121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #55160 Larifari. A kozepkorban fogalmuk nem volt az embereknek, hogy az Alpha Centauri a hozzank legkozelebbi csillag. Pedig az volt, es ott is volt. Letezett? Igen!
Neo is van, csak meg nem ismerjuk a reszleteit. -
Ulthane #55159 That which doesn't kill you makes you stronger. -
Ulthane #55158 Ne viccelj, max 140 ropi lesz. Spanyol amazon megszelloztette, 399 dollar lesz. -
#55157 Ejj bassza,meg!
Most néztem a Batman-nél egyenként kell letölteni a sok kontentet a SP-nál.
Így lesz vagy 80-100GB a játék...az szép! -
#55156 a sony pédéefjeiben van! (vagyis lett volna, ha nem jön az isteni néó!) -
#55155 Én is megnézném, de Melissa McCharty-t nem tudom elviselni, úgyhogy nekem ez kimarad.
Amúgy a 2009-es Ghostbusters játék nagyon jó volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.17. 12:49:02 -
SlickAdam #55154 megis mit vartal user-ektöl? itt is es yt-on is es mindenhol leirta szinte mindenki joelöre...
en tuti megnezem. es nem varom el, hogy olyan legyen, mint a regiek. ha azt akarom, megnezem öket, vagy jatszok a 2009-es Ghostbusters jatekkal (az igazabol a 3. resz, ugy is keszult, csak sokan nem tudjak es azt hiszik szar jatek, pedig nem :)).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.17. 12:47:37 -
#55153 Szellemirtók témához: Sokan lehúzták a filmet a nézők közül, de Rottenen ha jól emlékszem 70% fölött volt, ami azért elég jó! Szóval a kritikusok nem húzták le. Sőt metacriticen is 60 :D Én sokkal rosszabbra számítottam. IMDB 4.8 pontját most figyelmen kívül hagyom, mert az csak user score.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.17. 11:47:44 -
#55152 2. részekben sem alkotnak újat soha, folytatják amit elkezdtek, csak ezek szerint 3x nem lehet legtöbb esetben reprodukálni a sikereket.
Nem szoktam azért utálni játékot vagy filmet mert más éppen azt csinálja, én valamiét azért értékelek le mert nekem nem tetszik.
Az új szellemírtóknak én a trailerét láttam, valóban az egész filmet nem, de nekem már a trailer elvette a kedvemet, nem azért mert 4 csaj van és nem 4 férfi, hanem mint film nem tetszik.
Nekem ez egy paródia, semmi más. bírom MM-t nagyon, de nekem a régi szellemírtók inkább egy komolyabb, félelmetesebb film volt.
Ezt én paródiának látom, erre nem vagyok kíváncsi mint szellemírtók film.
Gondolom más embereknek is többek közt ezért nem jön be.
Én azt a címet adnám ennek inkább, hogy szellemringyók.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.17. 00:35:00 -
#55151 Nehéz újat alkotni, pláne hogy ezekből már anno készült 2-3-4-5 rész. Spanyol viaszt újra nem lehet feltalálni. Ha remék akkor az a baj, ha új akkor az a baj. Ha mer újítani akkor az a baj, ha nem 1:1ben a régit hozza akkor az a baj. Lásd a Szellemírtók pl. Az esélyt! sem adja meg neki a kedves júzer, inkább fröcsögő nyáladzó fejjel nyomja rá az 1 pontot, úgy hogy a világon alig látták még a filmet, de már a fél világ lepontozta 0-1esre ( olyan országokban a legtöbben ahol még NEM IS VETÍTIK ). -
#55150 Valve halálra keresi magát a HL nélkül is, de ha volt tervben érdemi folytatás akkor már rég megcsinálták volna. A nagy büdös semmi van valószínűleg, a legenda fenntartására elhullatnak évi 1-2 izzadságcseppett és ennyi. -
#55149 Elképesztő... -
#55148 És ez alpha -.-
Jöjjön már :(
-
#55147 Miért az első 3 részből ha megnézed a 2. rész után a 3. eléggé gyengébb volt sokak szerint, talán rövidebb, sok lövöldözéssel...
Akikkel társalogtam a 2 részt tartották a legjobbnak. :)
A 4.-et most ne nézzük az kicsit más, más generáció, kicsit újragondolt az egész. :D
Itt már a játékosok véleménye alapján lett kicsit összetéve a cucc. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 22:25:26 -
#55146 Uncharted? -
#55145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem jobb lesz. DX12-ben is (vulkánban nyilván nem, de a vulkán kimerül a doomban, mer kb ennyi opengl-es cucc van a piacon). Elvileg csak kicsit lesz drágább, de még az sem biztos, mert a customhűtésesek már pariban vannak, és nv-ből a refek drágák, néha drágábbak mint a többi. És sajnos ott a megkerülhetetlen szoftveres körítés. Én várnék a helyedben, és ha pár ezressel drágább is lesz, inkább venném a 1060-at. Mondom ezt a 480 tesztem után. -
#55144 Filmeknél pár régi filmet példaként:
Alien
Predator
Terminator
Nézd meg mindegyiknek az első 2 részét tartják nagyra.
Sőtt a kedvencem a Robotzsaru is, az első 2 részben jó volt, még a főszereplő is az első 2 részben volt ugyanaz, a 3. rész picit már erőltetett volt. Annak tűnt...
De játék terén nem kell messzire menni, az Uncharted első 3 részét mindenki ismeri, melyiket tartják sokan a legjobbnak. -
#55143 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1060 szerintem nem lesz jobb, főleg nem dx 12ben és drágább is lesz tuti -
#55142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Ref 480-at ne vegyé! Várd meg legalább a sapphire nitrot.
-És még azt se vegyé(amúgy se tudnál), várd meg a 1060-at.
-
#55141 kis off vga kapcsán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tud valaki olyan megbízható online boltot, ahol lehet fizetni bankkártyával és van rx 480as? -
#55140 Mármint mire gondolsz, van HL1 (meg a 2 kiegészitő) - HL 2 (meg EP 1-2) erre mondom hogy ezeket nem folytatták már. :)
Mindenhol 2 részig vitték, a fő részekből is 2.
Mindegyikhez 2-2 mellék epizód.
L4D-ből is 2
Portal-ból is 2.
Valahol megértem, és igazuk van, a 3. rész még filmeknél is sokszor csak lefelé mutat a lejtőn
Sok filmnél van egy első, egy klasszikus, aztán egy 2. rész, ami még kiegészíti az elsőt, ott még van mit, de a 3. részeknél már sok helyen a tapasztalat hogy kezdenek ellaposodni a dolgok.
Nézd meg a filmeket is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 22:10:01 -
#55139 Szerintem abból semmi nem lesz, sőtt amit azóta szeretne a sok fan, ma már tökmindegy mit kapnánk nem lenne elég, akkora rajongás, várakozás elvásárs van iránta, a régi részek emléke alapján, hogy bármit csinálnának, tuti sokan csalódásnak élnék meg, szerintem a csúcson hagyták abba. Most bűn lenne ennyi idő után kockáztatni egy TALÁN méltó folytatással.
Én azt gondolom marad így minden. -
#55138 Nem hagyták abba. Jöttek az epizódok. Szerintem ez már egyre kevésbé legenda. Ráadásul mára ez a genre gyakorlatilag kihalóban van, vagyis már kihalt, épp most valami retróhullámokat lovalog, de ez ma nem főcsapás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 22:05:30 -
Totya42 #55137 Van benne valami. Így belegondolva már ja több, mint 10 éves játék. Fura, hogy ha szemmel láthatóan nem akarnak semmit kezdeni vele, akkor miért nem adják el a jogokat, hogy más megcsinálhassa. Bár mondjuk az nem lenne az igazi. -
#55136 Az biztos hogy nagy legendát alkottak úgy hogy valójában semmit nem mondtak és csináltak, csak abbahagyták a 2 részes sorozatukat, ezt meg a rajongók, játékosok elkezdték szépen megépíteni, felépíteni és azóta egyre nagyobb legenda lesz az idő múlásával. :D -
#55135 :) -
#55134 Áh. Vagyunk mi, vén marhák (tik is, nem kell a púder...:D), de ennyi. Lassan felnő egy játékosgeneráció, akik később születtek, mint az utolsó nagyrész. Lassan a nevet is csak a meme-k tartják életben, de sokaknak már semmit nem mond. -
#55133 BF4 bundle is volt. És nagyon összevágna az időzítés is. -
Totya42 #55132 HL3 már önmagában megaton lenne. Kár, hogy nem úgy néz ki, hogy valaha el fog készülni. -
Totya42 #55131 Kétlem a BF 1 sony bundle-t. Ha jól emlékszem az E3-on MS-ékkel volt reklámozva konzol fronton. De lehet, hogy csak az EA Access miatt. De nem hiszem, hogy lesz bundle ps-el.
A neo, mint hoax? :) Ááá csak nem az. Andrew House nem nyilatkozott volna róla akkor. Mindenesetre a nagy csend körülötte elég furcsa. Kíváncsi vagyok már rá. Jöhetne a hivatalos bejelentés végre. -
#55130 Ami ütne egy Neo + Half Life 3 pack...exclusive-an persze. :) -
#55129 Amúgy egy Battlefield 1 NEO bundle-el aratna a sony. Szerintem nem hagyják ki a ziccert. Mármint ha komolyan gondolják ezt az egészet, mert én még mindig nem vagyok biztos egy lehetséges intergalaktikus hoax tekintetében :D
/bár ha el akarják nekem adni a nyolcadik gépet (vagy az elsőt az újgenben, nézőpont kérdése...) akkor muszáj lesz összekapniuk magukat :D Májbádiízredi, de ezt leírnom is felesleges :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 21:47:09 -
#55128 berántva a Batman AK:
Valaki gyors leírná ez a Scrow mission hogy megy?
A menüben külön választható lesz majd? Vagy a játék közben lesz elérhető egy ponton? -
Totya42 #55127 Gamescom-on nem lesz konferencia, szóval valószínűleg bejelentés sem lesz. Milyen konferencia lesz utána, ahol potenciálisan bejelenthetik a neo-t? TGS szeptemberben? -
#55126 Köszönöm! -
Totya42 #55125 Boldog szülinapot Moby! -
#55124 Mondjuk ez jogos. :) -
#55123 Az idegeimen táncolnak a kis köcsögök. -
#55122 Ott nem lopják a windózt. Nem vesznek meg minden noname fost, és többnyire fizetnek adót a boltok. És jól keresnek a népek. Ez van "amúgy". -