121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az lesz mint, tavaly, azelőtt meg azelőtt. -
3 perces trélerből ha kínomban kellene a játékot rivjúvolni akkor sem tudnám. Látványosan megy az akció mint eddig minden CODban. Hogy ebből mi lesz csak azok tudják akik készítik.
Ghost nem érdekelt anno, aztán belevetettem magamat és az egyik legjobb COD élményem volt.
AW érdekelt és a felénél valahol abbahagytam s már el is adtam.
Majd elválik, a coop mindenkép jó dolog így biztos játszani fogjuk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.26. 19:38:58 -
Hát...nyomhatok egy formatot az egész gépre, hátha... -
Már megint csak nálad előjövő anomália. Ugyanazok a témák meg tartalom van, mint UK storen -
Nem azért trágyadomb -
Jobb lenne valami 20-60 fps közti átlag? fix 60ra mennek s jól néz ki, látványos mint mindig. Moslék frém és 720p megoldásokra meg ott a BF.
-
Viszont a magyaron vannak ilyen "érdekességek", hogy bemegyek a témákba, és a tök üres, mintha nem lennének témák a psn-en, meg ilyenek...
Tehát ha a _leghtöbb_ játékra igaz, hogy geoloc alapjkán pakol szerverre, akkor viszont a store miatt mégiscsak a US profil lenne nyerő...Hát nemtudom :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.26. 19:10:11 -
trágyadomb. AW dlc és annak ellenére, hogy currgen only még szerintem rondább is. BB után ezektől a cashgrab fosoktól okádni tudnék már :D -
Ez szerintem nem minden játékra igaz. Anno, még az első gépemmel elég sokat KZ multiztam, ahol sokszáz óra után indítottam egy másik karriert a magyar profilomon, és hirtelen többszáz magyar játékos között találtam magam, akikből elvétve találkoztam addig egyel-egyel. -
Nekem US van alap használatban és multizni is jól lehet mivel saját régiót figyeli szerver kereséskor -
No, elértem azt az ideális állapotot, hogy semmilyen futó projektem nincs, sem olyan mentésem, ami kellene (a DC karrierem leszarom kategória).
Beszántom az eddig egyedüliként használt UK profilom, mer mióta iceákos megőrült, kb semmi értelme nincs. Jelenleg a a Magyar profilomon van psplus, és a szerverek miatt ez tűnik nyerőnek main profilnak. Ér-e hátrány/javasolt-e ehyelett US profil használata mainnek?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.26. 18:49:56 -
SlickAdam #25258 nem kell ehhez link:
– Rayman Legends (PS4/PS3)
– Knack (PS4)
– Shovel Knight (PS4/PS3/PS Vita)
– Need For Speed: Rivals (PS3)
– Asphalt: Injection (PS Vita)
– Fruit Ninja (PS Vita)
ez igen, ez mar felhozatal! Shoval Knight brand new es mar magaban odabasz. Knack tudjuk, hogy underrated (bar messze nem hibatlan) gem, Rayman faszanyos, ... mi kell meg? -
Szerintem kamu, de jó lenne. Bár ezek közül már csak a shovel knight érdekelne. -
Májusi ps+ cîmek -
juppi jön az újabb cod. Currgen only lesz már ideje és lesz 4 fős coop kampány benne. Ma lesz reveal. Mondjuk legkevésbé se izgat, akkor jön battlefront is, ezerszer inkább az.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.26. 16:53:33 -
Hát én most visszatérek asszem a driveclubozáshoz, meg lenyomom mégegyszer a tlourt, kedvem van hozzá. De mindenek előtt letolom a LBP3-at ha már megvettem nemrég, pont jó lesz ez a rettenet, meg az elmúlt egy hónapnyi agyfasz emlékének eliminálására. -
Meg is vettem , 3714 forintot vont le, paypalon keresztül. -
SlickAdam #25252 keresek valami agyatlan fost a BB-DaS2 maratonom utanra. Shadow Warrior remake-et probalta valaki? azt mondjak nem rossz. -
Ez is igaz. -
SlickAdam #25250 es en se irtam, hogy o tehet rola.:) -
Valami azt súgja, hogy neki ehhez semmi köze. -
SlickAdam #25248 tehat mostantol ha feltunik del toro neve, biztosra vehetjuk, hogy nem keszul el a cucc. ez mar a masodik ilyen volt...
-
Éljen... -
Na ennyit az új silent hillről. PT alapján nagyon ígéretes lett volna... Gyökér Konami
"It's not gonna happen and that breaks my greasy heart." -Guillermo del Toro on #SilentHills. #sfff #sffs #sffilmfest #fb -
Szupper :) köszi szépen az infót ! -
Usáról leszeded aztán használod amivel akarod. Vettem már tőlük így -
Ez digitális verzió ,ugye jól értelmezem és csak US fiókkal lehet használni :) ? -
Ócsó last of us -
meow :) -
Kiderült batmanban lesz 4 visszatérő karakter. Köztük catwomen is 
-
TomStorm #25239 Akkor az lesz ha addig nem találok jó áron valami dobozos/collector vagy más pakkot -
Ingyenest gondolom mindenki megkapja. Te pedig a fizetőseket is. Szerintem. -
TomStorm #25237 Ha Witcher 3+Expansion pass-t rendelem elő akkor megkapom majd ingyen a kiegészítőket?Olyan mint a Season pass? -
magyar witcher 3 képek :)
-
Mittudomén mitől ilyen fontos. Nem én csináltam a videót. A pécés felvételből is fel tudtak volna 30 fps-es videót tenni. -
Nálam 100. rendű dolog a látvány...Nálam 1 dolog számít az élmény,tehát hogy használom...És ha ezt a Threes! Ahol csak hármasokat kell tologatni teszi meg,mert ahhoz van éppen kedvem akkor az.Vagy 1 nagyobb lélegzetvételű dolog ami fut ahogy fut.
Jelenleg 9 olyan játékom van amit még el se indítottam csak megvettük,mert majd játszanék vele nem tudom mikor,de akarok.
2.5 tera szabad helyemből már csak 950 GB szabad.Miért mert soha nem tudhatom,hogy éppen mihez van kedvem.És pontosan ezért sem preferálom a lemezes játékokat.Mert van,hogy elindítom,de mire oda jutok,hogy na, addigra már máshoz van kedvem.
-
Fúrumokon igen, de nem értem ezen mit kell pattogni. A lehető legkönnyebb a 60 fpst elérni. Olyan PCt veszel amin MA megy, ha nem megy akkor HOLNAP veszel jobbat. Mivel a PC évente fejlődik, új VGA családok jönnek ki rövid időn belül, minden csak pénz kérdése. Ha nem megy egy kártyával, veszel SLIbe. Senki és semmi nem tart vissza a 60 fpstől. Akinek ez kell éljen vele. Nincs miről beszélni. -
Azt hogy milyen lesz hosszú távon majd elválik. Jövőbe ugye senki nem lát bele. Ígéretes, de a sandbox az sandbox... -
oké.
Amúgy ez a 60 fps ez ennyire létfontosság???Mitől???Mert valaki ott húzta meg a határt kinevezte anno a 30 at etalonnak és akkor most a váltásnál már csak a duplája jó és elfogadható???
Neverwinterbe néha van 30 fps,de inkább kevesebb sőt a 10 se kizárt,mégis 127 hrs 3 mins az eddigi vele eltöltött időm... -
Ra1n #25230 Általában a legtöbb címnél ezt csinálják.... Csak itt a 60 fps miatt baromira szembeötlő volt, nomeg látványra itt már eléggé látványos különbségek lesznek (amiket persze majd egyesek ALIG vesznek észre). De ennél a címnél tényleg el lehet mondani hogy nem csak a látvány viszi el a hátán,mint mostanság a címek színe javát, így élvezze mindenki amint tudja.