121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#116033 Már értem a panaszt… -
#116032 Ennek leginkább a PC-sek örülhetnek :D -
#116031 Hátha lemaradt róla valaki, de Sony is éhes és felvásárolta a Nixxes Software-t. -
#116030 Úgyhogy felesben 6k volt a teljes játék... -
#116029 Ja igen, mert ugye eleve DC -ről kell upgrade-elni. Szal 30. -
#116028 Ez amúgy nekem se tiszta.
Mert ha jól értem, a 20 dollár az csak a DLC, a többi apróság meg hogy PS5 verziód legyen, ami szebb stb, az + még 10 dollár.
mert a 20 dollár csak arra van hogy a sima PS4-hez kapd meg a sziget DLC-t. -
#116027 Na várj, 20+10 az nem 30? Amit leírtál nekem ez jött le -
#116026 hát ja, elég nagy genyóság ez a jelenlegi PS5 felhozatal mellett. Szót se érdemelne, ha itt lennének a beígért játékok :( -
#116025 Csak 20, ha….
“ Amennyiben augusztus 20-a előtt kívánunk upgrade-elni, 20$-t kell csak perkálnunk PS4-en. Ha augusztus 20-a után kívánunk fejleszteni direkten az alap PS4-esről a PS5-ös rendezőire, az 30$-ba fog fájni, míg a PS4-es DC-verzióról a PS5-ös DC-re 10$-ért upgrade-elhetünk.” -
#116024 Lassan kiderül minden PS5 upgrade a pénz lehúzásról fog szólni. Mint például a minap megjelent foshalmaz Greedfallhoz megjelent upgrade
Hiába Csucsima, egy pár órás dlc meg egy grafikai update nem ér 30$-át és ugye magyar storeban biztos többre jön ki és sokan a felirat miatt ott akarják majd megvenni -
#116023 És mennyi a teljes ár? -
#116022 A PS5-ös frissítés nem lesz ingyenes:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.07.01. 20:24:20 -
#116021 KELL! -
#116020 szerintem sem valószínű, igazából multiplatform cím - de aztán kitudja -
#116019 Ha bekerülne szerintem a Microsoft reklámozta volna már az E3-on. -
#116018 Szerintetek az Elden Ring be fog kerülni a Gamepass-ba megjelenéskor? -
#116017 Ghost of Tsushima Director's Cut:
PS5 upgrade + új ellenfelek, sziget és történeti szál
Megjelenés: 2021.08.20.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.07.01. 18:44:49 -
#116016 Nincs.
Pc-n készült hozzá csak utólagos. -
#116015 A plague -ben magyar felirat? -
#116014 A Plague tale még jó is de akit már érdekelt már rég túl van rajta és a PS5 upgrade nem sok mindenkit vesz rá az újra játszásra, a többi viszont egy kalap szar... -
#116013 érdekesség:
legutóbbi Ratchet patchel 40 FPS lett a fidelity mode-ban (30FPS helyett) - feltéve HA 120Hz-es a kijelző :)
ez tök jó dolog, főleg OLED-en, kíváncsi leszek rá... -
#116012 redditen sehol semmi, szal akkor ez eléggé légbőlkapott.. :D ráadásul 1 hónapja se, hogy volt Horizon FW-s State of Play, szal gyanítom nem fognak ilyen sűrűn (sajnos) előállni dolgokkal... talán majd szeptemberben, de ne legyen igazam :D
meg reméljük idén lesz már PSX év végén, és tudnak mutogatni ezt-azt...
-
#116011 Ez a WWE 2K Battlegrounds a játékkészítés szégyene... persze ez csak saját vélemény és nem akarom az esetleges rajongókat megbántani. -
#116010 PS Plus július:
Call of Duty: Black Ops 4 ( nincs single kampány, nekem kuka)
WWE 2K Battlegrounds (wrestling, nekem kuka :D)
A Plague Tale: Innocence PS5 (ez az új verzió, nem backcomp. , megvolt PS4-en)
meh :(
-
#116009 aha -
#116008 Csicseregték . :) -
#116007 Az egész céget vennék meg, mint ahogy Bethesdánál is a Zenimaxot. És nyilván pénzért. Sok pénzért. A Bethesdának is termelt az ESO meg a FO franchise, hogy a Wolfenstein, Doom stb-ről ne is beszéljek. Van olyan ajánlat, amire nagyon nehéz nem rábólintani.
De mondom, csak megérzés. -
#116006 A CDP-nek szerintem nincs szüksége az MS vagy Sony pénzére, vígan termel nekik a GOG meg a Witcher frencsájz, minek adnák el legjobb stúdiójukat -
#116005 Tőzsdén jegyzett cég, szerintem a lengyel kormánynak itt nincs nagy beleszólása, ha a MS ír leánya veszi meg, akkor ráadásul EU-n belüli az akvizíció, nem is lehet nagyon csesztetni. Meglátjuk. -
#116004 Már hogy ne lenne, mindig is volt. Rámész a játék ikonjára, Options és tádááám, ott van. Vagy másra gondolsz? :) -
#116003 Abban bízok, hogy a Lengyel kormány ezt nem fogja hagyni.
Személy szerint én továbbra is azt szeretném, ha a CDPR független maradna.
De kétségtelen, hogy esélyes az MS felvásárlás/betársulás/stb lehetősége. -
#116002 Igen, sanszos. Lényegében az összes többi nagy nyugati rpg-gyártót megvette már: Bethesda, Obsidian, InXile (Brian Fargo). Bio-t még nem, de az ugye már elkelt, EA.
Ráadásul a CDPR most picit meg is roppant, ahogy egyébként a Beth is a FO76 után vagy az Obsidian a kis AA projektjei után (nem véletlen kellett kickstarter nekik), tehát jobb áron tudnak hozzájutni.
Ha tippelnem kéne 1-2 év és megveszi őket is. A MS-nál sokkal több a pénz, mint a Sonynál, be tudnak vásárolni. -
#116001 Ez szerintem sajnos reális és remélem nem fog megtörténni. Félre értés ne essék, ha a Sony lenne az MS szó helyett, ugyanúgy húznám a számat. -
#116000 Szerintem ők most eléggé bevásároltak pl. Bethesdával. Az én tippem (megérzés csak, semmi alapja), hogy a következő MS akvizíció az a CDPR lesz. -
#115999 Kik mondtak ilyen dátumot? A suttogók? -
#115998 Köszi az infót, akkor megvárjuk július 8.-át. Ha a Sonynak nem sürgős, nekem miért lenne az... -
#115997 Igen, ezek ilyen érthetetlen dolgok. Én a mai napig kinyomom a szemét a ps-gombnak mikor le akarom állítani a gépet, de még ez a funkció se elérhető PS5-ön… -
Evoluti0N #115996 Azé furcsa, h PS4-en létező funkciók hiányoznak a PS5-ből. Eddig ugye a témák hiánya tűnt fel, de ma azt is észrevettem, h nincs update history, ahol meg lehet nézni, h milyen újításokat, javításokat tartalmaz egy patch egy játékhoz. -
#115995 juni 29 meg juli 8-at mondtak...
lesz csak nem tudjuk mikor
-
#115994 Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de pár hete valami olyasmit pletykáltak, hogy a hónap végé lesz majd Playstation műsor. Ahogy nézem akkor ez csak fantáziálás volt. :(