PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy én sem gondolom, hogy rossz lenne, és vannak kifejezetten szép pályák is. Kicsit úgy érzem, ezt inkább tervezték körkörös rohangáészásra, és sokszor előfordul, hogy hátbalőnek. Talán a csapatmunka itt fontosabb, mint eddig a CoD-ban. Meg sok új kütyü van, ezeket is ki kell tapasztalni.
Engem is a 2/10 borít ki, ugyan már voltak meccseim 1,75-ös K/D-vel is, ami bíztató, de azért itt könnyen lehet halni. Én is abban bízom, hogy a helyszínek és fegyverek mélyebb kiismerése segít majd. Kiváncsi leszek, mit jelent a gyakorlatban a prototípus-fegyverek készítése, de még egyik fegyverrel sem értem el a 14. szintet, ahol ezt kipróbálhatom.
Apropó, fegyverek. Ez az egyik része a multinak, ami jobb, mint a BO3-ban. A fegyverhangok sokkal jobbak, hangosabbak, élesebbek. Nincs olyan érzésem, hogy műanyag játékfegyverekkel lövöldözök.
És a team mission-ök is nagyon tetszenek.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nekem a BETA is nagyon tetszett - kövezzetek meg... és igen, csúnyább mint a BF1, de BF1-et is imádom, nahát 😄.
Viszont egyetértek azzal amit írtál (csak nem ismertem ezt a TTK-t, mint fogalmat), én is ezt éreztem, hogy nagyon hirtelen halsz meg mindig valahogy. Viszont szokható, de órák kérdése. Atomdurván szoptam eleinte énis, ilyen 2 | 10-es statokat produkáltam, pedig nem vagyok balfasz szerintem, de egysezrűen nem éreztem. De aztán ahogy haladsz előre, jobban megismered a pályákat meg fegyvereket (!), jobban rá fogsz érezni. Valahol ez jó is, mert hiába CoD, nem az az easy to learn mégsem. Kurvára rá kell állni, de pár óra után már benne is voltam a meccsek végén a top3-ban mindig.
Szóval jövök, de lehet várok még egy picit és majd használtan berántom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Majdnem 50%, az nagyon sok. BF1/TF2 kifogta a szelet a vitorlából? A hate kamány eljutott a mainstream vásárlókhoz akik inkább szkippelik ezt az évet? Vagy csak kezd leereszteni a CoD lufi?
Monjduk -50%-al is több mint szinte bármi más.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Sima PS4 nagyon nyikorog alatta, volt néhány fagyásom is, de így is nagyon szép és erős a hangulata.
Még az új TR-t próbáltam ki, azzal is nagyon elégedett vagyok. Az UC4 szintjét nem éri el, de nagyon jól sikerült. Mintha a 2013-as részt látnám újra, ugyanaz a játékmechanika. Helyenként gyönyörű, Lara modellje álleejtős, az átvezetők minősége kifogástalan. Hiányzik az UC4 kifinomultsága, de az élmény így is AAA+.
link
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.07. 10:08:40
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ot lesz helyette az XCOM 2, na azt nagyon eltalálták. Kezdetben féltem azoktól a küldetésektől, amik időre (meghatározott számú körökre) mennek, de egyelőre ezzel nincs gondom. Mondjuk eléggé alacsony nehézségen tolom. A store-ban még mindig kapható a deluxe verzió, mindenképpen ezt ajánlom a kiegészítők miatt, így az alapjáték+SP-hez képest jó pár ezrest meg lehet spórolni. Érdekes amúgy, hogy elvileg ez előrendelői csomag volt, de benne maradt a store-ban. :-)
Mondhatni a BF1 az első olyan játék, aminél a látvány olyan szintre emelkedett, amiben a fullhd már kézzelfogható limit. Méghozzá komoly hátráltató tényező. Ha zongorázni tudnám a fullhd és a 4k-ban mutatott látványkülönbségét, karácsonykor stadionokat töltenék meg a koncertjeimmel 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.07. 09:45:53
/jajeznemtudom mér arra lett válasz. A sajátomra lett volna.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.07. 09:36:15
Szerintem egyszerűen a stúdiók lusták lesznek 3 üzemmódra dolgozni. Biztos lesz olyan, ahol nyersz vele, de a legtöbb cím gyaníthatóan kimerül abban, hogy a promód leméretezve fullhd-ra. Illetve nemcsak lusták (azok is), de egyszerűen túl sokféle user experience lesz ugyanarra a címre. És ez nem pécé, a user kezébe az eszközök egyetlen permutációjában adható egyáltalán döntés (progép+fhd kijelző).
Szóval problémás is. Így is problémás lesz, mert az már most látszik, hogy elindult a fragmentáció, és már most ott tart a dolog, hogy a usernek fingja nincs pontosan mit fog kapni a zsákból, ami a konzoloknál eddig egészen egyszerűen elképzelhetetlen volt. Szal ha már a sony kijelölte ezt a barom utat (4khdr), akkor legalább ezen belül konzekvensnek kéne maradnia. Vagy legalább valamiféle egységet képet kéne mutasson a platform.
Igazából azt nem értem, miért is kellene váltani 4k hdr tvre, ha az eddigiek alapján többet nyerünk fhd-n a proval? (jobb frém, jobb effektek, jobb iq vs nagyon ritkán natív 4k, de leginkább artifaktoló csekörbord + hdr, ami vagy működik, vagy nem)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.07. 09:24:24
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.07. 09:12:02
A kampány nagyon jó lett, szép és látványos, sodró lendületű, az első fél órában szinte pislogni is elfelejtesz, annyira ütős. Erős része a játéknak.
A zombi mód nagyon szórakoztató, a grafikája is szép, eltalálták mind a helyszínt, mind a játékmenetét. A nyolcvanas évek választása is telitalálat, a zenék piszok jók, a pályatervezés fenomenális.
A multi pokolian nehéz. AW és BO3 után, ahol elég magas K/D-re jutottam, szopok itt, mint a torkos borz. A BO3-ból örökölt mozgáskultúra hihetetlenül bosszantó, a TTK (Time to kill) pedig olyan kicsi, hogy kb. rádlőnek és meghalsz, így a fegyverek tűzgyorsasága számít a legtöbbet. A repkedés miatt én is áttettem a jobb stick-re az ugrást, miután a killcam-ekből rájöttem, hogy sok ellenfelem ugrás és repkedés közben is tud célozni. Azért remélem, a matchmaking majd könnyebb elyekre is betesz, mert most a multi inkább bosszantó, mint szórakoztató. Bár az is igaz, hogy kell még idő megismerni a pályákat, de azért a korábbi részekhez képest ez most nagyon nehezen megy.
Összességében vegyesek az érzéseim, de a kampány és a zombi-mód megmenti a játékot, a multinál ezzel a TTK-val kezdeni kell valamit, mert ez így túl dara.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Részemről viszont csak oledre vagyok hajlandó váltani, azt meg még igencsak borsos áron mérik.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.07. 08:43:28
Még normal árán se...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Én viszont fogok. Tegnap néztem egyet a Media Marktban, Samsung EU 55 KS7000SXXH. 365 ezer forint volt akciósan.
Ha tudsz valami jobbat, szívesen veszem a szakértő ajánlást! <#wow1>#wow1>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
....hááát, fasza volt végülis.
Hát 9. körbe (ng+8) értem mikor megvettem a DLC-t. És elkezdtem a játékot HUD nélkül....és így mentem bele a DLC-be, előtte csak az opcionális boss-t láttam 1x mikor coopba gyors kinyírta Lbandi, meg a reklám videókat, azt ennyi.
Most hogy ma végeztem a DLC-vel, ahhoz képest nem volt rossz, hogy mik voltak a körülmények, főboss meg ugye 3 phase-el rendelkezik....
Maguk a bossfight-ok marha jók voltak, tetszettek, a pályák is szépek.
Opcionális boss ~6.5 óra volt mire megöltem és a fő boss-t meg ~11 óra volt
Határozottan visszautasítom azt hogy a FS kiadott volna egy 1-2 órás DLC-t. 😄DDDD
Nekem alsó hangon is volt vagy 20 óra kellemes (gyötrően kellemes) kikapcsolódást (hát persze még mitnem.... 😄) nyújtott. 😄
Videók Twitch-en
Videók Youtube-on
Várom a másik dlc-t, addig az alapjátékot fejezem be hud mentesen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként lehet, hogy a lasszófasszal keverem és az lesz 4k native <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.06. 22:24:39
De tényleg,.... ott az a nyavajás uncsi4, azt natívba tolja ki 4k-n, ...rüszüség ide, oda, az azért nem rossz...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.06. 22:16:02
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.06. 22:07:01