121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#55080 -
#55079 Nem lehet beárazni. Nem tudjuk hogyan gondolkodik a sony erről. Ha valóban egy prémium kategórát akar megteremteni, akkor az előzővel aktívan párhuzamos időszakban vélhetően keciedrága lesz, függetlenül a beker ártól. De ezt nem tudjuk. -
#55078 Dark, Amiga, n000rbi:
Köszönöm! -
unrealnoise #55077 Nah várjál. Most kapsz szerintem saccra max 150 ért egy Neo-t. Ami azért elég jó vas szerintem. De mégis milyen APU-t szeretnél?! Még jó hogy nem 2018-asat. Ha állandóan a legjobb, legfrissebb kell, akkor irány a PC-s birodalom. De tényleg. Ez mindig így volt és így is lesz. Még az egyedi fejlesztésű PS3-ak és Xbox360-ak is elavultak voltak egy idő után. De ne a csúcs PC-khez mérjük már ezeket.
Két év múlva lehet elavult lesz valamilyen szinten a Neo, de könyörgöm, mihez képest? Az akkori újabb kártyákhoz képest? Naná. De azoknak mindig aktuális felára is van ám...
Ha a Neo 150 körül jön, szerintem én 5-6 év után ismét a Playstation táborát erősítem. -
#55076 Boldog születésnapot tőlem is!
/Húzzá' bele, mert 60 alatt nincs minőség! -
#55075 Ha azt akarod ami a PCn megy akkor azzal az árral kell számolni. Ha meg konzolt akarsz akkor most is rendelkezésre áll. PCvel sem a következő konzol nem fog versenyezni sem az azutáni. Nem tud és kurvára NEM IS KELL. -
#55074 Kicsit álomvilágnak érzem az elvárt árakat, majd egy komplett PC -t kaptok és 130k körül a maximum ár. Az a baj, hogy ezért a pénzért a 2016. évnek megfelelő üszkös APU -t kapjuk amivel 2 év múlva ugyanitt leszünk...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.16. 13:01:23 -
#55073 200 körül a box lesz -
#55072 Boldog születésnapot! :-)
Jó lenne 130k körül, meglátjuk.
PotG lettem D.va-val, jó kör volt:
-
#55071 ja, 130k körül lesz szerintem is -
#55070 150k
220-nál már inkább a PC-m fejlesztésén gondolkodnék.... -
#55069 150k -
SlickAdam #55068 2013-as launch ár... (ha olyan lesz, mint ami a PDF-ben allt)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.16. 12:16:02 -
#55067 Kinek mennyi lenne a lélektani határ a NEO-nál?
Nálam max 200-220k -
#55066 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 12:13:12 -
#55065 Köszike! -
unrealnoise #55064 Mivel régóta követem a Neo és az NX pletykákat, igen, akkor is elgondolkodtam volna a sima PS4-en, ha bejelentik. Miért? Mert én már tényként kezelem, hogy jön. Ennyi. 130-150 körül bármilyen áron jöhet az új gép itthon első körben szerintem. Szóval nem azért veszek, ha veszek majd PS4-et, mert jajj, nem hiszem, hogy jönni fog az új gép. Szimplán azért mert _most_ kell, és érne nekem annyit. -
#55063 Isten éltesse Önt, kedves Moby! :) -
#55062 Kösz skacok! -
SlickAdam #55061 heppi börzedéjtet! -
#55060 És tényleg! Frames születésnapot! -
#55059 -
#55058 ő micsoda? :D -
#55057 BSZN -
#55056 Gatling Gears óta nem játszottam ilyen szép és élvezetes tvinsztiksúterrel. Képeken nem jön át semmi sajnos. Hóesés, részecskeffektek, dinamikus érnyékok stb... könnyen kezelhető, élvezetes a dara, nehezebb fokozatokon hajtépő kihívás ( gondolom ). Fejlesztések, képességek, sok fegyó ( lútolással dobálja és össze lehet szedni, elraktározni ). Story? nincs, kit érdekel egy ilyen játéknál. Le kell lőni mindent és kész.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.15. 22:37:58 -
#55055 Square Enix President Challenges PlayStation Japan President at Overwatch Battle
-
#55054 Nem az eladásoknak. Hol érdekel engem hány szomszédomnak van még ps4-e, vagy bármilye? -
#55053 "Nem tett jót a konzolgémingnek".
PS4 minden idők leggyorsabban fogyó konzolja, még a PS2-t is megverte. Sorra dőlnek a rekordok a legnagyobb bétatesztes részvételekkel, az első napos eladásokkal. A konzolnak messze nincs olyan rossz híre, mint ahogyan az néhány fórumról időnként átjön. Virágzik az ipar, és minden hónapra jutnak erős megjelenések.
A következő lépés megtételére a VR miatt van szükség, de mivel a VR-t az alap konzolokkal is reklámozták, a 4k kifejezés lett a zászlóvivő. -
#55052 Ezt tartom is. És ez a korszak hamarosan lezárul. Nem tett jót a konzolgémingnek ez az átmeneti időszak, ami az évekig fenntartható platformokról és egzotikus hardverekről szóló aranykorból a neopécés második menet között volt. Konszolidáció jön. -
#55051 Nem így van a'. Jóuram elfelejtette már az Uncharted 4 kiváltotta katarzist, melynek bűvöletében megbocsátotta mind a Sony, mind ennek a generációnak az összes f*ságát. :-) -
#55050 Hát pedig ma a konzol pont ez. A jövőben él, nem a jelenben. A jelenben a múlt hardverein bétateszteli a jövő remaster alapanyagait. -
#55049 "nincsennek mindenhol huncut kutyák vagy polák sámánok!"
És akik eddig sem szállították a makulátlant azok 10 év múlva sem fogják ( a CDPnek látványosan bizonyítania kell hogy tanultak a W3ból vagy nem és hasonlóan leszarják a Kíberpunkot is ). A bénáknak meg aztán teljesen mindegy mire csinálják meg szarul.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.15. 14:50:46 -
#55048 HW pedig tényleg nem számít. A jelenben kell élni, nem a jövőben. Spectrumtól Pentiumon át mindenféle konfiggal jókat játszottunk. Abból kell főzni, ami épp van. És azért ezekből a vasakból már elég jókat lehet főzni. -
#55047 Ha valaki TESO-zik, most elég olcsón lehet 5500 crown-t is venni, amiből kijön pár DLC. -
#55046 metro redux 2100 ft most hétvégén. Van pár akció -
#55045 Utóbbi :D -
#55044 Mint a microsoft mi? Simán bejelentették. Vagy nekik mán mindegy mi? -
#55043 Hagyjuk már csikánó a hw nem számít dumát...kb. olyan, mintha mindegy lenne, hogy egy trabantot vagy egy ferrarit adsz egy profinak egy versenyen...., nyilván egy szar játékot nem a grafika fog megmenteni!
Kellenek azok lúerők! Kell a minőségi grafikához, kell a folyékony megjelenítéshez stb..... nincsennek mindenhol huncut kutyák vagy polák sámánok! -
#55042 Pedig de. Nem fogják neked mondani, hogy fél év múlva jön a gép, addig ne vegyél már sima ps4et, mert felesleges. Maguk alatt vágnák a fát. -
#55041 Kétlem