121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#55120 A kérdéskör nem erre irányult. :D -
#55119 Nem magyarországra gondolok. Hanem amúgy.
Az pc hardverárak külföldön is arányosak a konzoléval nem? -
#55118 Nem kell írni, hisz egyszerű matek ha valaki megnézi a számokat. Neo és a Skorpió is be lesz dózerolva a PCs hardwerekkel, esélyük sem lesz pattogni. Közelebb lesznek nyilván, de akkor megy át rajta egy mai PC amikor akar majd. -
#55117 Én nem ezt mondom, de ha igaz amit beszéltek, akkor egy mai pc már most egy scorpio szintje, ami a scorpio megjelenésekor is ugyanannyi lesz.
Remélem érted mire gondolok, egyik szóval ütitek a másikat...vagy egymásét. -
#55116 Jaistenem Dark. Felejtsd már el MO-t. Azt is csak mi tudjuk, hogy a térképen egyáltalán rajtavagyunk. -
#55115 Semmi nem elég. PCt kell venni és kész. Ezt mindenki tudja, mindenkinek tiszta kár túlragozni ezredjére is. Ki kell nyitni a pénztárcát és dobálni a PCbe a 10ezreseket. Pokoli egyszerű művelet, ha Te már megtetted akkor örülj neki és használd, élvezed! ~60-70 millió kurrgen konzolos meg más masinán élvez. -
#55114 E! -
#55113 És ez önnmagában elég?
Ha nincsenek exclusive-ok akkor ez elég manapság. az kemény. :D -
#55112 Ja az ára ennyire jó lett volna?
120k?
Holott mindenki azt írta hogy ennyiért egy pc szebbe futtat minden multiplatformot?
Most akkor vagy ők nem mondtak igazat vagy te hiszed rosszul. :)
Én nem tudom, csak kérdezem tőled. -
#55111 A...a autóka? -
#55110 Engem egy érdekel: FH3 jöjjön. Azt még ultraszar UWP-sben is megveszem vidáman. Minden mást leszarok, tőlem meg is tarthatják őket :D
Amúgy meg Tottinak igaza van. Totál felesleges az agyalás, NINCS NEO. Nincs specifikáció, nincs ár, nincs időpont, létezése sincs. A NEO ma nincs. Minden más BS.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 21:10:23 -
#55109 "Következő 2 év Xbox exkluzívjai úgyis mind be lettek jelentve"
Nem lettek. Az a Sony volt, akik olyanokat mutogattak amiket a köv E3on is fognak. MS pont nem ezt tette. Kész játékokat mutogatott, amik idén javarészt / max jövőre jönnek.
Hogy 2017 szeptembertől kezdődően milyen exek lesznek azt nem tudjuk, mert még nem lettek leleplezve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.16. 21:01:46 -
#55108 Fogalma sincs senkinek hogy mi lesz, csak az idétlen találgatás meg a szarrágás. Most már fosás van valamitől hogy nem lesz? és ha így lesz akkor sincs semmi. Egy a biztos, az E3on bemutatott és javarészt idén megjelenő címek lesznek. Ennyit tud minden kedves júzer és médium. E3on sem mutattak mást hisz nincs még más és most sem. Hogy mi lesz jövőre pontosan 1 év múlve az E3 mindenki megtudja.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.16. 20:59:16 -
#55107 Nem kell foglalkozni vele, jön majd minden, ugyanúgy, ahogy az E3 előtt is a Gears Ultimate Tomb Raider, és a Quantum Break, nem kell fosni.
Következő 2 év Xbox exkluzívjai úgyis mind be lettek jelentve, azok meg amúgy is fix, hogy jönnek PC-re is :)
Őszintén szólva, mióta megvan a GTX 980 nem nagyon néztem rá a PS4-re. Multiplat címeket PC-n tolok, exklu meg legutóbb az Uncharted 4 volt, akkor volt utoljára bekapcsolva a PS. Overwatch-al játszok napi szinten kb, de azt pc-n mert nem vagyok hülye fizetni a ps+-t... :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.16. 20:58:38 -
#55106 "Mi más szólna a konzolok mellett?"
Az hogy játékgép és nem PC. És ebben minden benne van. -
#55105 Én már átlépem, mindegy :D (amúgy sem érdekel, nem tetszik belőle semmi) -
#55104 Ja, ja, sry -
#55103 Kíváncsi lennék én azért az eladásokra...mondjuk a harcirét, mint egyetlen játék lehet behúzná a konzolt, minden más felejtős... -
#55102 Az ára. Ez döntött minden esetben. Emiatt lett ez a generáció ilyen kibebaszott sikeres. Nem az exkluzívok miatt, azok nem voltak. Ma sem nagyon vannak, pedig lassan vége ennek a gennek a primarygémingben. -
#55101 detroit*
ez már múltkor is feltűnt :y -
#55100 Vagyis de, eldönthetik, hogy neo-t vagy ps4-et vegyenek-e :) -
#55099 A nagy fenét nem. :D
Azért vesznek.
Mi más szólna a konzolok mellett?
A fizetős multi? -
#55098 Már itt is megy a visszakozás, mert utólag helyesbítettek, hogy ők arra értik hogy csak a mostani címek jönnek pc-re, már nem lehet kézpénznek venni amit mondanak, úgy néz ki csak 1-1 címet adnak oda pc-n a későbbi exclusive-okat már nem...már beszélnek összevissza. -
#55097 Töfike! -
#55096 Te...ezeket még sony berkeken belül is agyonverik a codok meg a harcirétek eladásokban. Nem szereted, de nem a valóság része vagy. Egy uncharted4 talán fel tudja venni a versenyt, és mondjuk itt ki is fújtak az exkluzívok. NEM az exkluzívokért vesznek ma konzolt. Evvan.
Tippre a bf1 eladások seggbe fogják rakni a kumulált exkluzív eladásokat. Persze platformválasztásnál ez is szempont, de nincs lassan mi és mi között dönteni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 20:46:24 -
#55095 PC-n majd lehet tolni az Xbox One exkluzívokat :D
Boldog születésnapot, Moby! :) -
#55094 A játékok: nincs gow, nincs detroit, nincs ff meg horizon, lasszófasz ha lesz...pc-n mi lesz? Behhh.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.16. 21:18:35 -
#55093 Nem jobban tudják, csak logikusan gondolkodnak. Egyébként a "publikált" NEO teljesítménye egy lágy lepkefing, az elvárt lóerőt a Scorpio adja, más kérdés, hogy az majd 1.5 év múlva ami azt is jelenti, hogy az a jelentős erő is csak normálként lesz jellemezhető. -
#55092 >Oké, ezt most nagyon benézted.
Az a fajta vagyok. LEL.
Amúgy hogy gondolod? Ezzel a fosfaszlével mégis kiket fognak és mitől elhódítani? A múltbéli pécé játkosokat? A steam hw survey szerint az elmúlt 1 évben a 970 volt a legkedveltebb vga. Ami erősebb, mint amivel a szoni ki FOG jönni. A konzolok nem jelenet képezik le hardverben, vagyis azt, a tervezéskori jelent. Ki fogják dobálni a pécéiket, hogy megvehessék ugyanazt sony istállóban? Az az így sem túl népes csapat? Mi lenne a terv ezzel? Vagy erről nem írt a gémszar, nőklapja, vagy nemtudom hol tájékozódol a témában? :D
Hogy közérthető legyek, a neo az a ma és a tegnap pc mainstreamje. Kiket akarnak lehalászni evvel?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 20:39:42 -
#55091 Igen? :)
Akkor mely sorozatoknál volt vagy van még ilyen? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 20:17:30 -
#55090 "Vicces mondjuk, hogy amcsiba olcsóbb együtt a 2 Metro játék mint 1 darab külön. :D"
Ez nem vicces, egyátalán, semennyire. Teljesen álltalános dolog. -
unrealnoise #55089 Oké, ezt most nagyon benézted.
Nem elég, hogy én is leírtam, hogy Xbox-ról váltottam PC-re ( Azért többek közt, mert gyalázatosan ment a Project Cars. (Tudom ennek több oka is van) Nem, biztos én egyedi eset vagyok, de akkor kiemelem neked:
"Mert ugye ott minden szebb...
Annak ellenére, hogy a Sony viszonylag csendesen megerősítette E3-as konferenciája előtt a PlayStation Neo létezését, magán az előadáson nem jelent meg. Ennek egyik oka az volt, hogy még igazán nincs mit bemutatniuk a "felső kategóriás" készülékkel kapcsolatban. Andrew House PlayStation főnök azonban elárulta, hogy mi is az egyik fő oka a felturbózott konzol megalkotásának.
"Úgy éreztük, hogy volt egy lehetőségünk átgondolni a hagyományos életciklusokat és a 4K technológiát. Azt mondtuk, hogy íme egy alkalom a normális életcikluson belül valami mást kínálni, valamit, ami egy picivel jobb, a piac egy olyan részének, amely számára ez fontos."
"Eddig mindig azt láttuk, hogy a közönség magja hajlamos a felső kategóriás PC-khez közeledni egy idő után, ugyanis bizonyos embereknek a legkiválóbb grafikai teljesítmény kell. Így ez nagyszerű mód arra, hogy ők is a vonzáskörünkben maradhassanak."
A szóbeszédek szerint a PlayStation Neo idén kerül piacra, az év végéig pedig szinte havonta lesz egy konferencia, ahol bemutathatják.
Forrás: The Guardian"
Megint olyan jó tudni, hogy a fórumon vannak olyanok, akik még a Sony vezérkarnál is jobban tudják, mit miért tesznek. Más kérdés, hogy azért a VR is bejátszik a dologban ez nyilvánvaló, de rengeteg olyan hozzászólással találkozom még most is, amelyek nem hogy a PS4, de már a Neo nyers erejével sem elégedettek.
Aztán ott van még az, hogy sosem volt egyszerűbb és könnyebb PC-n játszani, mint manapság...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.07.16. 20:13:12 -
#55088 Ahogy szólsz, vesszük azonnal. :) -
#55087 Max Batman ami érdekelne de még az sem nagyon :D -
#55086 Nagyon jó akciók vannak magyar és US profillal is, érdemes átböngészni!
Vicces mondjuk, hogy amcsiba olcsóbb együtt a 2 Metro játék mint 1 darab külön. :D -
#55085 Nálam az átvándorlás annyit tesz, hogy az ágyról átvándorlok a karosszékembe. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 16:08:18 -
#55084 A pécére nem vándorol senki. Nem az ára miatt, hanem mert nem értenek hozzá, és nem is akarnak érteni hozzá. Azt sem tudják mit vegyenek meg. Nincs pécére vándorlás, sosem volt. -
#55083 150-200k egy mai pc-n már-már low szint...szóval nem tudnak annyit kérni. -
unrealnoise #55082 Mivel főleg a PC-re való elvándorlást akarják "meggátolni", annyira túlárazott nem lehet, mert akkor újfent csak PC-be fektetnének az emberek. Ismerem az érzést, X1-ről váltottam PC-re... -
#55081 PTRen nagyon jó lett d.va. Livere szerintem jövő héten jön a patch