121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Már értem a panaszt…
  • mucsácsó
    Ennek leginkább a PC-sek örülhetnek :D
  • Mephike
    Hátha lemaradt róla valaki, de Sony is éhes és felvásárolta a Nixxes Software-t.
  • Tatyla
    Úgyhogy felesben 6k volt a teljes játék...
  • Kandurex
    Ja igen, mert ugye eleve DC -ről kell upgrade-elni. Szal 30.
  • darkSectorxxx #116028
    Ez amúgy nekem se tiszta.
    Mert ha jól értem, a 20 dollár az csak a DLC, a többi apróság meg hogy PS5 verziód legyen, ami szebb stb, az + még 10 dollár.

mert a 20 dollár csak arra van hogy a sima PS4-hez kapd meg a sziget DLC-t.
  • Tatyla
    Na várj, 20+10 az nem 30? Amit leírtál nekem ez jött le
  • Tikal #116026
    hát ja, elég nagy genyóság ez a jelenlegi PS5 felhozatal mellett. Szót se érdemelne, ha itt lennének a beígért játékok :(
  • Kandurex
    Csak 20, ha….

“ Amennyiben augusztus 20-a előtt kívánunk upgrade-elni, 20$-t kell csak perkálnunk PS4-en. Ha augusztus 20-a után kívánunk fejleszteni direkten az alap PS4-esről a PS5-ös rendezőire, az 30$-ba fog fájni, míg a PS4-es DC-verzióról a PS5-ös DC-re 10$-ért upgrade-elhetünk.”
  • Tatyla
    Lassan kiderül minden PS5 upgrade a pénz lehúzásról fog szólni. Mint például a minap megjelent foshalmaz Greedfallhoz megjelent upgrade
    Hiába Csucsima, egy pár órás dlc meg egy grafikai update nem ér 30$-át és ugye magyar storeban biztos többre jön ki és sokan a felirat miatt ott akarják majd megvenni
  • Kandurex
    És mennyi a teljes ár?
  • TBTPumpa
    A PS5-ös frissítés nem lesz ingyenes:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.07.01. 20:24:20
  • Kandurex
    KELL!
  • mucsácsó
    szerintem sem valószínű, igazából multiplatform cím - de aztán kitudja
  • darkSectorxxx #116019
    Ha bekerülne szerintem a Microsoft reklámozta volna már az E3-on.
  • Mephike
    Szerintetek az Elden Ring be fog kerülni a Gamepass-ba megjelenéskor?
  • TBTPumpa
    Ghost of Tsushima Director's Cut:

PS5 upgrade + új ellenfelek, sziget és történeti szál

Megjelenés: 2021.08.20.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.07.01. 18:44:49
  • darkSectorxxx #116016
    Nincs.
    Pc-n készült hozzá csak utólagos.
  • Kandurex
    A plague -ben magyar felirat?
  • Tatyla
    A Plague tale még jó is de akit már érdekelt már rég túl van rajta és a PS5 upgrade nem sok mindenkit vesz rá az újra játszásra, a többi viszont egy kalap szar...
  • mucsácsó
    érdekesség:

legutóbbi Ratchet patchel 40 FPS lett a fidelity mode-ban (30FPS helyett) - feltéve HA 120Hz-es a kijelző :)
    ez tök jó dolog, főleg OLED-en, kíváncsi leszek rá...
  • mucsácsó
    redditen sehol semmi, szal akkor ez eléggé légbőlkapott.. :D ráadásul 1 hónapja se, hogy volt Horizon FW-s State of Play, szal gyanítom nem fognak ilyen sűrűn (sajnos) előállni dolgokkal... talán majd szeptemberben, de ne legyen igazam :D

meg reméljük idén lesz már PSX év végén, és tudnak mutogatni ezt-azt...
  • Mephike
    Ez a WWE 2K Battlegrounds a játékkészítés szégyene... persze ez csak saját vélemény és nem akarom az esetleges rajongókat megbántani.
  • Seth
    PS Plus július:
    Call of Duty: Black Ops 4 ( nincs single kampány, nekem kuka)
    WWE 2K Battlegrounds (wrestling, nekem kuka :D)
    A Plague Tale: Innocence PS5 (ez az új verzió, nem backcomp. , megvolt PS4-en)

meh :(

• Kandurex
    aha
  • darkSectorxxx #116008
    Csicseregték . :)
  • lwb
    Az egész céget vennék meg, mint ahogy Bethesdánál is a Zenimaxot. És nyilván pénzért. Sok pénzért. A Bethesdának is termelt az ESO meg a FO franchise, hogy a Wolfenstein, Doom stb-ről ne is beszéljek. Van olyan ajánlat, amire nagyon nehéz nem rábólintani.

De mondom, csak megérzés.
  • Seth
    A CDP-nek szerintem nincs szüksége az MS vagy Sony pénzére, vígan termel nekik a GOG meg a Witcher frencsájz, minek adnák el legjobb stúdiójukat
  • lwb
    Tőzsdén jegyzett cég, szerintem a lengyel kormánynak itt nincs nagy beleszólása, ha a MS ír leánya veszi meg, akkor ráadásul EU-n belüli az akvizíció, nem is lehet nagyon csesztetni. Meglátjuk.
  • Tikal #116004
    Már hogy ne lenne, mindig is volt. Rámész a játék ikonjára, Options és tádááám, ott van. Vagy másra gondolsz? :)
  • Mephike
    Abban bízok, hogy a Lengyel kormány ezt nem fogja hagyni.
    Személy szerint én továbbra is azt szeretném, ha a CDPR független maradna.
    De kétségtelen, hogy esélyes az MS felvásárlás/betársulás/stb lehetősége.
  • lwb
    Igen, sanszos. Lényegében az összes többi nagy nyugati rpg-gyártót megvette már: Bethesda, Obsidian, InXile (Brian Fargo). Bio-t még nem, de az ugye már elkelt, EA.
    Ráadásul a CDPR most picit meg is roppant, ahogy egyébként a Beth is a FO76 után vagy az Obsidian a kis AA projektjei után (nem véletlen kellett kickstarter nekik), tehát jobb áron tudnak hozzájutni.

Ha tippelnem kéne 1-2 év és megveszi őket is. A MS-nál sokkal több a pénz, mint a Sonynál, be tudnak vásárolni.
  • Mephike
    Ez szerintem sajnos reális és remélem nem fog megtörténni. Félre értés ne essék, ha a Sony lenne az MS szó helyett, ugyanúgy húznám a számat.
  • lwb
    Szerintem ők most eléggé bevásároltak pl. Bethesdával. Az én tippem (megérzés csak, semmi alapja), hogy a következő MS akvizíció az a CDPR lesz.
  • Kandurex
    Kik mondtak ilyen dátumot? A suttogók?
  • Mephike
    Köszi az infót, akkor megvárjuk július 8.-át. Ha a Sonynak nem sürgős, nekem miért lenne az...
  • n000rbi
    Igen, ezek ilyen érthetetlen dolgok. Én a mai napig kinyomom a szemét a ps-gombnak mikor le akarom állítani a gépet, de még ez a funkció se elérhető PS5-ön…
  • Evoluti0N
    Azé furcsa, h PS4-en létező funkciók hiányoznak a PS5-ből. Eddig ugye a témák hiánya tűnt fel, de ma azt is észrevettem, h nincs update history, ahol meg lehet nézni, h milyen újításokat, javításokat tartalmaz egy patch egy játékhoz.
  • darkSectorxxx #115995
    juni 29 meg juli 8-at mondtak...
    lesz csak nem tudjuk mikor
  • Mephike
    Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de pár hete valami olyasmit pletykáltak, hogy a hónap végé lesz majd Playstation műsor. Ahogy nézem akkor ez csak fantáziálás volt. :(