121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Mert az eddigi State Of Play-ek annyira meggyőztek mi? Hogy mindig volt valami nagy meglepi vagy bármi érdekes….ja, hogy ilyen még soha nem volt?!….neeeeeee….neeeee….
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.07.06. 17:15:18
  • Mephike
    Ehh, azért én bízok benne, hogy csak mutatnak még valamit, már egy Elden Ring videónak is örülnék.
  • Kandurex
    “A new State of Play arrives this Thursday. Tune in for a Deathloop gameplay deep dive, plus lots of updates on indies and exciting third-party game“

Süllyedés az érdektelenség egy újabb szintjére.
  • darkSectorxxx #116070
    Nem tudatos, lehet lustaság miatt, mivel amúgy én nem nagyon foglalkoztam ezzel, nekem nem tűnik modorosnak, nem is tudom miért van így, de nem szántam annak és ez nem tanulás kérdése, szimplán lehet csak lustaság.
  • Tikal #116069
    Ezért kérdem, hogy így nőttél fel, ezt hallod magad körül hogy neked ez lett a normális? Mivel én ezt ritkán hallom így a környezetemben, számomra ez nem normális magyar beszéd :)
    Van a nyelvben egy olyan hogy hasonulás, itt tökéletesen alkalmazható, vagyis ez mellett > emelett, ez miatt > emiatt. Mikor olvasom amit írsz, ezek miatt a tagolások miatt nem gördülékeny a szöveg számomra.
  • darkSectorxxx #116068
    Az más, azt nem tudom.
  • lwb
    Szerintem arra gondol, hogy jobban hangzik az "az mellett" helyett a szimpla "amellett", magyarosabb is.
    De ez már ilyen Grétsy László féle izé, ezeken én nem szoktam fennakadni fórumon. :D
  • darkSectorxxx #116066
    Mi az hogy modorosnak hangzik?
    Normális magyar beszéd.
  • Tikal #116065
    az mellet ez mellet, ezt te direkt használod vagy így nőttél fel, hogy ezt hallottad? Annyira modorosnak hangzik, szétszakad tőle az ember feje.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2021.07.06. 13:54:39
  • lwb
    Végig lehet így is vinni és a játék jó, de ha türelmes ember vagy, akkor valószínűleg az a helyes, ha vársz egy picit.
  • darkSectorxxx #116063
    Mindenki peccsről beszél, de miért?
    Ezek nem peccsek.
    Rendesen PS5 változatok, nem tudom figyelte-e bárki, de egy-egy játék, amibōl van PS5 verzió, az nem egy peccs, hanem egy full más verzió, nem a sima változatot kell letölteni és azt felpeccselni neten.

ezek full külön változatok, ez miatt nem mennek a mentések se, más módon töltenek is a játékok, stb.

Ha van egy játék pl amiből van PS5 verza és letöltöd a PS4-est is, akkor konkrétan 2 külön verzió telepszik az SSD-n.
    Lehet választani is melyiket akarod elindítani.
    Sokszor a PS5 verzió még kisebb is méretben.

Szóval ez a peccs ez nagyon nem szuper megnevezés,az mellett hogy értjük mit értenek alatta.
  • Mephike
    Megvettem a CP2077-et ismét pár hete (az előrendelt verziót ugye visszaadtam...), mert pár ezer forintért utánam dobták, de tuti meg fogom vele várni a nextgen patchet.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2021.07.06. 12:18:47
  • darkSectorxxx #116061
    Az xbox verzió valszeg jobban sikerült, de ott is "Xbox One X" verza fut azzal a minimális többlettel amit az erősebb vas hozzátesz back comp-ba.

Biztos vagyok benne hogy a 2 nextgen jóval jobb lesz.

Xbox One X 50%-al erősebb hardver mint a PS4 Pro, persze hogy arra jobb a prevgen változat.
  • lwb
    Ez oké, de akkor hogy lehet, hogy series x-en nem szar? Ott is a last gen verzió fut, mégis gyors a töltés, nincsenek ilyen grafikai bugok stb.
  • darkSectorxxx #116059
    NEM létezik még PS5 verzió, ahogy Xbox Series se.

Egy előző generációs játék hiába fut SSD-n, ha HDD-re van belőve az adat amit x idő alatt tölt.
    Ezért szar...
  • csgj
    Ja, ahogy Rtingsen nézem a teszteket, az LG OLED-ek elég jól szerepelnek grey uniformityben. A tesztképeken ég és föld a különbség, ha bizonyos QLED vagy NANO vagy sima 4K UHD-t nézek. De az idei év nem hozta a várt spórolást, katasztrofálisan állok anyagilag, úgyhogy csak annyit tudok tenni, hogy elhatározom, legközelebb nem adom alább, OLED-et kell vennem. Csak tudja a fene, mikor.
  • Kandurex
    Függetlenül ettől a problémától (amiben azért minden TV se 100%-os), jobb választás az OLED, még a gyengébbnek számító “B” kategóriában is. Ami tulajdonképpen olcsóbb, mint bármelyik középkategóriás U-Q akármi LED. Szóval vegyél OLED-et (ha meg olcsóbb kategóriában nézelődsz, nem a grey uniformity lesz a legnagyobb gondod)
  • csgj
    Sziasztok! Megint egy tévés kérdésem lesz. :-D
    Mennyire elterjedt a mai tévékben az ún. "gray uniformity" probléma? Vagyis amikor van egy nagyjából homogén háttér, és azon erősen látszik valami folt. Leginkább a képernyő sarkain jellemző a sötétedés, de vannak tévék, amiken középen is előfordul akár. Ez mondjuk egy focimeccs nézésekor zavaróbb lehet, de videojátékokban is észrevehető, ha odafigyel az ember. (Mondjuk, ha valaki nem OCD-s szorongó, nem fog rágörcsölni, max ha durván rossz a gray uniformity.) Legkönnyebben egyébként egy teljesen szürke háttérrel lehet tesztelni a tévén. Így szokták pl. ilyen review-kban is: https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300
    Szerintetek csak nagyon magas árfekvésű OLED tévék között lehet olyat találni, amin nem jelentkezik ez a probléma?
    Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.07.06. 10:36:50
  • lwb
    Egészen elképesztő, hogy mennyire nincs nagy különbség a két vas (box és ps5) között, mégis ég és föld a két verzió. Nem tudom, mit csesztek itt el a CDPR-nél, de én még ilyet nem láttam.
  • Tikal #116054
    Szerintem akinek ps5-je van annak nem is kérdés hogy várjon e még vagy se.
  • lwb
    Cyberpunk 2077 ps5 benyomások kb 20 óra játék után. Series X-en és PC-n többször végigvittem, minden befejezést kipróbáltam.

A PS5 verzió még mindig messze-messze a legbugosabb. Semmi ehhez hasonlót vagy közelítőt nem tapasztaltam, ami itt mindennapos. Pár példa:
    - a holotelefon képe egyszer csak szétesett és úgy is maradt, akármit csinálok a kép szétcsúszik, nem érinti a végigjátszást, de rohadt zavaró, egyik másik verzióban sem láttam ilyet,
    - a töltési idő nagyon szar. konkrétan rosszabb, mint pc-n hdd-n, pedig itt ssd-n fut. Kb 4-5-ször annyi ideig tölt, mint a series x, ami vicc, mert a ps5 ssd-je gyorsabb,
    - folyamatosan vannak kisebb grafikai artifact-ek, glitchek, pl. a tárgyak, szereplők elkezdenek vibrálni, ha a képernyő sarkában vannak, de abbahagyják, ha rájuk nézel,

Eddig game breaking buggal nem találkoztam, crash sem volt, ezeket legalább megoldották, ráadásul a frame rate is ebben a verzióban tűnik a legstabilabb 60-nak (mondjuk cserébe az npc és traffic sűrűség is alacsonyabb, mint boxon), de kb ezek a jó hírek egyedül.

Exploitok terén ugyanaz, mint a többi verzióban: sasquatch xp exploit működik, enter the clowns sebezhetetlenség exploit szintén. Vicc, hogy ezeket képtelenek voltak ennyi peccs után is kivenni a játékból.

Az a helyzet, hogy bár nekem a CP volt a tavalyi év játéka, nagyon át kell gondolni, hogy ezt így érdemes-e most megvenni ps-en. Bele se merek gondolni, milyen lehet last genen. Mindenki várja meg a next gen peccset és attól függően döntsön arról, hogy megveszi-e vagy sem.
  • Tatyla
    Ja igen akik megvették anno azoknak ingyen van igen
  • mucsácsó
    https://prnt.sc/18rdo56

így se jön be? valszeg harapnak a direkt linkre :D
  • Mephike
    Simán el tudom ezt képzelni, lassan nagyobb piaca lesz a játékoknak, mint a filmeknek. ("Kis" túlzás.)
    Szerintem az MS nagyban gondolkodik.
  • Seth
    Nálam nem jelenik meg semmi kép vagy amit linkelsz
  • mucsácsó
    erősen pletyka sóderbánya, de azért durva lenne:

mondjuk ha ennyire insider arc, akkor a NetherRealm-ot leírhatta volna rendesen :D
  • darkSectorxxx #116047
    Én nem utalnék erre pénzt így első látásra. Amúgy miért van a leírásban Amazon dobozról kép?
  • robicarlos6
    Egy weboldalon dobta fel a rendszer hirdetésként..
    Ismeri valaki? Erőteljesen scam gyanús nekem...

dorsoshop.com/products/unclaimed-game-package (50ps4 játék 60$-ért)
  • lwb
    Pedig de. Kivéve azoknak, akik a ps plus ingyen verziót kapták. Aki megvette az alapverziót pénzért ps4-re, annak ingyen lesz a ps5 upgrade.
    Ugyanez volt series x-en is: tudom, mert most installáltam boxon a series x peccset. Dlc nem járt hozzá.

ps5-ön megvettem a dlc-t is.
  • mucsácsó
    tényleg rohadt jó game volt, én is élveztem nagyon :) még mindig itt megy a fejemben a 4. biome zenéje...
    jézusom tényleg mennyire epic volt meg a boss is, szerintem azt kellett volna kb. a végére hagyni, mert utána már a többi nem volt olyan ütős (nekem)
  • Mephike
    A platina nagyon szerencse függő, de hajrá ;)
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam a Returnalt. Beleértve a 3. chaptert is ofc. Meglepően nem volt nehéz. A 3. bosstól kezdve mind meglett előszörre. Az uccsó mindkét alkalommal. Ha haltam, az pályákon történt. Amúgy nagyon élveztem. Szeretem a nehéz játékokat meg a bullet hell mechanikával rendelkezőket. Szal faszaság volt. Talán ki is platinázom. Csak 4 acsi hiányzik, plusz a platina. 4 biome-ban kell összeszednem még pár cuccot, de mindegyikben megvan majdnem mind.
  • mucsácsó
    kapott egy második esélyt tőlem a Metro Exodus a PS5-ös patchel - nem bántam meg, rohadt jó volt! :) nagyon baszón nézett ki sokszor a játék!

kicsit oda kell figyelni a lootolgatásra meg craftra, és akkor olyan para az ammo-téma..

különösképpen a Tajga Forest-es és Dead City-s pályák tetszettek, nagyon el voltak találva...

most folytattam egyből a Sam's Story DLC-vel, eddig ez is nagyon tetszik :)

kíváncsi leszek, hogy mivel rukkolnak majd elő a 4A Games-es arcok kövire, de gyanítom az arcunk le fog szakadni majd a látványtól.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.03. 19:53:41
  • darkSectorxxx #116040
    Miért lesz PC-re?
  • Voltan
    Amennyiben tényleg ad 8-10 óra extrát, akkor korrekt az ár, valóban.
    Megvan nekem is PS4-en, az utolsó nagy fejezetnél tartok, viszont lehet, hogy megvárom a PC verziót a dlc-vel. :)
  • Tatyla
    Nem, megnéztem
  • davidka003
    Amúgy 20 dollár szerintem nem őrülten vészes ha lesz benne legalább egy 8-10 órás végigjátszás.
    Most játszom PS4-en és valszeg annyiért meg fogom venni a kiegészítő miatt az upgrade-et PS4-re.
  • lwb
    Elvileg Greedfallnál csak a dlc kerül pénzbe, a ps5 update az ingyen van.
  • darkSectorxxx #116035
    Az alapján amit írtak nem.
    Mert neten azt írják a csapat csak tesztelni fognak a nagyobb stúdióknak hogy időt spóroljanak.
    Ami nem hülyeség, azt tekintve egy exclusive mennyi időbe telik és hány címen dolgozik 1-1 csapat most.
  • darkSectorxxx #116034
    Nem DC-ről, hanem DC-re. :)

A 30 az amikor egy sima PS4-esről kell.
    Legalábbis így lehet értelmezni amiket írnak.

Standard -> DC = 20 dollár
    Ps4 -> Ps5 = 10 dollár
    Ha kombinálod akkor 30.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.02. 09:49:08