121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #55080
  • Moby
    Nem lehet beárazni. Nem tudjuk hogyan gondolkodik a sony erről. Ha valóban egy prémium kategórát akar megteremteni, akkor az előzővel aktívan párhuzamos időszakban vélhetően keciedrága lesz, függetlenül a beker ártól. De ezt nem tudjuk.
  • Moby
    Dark, Amiga, n000rbi:
    Köszönöm!
  • unrealnoise
    Nah várjál. Most kapsz szerintem saccra max 150 ért egy Neo-t. Ami azért elég jó vas szerintem. De mégis milyen APU-t szeretnél?! Még jó hogy nem 2018-asat. Ha állandóan a legjobb, legfrissebb kell, akkor irány a PC-s birodalom. De tényleg. Ez mindig így volt és így is lesz. Még az egyedi fejlesztésű PS3-ak és Xbox360-ak is elavultak voltak egy idő után. De ne a csúcs PC-khez mérjük már ezeket.

Két év múlva lehet elavult lesz valamilyen szinten a Neo, de könyörgöm, mihez képest? Az akkori újabb kártyákhoz képest? Naná. De azoknak mindig aktuális felára is van ám...

Ha a Neo 150 körül jön, szerintem én 5-6 év után ismét a Playstation táborát erősítem.
  • n000rbi
    Boldog születésnapot tőlem is!

/Húzzá' bele, mert 60 alatt nincs minőség!
  • Totti5
    Ha azt akarod ami a PCn megy akkor azzal az árral kell számolni. Ha meg konzolt akarsz akkor most is rendelkezésre áll. PCvel sem a következő konzol nem fog versenyezni sem az azutáni. Nem tud és kurvára NEM IS KELL.
  • Kandurex
    Kicsit álomvilágnak érzem az elvárt árakat, majd egy komplett PC -t kaptok és 130k körül a maximum ár. Az a baj, hogy ezért a pénzért a 2016. évnek megfelelő üszkös APU -t kapjuk amivel 2 év múlva ugyanitt leszünk...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.16. 13:01:23
  • TDC Geronimo
    200 körül a box lesz
  • Amiga
    Boldog születésnapot! :-)

Jó lenne 130k körül, meglátjuk.

PotG lettem D.va-val, jó kör volt:

• TDC Geronimo
    ja, 130k körül lesz szerintem is
  • Tikal #55070
    150k

220-nál már inkább a PC-m fejlesztésén gondolkodnék....
  • Tatyla
    150k
  • SlickAdam
    2013-as launch ár... (ha olyan lesz, mint ami a PDF-ben allt)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.16. 12:16:02
  • Kandurex
    Kinek mennyi lenne a lélektani határ a NEO-nál?

Nálam max 200-220k
  • darkSectorxxx #55066
    :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 12:13:12
  • Moby
    Köszike!
  • unrealnoise
    Mivel régóta követem a Neo és az NX pletykákat, igen, akkor is elgondolkodtam volna a sima PS4-en, ha bejelentik. Miért? Mert én már tényként kezelem, hogy jön. Ennyi. 130-150 körül bármilyen áron jöhet az új gép itthon első körben szerintem. Szóval nem azért veszek, ha veszek majd PS4-et, mert jajj, nem hiszem, hogy jönni fog az új gép. Szimplán azért mert _most_ kell, és érne nekem annyit.
  • mucsácsó
    Isten éltesse Önt, kedves Moby! :)
  • Moby
    Kösz skacok!
  • SlickAdam
    heppi börzedéjtet!
  • Kandurex
    És tényleg! Frames születésnapot!
  • Moby
  • mucsácsó
    ő micsoda? :D
  • TDC Geronimo
    BSZN
  • Totti5
    Gatling Gears óta nem játszottam ilyen szép és élvezetes tvinsztiksúterrel. Képeken nem jön át semmi sajnos. Hóesés, részecskeffektek, dinamikus érnyékok stb... könnyen kezelhető, élvezetes a dara, nehezebb fokozatokon hajtépő kihívás ( gondolom ). Fejlesztések, képességek, sok fegyó ( lútolással dobálja és össze lehet szedni, elraktározni ). Story? nincs, kit érdekel egy ilyen játéknál. Le kell lőni mindent és kész.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.15. 22:37:58
  • TDC Geronimo
    Square Enix President Challenges PlayStation Japan President at Overwatch Battle

• Moby
    Nem az eladásoknak. Hol érdekel engem hány szomszédomnak van még ps4-e, vagy bármilye?
  • Amiga
    "Nem tett jót a konzolgémingnek".

PS4 minden idők leggyorsabban fogyó konzolja, még a PS2-t is megverte. Sorra dőlnek a rekordok a legnagyobb bétatesztes részvételekkel, az első napos eladásokkal. A konzolnak messze nincs olyan rossz híre, mint ahogyan az néhány fórumról időnként átjön. Virágzik az ipar, és minden hónapra jutnak erős megjelenések.

A következő lépés megtételére a VR miatt van szükség, de mivel a VR-t az alap konzolokkal is reklámozták, a 4k kifejezés lett a zászlóvivő.
  • Moby
    Ezt tartom is. És ez a korszak hamarosan lezárul. Nem tett jót a konzolgémingnek ez az átmeneti időszak, ami az évekig fenntartható platformokról és egzotikus hardverekről szóló aranykorból a neopécés második menet között volt. Konszolidáció jön.
  • Amiga
    Nem így van a'. Jóuram elfelejtette már az Uncharted 4 kiváltotta katarzist, melynek bűvöletében megbocsátotta mind a Sony, mind ennek a generációnak az összes f*ságát. :-)
  • Moby
    Hát pedig ma a konzol pont ez. A jövőben él, nem a jelenben. A jelenben a múlt hardverein bétateszteli a jövő remaster alapanyagait.
  • Totti5
    "nincsennek mindenhol huncut kutyák vagy polák sámánok!"

És akik eddig sem szállították a makulátlant azok 10 év múlva sem fogják ( a CDPnek látványosan bizonyítania kell hogy tanultak a W3ból vagy nem és hasonlóan leszarják a Kíberpunkot is ). A bénáknak meg aztán teljesen mindegy mire csinálják meg szarul.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.15. 14:50:46
  • Amiga
    HW pedig tényleg nem számít. A jelenben kell élni, nem a jövőben. Spectrumtól Pentiumon át mindenféle konfiggal jókat játszottunk. Abból kell főzni, ami épp van. És azért ezekből a vasakból már elég jókat lehet főzni.
  • Amiga
    Ha valaki TESO-zik, most elég olcsón lehet 5500 crown-t is venni, amiből kijön pár DLC.
  • TDC Geronimo
    metro redux 2100 ft most hétvégén. Van pár akció
  • TDC Geronimo
    Utóbbi :D
  • Kandurex
    Mint a microsoft mi? Simán bejelentették. Vagy nekik mán mindegy mi?
  • Kandurex
    Hagyjuk már csikánó a hw nem számít dumát...kb. olyan, mintha mindegy lenne, hogy egy trabantot vagy egy ferrarit adsz egy profinak egy versenyen...., nyilván egy szar játékot nem a grafika fog megmenteni!
    Kellenek azok lúerők! Kell a minőségi grafikához, kell a folyékony megjelenítéshez stb..... nincsennek mindenhol huncut kutyák vagy polák sámánok!
  • TDC Geronimo
    Pedig de. Nem fogják neked mondani, hogy fél év múlva jön a gép, addig ne vegyél már sima ps4et, mert felesleges. Maguk alatt vágnák a fát.
  • Tatyla
    Kétlem