121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mephike
    A Medium nemsokára jön PS5-re is, itt látható, hogy a kontroller mennyit tesz majd hozzá a játékhoz.
  • Mephike
    Húúú srácok, ebben a cipőben még játszani is jobban fogtok tudni!
  • RJoco
    Én nem fizetem, nekem 500 volt.
  • robicarlos6
    Ha 50% lenne sem érdekelne senkit ugyanis te azt fizeted ami a weboldalon van. 280k ami röhejes.
    De mindegy is az ilyen 190k feletti boltokat el kell felejteni
  • RJoco
    Sokkal olcsóbban adják, mint eleinte. Először 1200-ért vesztegették, aztán volt is felháborodás. Viszont őket még mindig inkább lehet hivatalos eladónak tekinteni, mint az ebay-es eladókat.
    Ez a valamit valamiért üzletpolitika.
    Megveszed pár ezressel olcsóbban és vársz pár hónapot, vagy veszed drágábban és hamarabb élvezheted.
    Kis érdekesség, hogy Németországban az áfa csak 19% ezen termékekre.
  • robicarlos6
    De legalább picivel több mint 1 órán keresztül kint volt..PS5-el még nem kapkodok. Ráérek majd a gen vége felé már ha akkor lesz értelmes mennyiségű game rá. Akkor már úgyis 2-3 mellékel game lesz hozzá 20-30k-val olcsóbban legalább lesz rá játékom mert venni biztos nem fogok hozzá. Ahogy elnézem az akciókat nem tudom mire gondol a sony
  • robicarlos6
    LOL 280-ért...ezt dugják fel maguknak... itthon is tud ennyiért venni bármikor aprón.Skalper paraszt boltokat ne reklámozzunk már
  • Kandurex
    Vegyétek, vigyétek!
  • Radam81
    Mediamarkt webáruházban most van ps5.
  • RJoco
    Most épp 3 darab van raktáron.
    Nem is értem, hogy Magyarországon mi a gond, mikor Németországban simán, pár napos max egy hetes átfutási idővel lehet rendelni. Ahol nem, ott meg ki van írva a várható elérhetőségi idő.
    Lehet, hogy ennyivel szigorúbbak a törvényi szabályozások?
    Vagy egyszerűen csak nem akarnak negatív értékeléseket kapni?
  • Árpitallica
    Lemezes verzát rendeltem, akkor lehet, hogy bő 3-4 hónap múlva jön xd Addig elvagyok a ps4emmel, csak jöjjön ki és ne fél év után..
  • tumpi
    Nem ertem az Alza kiszolgálási sorrendjét. Nekem február 4. Digit rendelésemről semmi info.
  • robicarlos6
    Konzolvilágnál a digitálist pl a 2020.12.31-én rendeleteket viszik majd ki legközelebb..Szóval onnan rendelhették a legtöbb digitálisat mást nem tudok elképzelni..
  • Árpitallica
    Hát nem túl kecsegtető infók ezek, kicsit elbizonytalanodtam... Esetleg akik még a konzolvilágtól rendelték és megérkezett, mennyi idő alatt ért ki? Konzolstúdiót viszont kezdem megfontolni.
  • robicarlos6
    Munkatársamnak ma vitték a ps5 digitál verziót. Április 8-án rendelte alzától.. konzolvilágosat le is mondta mert onnan is akkor rendelte.
  • deep
    Konzolstudiotól 1 hét alatt megérkezne, konzolvilágnál még áprilisi megrendelések teljesítésénél tartanak...
  • Mephike
    Jó döntés volt, nem fogod szerintem megbánni ;)
  • Árpitallica
    Sziasztok! Sok tanakodás után úgy döntöttem megrendelem én is a PS5-öt KV-tól! :) Asszem most jön a legnehezebb része, mégpedig a hosszas várakozás! :D
  • darkSectorxxx #116257
    Igen, rengetegszer írtam már, mekkora genyóság.

És igen, csak az ultimate-be van Poki Remaster!!!
    Utána nem tudsz utólag se upgradelni, de a legdurvább, hogy újra az ultimate-et se!!!

Ha a sima MM-t veszed a profilodra, onnantól már annyi.
    Csak új profillal tudsz már csak hozzájutni a Remasteredhez.

Viszont!!!!!!!!!

Írtam sokszor!!!!
    A Póki Remasternél nem annyi az eltérés hogy 4k/60/RT

Ez nem egy upgrade!!!!
    Hanem egy full felújított változat, új textúrákkal!!!!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.08.05. 13:48:09
  • bebert
    Ez bizony így van. Nincs változás.
    Utoljára szerkesztette: bebert, 2021.08.05. 13:29:11
  • mucsácsó
    Gratula! :)

Én úgy tudom, hogy a "Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition" az egyetlen, aminél tölthető a Spiderman Póki 4K60 / ray-tracing-es verza + a Miles Morales - ha külön veszi meg az ember őket, akkor nincs mód az upgrade-re az alap Pókinál - de javítsatok ki, ha ez változott volna esetleg mostanára..
  • bakkerman
    Hetfon megerkezett a gép,beléptem a PS5 tagok (szűk) csoportjába 4 hónap várakozás után :D Egybol vettem egy havi ps plust,johetett is a jó “öreg” God of War...hát emberek,ez a gép ez eszméletlen...nincsenek szavak erre a vizuális orgazmusra amit kaptam mar az első 30 percben...megvettem a géphez a kinézett TV-t (Samsung AU9000 43 inch),170ezer volt,döbbenet hogy még egy ilyen nem felsőkategóriás TV-n is milyen kegyetlen a latvany...jatszottam en a God of Warral amikor megjelent egy PS4 slimen,egy 32-es FHD TV-men,akkor se volt csunya ez a jatek,de amit most mutat ezen a tv-n a ps5-el 4k60 fps-ben,ez valami kegyetlen. Tudom azert itt mindenkinek mar regota megvan a gép,sokatoknak gondolom megjelenestol pörög,hat megerte ez a varakozas...az hogy a gepet még lenemeitott tv-nel se hallom ez is brutal,a regi PS-ek utan,meg a pc gamingee korszakom utan ahol a GTX 1070-em mar visitott neha ha meghajtotta valami komoly jatek...szoval most nagy az öröm,igazabol annyi lenne a kerdesem hogy en lattam a storeban a Pokembert,a sima valtozatot ha megveszem az mar felpatchelve fog lejonni a gepre,tudja majd a 4k/60-at? Vagy a GOTY verziot kellene megvennem?
  • csgj
    Hali! Valaki ajánlotta itt nekem a Triwarden szervizt. Miután beszéltem velük e-mailben, el is küldtem nekik a Dualsense kontrollert (kattogó hangot adott ki a jobb joystickje), de még semmi reakciót nem kaptam rá. Ez július 20-án volt, két és fél hete. Telefont nem veszik fel, e-mailre már nem válaszolnak. Tuti megbízható ez a cég?
  • abel0317
    Az első tapasztalatok a sennheiser/epos gsp 370-ről. A beüzemelés az nagyon gyors, egyszerű. Plug n play. Bedugtam az usb adaptert a ps5be és azonnal csatlakozott a füles a konzollal. A hangzás az tökéletes számomra sőt az is meglepett, hogy mennyire telt basszusokkal rendelkezik. Pozitívum még, hogy hangos, mindenhol azt olvastam, hogy a wireless kivitelű headsetek halkabbak.. hát nem az, ráadásul a jobb fülkagylón van egy egész nagy köralakú hangerőszabályozó amihez nagyon könnyen egyszerűen hozzáférsz ha a fejeden is van és nemkell a hangerővel a kontrolleren szarakodni. Kényelmes, puha fülkagylói vannak de csak az oldala bőr, ami a füleddel érintkezik az viszont ilyen velúros, szövetes anyag tehát legalább ott nem izzad a füled hosszabbtávon. A beépített akksi papíron 100órát bír. Rengeteg review alapján ezt hozza is mert napi 3-4órás játekkal, 3 hétig nem kell tölteni, ehhez képest meg mégis könnyű a maga 285grammjával, úgyhogy a fejedet nem húzza le :D
    Talán az egyetlen negatívum, hogy Micro usb van usb c helyett és hogy 3.5-ös jacket nem tudsz beledugni tehát vezetékes használat nem opció
  • darkSectorxxx #116251
    Erről szól a topik nyugodtan írd le. ;)

Meg persze gratulálok hozzá!
  • Mephike
    Nyugodtan írd meg, elfér itt ;)
  • abel0317
    Köszönöm az infókat! Végül sok-sok utánaolvasás után egy Epos gsp 370-et rendeltem, ha megjön akkor szivesen leírom ide a tapasztalatokat, hogyan viselkedik a ps5 mellett.
  • darkSectorxxx #116248
    Igen én is ezen nevettem ma, engem pláne meglep. :D
  • mucsácsó
    szerintem senkit nem lepne meg, ha igaz lenne - szerintem sajnos az ..... :(

Report: Horizon Forbidden West Delayed To 2022
  • darkSectorxxx #116246
    Ezt mondták akik próbálták.
    Nem tudni pontosan ez mit takar, de valszeg már nem hit kérdése.
  • darkSectorxxx #116245
    Psycho
  • mucsácsó
    én a Psychonauts 2-nek nem hiszem, hogy különösebb extra gondjai lennének ilyen téren, első résznél biztos nem lesz rosszabb, az pedig eléggé rendben volt annak idején :)

no dehát majd kiderül, de én simán el tudom képzelni, hogy még a Ratchet-et is verni fogja (sok embernél) idénről :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.30. 10:00:08
  • Voltan
    Már minek az irányítására? Psychonauts, vagy Dying Light?
  • darkSectorxxx #116242
    Az hab a tortán hogy panaszkodtak az irányításra akik tesztelték vagy kipróbálták.
    Gondolom nem publikus beta demo.
  • mucsácsó
    akkor főgyújtom má az MS-t, ha azt elmerik tolni kb 6-7. alkalommal is még... :D

én amúgy ott eléggé biztosnak érzem valamiért a megjelenés már szerencsére, de nyilván csúszhat ugyanúgy.. de ne!! :)
    nekem nagyon-nagyon várós cím, talán egyik legjobban várt idénre :) (najó, talán a Dying Light 2 még, bár ott azért vannak fenntartásaim...)
  • darkSectorxxx #116240
    Mindent eltólnak ezért semmire se készülök már előre, majd mikor jön. Vagy max talán talán 1 héttel előtte.
  • Voltan
    Eh, baszki.... Nem baj, elvileg jön a Psychonauts 2 aug 25-én, az is a radaron volt úgyis. De tuti azt is eltolják majd...
    Ez az év gaming szempontból... háááát...
  • darkSectorxxx #116238
    Ma reggel néztem én is a kurva anyjukat, ahogy ezt elmondtam a The Medium-nál meg sok más helyen.

Persze 1 hónap, de akkor minek jelentgetik be, meg ez azt mondja nekem, hogy 1 hónap, a világot nem váltják meg, akkor vajon mennyire lehet vagy lesz majd kész állopotban a játék?
  • Mephike
    Reggelre megjavult a tegnap esti soul problémám. Valószínű a játék újraindítása segített.
  • AntiHero
    Kena: Bridge of Spirits has been delayed a month to September 21.