PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Nézd ha valaki bököd folyamatosan (ami személyeskedés szintén), akkor mégis mit vár vissza. Seggnyalást? A legtürelmesebb ember is megunja előbb-utóbb. Te is. Az, hogy szépen, hátulról rejtetten teszi valaki vagy egyenesen, ráadásul reagálva rá... Inkább az utóbbi szerintem. Az előbbi látszólag szebb, de mégsem az. Viszont idegesítőbb tud lenni. Ezt most úgy általában mondom, nem bárkire vonatkoztatva. Aki k...ának megy, ne csodálkozzon, ha meg.... ugye.
Sajnálom és elnézést. Van mikor nekem is elgurul a gyógyszerem. Csak most nehogy megkapjam, hogy tudom-e mi az az elnézés. :;
(Amúgy törölni akartam, csak lejárt az 5 perc.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:46:33

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

tudod hogy szeretlek, de mostmar tenyleg lenyugodhatnal kicsit. 5 nap baszod...
tudom nem akarsz te rosszat, de 2 helyszinrol is tudomast szereztem a "szpojlermentes" kommentjeidnek hala, amikre nem feltetlenül szamitottam (bar az egyik eleg safe bet lett volna, de na...)

EEEEEASY!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Nyugi mindenki az Uncsi kijön, végigszinematikolja mindenki aztán 1 hét múlva jön a véget nem érő BF 5 hájpkóltérn.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Észérv hijján ezt azért elég komolyan betoltad ide személyeskedéssel fűszerezve...gratulálok a stílushoz...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
BF teaser

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Nem olvasom rendszeresen mert idegesítő ami napok óta (mióta az UC4 elszabadult az amazonnak köszönhetően) megy hype meg ajnározás szinten....
Nem óhajtok ugyan abba belefutni mint a DS3 esetében, nevezetesen: "a legjobb DS rész"....Meg "a felétől extragigamocskosdurvanehézzé válik"...
Semmi másra nem jó ez az erőltetett és iszonyatosan eltúlzott ajnározás, csak arra hogy túl magas mércével várjam a játékot, és szépen csalódjak ha éppen xy momentuma nem fog tetszeni...Ahogyan a DS3 is bár tetszik meg jó,mégsem azt adta amire a nagy élménybeszámolók meg hypeolós marhák (külföldi user review-ek) irogatása alapján számítottam...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.05. 21:38:47

TDC Geronimo
Így van 😄

arty
+100000000
és sajnos nem mondhatom, hogy engem is ne befolyásolna, pedig ugrom a kommentet, ahogy látom h uc :/

Forza.

nem olvasod figyelmesen a topikot. Gero a nagy hajpmester egyedül.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Pedig már most túltoljátok, és napok óta ez megy. Ugyan úgy ahogyan a DS3-nál is túltoltátok minden téren a hype-ot... Aztán lassan lassan beáradtak a csalódások a képbe az agyontolt elvárások miatt.
Nagyon jó lesz meg nagyon várós,de ez a percenkénti ajnározás már kicsit kezd erős lenni, és olyan magasságokba emelitek hogy aki ezen felspanolódik tuti belecsalódik majd valamibe a játékban.
Jó hogy nem avattok bőnyálas valagnyalással isteneket...

TDC Geronimo
<#nezze>

yesname
Hahaha. Éppen az IQ 40 beszél, aki folyamat lejáratja magát és élete sincs pedig családja van. ROFL. Pathetic. Ezzel is ugyanúgy leszel, ahogy mindegyikkel kiégett ....darab. Annó a demoscene hajnalán sem voltál kevésbé egoista. Kutyából pedig nem lesz szalonna ugye.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:14:56

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Nemhinném

Moby
Jó lenne <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Tikal
3 hét múlva te is ugyanezt fogod írni, addig beletolsz 30-40 órát, aztán ennyi volt ebben a játékban kommenttel elköszönsz tőle 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
This is for the Players!!!!!!!!!!!!! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.05. 20:48:55

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Túl nagyra lesz ez a lufi fújva.

Totti5
Ömlik a nyál.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Blizzard játék. Ennél évekig lesz támogatás meg community is

Kandurex
Ennyi 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Má vártam, hogy a multiexpert prögémer mikor teszi hozzá a magáét! 😄D

Kandurex
OW ....ugyan már!... a videók is unalmasak, nem hogy a játék... preorder, he? <#hehe><#help>

Totti5
Már megérte 😊

yesname
Ha 2 hónapig majdnem napi szinten és örömmel játszol akármilyen játékkal, akkor az szerintem megéri a pénzét. Előbb-utóbb a legtöbb dolog kiégeti az embert, ha agyba-főbe azt csinálja. Szóval nem kell bánni.

Bandicoot
Overwatch kipróbálva. Szép jó. Majd 1-2 hónap múlva ha még játszák,és nem ül le a nép belöle. Teliáron tutinemérdekel.

Bandicoot
"MOBA-ból pedig van jobb, mint a BB. Sokkal jobb."
Ezért írtam hogy hulladék.😊

mucsácsó
Ettől picit én is tartok, mármint attól, hogy unalomba fog fulladni... anno az Evolve miatt is bevoltam sózva, és nagyon is szerettem egy pár hónapra, de azóta annyira elment a kedvem tőle, hogy mai napig hányingerem van, ha arra a fosra gondolok... 😄 annyira elnéptelenedett (jogosan), és értelmetlen fos lett az egész...szerintem már sokan azt se tudják, hogy létezett ez a gané.. 😄
BO3 multira is ráuntam egy 1,5-2 hónap után... 😞 de talán ez más lesz.. azért Blizzard eddig sose csinált olyan címet, ami pár hét után feledésbe merült volna... 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.05. 19:17:21
yesname
A kvázi egy időben megjegyzésre írtam. Hát ezért. Teljesen más piacot fed le a kettő. Egyébként kinek mi. Neked pedig egészségedre.
Mellékesen Én egyiket sem veszem meg, mert az OW dög unalomba fog fulladni az emberek 90%-ánál 1-2 hét után (számomra biztos). MOBA-ból pedig van jobb, mint a BB. Sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 19:09:11

Bandicoot
Az a vicc hogy az egyik fanboy aki másért sem jár a topikba csak kötekedni már rá is ugrott lentebb a vicceskedésedre anélkül hogy gondolkodna..<#banplz>

Totti5
Magától csinál mindent, buta szinematik, átlát a falon... a végén PS2 textúra az átvezetőben... 10/10? my ass.

Bandicoot
MOBA vagy sem, a BB egy hulladék.

yesname
A Battleborn MOBA. Két teljesen különböző stílus. A BB összetett és meg kell ismerni, hogy jó legyél benne. Az OW sima FPS. Egyszerű, mint a faék.

mucsácsó
Overwatch előrendelve asszem... 😞 😄
kb du. 2 óta játszottam a bétával, kissssé beszippantott... eléggé letehetetlen a cucc...
eleinte AI ellen játszottunk és még az is kurvajó volt, de aztán néha ilyen 1 perces meccsek voltak... 😄 akkor már azért furcsálltam, de aztán PvP-ben elkenték a számat rendesen már néhányszor 😄 KURVAJÓ! remélem hosszútávra tervez ezzel a címmel a Blizz, mert eléggé összetett a cucc meg a karakterek. A grafika pedig tök klassz, és betonstabil netkód 60 FPS mellett, ami sose röccen meg...

A Battleborn hogy mert kvázi egyidőben megjelenni egy ilyen játék mellett??!!! 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.05. 18:36:55
Megtettem... megrendeltem az UC 4 collectorst.... utolsó rész, egy búcsú 😄 muszáj volt... lehetne már 10.e

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

TDC Geronimo
Utolsó. Ezt is ajánlott úgy "nézni" hogy csak hallgatod 😄

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.05. 16:38:05

TDC Geronimo
Engem még nem 😞

zzeN
Platinum hívott UC4 kapcsán, mybodyizrdy.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Nem kérdés

TDC Geronimo
Sose volt kérdés, hogy az lesz-e szerintem 😊

Kandurex
minőségi cuccnak tűnik

TDC Geronimo
Ennél csak a szöveget hallgattam, videót nem néztem

TDC Geronimo
? 😄

?
ugye itt meg nem tartunk csak viccezel?

TDC Geronimo

TDC Geronimo

mucsácsó
Uncharted 4 rivjúk

lastgen szar 😞 😞
AntiHero
De még mennyire 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

balee4
Rainbow Six Siege-t érdemes megvenni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord