121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    Ez engem is érdekelne
  • TomStorm
    Hol kell jelentkezni?
  • soundsonic
    15 ájró a ps4 ESo ápdét amivel lehet élni is fogok, de jó lenne egy béta inv hogy megnézhessem az irányítást.
  • Moby
    Ha ez lesz a mérce, soha többé nem fogtok játszani.
  • n000rbi
    Igen, elég semmilyen...
  • SlickAdam
    amugy ez kb ugy nez ki, mint multkor a ket "gyá mennyit fejlödött a graf" kep kozul a kakás.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.22. 16:30:35
  • TDC Geronimo
    Combat így BB után eléggé... fapados meg animok is, de majd meglátjuk.
  • TDC Geronimo
    Na igen... Nem tudom miért kell dugdosni konzolverziókat, főleg ha xbox channelre kitesznek egyet 1 hónappal megjelenés előtt.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.22. 16:26:21
  • Kandurex
  • SlickAdam
    de erted... 60-al fut es van pofajuk kirakni az xbox logot... :D
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Holnap indul 4 napos ESO beta, ma küldik inveket, ha esetleg érdekel valakit...
  • samsung123
    Én a Sony-tól akarok már nem egy konzolt hanem egy autómárkát, és a Vénus étoljatól egy új telefont brandet!
  • Moby
    >na azt en is. söt, bejelenthetik felölem elöre a 7. reszig is.:D

Hol fizethetek?
  • SlickAdam
    sehol, csak ugy hangzott a fejemben.

norbert: na azt en is. söt, bejelenthetik felölem elöre a 7. reszig is.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.22. 15:12:30
  • Moby
    >az SM-től egy új címet ami NEM Gow

Most csináltak vazz. Jó nagy fos is lett
  • Ulthane
    S mi itt az ellentmondás? Nem azt írtam, hogy folytatásokat nem akarok..
  • n000rbi
    Nem akarok BB2-t...wait!
  • ppista
    Én a Polyphony Digital-tól szeretnék végre egy NEM GT játékot, az SM-től egy új címet ami NEM Gow, az SP-től egy NEM InFamous-t, és a ND-tól egy ÚJ J&D-t. Szerintem ez nem nagy kívánság. Olyan apróságokat, mint egy új Chrono, vagy egy új Onimusha már meg sem említek.
  • SlickAdam
    "Nem akarok fifát, új COD-ot, új AC-t"

ahhoz kepest csak folytatasokat szeretnel.
  • Ulthane
    Oszt lesz majd utána nagy pofáraesés. Olyan játékokról akarok hallani, ami még nem volt bejelentve, vagy még semmit nem láttunk belőle:

* Mass Effect Trilogy Remastered
    * Mafia III
    * Mass Effect 4
    * Red Dead Redemption 2
    * God of War 4
    * új Alan Wake
    * Bully 2

Nem akarok fifát, új COD-ot, új AC-t, egyetlen indie szart se.
  • shaddam
    A last survivor meg a crew expendable dlc kell akkor neked. Ilyen 10 perces kis falatok, de végig vigyorogtam amikor bejártam a hajót,
  • TDC Geronimo
    max teaser. Szerintem formális bejelentés leghamarabb PSXen év végén vagy jövőre E3on
  • SlickAdam
    Limited Batman PS4 Bundle-rol volt mar szo? vesz valaki ilyet?
  • mucsácsó
    Én egy God of War 4(?) bejelentésben reménykedem nagyon, és szerintem van is rá esély bőven, sőt... :)
  • Kongy
    Lehet akármilyen hosszú, Nathan Drake-ből sosem elég :)
  • TomStorm
    UC4 annyira nem de Mad Max nagyon várom.
    Persze biztos jó lesz Uncharted de nekem már túl hosszú a sorozat.

The Elder Scrolls Online tuti vétel és persze Witcher3 is bár utóbbitól szintén tartok.

Bloodborne ami tényleg magasra tette az elvárásaimat de el tudok vonatkoztatni tőle hiszen egyedi.A maga módján,nálam művészi alkotás.Bármilyen furcsán hangzik de szerintem az.

Na mind1,TESO+Mad Max a 2 kiszemelt:)
  • Kongy
    E3-on remélem lesz Battlefront, Mad Max, meg Uncharted 4. Többi nem izgat annyira.
  • Totti5
    Hátra kell dőlni és élvezni a showt. E3 nem a világ megváltása, csak show keretében tolják a cuccokat.

Idézem magamat:

"pár óra évente amikor érzem hogy óriási tömegek egy dologért rajonganak, ami a hobbim, és amire ezek a gyártók csilliárdokat költenek és hogy mennyire van létjogosultsága az ember életében, még akkor is ha emiatt a nem gémerek hülyének nézik. Pár óra popcorn, izgulás, mozi show. Azon az E3on semmit nem változtat hogy mi jön és milyen lesz, csak show keretében prezentálnak ezt azt. A lényeg úgy is ( számomra ) az enegemet érdeklő játékokból a többi napon a sok sok gameplay, terélet, kép és infó."

"Amúgy tavaly is tolták a gémeket végig nem volt üresjárat, vagy pofázás feleslegesen. Lesz itt is minden, de 5 új AAA IP nyilván nem lesz ( még tavalyról is van 1-2-3 amiből csak egy tízer volt ), és mindenki szája íze kedvére sem lesz az összes játék. Lesz jó pár multiplat és lesz indie is. Ha megint csak gémeket tolnak orrba szájba akkor frankó show lesz. Természetesen a Halo 5 és az új COD, Forza 6, Tomb Raider akár gameplayt is mutathat a színpadon. Nagy csodát nem kell várni, főleg h a 70%a ki fog szivárgni előtte Akit ezek a gémek érdekelnek odalesz, akit nem annak nem fog tetszeni."
  • TDC Geronimo
    Igen :p

Csak sajnos előtte már kileakelődött :(
  • SlickAdam
    varj... BB-t is ott jelentettek be tavaly? akkor visszaszivom.:D
  • TDC Geronimo
    BB DLC bejelentés és legjobb E3 ever :D
  • SlickAdam
    leforditom:
    "loszar"

minden evben ilyenek mennek, aztan nincs semmi. vagyis de, de az max azoktol, akik jelen sincsenek (nintendo)
  • TDC Geronimo
    Lassan ideje felülni a hype vonatra. Másfél hónap és E3. Hihetetlen azért, hogy telik az idő.

Patrick Garratt
    ‏@patlike
    OMG. E3. Real nukes. This year's going to be outstanding for software. Cannot wait!

VG24/7 editor in chief
  • Kongy
    Király, lesz benne egy Tywin :D
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Witcher 3 Gamespot videósorozat 2. rész - Exploring The Vast World of The Witcher 3: Wild Hunt
  • Hoz_Hun
    Hát nem vagyunk egyformák. Nekem marhár bejött ez a lopakodás. Az Alien tényleg veszélyt jelent a progiba, ha elkap vége is a dalnak és gyakran elég hosszú részt kell újratolni.
  • Hoz_Hun
    Szinte semmit sem veszítesz a DLCk nélkül. Ahogy Shaddam mondta, szerintem is egyedül a retro Nostromo-s ér valamit (kb 15 perc végigvinni), de a többi eléggé kukába való.
  • Moby
    Én szeretem az Alient, meg eléggé horrofan is vagyok, de ezt a játékot kínnlódva vittem el a feléig és ott ki is szálltam. Ilyen működő általánosítások nincsenek. Vagy tetszik vagy nem, irreleváns, hogy mit szeretsz amúgy.