PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak PC navigációs helyezetekben vettem észre: ha kiteszem a Total Commandert teljes képernyőre láthatóan visszaveszi a fehér fényerejét, ha elindítok egy filmet hirtelen fényesebbek lesznek az ikonok fehérjei (világos háttérből ugye a MPC egy nagy fekete téglalapot kivág hirtelen).

Film-játék közben gyakorlatilag észrevehetetlen (gondolom 1-2 extrém eset lehet ott is azért, én nem futottam bele), ahogy olvasom képernyő 50% hófehér felett kezd nagyon bezuhanni a fényerő.

PC-re elsődleges monitorként emiatt érdemes mást választani (mondjuk egy monitort 😊 )

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

n000rbi
Az ABL (Automatic Brightness Limiter) nem zavaró? Láttam pár videót, ahol jelenetről jelenetre változik a brightness (és ezt kikapcsolni sem lehet)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nem lenne az rossz ha nem gondolkozna minden gombnyomás előtt / után 2 másodpercet.

Szerencsére az inputválasztó menü azonnal bejön, mást meg nem használok rajta most hogy már belőttem a képet.

Moby
A webos nem kicsit fisifosi, hanem az emberiség ellen elkövetett bűntett, amiért délkóreára nagyon kemény embargót szabnék ki.

"persze a szürkéje olyan koszos mint az állat, még pre-LED LCD-ről beszélünk" - a kurvaszar lcd-nek aztán hótmindegy, hogy csövek, vagy ledek világítanak át rajta. A szar az szar marad, led ide, led oda.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.17. 11:31:57

Adversus solem ne loquitor

Korábbi témához: nagyon elültettétek az OLED bogarat a fülembe még múlt héten, be is újítottam egy EG910v-t még amíg forgalmazzák 😊

A referenciám az eddigi 2008-as 47'-es 6-os Samsung volt (hozzáteszem a képminőség a mai napig megállja a helyét - persze a szürkéje olyan koszos mint az állat, még pre-LED LCD-ről beszélünk), az új TV-től persze a bokám lefostam. Egy fél nap kellett mire megtaláltam a megfelelő beállításokat, de megérte.

Elképesztő ahogy az UC4 kinéz rajta de a DS3 is életre kelt. Rachet meg mindent visz a maga varázslatos színeivel. Egy hiba van - SD anyag kb nézhetetlen rajta annyira kijönnek a tömörítési hibák, blokkos szürkék és a részletek hiánya, szal mostantól only-HD kell mindent nézni 😊

Meg a WEBOS kicsit fisifosi (felület jó lenne, magic remote gecijó de laggol az UI mint a kurvaisten).

Harlekin
Kár volt,mert ez ismét egy olyan játék,ami csak látszólag nehéz!
Ha mindent felszedsz és használod a rúnákat akkor esélyük nincs ellened.
2 fegyót maxosra csináltam a legelején ahogy kiadta az up lehetőség és minden rúnát megcsináltam. így most az van,hogy,ha a pajzs 75 pont felett van (ugye a max 150)akkor unlimited a lőszer és az assault rifle missile ágat használom ami nagyon epik.Plusz ha glory killt csinálok armort dobnak a nyomorultak meg életet bőségesen így leragasztom a ravaszt és végük van!!!!<#vigyor>

Így néz ki egy boss harc!!
Aki spoiler érzékeny az ne nézze,mert rájön hogy a szörnyes játékban bizony szörnyek az ellenfelek és igen a boss az nagyobb szörny mint a többi kicsi!<#nevetes1>
itt
vagy így http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17585009
TDC Geronimo
Elég baj 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Rémlik, hogy one-on valami alfabétagamma szörnyűséggel toltam úgy 3 percet.

Más. Ma már 60 frémes Doom stream lesz.

Tatyla
Mi behuztuk mert magyar storeból csak 4600 volt majd kipróbálom és írok róla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amiga
Valkyria Chronicles remastered - 6k-ért húzható a magyar PSN-ről, a hülyének is megéri. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Totti5
Prevgen jobb vót, most szar az fps meg szar minden, gyenge a gép és amúgy sincs játék.

Halo, Gears, UC stb minden 60.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.17. 08:09:02

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Szabit kell kivennem megint, kösz Sony<#zavart2>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Ahogy nézem a legtöbb oldalon 7-8 (70-80%) pontot adott neki,egyedül 2 oldal húzta mocskosul le,ahol ráadásul rendszerint idióták írják a teszteket.
Abszolút nem tűnik gáznak az értékelés alapján de azért várok pár user review-et is akik annó tolták az eredetit.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

mucsácsó
Shadow of the Beast rivjúk

ahogy sejtettük is... középszar 😞 polygon 3/10, tyíjj 😄
darkSectorxxx
Jó, próbáltam finoman fogalmazni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
úgy érted rühellte, nem?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Tudod aminek teszett a grafikája. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Figalmam sincs, nekem az kimaradt.

TDC Geronimo
streamen kérdeztem lehet nem láttad. Téged Siege egyáltalán nem mozgat?

darkSectorxxx
Ha megosztod vele az accot akkor ja. <#banplz>

Moby
Gero biztosan.

darkSectorxxx
Köszönöm...😄

mucsácsó
FASZA! 😄 Valaki jön még innen PS4-en majd Overwatchozni? nekem day1 :$
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.16. 23:55:45
TDC Geronimo
jóreggelt kívánok

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@trsGeronimo

darkSectorxxx
Te bitang, rájöttem hogy csinálsz olyan képeket, amiket mutattál twitter-ről (U4)...
apropó a twitter nevedet? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 23:53:13

TDC Geronimo
Amúgy tök jó, hogy a multis játékok szinte mind 60 fpsek. Siege, overwatch, doom, BF1 stb.

darkSectorxxx
😄DDDD

TDC Geronimo
loál. PCt lehet akkor most már streamelésre használni <#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.16. 23:50:31

darkSectorxxx
😄

mucsácsó
eeeeh, ffffasza...már a bétától is megolvadt szerintem a gép alja... 😄
Moby
Elő van rendelve az is.

PS4-re. Borzalmas dolgokat művel a globális felmelegedés az emberekkel 😄D

Moby
Apró üröm: akit bántott az u4 menü alatt a gép hangja, az tartsa távol magát a doomtól. Permanensen hozza azt a pörformanszt a játék alatt. Ilyenkor áldom az eget, hogy széjjeltrancsíroztam a hardvert 😄

TDC Geronimo
😛

Overwatch is mindjárt itt van ,de új DLC miatt siege is megy folyamatosan bahh...

Moby
Kapjátok elő a humorérzéketeket, tujátok mikor beszélek komolyan 😄 Ne drámázzatok örökké 😊

TDC Geronimo
Nem te mondtad erre hogy pacinges meg homályfos? 😄

Moby
Hardon kezdtem de visszavettem, még normálon is elég bitang.
Nos, akinek lett volna eddig kétsége: ez valami kikúrt jó móka! <#eljen> Őrület ahogy kinéz, őrület ahogy fut, döbbenetesen jó az irányítás, igazi oldschool cucc. ÖMLENEK a jobbnál jobb játékok.
A multija nem érdekel, ezt már korábban is tudtam. Arra Overwatchtot veszünk 😄 De a szingli az kegyetlenjó.

darkSectorxxx
Igen????
Mint a MOH-nál régen?

TDC Geronimo
Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 3 p3 perccel ezelőtt
Just received @playstation e3 press conference invite - Mon, June 13 at 6p PT, back at Shrine Auditorium.

Szokásos időben

arty
<#eljen>
jólnyomtad + holnapra tényleg szerválj capturecardot és lőn 60! 😉

Forza.

Tikal
LevelCap szerint nagyon jó a szingli, de a multi egy fos lett...nem is tudtam, hogy azt a részét nem az id csinálta, hanem egy másik csapat...<#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx

arty
😄DDDDDDDDDD

Forza.

mucsácsó
Azért szopatnak az impek elég jól, ahogy látom 😄
TDC Geronimo
milyen nehézségen tolod?

Moby

darkSectorxxx
Én minnya vissza 😊

balee4
Bejelöltelek PSN-n. 😉 Illetve még pár embert innen.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
Talán vásárolhatnál néha helyettem? <#nezze>

Moby
Há most most csináljak? <#nemtudom><#zavart1>

darkSectorxxx
Te akkor is jól jársz mindenben ha oda sem figyelsz...igazából mindig. <#pias>