PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálom és elnézést. Van mikor nekem is elgurul a gyógyszerem. Csak most nehogy megkapjam, hogy tudom-e mi az az elnézés. :;
(Amúgy törölni akartam, csak lejárt az 5 perc.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:46:33
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
tudom nem akarsz te rosszat, de 2 helyszinrol is tudomast szereztem a "szpojlermentes" kommentjeidnek hala, amikre nem feltetlenül szamitottam (bar az egyik eleg safe bet lett volna, de na...)
EEEEEASY!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nem óhajtok ugyan abba belefutni mint a DS3 esetében, nevezetesen: "a legjobb DS rész"....Meg "a felétől extragigamocskosdurvanehézzé válik"...
Semmi másra nem jó ez az erőltetett és iszonyatosan eltúlzott ajnározás, csak arra hogy túl magas mércével várjam a játékot, és szépen csalódjak ha éppen xy momentuma nem fog tetszeni...Ahogyan a DS3 is bár tetszik meg jó,mégsem azt adta amire a nagy élménybeszámolók meg hypeolós marhák (külföldi user review-ek) irogatása alapján számítottam...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.05. 21:38:47
és sajnos nem mondhatom, hogy engem is ne befolyásolna, pedig ugrom a kommentet, ahogy látom h uc :/
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nagyon jó lesz meg nagyon várós,de ez a percenkénti ajnározás már kicsit kezd erős lenni, és olyan magasságokba emelitek hogy aki ezen felspanolódik tuti belecsalódik majd valamibe a játékban.
Jó hogy nem avattok bőnyálas valagnyalással isteneket...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:14:56
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.05. 20:48:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezért írtam hogy hulladék.😊
BO3 multira is ráuntam egy 1,5-2 hónap után... 😞 de talán ez más lesz.. azért Blizzard eddig sose csinált olyan címet, ami pár hét után feledésbe merült volna... 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.05. 19:17:21
Mellékesen Én egyiket sem veszem meg, mert az OW dög unalomba fog fulladni az emberek 90%-ánál 1-2 hét után (számomra biztos). MOBA-ból pedig van jobb, mint a BB. Sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 19:09:11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
kb du. 2 óta játszottam a bétával, kissssé beszippantott... eléggé letehetetlen a cucc...
eleinte AI ellen játszottunk és még az is kurvajó volt, de aztán néha ilyen 1 perces meccsek voltak... 😄 akkor már azért furcsálltam, de aztán PvP-ben elkenték a számat rendesen már néhányszor 😄 KURVAJÓ! remélem hosszútávra tervez ezzel a címmel a Blizz, mert eléggé összetett a cucc meg a karakterek. A grafika pedig tök klassz, és betonstabil netkód 60 FPS mellett, ami sose röccen meg...
A Battleborn hogy mert kvázi egyidőben megjelenni egy ilyen játék mellett??!!! 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.05. 18:36:55
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.05. 16:38:05
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ugye itt meg nem tartunk csak viccezel?