PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Gafot olvasva nagyon pozitívak a PS4es tapasztalatok eddig.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ezt. Akarom. Most.

Adversus solem ne loquitor

<#nemtudom>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Ezt mind egy prológushoz? Azt hittem csak letölthetõ verzió lesz. (nemhogy szobor, meg mittudomén)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

fsgh
Sziasztok

Ha nem rendeltem elõ a ps4et akkor arra mennyi esély van hogy decemberbe tudjak venni gépet itthon úgy hogy besétálok egy boltba? 😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Infamous trailer be sincs téve?? ejnye

legalabbis 1 vagy tobb fejezete... <#ravasz1>

Tatyla
Nekem leginkább a tavasszal megjelenõ The Elder Scrolls Online miatt esedékes a PS4,meg most a BF4...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Néztem eventet fasza volt. Lesz új UC, ami teaser alapján az 1600as években fog játszódni és lehet Sir Francis Drake lesz a fõszereplõ. Ez felér egy új IPvel. Infamous meg beteg jól néz ki még mindig.

TDC Geronimo
LOL

néha nem tudom emberek komolyan beszélnek-e 😄

LOL, Shu Yoshida sem maradt ki.

Illetve, mire ebbõl még lesz valami, az két év. Addig meg jóformán nincs mivel játszani.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kivéve, ha kiadják valamelyik korábbi részt PS4-re. S gyanítom ez lesz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

tomi890125
Egy Uncharted minden, csak nem lóf*sz!

The Only One!

A PS4 premieren.
Kár, hogy bénán csinálja a srác.

Elolvastam tegnap a CVG PS4-es tesztjét. Gyakorlatilag a konklúzió ott is az, hogy szép, jó, klassz, csak egyelõre minek?!

Na jó, lesz még TowerFall is, meg MGS5-höz exclusive classic Snake skin és egy extra küldetés. Így már sokkal jobb, ugye? 😊
Szomorú. 😞

Ez lóf*sz.

A "hatalmas" bejelentés az Uncharted meg a The Last of Us DLC volt.

Pedig voltak itt pletykák Demon's Souls 2-rõl is... Hát sajnos ezek engem nem hoztak lázba.
Sziasztok,

Tudja valaki, hogy milyen játékokat jelentettek be tegnap?

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Jon az UNCHARTED reboot PS4re 😮OO

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Hol és mit lehet nézni? 😊

zzeN
Inf. márc. 21

Volt Banderas?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Na fent is vagyok bár nem nagyon aludtam :d 40 perc és kezdõdik! :y

shaddam
Order és infamous. A másik kettõ a szokásos minden évben érkezõ ubi cucc, majd olcsón szóba jöhet.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
mindet? 😄

miezviz
inFamous, Watch Dogs, The order, Ac4?
Elõre is köszönöm a válaszokat ki melyiket javasolja, valahogy nem megy a döntés, mindegyik mellett szól valami. Killzone meg a Fifa az adott😊

Kongy
Akkor takarodj 😄

Day 1 vett ps2, ps3 is beszart, ezt most inkább kihagyom és X1-e kezdek, hátha kibírja :-)

shaddam
No meg ha nem valami sufni boltból veszed akkor van rá garancia. A 2 terás külsõ hdd-m elsõ nap megdöglött, utána kiment futtáral szervízbe, majd 1 év múlva megint ment szervízbe. Tehát minden külsõ hdd szar

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Lesz még biztosan jó pár. Akinek jó jutott az nem fogja neten ezt híresztelni, de a hibás példányokról egybõl lesznek beszámolók. Ez elõfordul. Abban kell reménykedni, hogy nem leszünk abban az alacsony %ban benne.

Moby
Fosom le. Az enyém mûködjön. 😄D

tehat 1 milliobol 4000 hibas. jo lenne nem kifogni egy ilyet...

nomeg sok millio "leszallitott" geprol beszelnek. ezek ugye meg nincsenek eladva, ejjel indul be a dolog. tehat a nehany szerencses korai tulaj kozul nehany maris kifogott tobb hibas peldanyt. ez nem jo.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
0.4%

Elektronikai cuccoknál szerintem nincs 0%os ráta.

zzeN
Végül is nincs csak minden drágább😄D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo

banderasgif

Ma lesz még új trailer meg megjelenési infó.

TDC Geronimo
Dehogy kell USA. Jó a Magyar nincs azzal semmi gond

Tatyla
aham köszi forintban vannak akkor magyar,de ez jó vagy inkább usa acc kellene majd?

TDC Geronimo
IGN 9 perces UI videó

Egész jó ez, itt mutat képfeltöltést, videófeltöltést stb.

shaddam
Ezután simán lehetne banderas is hivatalos reklámarc 😄

Moby
Neked pontosan mi a célod ezzel?

TDC Geronimo
Kérdezte országot mikor csináltad, de mint korábban írtam logolj be itt és, ha forintba vannak az összegek, akkor Magyar.

Tatyla
regisztráltam én is PSN accot de honnan tudom melyik régióban van?

shaddam
A polygon a last of us-t is 7,5-re értékelte mint a ps4-et 😄 Szerintem el kellene felejteni az egész pontrendszert, ott a cikk, bele lehet írni hogyan és miért szar/ nem szar

TDC Geronimo
London OXO tower