PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.05. 11:32:33
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem a youtube-os videók nem jöttek be, de kipróbálni egész más. Alig tudtam elszakadni tőle, de jönni kellett dolgozni.
DaS3 miatt persze nem fogom sokat nyúzni most, de nagyon jó lesz ez és a sok kaszt miatt iszonyat változatos is.
Amúgy meg 'player of the match' lettem, az is tetszik. :-D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A Deus Exig marad a DaS3 meg a Bloodborne.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Congratz to @Naughty_Dog on Uncharted 4. Currently the highest scoring original game in the last 2 years
Szvsz a bossharcok nem voltak olyan nehezek, leginkább türelem kellett mind a kettőhöz, messze nem voltak olyan agresszívak, mint a tudjuk melyik játékokban. (ha meg a gyenge pontot is megtaláltad, akkor pláne nem) Miután végigmentem az alphán, behívtam egy játékost coopozni - na ott aztán lenne mit balanszolni, mert szegény villámos boss megmozdulni sem tudott, amikor ketten rontottunk rá.
Na de egy szó mint száz, én előrendelem, te nem, nincs ezzel baj 😊
Szerintem nagyon jól összerakott játék, rengeteg a soulsok-ból visszaköszönő elemmel, de sok újítással is (kombó szerkesztő, stance-ek pl.)
A framerate-en, kamerakezelésen még lenne mit javítani. Bízom benne, hogy az alpha-ból tanulva meg is teszik.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.05. 08:36:01
Az első küldetés nehéz volt, de kiegyensúlyozott. Ez a mostani meg a halálra szopatások széles tárháza, ami nem hogy szórakoztató, hanem egyenesen halálra idegesítő. Több órás kínlódás után úgy tudtam megnyitni a röviditéseket, hogy pucéron, mivel így lesz a staminám a legjobb, körbe-körbe rohangáltam, mint akit belőttek, és elcsaltam a kritikus helyről az ellenfeleket, és így lett annyi időm, hogy ki tudjam nyitni a kaput, amíg a nyomomban loholó összes ellenfél be nem ért, és atomjaimra szedett.
A pálya végi főnöknél ez nem működött, mert ha sikerült is kinyitnom a kaput, az összes ellenfél is benyomult velem együtt, a cseppet sem gyenge villámos csókához, és az kb. 1 mp halál volt. Biztos van más megoldás, de én szórakozni akarok, nem pedig terveket szőni és öncsonkítani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- 6 óra 40 perckor elindítottam.
- 7 óra 23 perckor előrendeltem.
Remélem még 100 dolcsi se gyűlik össze erre a borzadályra...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.05. 00:12:13
PSN ID.: Beegabor
kösssssz
-.-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.04. 23:21:14
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
A paraméter szvsz ottvan a felületen (hiszen tuniuk kell, h épp füvön csuszol-e vagy aszfalton), s kinyerhető lenne, csak leszarták, sajnos.
Az FH2 sem szim, az ffbje mégis klasszisokkal jobb. Dirt, Grid dettó.
Forza.
~1 hét és Uncharted 4! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.04. 17:58:30
"The retail giant has posted a listing for the PS4 version of the superhero action-adventure game, dubbed inFAMOUS: Lightning Edition, with an accompanying release date of August 10, 2016. It’s available now for pre-order at just under $60.
Not only that, but the box art seemingly confirms that Sucker Punch is indeed working on the long-rumored Spider-Man title for PS4"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
For those like me who just NEED TO KNOW MORE but don't want any spoilers, I thought I'd share my thoughts...
Wow. Naughty Dog really pulled out all the stops here.
Uncharted has grown up. This outing for Drake is a far personal adventure, mature, with themes and characters who are far more humanised than we've ever seen them before.
The graphics, good lord the graphics. THIS is next-gen.
The story is without doubt the best in the series, with action that blends seemlessly into the narrative (unlike U3). I was hoping this game would reach the heights of U2, and I'm delighted to say it surpassed those expectations within the first 5 chapters.
The E3 demo that most of you may have seen, is even more impressive to play. Time and time again I was blown away by the environments you get to explore.
Neil Druckmann is a god. He has crafted a tale that completely sucks you in from the opening chapters and never lets go. It takes it's time to teach newcomers, but treats long time fans of the franchise with moments that'll make them laugh, cry or both.
This is a naughty dog masterpiece which should stand beside The Last of Us proudly... and it may even outshine it.