121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#115993 Jó, mondjuk a BP egyelőre nem csinál friss játékokat, amiket meg kiadnak nekik, eleve ps exclusive címek, szóval itt kevésbé van akkora jelentősége. -
#115992 Igen, állítólag a japán ps twitteraccount ugyanezt a képet a Bluepointtal tette ki “véletlenül”. Na az is egy jó hír lenne. -
robicarlos6 #115991 MS-nak ha lett volna esze rég felvásárolta volna őket...nem is értem miért szalasztották el -
#115990 Bluepoint-ról is kitettek egy képet, még csodálkoztam, már rég meg kellett volna szerezni a Bluepointot a sony-nak.
Remedy egy exclusive Alan Wake 2-vel odacseszne. -
#115989 felkészül: Bluepoint és/vagy Remedy (vicces lenne :P) -
#115988 A Housemarque immáron belsős Sony stúdió, grat nekik. A Returnalt be kellene már szereznem… -
#115987 Még 3 darab PS5 van! -
#115986 Az, de nem sietek, van most más. Ráérek később is, év végén úgyis mindig vannak leértékelések. -
#115985 Hát én most rá vagyok hangolódva a Tsushima miatt erre például. :)
-
#115984 nálam is lesz hamarosan eladó, szerintem a hétén a végére érek tervek szerint, én is ilyen 17k körül gondolnám továbbadni majd :) -
#115983 Ha lemezes a PS5-d, akkor lehet érdemes a hardveraprón körbenézned. 18k, néha még olcsóbb is a Ratchet. -
#115982 Tsushiról mindig az öreg japán kendo-mesteres videó jut eszembe: there is no dishonorable way, just kill them you know. :D Keményen nyomta az öreg. -
#115981 Tsushima nagyon jó Ps5-ön.
A többit nem szó szerint rád értettem, csak általánossaágban. Ha valaki belegondol miért jobb előbb váltani, ha ezt amúgyis kicsit később tervezné. :) -
#115980 Ja, ja vágom. Nem is problémázok ezen, jön majd jó játék biztosan. Addig is végignyomom még egyszer a TLOU2-t, most 60 fps-en és végre befejezem a tsushimát, az elején hagytam abban a ps4 pron, szóval nem sokat veszítettem az újrakezdéssel.
Remélem kap 60 fps peccset az uncharted 4 és a lost legacy is nemsokára. -
#115979 Már az is bőven elég hogy belépek a ps store-ba és megy baszki, nem vár percekig a betöltés meg vásárlánál nem fagy ki a korsárnál.
Meg ebben nem az a lényeg hogy most mi érdekel, hanem hogy MEGLEGYEN a gép.
Nekem se 2-3 nextgen cím miatt kellett a gép, hanem mert ha nem szerzek időbe akkor nem úgy van hogy jön egy játék és akkor gyors veszek egy gépet. :)
És még egy fontos dolog.
Ha kijön egy cím, NEM tudod megcsinálni azt, hogy ja majd elkezded PS4Pro-n, azt folytatos PS5-ön, mert eltér a 2 verzió a játékok mentéseiben!
Vagyis ha valamit egy konzolgenerációban elkezdesz, azt úgy kell betervezni, hogy ott is fejezd be.
Ez se elhanyagolható. -
Evoluti0N #115978 Tökre megérte akkor ps5-öt venni. -
#115977 Köszi,
A másik játék, amibe belekezdtem még a HZD, ami -a töltéseket leszámítva- pont olyan, mint ps4 pron volt. Egyelőre maximálisan kihasználom a gép adottságait. :D
(demon's souls nem érdekel, pókemberből az alapot is félbehagytam, returnal nem fogott meg, egyedül a ratcheten gondolkozok picit, de várok rá egy akciót) -
#115976 Gratulálok a géphez!!!
Kellemes játszást hozzá. -
#115975 Pedig tűpontos 60 az, csak kell egy picit maszatolni a beállításokban. Le kell pl venni a camera accelerationt, meg növelni a camera sensitvityt, lejjebb vinni a motion blurt és mindjárt 60-nak fog látszani az a 60.
Ja, megvan a ps5 közben. Az első game amit megvettem - hogy triggereljem Harlekint :D - a Cyberpunk 2077 volt, amit már kétszer-kétszer végigvittem pc-n és series x-en is. :D -
#115974 Mondjuk nekem nagyon furcsa, nem olyan mint máshol a 60.. de jóságos. -
#115973 Hát igen, igazán ritkaság, de létezik és szerintem simán megkapod hét elején majd. ;) -
#115972 Ratchet and Clank Rift Apart eladó, ha valakit érdekel. (17+posta)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.06.25. 21:45:12 -
#115971 OK, the cake is not a lie.
60 fps-en a TLOU2 egész jó lett ... -
#115970 Persze, hogy ezt mondod. Te is része vagy az összeesküvésnek. :D The cake is a lie. -
#115969 -
#115968 Meglátjuk. Lerendeltem GLS-sel, de egyelőre ott tartok, hogy szerintem a PS5 egy globális összeesküvés, valójában nem is létezik, csak kitalálták, hogy szopassák a népet. :D -
#115967 Szívesen, láttam hogy van bolt rendesen azon a pesti címen, meg elérhetőség telefonon, ezért mertem bedobni.
Szerintem ha a kosárba berakod akkor tuti megkapod mert amikor próbaképpen sokat betettem a kosárba tegnap akkor jelzett hogy csak 4 darab van, szóval ha nincs készleten nem is engedné a rendszer berakni a kosárba ezekszerint. -
#115966 Vagy arra gondoltam, aki nagyon szeretne, nem jut hozzá, nem akar használt oldalakról és nem gond neki z a pici töblet cserébe azért hogy ne kelljen várnia 2022-ig,mert aki még nem kapta meg, az esélyes nagyon hogy majd csak jövőre juthatna amúgy hozzá.
Ha nekem nem jutott volna, én is most tuti hogy ennyiért még megvenném.
Persze drágább mint amúgy lenne, de mivel rohadt nehéz hozzájutni. Hát na még mindig barátibb, mint az Emag-on 400 ezerért. -
#115965 Megrendeltem, meglátom le is szállítják-e. Köszi. -
hunbalee #115964 Jó ár ha mellé volna +2 kontroller meg legalább 4-5 game -
#115963 Playstation 5 egy boltban van készleten 240 ezerért, akinek nagyon kell.
(4 darab van készleten ebben a pillanatban)
GamerTech
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.06.25. 01:40:36 -
#115962 Egyetértek, nekem az egész biome is jött be talán a legjobban, tök jó volt a zene alatta, és a bossnál csúcsosodott ki teljesen :) -
#115961 Pontosan. Eszméletlen jó hangulatú volt az a boss. :) -
#115960 Hyperion? :))) -
#115959 A harmadik biomnak a boss előtti része tud néha fájni, illetve a berepülő kis rakétás robotgépek (talán drone a nevük?). De ennek a területnek lesz az egyik legjobb boss harca. Nekem csak egy boss volt, ami hangulatban verte, az pedig hallani fogod ha odaérsz majd :) -
#115958 nyugi, majd a 4. szerintem nagyot nehezedik a 3. után :D
legalábbis én azzal szenvedtem kicsit, de utána ment simán már :) -
Evoluti0N #115957 Még mindig nem mondanám könnyűnek, de ma jobban ment, mint tegnap. A második bosst példáiul sokkal könnyebben legyőztem, mint az elsőt. Másodszorra összejött és előszörre is sikerült volna, ha legalább egy gyógyító cuccal vagy az újraélesztős asztronauta figurával mentem volna neki. Nem tudom, h vmiért könnyebb a 2. biome meg a boss vagy csak kezdek beletanulni a játék ritmusába, mechanikájába. A 3. biome eddig lófütty. :D -
#115956 Ja úgy igen... -
#115955 Jah, csak ez ugye az új generációs kártya már, amivel a bányászat már nem működik olyan jól, szóval ezért olcsóbb. Biztos lesz rá vevő, de úgy vagyok vele, hogy én még várok ezzel a vétellel. -
#115954 amúgy jah, pár hete még ~500k volt az RTX3070 - annak fényében extrán jó :D