121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    A sonyt nem érdekli a scorpio. Ma olyan pécék vannak, amik keresztbe nyelnek le egy scorpiot. Hogy messzire ne is menjünk itt a tied, vagy az enyém. Érdekli ez a sonyt? Kurvára nem. A pro nem azért lett olyan amilyen, mert ne lett volna jobb. Nem ez volt a cél. A scorpio ereje tökéletesen lényegtelen. Egyetlen lényeges pontja van: az ára. És az nem lehet jó, ha jó lesz teljesítményben. És innentől már mindenmindegy.
  • arty
    számolod hanyadszor dőlsz be a kamutrélereknek? :D
  • Kandurex
    Nekem tetszik a 3 éves váltás. Vagyis 3 év múlva kivezetik a sima PS-t és jön a Pro-2, vele marad a Pro, még három év és repül a Pro...és így tovább.

Így szinte mindig lesz egy top gép ami képes a legmodernebb és legszínvonalasabb megoldásokra és megmarad a 6 év/gép támogatottság.
  • Bandicoot
    Meglátjuk én tartom hogy lesz. Ha a Scorpio csak megközelítőleg olyan erős lesz mint mesélik (kétlem), apait anyait ki akarnak majd hozni a pro-ból. Vagy 2018-2019 és ps5....:)
  • Moby
    Szvsz ps5-ig nem lesz. PS5-nél a fat/slim leesik a térképről. A pro mandatory marad, elvágják a küldökzsinórt a ps4-el, és átkötik a ps5-re. A slim még gyártásban marad egy ideig ezzel együtt is. De ezt el is mondták, hogy kb. ez lesz az üzleti stratégia.
  • Bandicoot
    Teljesen mindegy mit rakunk köré. Ez egy bizonyítvány azoknak akik megmondták a gen elején hogy ez kevés. Igazuk volt.
  • Bandicoot
    Nem is azt mondtam hogy kukázzák. Csak hogy én tartom hogy 2 év kb és lesz Pro exkluzív. Ahogyan a Scorpio megjelenése után arra is lesz.
    A Ps4 portok pedig elhanyagoltabbak lesznek mint eddig.
  • Moby
    >ez a gen édeskevés lesz és lám itt a Pro 3 évvel a genváltás után.

A pro-val a sony egy 2011-es teknót frissített 2016-ra. Ez relevánsabb, minthogy mennyi idő után jött.
  • TDC Geronimo
    UC DLC amúgy pron futott.
  • Bandicoot
    " A Sony a PC-s körből vár vásárlókat, ami a Pro-t illeti(ezt mondták)."

És ezt van aki el is hiszi?:)

Kb annyira téves következtetés mint az amit már a gen elején levont bárki: ez a gen édeskevés lesz és lám itt a Pro 3 évvel a genváltás után.
    Az meg hogy mióta és mire fejlesztenek...Nyugodtan lehet könyvelni hogy a Horizon alapból is pro-n volt mutogatva,az a célplatform és ezután az is lesz a ps4 meg majd kapja a magokat egyre gyatrábban a Pro eladásoktól függően.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.04. 21:15:35
  • darkSectorxxx #64845
    Tök jó ez a Crash, megveszem, de miért ilyen fakó, szar színek?
    Meg az ahogy forog, az sem az igazi.....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.04. 20:57:28
  • n000rbi
    Indie, de a jobbik fajtából. Felkerült a listámra. Nem most jelentették be, de eddig valahogy elkerülte a figyelmemet.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.04. 20:55:13
  • Kandurex
    Nem, nem. Egyértelműen kutyáj-csirke-majom!
  • Totya42
    Olvasd el újra Dark...
  • darkSectorxxx #64841
    Milyen generáció?
    Semilyen generáció nincs....
    Van egy remasterelt PS4, azt ennyi.
  • n000rbi
    Nem tudom nézitek-e, most Crash remake bemutató van a psx-en.
  • Newfronter
    Téves következtetés. A Sony a PC-s körből vár vásárlókat, ami a Pro-t illeti(ezt mondták). Nem vár sok vásárlót az alap PS4 táborból.
    Ez látszik az üzletpolitikájukon. Eleve a Pro bejelentése is szakmaibb volt, nem a nagy közönségnek szánták azt a bemutatót, ez látszott is rajta.
  • SlickAdam
    mAdÁRcicÓ!!!

(es a KUTYÁt se erdeklik a velemenyek. meg köll venni azt' csokolom.)
  • TDC Geronimo
    let it die-t próbálta valaki?
  • Totya42
    Engem érdekel. Egy érdekes diskurzus kezdődött. Másképp látjuk a dolgokat és kíváncsi vagyok az álláspontodra.
    Nem emlékszem mikor írtad le. Lehet nem olvastam. Nem piszkálásból érdeklődöm. Csak szeretem az eszmecseréket fórumokon.
    Szóval szerintem, ha nem lenne ps4 pro és xbox scorpio sem jönne, akkor is létezne a multiplatform játékokból szebb, jobb verzió csak akkor ez kizárólag csak pc-n lenne. Most az, hogy konzolon is elérhető jobb változat, most az nem értem miért zavaró. Pláne a sima gépek ugyan olyan maradéktalan támogatása mellett pláne érthetetlen az, ha valaki ez zavar. Csak egy plusz választási lehetőség ez, semmi több.
  • TDC Geronimo
    Egész pozitív vélemények vannak kutyámajomról eddig.
  • Kandurex
    Nekem jobb lett. És mindenkinek aki vett. Na jó, talán a Norbinak nem :))
  • Moby
    A userek egy része leszarja a gyengébb portokat. Most is azt kapja, mégis veszik a slimeket is. Evvel nem lehet váltásra kényszeríteni a felhasználókat. Ha a sonynak érdeke lenne egy gépet a piacon tartani, akkor nem pro-nak hívnák a pro-t, hanem ps5-nek. És minden köteléket elvágott volna. Nem érdekelt a sony a ps4 kukázásában.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.04. 20:03:04
  • Totti5
    Leírtam, a PCmen meg semmi multiplat címet nem játszok, nem birtoklok. Az autó szimulátorokra/játékokra van, internetre és munkára. Lépjünk túl ezen, senkit nem érdekel és újat sem fogok tudni mondani és senkit nem is érint hogy nekem mi a bajom
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.04. 20:01:18
  • Moby
    Nem az éves szabadságát tölti, hanem konkrétan ez ilyen egy éves munkaszünet.
  • Totya42
    Persze lehet én tévedek. Meglátjuk. Én a jelen állapotok alapján így látom. Aztán majd kiderül mi lesz :)
  • Totya42
    Nem értem én sem mi a baja. Neki, ha jól tudom volt/van gamer pc-je is. Szóval tudja nagyon jól, hogy milyen grafikai pluszt jelent az erősebb hardver a multiplatform címeknél. Most, hogy ezekből pár dolog elérhető konzolon is a ps4proval, és még pár dolog szintén jön majd az xbox scorpioval ez nem támaszthatott most hirtelen plusz igényt benne a jobb grafikára, hiszen pc-n ismerte, hogy milyen. Érthetetlen miért baj neki a mostani helyzet. Kíváncsivá tett. Remélem leírja.
  • Bandicoot
    Nekem mindegy,ne legyen igazam.:)
  • Moby
    Ezt nem értem. Mi akadályoz meg ebben? Mi változott, ami eddig nem volt/nem pont ilyen volt?
  • Totya42
    Szerintem nem. A fő fejlesztési platform jelenleg még mindig a ps4. A jelenleg fejlesztés alatt álló játékok, amik 2017, 2018-ban kerülnek megjelenésre ott még mindig a ps4 az alap. A ps4 pro plusz erőforrása simán elmegy a magasabb felbontásra és a picit stabilabb fps-re. Amíg a ps4 az alap fő fejlesztőplatform, addig az xbox one-on is ugyan úgy ugyanabban a minőségben jön majd minden. Az biztos 2019-ben már el fogják hagyni a régi gépeket, illetve ha 2019-ben is kiadják a játékokat rájuk majd, akkor azok már tényleg rossz portok lesznek. De addig szerintem nem kell tartani.
  • TDC Geronimo
    Közben kiderült Bruce azért nem volt PSXen, mert a jól megérdemelt éves szabadságát tölti. Utána visszatér és minden bizonnyal csatlakozik a projecthez
  • Bandicoot
    Nem lesz otthagyás,szépe jönnek majd a gyengébb és gyengébb portok és rkényszerítik azokat is akik eddig hezitáltak hogy cseréljék az erősebb vasra. Abból a 40 millból elkönyvelheted hogy 2018-ra a java lecseréli a ps4-et.:)
  • Totya42
    Nem fognak. Ps-en ott a 40milliós ps4 bázis és xbox-on is ott van 20-30milliós bázis, akiket nem fognak otthagyni még hosszú évekig. 2019-ig egyikük sem fog ugrálni és otthagyni a sima bázist.
  • Totti5
    Most mondom hogy a skorpió eleve annak fog jönni, hisz ahhoz minden bizonnyal lesz valami VR, ami X1re meg nem valszeg nem lesz semmilyen formában.
  • Bandicoot
    Az MS már 2018-2019-ben ki fog adni exkluzívot,hátrahagyva a One-t. Erre nyugodtan mérget vehetsz. (senkit nem hagyunk hátra...Ja persze,csak ez megint a megszokott MS mellérizsa aminél van nem kevés kiskapu).
    A Sony 2017-ben még nem, 2018-ban talán. A Scorpio mellett főleg hogy maximálisan kihasználják az új gépet.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.04. 19:40:44
  • Totya42
    Nem fog jönni. 2017-ben biztosan nem. És mivel a scorpio 2017 végén jön így 2018-ban sem lesz még ilyen egészen biztos. 2019-ben következhet az be, amit mondasz, de akkor a sima gépek már 6 évesek lesznek és akkor már belefér.
  • Totti5
    Főként az MSnél? mert mikor csinált ilyet?
  • Bandicoot
    "Ps-en sem kötelező váltani és xboxon sem lesz kötelező. Akiknek a korábbi generációk megfeleltek, ők maradhatnak ebben a generációban a sima gépeken ugyan úgy."

Nem adok sem a pro-nak, de főként nem a scorpionak túl sok időt és jönni fog rájuk a gyengébb platformon elérhetetlen-játszhatatlan exkluzív.
    Hiába az ígéretek, főként az MS-nél ugye....
  • Bandicoot
    Akinek esetleg egy kis help kell RE 7 demo ügyben:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A padláson van a vérrel falra írt üzenet melletti tv-k mögött egy műkéz ujjak nélkül. Felvenni,ujjat rábiggyeszteni. A vérrel írt szöveg lényegében az hogy 5 ember meghalt de senki nem mutatja sírjukat...Mindegyik emberhez van egy feladvány, oda kell menni ahol meghaltak (avagy a hullájukhoz-entitásukhoz) és az ujjal felszerelt kezet úgy forgatni hogy rájuk mutasson. Ha jó helyen járunk és jóra mutatunk egy hang és a gamepad vibrálása tudatja velünk hogy jók vagyunk. Ez után meg kell találni a hozzájuk kapcsolódó dolgot ami aktiválja gyerekkacajjal a következő feladványt. Köben a padláson lévő zárt ajtón minden megfejtés egy véres kéznyom, ha megvan az 5 kéz nyílik az ajtó. A feladványokat nem írnám le,max ha valaki kérdezné. Megszökni pedig: pincébe lejutunk a padláson talált kulccsal. Menjünk be a hullás ajtón és vegyük fel a csapkereket. NE menjünk tovább,vissza a zárt ajtóhoz...Ránkzárta Barker úr,és jön Jencike...A középső lógó hulla mögé bújjunk és várjuk meg hogy Jenci felálljon...Rúgjuk felé a hullazsákot mire Jenci kibillen az egyensúlyából mi pedig neki tudunk futni a torlaszolt ajtónak és kétszer X-et nyomkodva kirúgjuk. Célszerű használni a kereket és felvenni a skulókat. Irány vissza a pince a szönyikével. Rohanjunk be a hátsó szobába ahol eddig nem voltunk (sietve,gyorsan!!) polcról kulcsot gyorsan fel,gyorsfordulás és rohanás kifelé,Jenci ha közelítene pisztollyal sorozzuk hogy lassítsuk. Ha sikerült és Jenci nem ért hozzánk a kulccsal ki tudunk mászni a padlásablakon. Ha a feladványok is megvannak és a szobát is nyitottuk fent benne a stuffal azt is megkapjuk ha azzal mászunk ki
  • Totya42
    Akkor meg pláne örülnöd kellene a jelenlegi helyzeten. Ha maradt volna minden ugyan úgy, mint a korábbi generációban, akkor most mehetne a nem átlag pc-t venni. Nem értem mi a baj.