PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.06. 19:15:33
Adversus solem ne loquitor
Mindenesetre a cinikus, szarkasztikus, arrogáns hozzáállásod felettébb szórakoztató.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 18:48:22
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Nem látod miért jött ide? Akkor nem értem te is mitől vagy moderátor.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 18:19:19
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgyis egycsomó felesleges fassággal jár, ha egy gyártó/kiadó kommunikál a vásárlóival. Hótfasság! Habonyokat mindenhova! 😊
Vagy a mostani gép dolognál mondjuk nem lenne embargó és a sok visítozó YT clickbait felületes bemutató hegyek lennének csak elérhetőek, mert gyorsan össze tudnának csapni egy vélemény böffenetet. És rendes tesztre mondjuk DF-től már sokkal kevesebben lennének kíváncsiak, mert korábban már röfi Boogie meg a többiek beböfögte hatalmas rátermettségével, hogy szar. Vagy mondjuk mind sikíltozva felszopná, mert most a ps a népgép és épp most ez jót tesz a csatornája népszerűségének.
Ráadásul megint békából elefántot csinálsz, ahogy a kizárólag végletekben gondolkodás is látszik a koreai példádon. Holnap 7-e. Lesz fent egy rakat teszt. Megjelenés pedig csak 10-én. Lesz 3 napod lemondani, ha a tesztek alapján mégsem tetszene. Meg amúgy is megrendeled kipróbálod, s ha nem tetszik indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Ez most ilyen gyerekes rendszerellenes oviskodás csak szerintem. A rendszer rossz, gonosz és fújj. Miért? Mert a rendszer rossz, gonosz és fújj. 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Megfejtettem a talány! Azért van embargó,...mert ez egy drón is egybe! <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.06. 17:09:19
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
A múltkori Bethesda hírnél, hogy mostantól nem kap olyan korán tesztpéldányt a média sem éreztem problémának abból a szempontból, hogy legalább ténylegesen a megjelent produktumot fogják tesztelni, valamint, hogy így legalább csökkennek az előrendelések, s a kiadó nem tud annyira előre tervezni, s talán jobban oda kell tegyék magukat a termékkel, hogy a vásárlókat elérjék.
Szóval nem látom ezt az embargó dolgot ennyire feketén fehéren. Persze a legjobb az lenne, ha mindenről jóval a megjelenése előtt tökéletesen részletes és objektív tesztet lehetne olvasni. De ez így leírva is kicsit mesésnek hangzik 😊
Plusz nem zárható ki, hogy a hardver még nem végleges! Ezer logikus oka lehet egy ilyen döntésnek...
Forza.
Nem tudom, hogy sírjunk, nevessünk vagy sugárba hányjunk? Vagy csak a büdös kurva anyját annak az idióta fasznak aki szerint ez jó ötlet. Nem tudom. Még gondolkozni kell rajta. Egyébként talán 9. környékén.
Hát, hogy a rebaszót is...<#sniffles>#sniffles>, az már más tészta.Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.06. 14:39:56
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.06. 14:33:30
....vagyis menne, csak nincs PS kontrollerem, vennék, de már inkább a Pro kontrollere kell nekem. Szóval kivárás vanik,...olyan meg nem lesz, hogy billentyűzettel - egérrel piszkáljak játékot...hát fúj!
A félmilliós gémernotebook még megy? Mi pörgött rajta utoljára? ^.^
Vagy ennyire gépigényesek ott is a játékok?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ebben nincs érdekes az erő adott, pont annyi lesz kihozva amennyit ki lehet, sem többet sem kevesebbet. Ki a francot érdekel hogy PCn milyen, amikor NEM PCn játszik vele az ember. Annyira feleslegesen túl van pörögve a kényszeres összehasonlítás hogy már teljesen az emberek agyára ment.
Most fejeztem be a napi adag Paper Mariot WiiUn ami 720p de ilyan gyönyörűen szép a kép, színek hogy az agyam eldobom. Ez számít és semmi más. Élvezni kell ami van, mert úgy sem lesz más. Ha mást akar valaki épít PCt 135 féle módon, kombinációban és ott olyan lesz amit akar ha a tökéletesre vágyik akkor olyat rak össze.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 13:59:47
Én csak iq terén vagyok érdekelt. Vagy ha nem, nem para majd várok ps5-re, 70 k-t nem fizetek rá a ps4-re 2-3 évig, amire jön 4-5 játék, aztán utána az ára hamar leesik mert jön a ps5, annyira nem játszom sokat a konzolokkal hogy ennyire tartsak lépést.
Van rá pénzem, de annyi nem, hogy csak úgy ész nélkül váltogassak. 😄
Persze ez szubjektív. Mert csak a saját igényeimet nézem. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT