1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#1191 -
#1190 No comment:
-
#1189 -
#1188 Uncharted The Lost Legacy:
az térkép! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Izé, na tócsa:
Valami assassins creed alázós titkos terület. :D
(Köszönöm Seth-nek hogy szólt erről a részről...simán kihagytam volna. :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1187 -
#1186 Uncharted - Lost Legacy
Movie:
(3 durva rész, az elejéről, érdemes megnézni pl a csaj KEZEIT, a bunyó után a keze véres marad kicsit és koszos....:D)
(a 3. jelenet meg hát OMFG)
Screen:
-
#1185 [URL=https://www.twitch.tv/darksectorht]Uncharted - Lost Legacy - Part #1[/URL] -
#1184 "Uncharted 4 - Samre és Sullyra fókuszálhat a sztori-DLC
Pletykák szerint decemberben fogják bemutatni az Uncharted 4 egyjátékos kampányát bővítő csomagot, melyben Nathan bátyja lesz a középpontban."
Na mit is mondtam, mikor végigvittem a játékot? :) -
#1183 Kupálódik a multi.
Most már a győzelemért jár 20 relic pont, a vereségért 10, a szintlépésekért 50, valamint offline bónusz a single player előrehaladásod alapján. Egy vanity chest így már akár 5 mérkőzésből is megvan, ami ugye karaktert vagy kozmetikai elemet egyaránt unlockolhat.
Pár óra játékkal néhány vanity chest-et össze is lehet szedni.
A multi elég gördülékeny, élvezetes, természetesen csapatban bőven jobbak a túlélési esélyek, mint egyedül rambózva - bár néha az utóbbival jól rajta lehet ütni az ellenfél játékosain. -
#1182 Nekem a hétvégén tervben van a sok meló után egy újabb multi maraton .:D -
#1181 Majd ha jön a DLC :) -
SlickAdam #1180 na pörög meg a merföldkö?
hullanak a platinak es az online ellenfelek? -
#1179 Hát nem de szar. :D -
#1178 "Mert akkor ezzel kell játszani pár hónapot mire lesz ennyi relic-em. :D"
Fura dolog, hogy játszani kell egy játékkal a kontent feloldásához... -
#1177 Na fasza rájöttem hogy a store-nál lehet vásárolgatni pénzért is, már így vágom, de jó lassan adja a lóvékat. :D -
#1176 Várj, most nyitottam ládát, akkor most ez ilyen lassna fogja adni a kellékeket?
szemüvegek meg sapik meg ilyenek?
random nyitogatni kell ládát?
Mert akkor ezzel kell játszani pár hónapot mire lesz ennyi relic-em. :D -
#1175 játszol és unlockolod. pl ölsz assault fegyverrel 50et unlockolsz egy fegyvert stb -
#1174 Ennek a játéknak nem értem a multi részét, a kosztümizálásnál a tárgyakon laka van, de nem értem hogy tudom kivásárolni ezeket a tárgyakat, holott van már zsetonom...egy opciót sem látok.
Store-ban meg valami csomagokat lehet venni, de ahoz meg sok ilyen lila csillag kell. -
#1173 Szombaton megmutattuk a játékot egy kedves hölgyismerősünknek, aki nem igazán szeret játszani. Madagaszkárt, a normal life fejezetet, az autós üldözést, a dzsungelt, aztán végigjátszottam az utolsó fejezetet és az epilógust.
Teljesen letaglózta, azt mondta, hogy ezt moziban is szívesen nézné. -
#1172 Azt elpasszolták másnak. -
#1171 Szörnyellák nélküli játékot kérek. -
#1170 Uh, megpróbálok addig életbe maradni. :D -
#1169 ja, majd 2 év múlva -
#1168 Méghozzá E3-on. :D -
#1167 laszófasz 2
Epilógusban van egy elég durva hint -
#1166 Vége. Könnyek nem voltak, mert ahogy más ezt leírta totálisan másra számítottam. UC vége lett.
Kösz ND. Remélem lesz még hasonló játékotok. -
#1165 21:10 :D
-
#1164 Ja oks, már előre félek mikor kapok lebaszást. :D -
Bandicoot #1163 Nem is neked szólt csak hozzád szóltam mert te linkelted, írhatod akár arámiul is, ha valaki megnyitja hogy beleszemezzen és esetleg nem tolta ki rögtön gigaspoiler fogadja a játék legvégéről mert visszafelé van a képsorozat időrendben... Csak figyelmeztettem nehogy meglepetés érjen valakit.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.31. 18:54:26 -
#1162 Ő a linkhez oda van írva, hogy "végigjátszható képekben".
ŐŐŐŐ lehet angolul is ki kellene írnom. :D
Alapon ezek a képek jönnek be az első oldalon, nem értem a logikát, de nem is én oldalam. -
Bandicoot #1161 Óvatosan a képek megnyitásával azoknak akik még ne vitték ki a játékot mert kapásból ordítóméretű spoilerrel kezdődik, sikerült hátulról kezdeni a sztori legvégéről..... -
#1160 Elég fos, de azért linkeltem hogy itt szinte a játék az elejétől a végéig lediavetíthető! :D -
#1159 Úristen milyen képek -
#1158 Akinek nincs kellő erőforrás vagy sávszél a youtube-hoz, már képekben is végigjátszhatja az U4-et! -
#1157 LOL. :-D
Egy ilyennel én is találkoztam, Drake kezéből eltűnt a rakétavető, de az animációt tovább tolta és lövöldözni is tudtam. :-D
Ugye a photo mod-ban benne van a karakter eltüntetési feature, valamiért itt is aktiválódhatott. :-) -
SlickAdam #1156 -
#1155 Biztos menni fog? -
#1154 Jeges az irányítás! Jegyezzük meg. Jeges. -
#1153 Receg összevissza az már a futásra értettem, az irányítás csak korcsolyázik. :D
De nincs vele gond kezelhető, de élményfaktor mínuszolja, mert nem élvezet annyira a harc mint az előző részében vagy más platformon ezekszerint, ezért amikor csak lehet bujkálok inkább...bár lehet direkt ez miatt van. :D
Húde kéne egy The Last of Us 2...az első részében ez az íjjal való harc meg túlélős téma hiányzik nagyon. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.29. 14:15:00 -
Ulthane #1152 Receg? Ha receg, akkor szaggat, az az fps drop. Azt en is lattam. De az iranyitas az hogy receg?