17:29:50
  • Harlekin
    Értem tehát "HA" x kontrollerrel pc-n játszol,akkor ez biztosan pc tehát kizárt,hogy box.Így akkor "ha" lehetséges nem boxon akkor az csak pc lehet.És gondolom akkor is azok látszanak amikor nem x vezérlővel játszanak...Oké minden világos...
  • Ra1n
    Boxon. Ja. Kár hogy elismerték és elnézést is kértek azóta amiért pc változattal promózták a One-t.... Nem véletlenül.:)
  • Totti5
    PCn ment xbox kontroller. Feleslegesen van felfújva a dolog. A hardkór mindent tudó okos gémer a 60 fpsből egyből tudja hogy PC, aki azt se tudja mit a 60 fps tök mindegy min promózzák neki. Megnézi, tetszik, megveszi, játsza, élvezi.

Minden szarba bele van látva olyan dolog hogy arról hetekig kell bosszankodni és rugózni. Kikerült egy W3 gameplay az xbox channelre, amit meg kell nézni, és látod milyen lesz a játék. Kit érdekel eközben hogy min fut? nem az a lényege a videónak.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.24. 17:21:45
  • Moby
    A pécés játékokban az xinput miatt ugyanúgy az xbox gombok látszanak mindig.
  • n000rbi
    Mert pc-n mi a gombkiosztás, ha box-kontrollerrel játszol?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.24. 17:12:35
  • Harlekin
    Miért kell hozzá pofa,ha egyszer boxon fut?Gondolom az ABXY rb lb... gombkiosztásokat nem utólag szerkesztették rá
  • AntiHero
  • Moby
    Kemény. Mindenesetre a helyszín nagyon emlékeztet a második részre.
  • TDC Geronimo
    Igen, amikor kizoomol az a sokkoló :D

3 hónap alatt most 3 igen tartalmas játék jön/jött. Itt volt a BB, jön witcher, utána meg batman. Aztán szeptember mad max meg MGS, azok se lesznek kis játékok. Nem igen lehet okunk panaszra.
  • n000rbi
    Atyaég...
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Dugd a tévébe.

/ha monitor, akkor meg drágán ez, vagy olcsóbban hasonló ebayről.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 12:06:26
  • SzirmosSzisza
    Hogy lehetne PS4-ből jack dugón keresztül hangot varázsolni? Jelenleg a hangfal jack kimenete megy a kontrollerbe, de ez eléggé kényelmetlen :D (hangfalon van left és right (vagyis fehér + piros input) illetve lóg belőle egy jack kimenet is)
  • n000rbi
    Walking Dead Season 1-2
    Wolf Among Us
    Tales of Borderlands
    Game of Thrones

Ápr. 30-ig 12500 Huf
  • SlickAdam
    az mit tud es mibe kerul?
  • Kongy
    Még várjuk ki az E3-at, hátha lesz valami Sony-ex meglepetés :)
  • n000rbi
    Tegnap bezsákoltam a Telltale Games Collectiont. Az mekkora baromság már, hogy nem voltak képesek egy pakkba rakni az 5 játékot egy menüvel az elején, hanem most 5 új ikont bekúrt a többihez.
  • SlickAdam

• AntiHero
    Lehetséges. 50km-re van csak. (Hajdúdorog)
  • shaddam
    Gondolom feltűnt az activisionnak mennyivel több az eladott ps4 mint az xbone
  • TDC Geronimo
    Sonynak idén év végére nem nagyon lesz 1st party címe, viszont kemény co-marketing lesz swnél, úgy néz ki codnál pedig ez mindig MSnél volt meg MGSnél is.
  • TDC Geronimo

PS csatornára került csak fel. Csaknem a CoD is átnyergel x év után sony gépre? Marketingre gondolok.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.23. 19:22:09
  • kutyakiki81
    Gyanús, hogy nem fog megjelenni idén...
  • SlickAdam
    batman/mordor/rage/motorstorm

engem ez a vilag max 1-2 oraig erdekelne. arra ott lesz a film. hardy papaval.
  • Moby
    Ez egész jó
  • TDC Geronimo
    wow jobb mint amire számítottam. Batman/mordor combat!
  • TDC Geronimo
  • Tatyla
    Nyíregyháza mellett lakok Nagykállóban, szóval tőlem nincs messze Debrecen,meg a faterom ott él
  • n000rbi
    Én megyek a feleségemmel :) (nem is tudtam, hogy környékbeli vagy :))
  • Tatyla
    Innen jön valaki a debreceni Play It-re?
  • TomStorm
    Azt takarja,nagyon nagy game és nem árkád és a H&S-töl is k...a messze van:)
  • Hoz_Hun
    Én amúgy idén az "Until Dawnt" várom nagyon. :)
  • Moby
    ROFL
  • TomStorm
    Rákérdeztem ESO topikban is.Majd megosszuk ha sikerül szerezni.Mondjuk CB van és oda tudod,nehéz bejutni